Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in se bliža poroka
, pa dopusti, ti pa res mora uspeti.
...
čustveni in občutljivi, kajne? Si mislimo, me ženske, da smo me tiste krhke - pa se potem šele ob takih trenutkih izkaže, kako ranljivi so tudi oni... čestitke tudi z moje strani bodočemu očku.... In kdaj imaš prvi pregled, že veš???
....................iskrene čestitke!!!!!!!!!! da ti še tukaj čestitam, tok sem vesela zate!!!!!!!!!!!
. Aja, pa da ti povem mojo izkušnjo glede G: meni je G že kakšno leto prej začela govorit, kdaj mislim imet
. Pa se mi je ful čudno zdelo, da me tok sprašuje, pa še takrat sem bila 22 let stara.
No, potem mi je pa povedala, da imam PCO in da naj že preden bova poskušala pridem k njej po Klomifen. Tako, da ga jemljem že od samega začetka..
spet obiskala. Drug teden grem na HSG. A mi lahko ker pove kej več o tem postopku? A drži, da v tem ciklusu pol ni priporočljivo zanosit?Po tem začnem pa spet s K (sem ga dobila še za dva mesca). Skratka G je rekla, da če do jeseni nič ne rata, gremo pol kr na umetno.