|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
14.6.2008 10:36:36   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 14.06.
Mlinčka - UZ

Nedelja, 15.06.
Hedviga - ET
mismis - UZ

Ponedeljek, 16.06.
Netka34 - UZ
Mlinčka - UZ

Torek, 17.06.
Linda25 - ET

Sreda, 18.06.
mala81- ET

Četrtek, 19.06.
Sapi - UZ
Orto2 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Sreda, 18.06.
   Pinki2 - NS
Zvezdica - pregled

Četrtek, 04.07.
Tadeja81 - pregled

Petek, 11.07.
Abra - NS

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image  Daisy user posted image
user posted image Arneja user posted image
user posted image  Gigi user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Rubin greje   user posted image user posted image    - TEST 16.06.2008
Julija30 greje   user posted image    - TEST 16.06.2008
Zorica greje   user posted image user posted image    - TEST 19.06.2008
Marjetka Cvetka  greje user posted image user posted image - TEST 21.06.2008
Kajsica  greje  user posted image user posted image - TEST 26.06.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Zorica (1. IVF, dr. Vlaisavljevič, ET 05.06.)
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Rubin (3. IVF, MB, ET 02.06.)
  • Julija30 (MB, ET 02.06.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, Superfact)
  • Kajsica (1.IVF;LJ, ET 11.06.)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ,)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO, ET 07.06.)
  • Linda25 (ICSI LJ, 04.06. zamrznjenčki)
  • Orto2 (2. IVF, dr. Drobnič)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se moži )
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upa user posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13 , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebeca user posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image , Lotty user posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image ,Pikica 26 , Meybebabyuser posted image , sonček75 user posted image , DejanSenka  user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormončekuser posted image   , *NiNa*user posted image   , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JUNIJ user posted image   

user posted image  Leisha79

user posted image Julija30 (MB)

user posted image Zorica (MB)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke
.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
14.6.2008 11:06:45   
mala81
julija30  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da nas bo s takim rezultatom razveselila tudi rubin.

zorica tudi tebi želim, da ti je test pokazal pravi rezultat.

Mene pa tako vse boli od ležanja. Sem bila včeraj skor cel dan na hrbtu. Nekako me glava ni držala po koncu. Danes je že malo boljše ampak se da preživet. 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
14.6.2008 11:07:52   
mismis
Julija30 in Zorica, čestitke za lep plusek user posted image user posted image user posted image

Mlinčka, dober vmesni rezultat, pa sej če se jaz prav spomnim, si ti vedno imela dovolj celic

Hope, hvala za lepe misli, sicer tale pohota zna biti včasih tudi nadležna, sploh če si v službi

Sonček in Zvezdica, sta kaj bolje?

Sapi, kako je s tvojimi aftami, škoda, da te včeraj ni bilo. Smo se prav lušten imele

Gigi, Ledenka, Kajšica, WP, Hedviga in seveda Pikovit, lepo vas je bilo spoznati. Smo se imela prav fajn, tako da bo to res treba ponoviti.

Gigi, naš je danes spet padel za svobodo Menopurja user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
14.6.2008 11:18:44   
mala81
Punce lepo, da ste se spoznale in škoda, da nismo prisustvovale vse obiskovalke te teme. In kakšne je bil prvi občutek, ko ste se videle? Ste si katero predstavljale kako drugače?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
14.6.2008 11:26:51   
womanpolice
Mismis, Pikovit,Gigi, Pikovit, Hedviga, Ledenka RES VAS JE BILO LEPO SPOZNATI! Ste full pozitivne osebe... Vse ste tko polne življenja, zeloooooooooo zgovorne (predvsem Mismisuser posted image - nč slabga ne mislm, da ne bo pomote...). Resnično upam, da še ponovimo in da se tud druge pridružite...

Tiste, ki vas ni bilo na srečanju, vam lahko odkrito povem, DA VAM JE LAHKO ŽAL............... Nasmejale smo se (predvsem ob predstavitvi kandidatk za največje joškice; najbolj polne, itd... MOram rečt, da je Mismis resničn presenetila tko, da smo pokale od presenečenja...ppa tud fantje v lokalu niso ostali ravnodušni... No, Hedvika, Gigi in jst smo se kr same izločile... ker imamo v primerjavi z Mismis, Pikovit (tud zeloooooooooooooo polne in velike user posted image  user posted image ) in Kajšico,  miniaturne... Ja Push-up kliče...user posted image

In GIGI... O, Hudo............... še zdaj se mi tvoji izdelki topijo v ustih... PUNCE, ne veste kaj ste zamudile... Gigi nardi tko dobre bonbonjerce, da so stokrat boljše kot tiste, ki jih kupiš kje (žal mi je, da jih nism slikala; ker so tudi estetsko zelo lepo, predvsem pa zelooooooooooooooooooo dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee). KOt bi rekla Kajšica... da še angelčkom ritke ploskajo.. in res je tako! GIGI... KAPO DOL.... RES.... KLANJAMO SE TI.. TI SI EKSPERT ZA SLAŠČICE......... MMMMMMMMMMMMMMMMMM Se še priporočamo... ane punce?

