|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
9.6.2008 17:56:02   
womanpolice
ABRA... ne nism zamenjala terena... le akcijo smo imeli na območju celotne PU LJubljana...

Sapi... ja, imaš prav... zdajle ravnkar popravljam diplomsko, ki mi jo je vrnil še v zadnji popravek in potem dam vezat...

Nč, punce, grem to hitr nardit, da končno DIPLOMIRAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
9.6.2008 18:20:08   
hedviga
Jupi dupi, evo mene.
Sem se hotla že včeri zvečer hvalit kako lepo sem si stopko zakrtačila v nogico, pa me je vn vrgl, potem se mi pa ni dal še enkrat vsega pisat, no danes pa
net ni delal...in evo ura šest.
Stopka je torej padla in potem se mi je celo nič sanjal, da nism dala prav. Zjutraj sem se posledično zbudila vsa zmiksana. In kaj sem jaz izredno premeteno bitje naredila? Hah, poiskala sem BC mini, enga straga in zaprašenga, in sem se lepo polulala mal gor la pa mim. Enga rauhla in evo ti...rezultat na dlani. HCG je proradil in na BC-ju sta ble dve črtici. Morm rečt, da je blo mal hecn mi vidt, madona vsaj enkrat dve. In to brez prividov.user posted image
Potem sem mojmu povedala, je od smeha skor s pojstle padu in komentiral " Lubca, pa t'si brezmadežn zanosla" Ha ha. Cepec. user posted image

Jutr imam seveda punkcijo. In zaenkrat me do zdej ni blo strah al kej, mal sem sicer zblojena, ampak ni hujšega.
Potem sem se pa prejle spomnila na WP in krike bolečine in me je  mal pri dvanajsterniku stisnilo. user posted image
poleg tega sem glih mal pozabila rumene tabletke že prej vzet in sem jih ob pol dveh in zdej samo upam, da ne bom do treh ponoč na wc letala.
Tko kt pred laparoskopijo - prva sem začela in zadnja nehala. Ko sem že ene 12tič letela mim sestre me je ustavla in rekla " ma gospa, pa vi ste pa kt Alf k ma 9 želodcev" user posted image Ja... No, takrat sem se zaklela da ne grem več na laparoskopijo ne da bi svoj domač miljon slojen WC papir vzela sabo. ker tist tam...ni besed...

In tut če se zgražate-jaz zdele pijem Bavario in se umirjam. In potem si grem glavo umit.

Ker mislim, punce, z umazano glave se pa res ne gre na punkcijo!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
9.6.2008 19:18:41   
Zvezdica
Hedviga....pa a ase men zdi al res vse isto doživljamo. No, jast nisem delala BCuser posted image user posted image user posted image
A je prov, al ni prov.....

No, kokrkoli, navijam za čimveč celic ampak itak rabiš sam eno al pa dve, ok?
Ker se bo prijelo...zakaj se ne bi? Pri taki fejst mamici*user posted image user posted image user posted image

Navijamo zate!!!!

i belive i can fly....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
9.6.2008 19:25:58   
julija30
Lep pozdravček še z moje strani
Kako sem? Izcedki so še vedno prisotni, ob brisanju z WC papirjem. Sem se čist sprostila in počivanje pustila pri miru in sedaj korakam in "skačem" po hiši, ne pretiravam. Občasno me spodaj zbode - takšna ostra bolečina. Sem danes klicala v MB in so rekli, da naj lepo nadaljujem s terapijo, ker ti izcedki ne napovedujejo še nič. V koliko pride gospa user posted image  prej na obisk kot v ponedeljek 16.  vseeno naj naredim test.
Moje počutje je ok, sedaj ko sem vse odklopla in si pravim, če mi je pikica sedaj namenjena mi je, če ne pa vem da me čakata dva pingvinčka.

Zorica, tudi jaz sem si merila temperaturo, ampak ne zjutraj, vedno malo pred dvanajsto od ET naprej in je ful zanimivo, prva dva dni je bila 36,6 pol 37 tri dni, danes pa spet 36,6 - če to kaj napove, nimam pojma.

Vse naj naj vsem skupaj

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
9.6.2008 19:26:42   
mismis
Najprej, da povem kako je s Gigi preden grem brati za nazaj...

Malo prej sta prišla domov, abrazijo so ji delali na GK LJ, dr. Vogler.
fizično se počuti v redu, psihično...saj ni kaj reči.

Zdaj počiva in dragi jo crklja, uglavnom vse vas lepo pozdravlja

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
9.6.2008 19:28:53   
Zvezdica
zate Gigi!!!
Ko boš pri volji, se javi.

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
9.6.2008 20:01:26   
sonček33
Gigi objem. Žal mi je.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
9.6.2008 20:11:59   
pikovit
Gigi žal mi jeuser posted image drži se.

