|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
9.6.2008 15:59:07   
mala81
julija30 kako pa je s tabo? Pa rubin, kje si?

gigi v mislih sem tudi jaz s tabouser posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
9.6.2008 16:05:28   
arneja
Gigi, mislim nate, stisni zobke danes, solzam pusti na dan, da si dušo oljašaš, septembra boš pa ne le plusek ugledala, pač pa tudi srčka user posted image .

Zvezdica, vesela sem zate, veseeeela user posted image . Zdaj se pa umiri, in uživajte z malim Liamčkom user posted image .

Cvetka, ti pa crkljaj svojo Piko in Poko user posted image .

Punce, jaz bom šla verjetno spet v ilegalo, dokler ne bom kaj bližje postopku. Mene ti neuspehi vedno z zamikom čisto podrejo in potem smao negativno energijo širim naokoli user posted image . Rešku sem povedala, da bom poskusila sladkor in belo moko črtati, pa je rekel, no, dajte, in da se jeseni vidimo. Bo še dolga, pa bo treba zdržati, ni drugega.

Navijam še naprej za vse vas, da čimprej čisto vse dobimo svoje sončke user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
9.6.2008 16:10:42   
bambi75
 Gigi user posted image  tudi od mene.

Zvezdica user posted image  za user posted image  user posted image  .

Marjetka čestitke za Piko in Poko in držim pesti da ostaneta pri tebi.

Pa še nekaj mi povejte, kako si naj skopiram kar pišem, ker mene tudi večkrat vrže iz RR. KO hočem kopirati mi da samo opcijo prilepi.  user posted image

Mala81 lep vmesni rezultat.

Pa MIšek oz. Hope je prišla iz ilegale. user posted image

Julija kakšno pa je stanje pri tebi?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
9.6.2008 16:14:55   
bambi75
Pikovit glede postopkov pa samo še tole. Daj preveri v MB kako je z njimi, ker že vpisujejo za 5. postopek, ampak moraš pa se ponovno prijaviti To je preverjeno, ker se je pri meni zmotil in mislil da grem v 5. postopek pa je rekel da se moram ponovno vpisati. To je bilo 5.6.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
9.6.2008 16:20:20   
zorica

Najprej gigi1 v mislih sem danes s tabo user posted image

mala81 super rezultat, še malo pa boš tudi ti imela svojo pikicouser posted image

zvezdica ful sem vesela da se je tako lepo uredilouser posted image user posted image user posted image

Jaz pa ne vem če nisem dobila kakšno vnetje mehurja.Sem nonstop na wc- ju, da bi bil to kak nosečniški znak itak ven da je daleč prehitro.Me pa še vendno špikne in občutek imam, da prav čutim da se v maternici nekaj dogaja user posted image (upam da kaj dobrega )

< Sporočilo je popravil zorica -- 9.6.2008 16:26:55 >

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
9.6.2008 16:26:54   
mala81
bambi75 res je dober tale vmesni rezultat, saj mi je prejšnji teden videl le 2. Lani pa sem jih pridelala 15. Ampak je od ciklusa do ciklusa drugače.

zorica  tudi jaz upam, da končno dobim pikico v  varstvo in da se le odloči ostati pri meni. Veš, ko sem jaz bila lani v postopku, sem tudi po transferju se mi zdi vsakih 5 min bila na wc-ju. Ampak bolj kot da bi me tiščalo sem verjetno hodila samo v kontrolo

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
9.6.2008 16:27:33   
Hope2
najprej zvezdiciuser posted image user posted image user posted image   za dvojčka, pa nič sekirat zaradi špikanja in ostalega dogajanja. Maternica se širi, imaš dvojčka, valda moraš nekaj čutit. no ne čutiš še brcikuser posted image , ampak širitev maternice. Uživaj pupikauser posted image . Zorica to velja tudi zateuser posted image . Sem malo spregledala kaj ktera sprašuje, ker sta obe na Zuser posted image , jaz pa sem hitra, da me spet kaj ven ne vržeuser posted image

Zorica, pogosto lulanje je za nas v postopku že na začetku čist normalno. Le glej, da ne bo urin smrdel, da te ne bo peklo ali bolelo pri lulanju, da je urin normalne barve, drugo pa ne skrbi. Povečan izcedek je tudi normalen, tako prozoren, kot bel, le pazi, da ne srbi, da ni sirast, da ni rumen ali zelen, da ne smrdi.

Marjetica (dejzica), ko bi le pomagalo vse to navijanjeuser posted image . Pomaga najbrž tvoji psihi, vendar ko bi le lahko kaj dala, da bi pomagalo k vgnezditviuser posted image .  Le kdaj bodo kaj pametnega odkrili, da ne bo treba pol življenja porabit na kliniki za neplodnostuser posted image . Kateri je bil zdaj to postopek?