Noč je bila pestra... Se vidi, da je bil petek 13... Smo bili na intervenciji, pa sm dala gor svoje rokavice in v roke prijela tonfo.. pa so fantje govorili: " Madona, tale je pa res huda..."

Moj herpes... Kriza... spodnjo ustnico imam tko otečeno... pa nč ne pomaga (kajšica, morm kupit kislo smetano, ampak mislm, da to men ne pomaga..  ker imam drugačne herpese... tko, zelo nenavadne... sploh nimam kraste, ampak mi ustnica na eni strani zelo zateče.. in če jih skup držim, se prenese še na zgornjo.. potem pa sm tko kot NAOMI CAMBELL.... user posted image

ja, nč... mojga sm poslala v trgovino po meso, vodo, solato in sladoljed..................

Počas bo treba začet kuhat...

Jutr pa greva na letalski miting v MB... Gre še katera?

KAJŠICA... Kakšen je bil ženski večer v družbi sester... ti kr malce zavidam, saj s sestrama nikoli nismo imele takšnega odnosa, in žal mi je da je temu tako.. upam, da se bo kaj izboljšalo...

lep dan, pa se kaj tipkamo....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
14.6.2008 12:00:44   
gigi1
WP a si ti sploh kaj spala po šihtu??

Gretka a si se zmenila?

Js pa berem eno knjigo in sem se spomnila nekaj kar me matra. Ko so mi testirali FSH je bil pred klimifenom 12,5 po klomifenu pa 15. Sem spraševala takrat G če to pomeni, da klomifen pri meni zadevo sam poslabša...pa je tko čudno odgovoril, da je to samo test. WTF??. Pls, če katera kaj več ve o tem naj mi razloži. Thx.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
14.6.2008 12:01:27   
Grethy
user posted image user posted image user posted image  Najprej WP iskrene čestitke za oddano diplomo, zdaj samo še fejst zgovorna moraš bit in si "dipl. modro dekle"  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  spet je tolko napisano, da ne vem več, kero moram pohvalit in keri čestitat  user posted image user posted image user posted image user posted image

Po nekaj postih napisanih glede srečanja včeraj, bi rekla da ste se imele lepo, milorečeno user posted image user posted image , pa saj je prav tako, saj zato ste se tudi dobile ane, jaz sem pa spala, spala, spala .... mi je manjkalao ene sto ur spanja in evo sem zdej kukrtulk dobra ...

zdaj nama kuham kosilce, pol gre pa moj lubek v službo, imam pa en kup dela user posted image user posted image user posted image , pa bom že nekako, moram, preden se mi orng ulije, včeraj je bila še dokaj zmerna ....

Lepo mi bodite klepetuljice !!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
14.6.2008 13:01:09   
mismis
Wp in Kajsica
res škoda, ker sta včeraj morali tako kmalu oditi, me smo se potem zabavale skupaj še do pol desetih.
Wp imaš prav, nekako je res zelo težko priti do besede, če sem jaz zraven, pa mislim da mi Pikovit tudi na tem področju dela konkurenco. user posted image

Hedi, kje  je zdaj tisti seznam daril, da si vsak izbere svojega. Mi čakamo

Gigi, čokoladke zakon, ti si pa včeraj tako pozno potem gor prišla, ker si 100% gledala tekmo do konca, kajne?
No meni se potem ni več dalo, zato sem šla kavčirat s pogoršno buklo v rokah, rezultat in posledice so pa jasne

Pikovit, a si že opravila s stricem Merkatorijem

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
14.6.2008 13:25:33   
kajsica
No pa da še jaz pridam svoje!

Včeraj je bilo res fantastično. Smo reglale ko žabe, teme pa od.....do....Res mi je v veselje da sem vas spoznala in upam, da spet čimprej kakšno srečanje, pa da se še katera pridruži!!!