Zvezdicauser posted image user posted image user posted image  bravo za user posted image user posted image

Hope jaz sem pa prav vesela,da si spet z namiuser posted image

Sonček kako gre?Si OK?
Julija še je upanjeuser posted image

Hedviga matr je šlo tole hitro pri tebi.Super za stopko.Aja pa čestitke za BC mini.Vsaj enkrat v življenjuuser posted image

WP še malo pa boš dipl.WPuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
9.6.2008 20:15:43   
pikovit
Arnejči ti kar pojdi malce na off,ampak ne nas čisto pozabit.Ko boš boljše volje pa nas le pridi pogledat.

Bambi baje so me dali na seznam.Kaj in kako,pa bomo še videli.Nekaj so mutili,mah sej je itak brez veze.Bom pa pač plačala.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
9.6.2008 20:16:26   
pikovit
Kje je pa Grethy?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
9.6.2008 20:16:59   
mismis
ejga bejbe

jest moram po novem skrbeti za rast foliklov, pivo mam že, kje pa je moja fotostimulacija?????

Daisy, ti vedno poskrbiš zame. KKKKKKKKKKJEEEEEEEEEEEEEE SIIIIIIIIIIIII?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
9.6.2008 20:19:37   
kajsica
Gigi, drži se!!!!user posted image user posted image user posted image  Ko bi ti vedela kako hudo mi je zate! Joj kaj te rezumem!user posted image

Nič izjokaj bolečino in se vrni v normalno življenje z glavo pokonci, pa v nove boje!!!

Arneja, tudi ti! Nikar ne bodi žalostna in nikar ne obupaj! ko boš pa lahko pa se vrni med nas, dokler pa te bomo pogrešale!

Punce vam povem neki, jaz v čakalni dobi 14 dni in tudi sedaj sem kupila roza toaletni papir!!!! Sedaj pa čekiraj če moreš!!!!user posted image  Verjemte da je marsikateri strah prihranjen!

Hedviga, nič se bati punkcije! Ni tak bavbav!!! Res ni prijetna, ne boli pa toliko, da ne bi mogle zdražati. Men so tudi solze tekle od bolečine, če pa me danes vprašaš kako je bilo, pa ti rečem ni prijetno ampak gre. Jaz pravim, da je to nujno zlo za naše pikice! Ti povem, ko boš svojga sončka držala v rokah, boš si rekla, eh kakšna punkcija, to pa ja ni nobene panike!!! V glavnem drži se jutri in čimveč kvalitetnih celic ti želim!!!!

Mismis, ali pa katera druga - no do petka si naj ena vzame čas in nas ki ne vemo , naj nas navigira do tega lokala Kongo!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
9.6.2008 20:23:46   
gloria
Gigi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....drži se

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
9.6.2008 20:25:40   
mismis
Kajsica in ostale..srečevalke 13.06.

Kongo je samo opcija, lahko se dobimo tudi kje drugje, kjer boste morda lažje našle...

Jaz še vedno čakam, če bo katera še kaj predlagala.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
9.6.2008 20:30:44   
gloria
Sonček dober opravi juter na uz....jaz tud komi čakam juter uro 10 ko mam pregleduser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
9.6.2008 20:30:48   
kajsica
Ej men je res popolnoma vseeno kje se dobimo, ampak ker sem "odlična poznavalka Ljubljane" me boste pač morale navigirati, pa glih kjerkoli se bomo dobile!!!

Verjemi, da bolj poznam Celovec kot pa LJubljano, tako da.....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
9.6.2008 20:31:54   
womanpolice
Pikovit... ja, dipl. WP.... saj ne.. čeprav se je imenovala prej Visoka policijsko-varnostna šola, bom dip. varstvoslovka user posted image ...

Kajšica.... lepo te je bilo videti, čeprav si spet "morala" ti v moj konc... user posted image   Sej bom prišla... tak kot si rekla.... ko bom dipl., ne bo več izgovora...

GIGI.. Čeprav ne morm rečt, da te razumem kako se počutiš (in srčno upam, da nas bo to razumela čim manj) ti pošiljam em velik objem in ti želim, da čimprej nabereš novih moči za nov postopek.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
9.6.2008 20:32:45   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 10.06.
Sapi - UZ
Orto2 - UZ
Hedviga - punkcija

Sreda, 11.06.
Anadejka - UZ
Kajsica - ET
mala81- UZ

Sobota, 14.06.
Mlinčka - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Torek, 10.06.
Sonček33 - UZ 

Sreda, 18.06.
   Pinki2 - NS

Petek, 11.07.
Abra - NS

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image  Daisy user posted image
user posted image Arneja user posted image

Srečevalke 13.06.2008

Pikovit (nominiran)
Hedviga (če bo pridna lahko sodi)
Ledenka (če ne pride kaj vmes user posted image )
mismis (ko bi vsaj prišlo kaj vmes user posted image )
Shuka (tekmuje)
womanpolice (da nas potem varno pospremi domov)
Kajsica (favorit user posted image )
sapi (pihaj, pihaj, da ne bo vroče)