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 9.6.2008 16:32:05 >

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
9.6.2008 16:29:06   
zorica

Moj me je že začel spraševati kdaj bova delala test user posted image Pa je šele 4dan od ET.Ne more se včakati ( no, saj jaz tudi ne )

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
9.6.2008 16:34:28   
Abra
Macka, jaz sem pri obeh postopkih, ko sem ugledala plus imela izcedke. Prvič sem še pred testom klicala Reša ali naj prekinem z aspirinom, pa mi je rekel, da ne. Da mi več koristi naredijo, kot škode. Prometrium sem si pa zdej v zadnjem kar sama povečala, sem si rekla, da škodit ne more. Če bo minus bo minus, drugače pa tudi ok. Na uz me je vprašal, kaj jemljem in koliko, pa sem kar rekla, da 3x, čeprav je na listu napisano 2x in je rekel, da je uredu. Z aspirinom pa zdej kar nisem vedela kaj narediti, ga nisem hotla kar prekiniti, pa sem še tri dni jedla polovičko in ene 2 dni tretjino. Reš je rekel, da je tega itak tako malo, da ni kaj zmanjševat, jaz sem pol to kar po svoje izpeljala. Ne verjamem, da so izcedki posledica tega, da se en zarodek poslavlja... V prejšnjem sta se oba prijela, zdaj tudi, a je drugi vmes voljo zgubil, se je na UZ še videla ena pikica, a po povečanju prometriuma nisem imela nobenega izcedka več.

Zvezdica a si vidla, da je vse ok user posted image user posted image user posted image za srčka. Zdej se pa res pomiri. user posted image

Sapi, ni nujno, da bojo mehurčki. Malenkost pa zapeče, ja. Pa zato hitro mine user posted image

Bambi, kar z miško kopiraš ali pa "ctrl" + "C", prilepiš pa z "ctrl" + "V". Lahko, da je namesto ctrl tudi kaka druga tipka, na winse se ne spoznam.

Gigi, zdaj bi pa moralo bit že vse za tabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
9.6.2008 16:38:45   
ledenka
sapi in mišmiš, pri menopurju (2 ampuli) nisem imela nobenih mehurčkov. ampak imam kar nekaj maščobe user posted image  je šlo zgleda direkt noter user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
9.6.2008 16:44:18   
macka27
Punce hvala za odgovore, sem ful vesela, da ste me potolažile :-)user posted image . Sam nekaj me še zanima, v kakšni količini si ti Abra imela izcedke...jaz sem se zjutraj samo obrisala z wc papirjem in opazila 2 pikici krvi čisto mini pikici, komaj opazni.hmmm user posted image

Uglavnem sem se odločila, test imam 14.6. ampak sem rekla da bom v petek 13.6. nesla vodo v porodnišnico in potem počakala na izvide, če seveda ne bo prej prišla user posted image . Kaj pravite, a je prezgodaj 13 dan al bo že kul in lahko nesem vodo?

THX za odgovore

Papa
ANuša

Nushy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
9.6.2008 16:50:57   
Abra
Anuša, jaz sem imela najprej rumenkast in se je pol počasi nadaljevalo proti rjavi barvi. Tretji dan sem si povečala prometrium. Če je zdaj ok, ti ni treba nič povečevat. Si pri Rešu predvidevam, če jemlješ prometrium? Zakaj bi pa vodo nesla v porodnišnico? Če že misliš it delat test pojdi na krvnega. Polulaš na palčko se lahko tudi doma. Vsaj jaz tko prakticiram, najprej zjutraj CB, nasmešek mora bit čez ušesa, pol pa grem še na adrialab čekirat vrednost hormona.user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
9.6.2008 16:53:48   
orto2
Hope, Ledenka, hvala za inf
Bom šla iskat cink+selen, ampak kdaj in kako ga pa jemlješ ledenka?

Sapi, če boš z možekom, potem bom pa mogoče res sumila katera siuser posted image

Jaz bom sama, ker moj možek vedno dela!

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
9.6.2008 16:57:05   
Abra
Orto, ta selen-cink, ki ti ga Ledenka omenja, se kupi tudi v lekarni. Jaz sem jemala eno tableto na dan do punkcije, moj dragi pa tudi.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
9.6.2008 16:59:07   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: orto2

Hope, Ledenka, hvala za inf
Bom šla iskat cink+selen, ampak kdaj in kako ga pa jemlješ ledenka?