Gigi, te tvoje čokoladke.....bemti so dobre...saj ne morem kaj drugega rečt in res ženske verjemite da so takšne, da bi še angelčki z ritkami ploskali če bi le lahko poskusili. Krema pa samo upam, da ti bo le pomagala in da boš prišla čimprej nazaj v normalno stanje, ker te naše roke so pa res kriza.

Hedi, upam, da danes nisi preveč izmučena. Za jutri pa držim pesti. Dva lepo k tebi, dva pa naj te počakata za čez par let, pa bodo 4 otroci.

WP namen unih flajštrov je zdravljenje poleg tega pa imaš zaščito, da se herpes ne prenaša okrog.

Mišmiš, ti si pa res faca. Ko bi ve babnice videle, kako preprosto je zmagala na kontestu lepega dekolteja. Vrgla dol pulover in bila v jebozovniji majčki.user posted image user posted image  Faca. Jutri pa tudi tebi lep rezultat.

Pikovit, drugič pa lahko pripraviš presenečenje, Jaz bom samo pod mizo zlezla od smeha.user posted image user posted image

Ledenka, škoda da si tako hitro morala it. Res škoda! Pa drugič!

Babnice ja jaz sem morala res it, žal, ker to da se pa s sestricama dobimo in smo same in lahko klepetamo je pa enkrat na leto. Saj se drugače vidimo in čvekamo, samo so vedno naši dragi zraven, tako pa.....bilo je fantastično.

Res upam, da čimprej ponovimo zadevo in kot sem rekla, da se opogumijo še druge in se nam pridružijo. Potem pa bo trajalo celo noč!!!

No drugače, pri meni nič novega! Še vedno nimam nobenega občutka da se kaj dogaja! Sicer je pa danes šele 3 dan od ET in če bosta pikici ostali pri meni sta si že naredili ali pa si delata gnezdece. Pustimo se presenetiti.

Aja, pa ne govorte tolk čez ta dež. Sem vam povedla da ne bo sončka naslednjih 11 dni še. Men je sestra na GK rekla, da sem odvisna od sonca in boga. Pa sem si vzela sonce zase.user posted image  Tako da veste!

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
14.6.2008 14:39:45   
Rubin.
Rubin kje si ti? A boš do ponedeljka čakala, al si že dans mal palčko polulala? Stiskam pestke!

Rubin. pridna nič lulala na palčko samo v wc user posted image .

Evo danes sem dobila pismo iz KC Mb, da se je 8 celic oplodilo in da je bilo 8 zarodkov, 2 so vstavili, 2 zamrznili. Lepa bera a ne? Sploh za moja leta user posted image . Kam so šli še 4 nimam pojma, mogoče so obupali. A samo 2 zamrznejo ali tudi več če jih preživi?

Čakamo ponedeljek, stiskajte pesti user posted image , mogoče bo pomagalo.

Pa še tu ČESTITKE Julija in Zorica.

Julči midve pa itak greva v ponedeljek skupaj na krvodajalsko akcijo.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 14.6.2008 14:41:16 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
14.6.2008 14:41:58   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ajsika kam pa si šla včeraj tako hitro?user posted image

moj je prej koncal, pa me je pol se na kosilo povabu. in ker je bil lacen, sem morala pohitet user posted image  me je vsaj on prvi poklical, glede na to, da sva mal bla skregana. nic hujsega, vreme negativno vpliva.

me veseli, drage sodrogerasice, da sem vas spoznala, se mi zdite ful fajn! se bolj v zivokot virtualno user posted image  gigi, skoda, da se nisva videli - pa drugic user posted image  mismis, ti si pa sploh faca user posted image  cestitam za osvojen naslov user posted image   mi je zal, da nisem videla jebozovne majcke user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 14.6.2008 14:51:20 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
14.6.2008 15:52:32   
hedviga
Dobri den!

Hedi na raport.
Za darilo sem dobila:
- merci bonbonjero (večji del pojedel moj mož)
- Milka čokolado (sem jo skrila)
- elevit (optimistično...)
- pol strehe (smo glih menjal)
- sirkovo metlo (halooo, a mi kdo hoče kej povedat)
- lesene grablje (glej zgoraj)
- ****čko spodnje perilo Skinny (je skinil....)
- kuverto z vprašajem (še ni prišlo)
- pošeljc
- rožo v tegelcu ki je še nismo šli iskat
in
- sixpack Hajnija (ali v Mišmišinem besednjaku: sexpack...)