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Rubin greje   user posted image user posted image    - TEST 16.06.2008
Julija30 greje   user posted image    - TEST 16.06.2008
Zorica greje   user posted image user posted image    - TEST 19.06.2008
Marjetka Cvetka  greje user posted image user posted image    - TEST 21.06.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Zorica (1. IVF, dr. Vlaisavljevič)
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Rubin (3. IVF, MB, ET 02.06.)
  • Julija30 (MB, ET 02.06.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, Superfact)
  • Kajsica (1.IVF;LJ, juriš po otroke)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, 20.05. špike)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ,)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO, Superfact in Menogon)
  • Linda25 (ICSI LJ, 04.06. zamrznjenčki)
  • Orto2 (2. IVF, dr. Drobnič)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • cati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se moži )
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ),
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upa user posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13 , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebeca user posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image , Lotty user posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image ,Pikica 26 , Meybebabyuser posted image , sonček75 user posted image , DejanSenka  user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormončekuser posted image   , *NiNa*user posted image   , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Gigi1user posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JUNIJ user posted image   

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke
.

NE POZABI NA SREČANJE IVF/ICSI-OVK, KI BO POTEKALO DNE 13.06.2008 prijavi se zdaj, mogoče ravno tebe izberemo za dekolte IVF/ICSI-ja user posted image user posted image
čas srečanje od 16.30 ure dalje

kraj kjer bo potekala prireditev bo naknadno objavljen
v primeru dežja prireditev odpadeuser posted image
s svojo prisotnostjo nas bo blagoizvolil počastiti naš velecenjeni Damjan Murko
vljudno prosimo dame, da gospoda ne obremenjujejo preveč, saj boste vse prišle na vrsto.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
9.6.2008 20:36:03   
Abra
Mišmiš, jaz bi ti z največjim veseljem kaj nalepla, pa z istega razloga, kot ti, ne morem. Glede na to, da imaš polovnega ful v mislih, najbrž ne bo problem user posted image

Hedviga, ne se bat punkcije. Mislim, da so punce, ki jim je blo zelo hudo v manjšini. Večina jo čisto dobro prenesemo. Na GK boš pa tudi neki protibolečinam dobila. Pri Rešu ne dobimo ničesar.. jaz sem ugotovila, da moram bit čimbolj sproščena, ne mislim na punkcijo in kaj se mi tam dol dogaja in kdo vame buli user posted image čim karkoli stiskaš zna bit hudič, ti se samo relaksiraj in ne bo nič bolečin. Preverjeno 3x!

Gigi, jaz te še kar objemam, ko boš pa rabila več, veš kje me najdeš. Najhuje je zdaj za tabo.

< Sporočilo je popravil Abra -- 9.6.2008 20:37:46 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
9.6.2008 20:38:54   
mismis
Jutri imajo pa akcijo naslednje punce:

Torek, 10.06.
Sapi - UZ
Orto2 - UZ
Hedviga - punkcija

in seveda

Sonček33 - UZ

navijamo, da bo čimvečje število foliklov, celic in da se bosta lepo videla dva srčka

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
9.6.2008 20:40:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Mišmiš, jaz bi ti z največjim veseljem kaj nalepla, pa z istega razloga, kot ti, ne morem. Glede na to, da imaš polovnega ful v mislih, najbrž ne bo problem user posted image

joj Abra, si me pa najdla s "polovnim", on me bo pa žal šele jutri fotostimuliral, ko imamo spet sestanek.
Upam samo, da ne bo tale menopur že pri drugi špiki začel delovati v vsem svojem pohotnem sijaju, ker
je v nasprotnem primeru dečko nastradao. user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
9.6.2008 20:44:06   
Abra
Sej jutri je že čez par ur user posted image user posted image mene sicer menopur ni kej dost stimuliral v pohotnem smislu user posted image user posted image zdej pa, ko za nazaj pogledam, kdaj me je začelo, čim sta se mi pikici prijeli user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
9.6.2008 20:45:48   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Sej jutri je že čez par ur user posted image user posted image mene sicer menopur ni kej dost stimuliral v pohotnem smislu user posted image user posted image zdej pa, ko za nazaj pogledam, kdaj me je začelo, čim sta se mi pikici prijeli user posted image

približno takrat, ko smo začeli govoriti, da bi, ti pa nisi smela, kaj....
je že tko, prepovedani sadeži so najslajši user posted image user posted image user posted image

drugače počutje? si v redu?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
9.6.2008 20:50:47   
Abra
Kak dan prej, če se prav spomnim user posted image popoldne moram spat, pa je pol ok. Pa mislim, da sem precej tečna, kot kak pms x 5. Nč mi ne paše, ful sem lačna, pa ne vem kaj bi jedla, nič ni ok. pa tak lep trebuh imam, kot da grem jeseni rodit user posted image
tečna v glavnem user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
9.6.2008 20:55:37   
mismis
Ma ti imaš vsaj izgovor, da si noseča.

večina nas takšenga izgovora nimamo, pa si naši dragi glih tko mislijo, da smo tečne

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Starostna razlika
ninola

Koliko let je primerna starostna razlika med dvema otrokoma

Eno leto (10%)

Dve leti (41%)

Tri leta (38%)

Več (12%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!