gigi1
|
Dobro jutro lubice moje. Evo sem kar dobro. Verjetno sem bila res psihično pripravljena na to, da se bo pravljica slabo končala. Včeraj je bila grozna gužva na GK. Imeli so ene seminarje za tujce pa noro veliko naročnih punc za UZ. Ena je tako frko dvignila in se urinila pred ostale, da smo se kar spogledovale...Včeraj je bilo res nekaj čudnih punc, ki so se urivale in kregale. Prvič sem videla kaj takega... Jaz sem itak potrpežljivo čakala, da se pojavi moj dr. V. in mi je vse skupaj rahlo dol viselo.. No, ko se je končno spraznila čakalnica in je prof. T. opravil vse redne preglede, se je dr.V. pojavil in osrečil kakšne 4 reve, ki smo ga čakale. Ko je pogledal mojo pikico in ugotovil, da se je GV zmanjšala na 12mm sva si samo pokimala in rekla danes?!..danes! Teššča?..Tešča. Me je še obvestil, da ima hudo veliko dela in, da bo za čakati. Ni problema, samo, da mi to on opravi... Kajšica včeraj tudi meni žil niso najdli. To ni nič čudno glede na moj pritisk in to, da nisem smela ne kave, ne čaja, ne vode pit.. Sem mislila nate, ko so mi žilo iskali. Danes je hematom temu primeren. Tudi v operacijski so mi metuljčka kar na zapestje dali, ker se drugje tako ni nič najdlo. No, pol sem pa opravla miljon birokracije in se namestila v sobo in čakala...čakala.. Ob 12ih so me pa v operacijsko poklicali. Anestezistka je bila izredno prijazna in me zasliševala. Sem rekla, da so me prejšnjič predozirali in sem 14 dni kot zblojena kura po svet hodila in, da me je narkoze zdaj kar malo strah. je rekla, da je to kratek poseg in da bo doza nizka. Sem bila prec bolj mirna. Moj dr.V. mi je takoj rekel, da naj se za jeseni naročim in sem rekla, da sem to že naredila in se vidiva že avgusta..Pridna ...In sem zaspala Ko so me zbudili sem bila še kar..Po kakšnih 15 minutah mi je pa ratalo grozno slabo, za bruhat, pa za skup past, pa kar oblilo me je... Pa bolelo za znort. Ko mi je sestra dala in. proti bolečinam, se je pa stanje umirilo...Dve uri sem morala mirno ležat. Potem sem se šele lahko odpravila na Wc. Kaj je bilo na WCju raje ne... No pol sem šla spet ležat in čakat...do 18ih, ko se me ven spustili. Moj dragi je včeraj že prej šel domov, mi skuhal govejo župco in večerjico in me revež kar po GK iskal, da ja ne bom kje skup padla. Res...tolk je bil pozoren. Se mi je kar milo storilo, da imam tako dobrega mužiča. Ko sem prišla domov sva lepo pojedla, pa v kotka pred TV. Še dobro, da je bil fuzbal, ker drugega tko ne bi mogla gledat. Rubin slabo sem navijala za najine IT. Sem že pred tekmo šok doživela, ker je moj Fabio poskodovan. No pol sem pa še ketonal vzela in se še ene 3x zbudila. tam nekje od 3edh do 6ih sem pa kar spala. No,...to je bil moj dan.. Vmes sva sve z Miško dopisovali in z Rožico in obe sta me spodbujali in mi res pomagali. Itak, da sem tudi ves čas vedla, da ste vse z mano in mi je bilo zaradi tega toplo pri srčku in veliko lažje. Verjemite, da je res veliko lažje prestati hude preizkušnje, če veš, da toliko dobrih deklet misli nate. Deklice drage neskončno sem vam hvaležna.