Zdej čakam druge pol žlahte..Upam na motorno kosilnico...user posted image user posted image user posted image

No mal za hec je blo tole.
Sicer pa moram rečt prav enako kot ostale: bilo bi ludo i nezaboravno, če me bi mogla tko hitr it.
Ker potem bi pomoje nekak prepričala zmagovalko za en tabledance.user posted image
Res pupe, super ste in še celo pot domu sem se smejala...
Ostale da vam osvetlim malo zadeve s kratkim in strnjenim opisom:
Gigi -resnično prava dama, ki gleda fuzbal in v en mah skupaj pričara NEPREKOSLJIVE čokolatine. All in one! Moške sanje!
Kajšica- zapeljivo redčelaso bitje, verjemte, da bi s tistim "jazsemluškanmejhnkuža" pogledom zamajala še skalo
WP - Matrduš, njej bi se dala prec ustavit. Pa kakšna policija je to, če majo takele blontne seksike zaposlene, pol pa njeni kolegi sline cedijo okol...
Pikovit - Ma takooooooooo lepe plave očkeeeeeee. Pa takooolepe laskeeeee  In jaz sem ji tolk fouš za oboje! In pozabla sem ji knjigo prinest. (sori Pikovit....)
Mišmiš - seksualna enciklopedija vseh zvijač, tempirana seksbomba,perpetuum mobile,jezik na dveh nogah, joške do koročke...in tako bi lahko nadaljevala... in nadaljevala...

user posted image user posted image user posted image
Vsem pa je skupno to, da smo popolnoma..no...nore
user posted image user posted image

Ja za dekolte se je blo pa težko odločit. Konkurenca tesna. Moram rečt,da sem bila že kar mal prepričana v Pikovitkino zmago, Kajšica prec za petami....in potem se je zgodilo. Mišmiš je v naskoku povedla, gladko v enem silovitem potegu dvignila pulover in ZMAGGGGGAAAAA.
Ostale tri neudeležene smo se pa tolažile z venerinimi dojkami. So ble mejčkene,ampak sladke in pregrešno dobre. Tko kt moje, hehehehehe.

Konec prvega dela, moram mal poslat, da kam ne zgine...

< Sporočilo je popravil hedviga -- 14.6.2008 15:54:49 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
14.6.2008 16:04:56   
julija30
Mala, da ti jaz izdam moje stanje po punkciji. Itak, da sem imel anarkozo, toda že dv adni prej me je tak bolelo, cel trebuh, črevesje, vse. POtem pa še po punkciji - še enkrat bolj. Jaz sem mislila, da bom znorela, toda bolečina so postopoma nehale, tako da me tretji dan po punkciji ni več nič bolelo, verjamem, da tudi tebi bolečine čimprej popustijo.

Zorica, kako si kaj? Že kaj bruhaš? Koliko si naredila testov?

Rubin itak, da se v ponedeljek vidiva na krvodajalski akciji user posted image , greva potrdit tisto, kar sedaj misliva, da je - ni tako?
V ponedeljek bova uradno na papirju dobile priznanje, da sva user posted image .

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
14.6.2008 16:09:01   
julija30
Rubin tudi jaz sem danes dobila z MB pisemce, v nejem pa napisano: da smo pridelali 10 celic, 9 je bilo zrelih; oplodilo se jih je 8, do petega dne so me počakali trije, eno pikico grejem, dve pa sta postali pingvinčka, ki bosta sedaj nekaj časa čakala na mamico. user posted image  Glede na to, da sem v prvem postopku pridelala samo 3 celice, je to bila sedaj prava jajčna fronta user posted image .

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
14.6.2008 16:28:11   
gigi1
Ha, ha Hedi. Čakam nadaljevanje...da vidim a potrdim ali ovržem tvoje teze user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
14.6.2008 16:30:56   
mismis
jest pa čakam, da se začne dogajati tukaj gor.

Trenutno kavčiram in gledam en film in se zažiram s pistacijami, upam da to ni kakšen afrodiziak, če ne bo moj popokal kufre in odšel v neznano, dokler to ne bo vse za nami

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
14.6.2008 16:37:48   
hedviga
Gigi, ni nadaljevanja... user posted image
Sem sem preverila, če ste pozorno prebrale, tako da ....kar navali! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
14.6.2008 16:38:21   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Gigi, ni nadaljevanja... user posted image
Sem sem preverila, če ste pozorno prebrale, tako da ....kar navali! user posted image user posted image user posted image

na koga?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
14.6.2008 16:43:05   
hedviga
Ja Gigi bi rada neki mojih tez ovrgla....
Nič od seksa pomoje, al pa...čist možn..Tuki se slej k prej vse neha pri seksu...
Mišmiš, a Menopur je že bil danes?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
14.6.2008 16:45:26   
mismis