jaz ga jemljem zjutraj, ker piše, da ob hrani user posted image  pa še omega3 kapsulo in b kompleks. sem pa danes kupila še Evitol, to je E vitamin. potem bo pa počasi že dovolj user posted image

trenutno nisem v postopku, imam namen nadaljevat po počitnicah. zato imam tako bolj intenzivno kuro, da bom pripravljena na naslednjič - če ne bo že kaj prej user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 9.6.2008 17:01:33 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
9.6.2008 17:01:14   
gloria
še nič novic od Gigiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
9.6.2008 17:04:54   
macka27
Aham  ABRA , pol pa res najboljše da bi šla kr v AdriaLab na parmovo pa je.
A pa bo kul 13 dan..bo a ne? user posted image
Hmmm, še nikoli nisem šla v adrialab, na odvzem krvi, pa me zanima, katero uro naj bi šla tja? takoj zjutraj? kdaj začnejo delati? V kolikem času pa ti povejo rezultat? Aja pa še to koliko je za plačat?
Ubistvu me še zanima, hmmm ko grem v adrialab, ne rabim nobene napotnice, nič, samo rečem da sem prišla dat kri ?
Joj joj joj punce kakšna nevdnica sem.... hja no , tut take mormo obstajat, a ne..

Se opravičuje za toliko vprašanjuser posted image user posted image ...ups

Zlate ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. Jap, pa pri Reškotu sem, zame je on the best!

Nushy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
9.6.2008 17:10:51   
orto2
Thxm, Abra+Ledenka!

Bom pa še to jedla, a ne, če že tolk drugih stvari pridno papam.

moram pa rečt, da mi gre tokrat vse ful počasi, se vleče, vvvlleeeečččeeeee,...

Kje je še punkcija, pa potem čakajoč na (godota) ET user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
9.6.2008 17:11:36   
zorica

Punce prosim za en odgovor.Sem si merila ravnokar temperaturo ki je 37,2 sicer se vredu počutim.Upam da me razumete user posted image Je to isto kot pri bazalni, je možno kak pokazatelj.

PS : moram se smejati sedaj sama sebi, ker odgovor itak poznam, sem se že naučila, pa vseeno vprašam ,...

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
9.6.2008 17:15:05   
zorica

macka27 si ravno prava vprašanja postavila.Tudi jaz sem glede tega še nevednica, pa bi me tudi zanimalo.

orto2 čakaj da prideš do ET boš videla kako se ti bodo šele takrat vlekli dnevi

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
9.6.2008 17:28:40   
orto2
Zorica, sej vem,.... Grem že 4. skoz tole,...obup

Jaz najprej upam, da ET sploh bo, pri mojih bogih foliklih.

Kje si pa ti? S postopkom mislm.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
9.6.2008 17:33:03   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Punce prosim za en odgovor.Sem si merila ravnokar temperaturo ki je 37,2 sicer se vredu počutim.Upam da me razumete user posted image Je to isto kot pri bazalni, je možno kak pokazatelj.

ne ni isto, ker imaš zaradi progesterona povečano T. Dokler ga boš jemala, bo vedno malo povečana. Med psotopkom si zato n emoreš merit BT, ker ni zanesljiva.

No Anuša pa si vse zvedela od abre. V adrialab, pa lahko greš kar tak, najbolje zjutraj, ker do 13 ure že dobiš rezultate.

Ampak glede aspirina pa še vedno ne razumem, zakaj bi ga še morala jemat. Pomoje je vseeno ali jemlješ ali ne. Saj ti takoj ko test narediš in imaš pozitivno rečejo, da prekini, pa če ene naredijo to že 9 ali 10 dan, ga že zgodaj prekinejo in je vse ok. Jaz sem ga vedno jemala do testa, pa j ebil negativen. V zadnjem postopku pasem ga nekaj dni pred punkcijo in potem še po pukciji par dni. Kake 3-4 dni po ET sem ga kar nehala. So pa glede aspirina itak že večna ugibanjauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 9.6.2008 17:36:05 >

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
9.6.2008 17:46:43   
zorica

orto2 meni je to prvi postopek.Sem bila cel cajt ful skulirana, sedaj pa me nekaj meče user posted image Mogoče me tudi moj dela malo nervozno, z raznoraznimi opazkami non stop si na wc-ju, se mi zdi da maš ful povečan apetit ipd.Potem pa so tu občutki, da se v maternici nekaj dogaja.Drugče pa so mi vstavili dve pikici.

hope a prometrium in dabroston je verjetno isto user posted image Čeprav vem da je noro, ampak jaz bom še naprej upala da sem user posted image .Mi dan dosti lepše mineuser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
9.6.2008 17:48:21   
orto2
Zorica, držim pestke da ti uspe!!!!!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
9.6.2008 17:51:28   
orto2
Hej, punce, a katera ve kako je kaj z gigi? Upam, da je glede na okoliščine še kar,....

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Inhalator katere znamke je najboljši?
poopek

Inhalator katere znamke je najboljši?

medikoel ME 100 (64%)

laica 2003W (10%)

Kompresijski inhalator NE-C28-E Omron (7%)

Membranski inhalator SE 1700 (19%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!