arneja
|
Dajamaja, se te najini otroci (moji in od Dejzike) tako bojijo, da naju niso čisto nič jezili . No, Dejziko malo, ampak ne preveč . Mismis, pa tebe se tudi očitno bojijo, ker jim niso nič poredne misli po glavi hodile . Še enkrat hvala za pesmico . Sem se danes večkrat čez dan nanjo spomnila . Ne vem, če ne bo imelo najino detece, če bo punčka, ta drugo ime res Lučka še . Sem danes cel dan o tem razmišljala . Pa še teta Abra je najinim otročičkom zažugala . Hvala teta Abra pri pomoči pri vzgoji . MLBK, no, nisi včeraj obljubila, da se boš zdaj več oglašala ? Linda, verjetno je res bolje vse skupaj za en mesec prestaviti in iti takrat v stimuliran postopek. Vsekakor pa zahtevaj razgovor z zdravnikom in ne le s sestro. Kajsica, ti si pa takšna revica s svojimi ročicami ? Ampak to je pa res kriza. Upam, da ti jutri zadnjič vzamejo kri. Potem pa hop po otročička . Žal mi je, da je bil izpit tako mimo. Kar v angleščini, pa saj ne delaš magisterija, kaj ? Hedviga, kateri dan cikla je danes, ko so folikli 15 veliki? To pomeni maksimalno še dva dni pa bo stopka padla, tkao da res ni panike . In kot Mismis pravi, tistih 20 foliklov, od katerih jih je večina praznih, je čisto brez zveze. Jih je še več kot dovolj šest, če so vsi polni .