Ja Gigi bi rada neki mojih tez ovrgla....
Nič od seksa pomoje, al pa...čist možn..Tuki se slej k prej vse neha pri seksu...
Mišmiš, a Menopur je že bil danes?

samo 2x, čakamo na nadaljevanje, saj veš v tretje gre rado, saj ne da je šlo prve dvakrat neradouser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
14.6.2008 16:52:25   
hedviga
Mišmiš...kapo dol....mi pa nismo....user posted image user posted image user posted image user posted image
Nam "ne paše"... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
14.6.2008 16:53:26   
mismis

Mišmiš...kapo dol....mi pa nismo....user posted image user posted image user posted image user posted image
Nam "ne paše"... user posted image user posted image user posted image
,

sej mogoče tudi meni ne bo več po punkciji, kdo ve

< Sporočilo je popravil mismis -- 14.6.2008 16:56:34 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
14.6.2008 17:03:32   
gigi1
Oki, oki...

Tale dama je pa  user posted image  user posted image  user posted image  s pirom v roki in kriki ob gledanju fuzbala... No hvala user posted image  user posted image  user posted image
Moram rečt, da sem se zelo zadrževala (kar se fuzbala tiče), dokler Bufon ni branil elferja..takrat mi je pa kar ušlo. Sorči... Miška drugič organiziraj srečanje ko ni fuzbala (sploh vsaj italija ne sme špilat user posted image ). ja res sem pogledala fuzbal do konca včeri preden sem se prklopla.

Opisi:
Miška...ni kaj dodati user posted image . Pozabila si le na zapeljive plave okice in zlate prameneuser posted image  (btw še sreča, da je tvoj tud gajstn, moj bi res popokal kufre, če bi ga tkole menopurizirano izkoriščala user posted image )

WP taka bejba kakršno sem si predstavljala in obenem tako nežno bitje, da mi sploh ne gre skupaj s poklicom. Res bi prej rekla, da je kakšna vzgojiteljica s svojim milim inu nežnim glasom.

Pikovitka moja favoritka na tekmovanju in ena najboljsek:)si bejb kar sem jih v lajfu vidla (miška oprosti, s tem nočem zmanjševati tvoje jebozovnosti, ampak Pika je pa po mojem okusu...-no če bi bila moški user posted image ). Moram dodat frizura ti res hudo paše!

Kajšica ma res dobro natreniran pogled user posted image , tudi dobro se je opisala in je ni bilo težko pogruntat. Kremco pridno uporabljam, čeprav se mi zdi, da je učinek podoben kot od moje. PS Mojga je včeri kap, ko sem se pohvalila, da si mi kremco prinesla in posledično pokazala roko. Me je skor na urgenco pelu - kao to pa res ni normalno.

In Hedi - sirena, ki zvabi mornarje v skušnjavo le, da je tale na dveh nogah. Njo sem si čisto drugače predstavljala. Bolj podobno svojemu avatarju user posted image  in lej ga zlomka, kako se je čarovnica prelevila v princesko (si kakšno žabo vmes kušnla? user posted image ) Duhovita tudi v živo, kot na ekranu user posted image  user posted image  user posted image

Glede čokolatinov hvala za pohvale. Sem rekla, da so dobri. Hecno je res, da so tudi moški čist zmešani ko jih probajo. Še bolj hecno pa to, da me ponavadi moški prosijo za recepte user posted image  user posted image  user posted image

Res sem uživala včeraj. Škoda, da sem Ledenkico zamudila. Pa saj bomo ponovile v širši sestavi, a ne?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
14.6.2008 17:08:15   
mismis
later, moj je naredil kosilo user posted image jest,  njami

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
14.6.2008 17:18:00   
hedviga
hahaha, Gigi ti ga pa pihneš.. SIrena ja že mogoče, ampak tista ki ob sobotah ob 12 tuli... In moj bi se strinjal!! user posted image
Čaki mal, podobna avatarju?? pa nisi mislila, da mam 60let?? user posted image user posted image user posted image

In ja, men se ti zdiš res taka prava dama. V absolutno pozitivnem smislu!!! Tiste sorte, da bi ti bilo treba nujno odpirat vrata, pridržat plašč ipd. Pa predvsem se mi zdi, da si resnično dobra kot kruh, še predobra!
In fuzbal mi tuki sploh ne paše zraven user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?