|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
14.6.2008 17:27:10   
gigi1
A tale tvoja čiračara ma 60 let?? Ni nobene gube videt. Dej hitr napiš kakšne žavbe uporablja user posted image  user posted image  user posted image .

No, sej sirene zdej ob sobotah tuljo sam 1x na mesec. Tud tvojmu pol ni nč hudga. Moj bi bil prav vesel, če bi js tako poredko user posted image  user posted image  user posted image .

Oh hvala...bom mojmu povedala, da mi more vrata odpirat. Sej res.. s tem me je očaral. Pravi gentleman je bil, no sej je še zmeri (če je kdo zraven user posted image )

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
14.6.2008 17:34:34   
dajamaja
Bravo Julija, Zorica user posted image user posted image

Ste ga žgale včeraj ženske!? Super ste! Dobra volja, smeh, optimizem definitivno ključ do supeha! Če boste kaj pirčkale se vam pa zvečer pridružim.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
14.6.2008 18:52:43   
sapi
Vidim, da ste se imele super včeraj ... sedaj me je kar strah glede na to, da berem kako ste vse boklj jezične sorte, kajti pri meni jezik ne leta tako gladko bolj počiva, da o dekolteju ne govorimo-lahka kategorija  user posted image  ... drugače sem poleg aft proidobila še vnetje ušesa in tako pristala pri zdravniku ... danes sem malo bolje ... vendar še vedno zaradi bolečine v ustih ne morem jesti normalno in ne okušam prav dobro ...

gigi hvala za link o aftah sem si že pripravila žajbelj za spiranje ust ... ja očitno pri meni podzavest dela ...
pikovit malo z zamudo ampak razpisala se pa bom ker govorim bolj slabo bi rabila podnapise user posted image  ...
julija čestitke za plusek user posted image user posted image user posted image  ...
Zvezdica a ti si tudi boga ... upam, da čimprej mine in boš spet zdrava ...
mlinčka foliklčki dobro rastejo ... bera je pa tudi dobra ...
mismis za malenkost bolje ... saj mi je hudo vendar ni šlo ... naslednjič, ko se bomo spet dogovorile pridem pa če me s posteljo vred pripeljejo user posted image ...
WP berem, da imaš težave s herpesom ... moji sestri najbolj pomaga krema z vsebnostjo aciklovirja katerakoli že ... že ko začutiš, da te srbi ustnica se namaži in, če si dovolj zgodnja se ti herpes ne pojavi .. drugače pa uspešno zdravi že nastalega ... poskusi moji sestri pomaga edino to ...

Grem nazaj počivat in si uho gret ...

sapi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
14.6.2008 18:58:47   
gigi1
Evo me čisto na hitro, ker je polčas user posted image

Sapi,  probaj si tudi s C vitaminom mal pogat. Za vnetje ušesa pa pomaga netresk. mam na balkončku. Rabiš?

WP včeraj sem ti pozabila povedat. Nimam sicer težav s herpesi, moja kolegica jih pa uspešno rešuje z ušesnim maslom. Ja,...no. V sili hudič tudi muhe žre.

Matr, sem taprava zeliščarka user posted image   user posted image  user posted image

No, zdaj pa greem

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
14.6.2008 19:09:30   
kajsica
No opisu od Heidi in Gigi bi se kar pridružila! Samo a niste pri meni malo falile??? Pogled kot pogled, bi me res zanimalo kaj bi naša Dejzi komentirala če bo vidla!!!user posted image user posted image user posted image  Mislim, da ste me prelepo opisale!!!user posted image  Videz pa vara, saj veste kako se user posted image  skriva!!!user posted image

Res bi me pa od naše Dejzi komentar zanimal!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
14.6.2008 19:13:55   
kajsica
No pa še to! Pri meni se je začelo neki spodaj dogajat in je ali ali!!! Ker je redna M že v četrtek, imam pa popolnoma enake simptome. Poleg tega pa je bilo enako tudi prejšnjič, ko sem mislila da bo vsak trenutek konec, pa potem ni bilo!!!

Saj vem da me boste kregale sedaj, pa nisem pesimistično naravnana, sploh ne, ampak nekod imam občutek da to ni to. Mogoče tudi zaradi tega, ker tokrat pravzapraav ni bilo skoraj nobenega trpljenja, nič napihnjenosti, nobenih stimulansov ni potrebno jemati.... Pa kaj pa vem!!! Počakati je potrebno, a ne?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
14.6.2008 19:19:52   
mismis
točno tako Kajsica, ker tokrat ni bilo nobene napihnjenosti in stimulansov, je vse možno, kot si sama napisala ali je ali pa ni. Znaki so si pa itak tako podobni, da res ne moreš vedeti.

Tvoje možnosti so 50/50 in jaz navijam za ta boljšo 50-ko user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
14.6.2008 20:21:39   
gigi1
Kaj je zdej lenuharce? vse počivate? A mi bo kera odgovorila na FSH vprašanje??

Kajši js pa upam, da ni 50:50., da je kar več v naš prid user posted image
Malo životinjskog carstva za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image
Uuups, da pa sem ne paše...No pa naj mu bouser posted image (k sva glih barvno usklajena)

Glede opisa.. ti user posted image  ti! Glede na to, da poznam .... no bejbe z vašga konca (ne upam napisat user posted image ), bi rekla, da si ti tud ena iskrca user posted image . Tiha voda....dokler te en ne kresne user posted image  user posted image  pol pa....jaooo begaj. Ne....te pa premal poznam za tak opis user posted image  user posted image  user posted image

No, Španci so pa dans rešil mediteransko čast user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
14.6.2008 20:22:52   
sapi
zeliščarka hvala za nasvete so zelo dobrodošli user posted image  ... natresk pa poznam in imam ... vseeno hvala ...

sapi

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
14.6.2008 20:26:12   
gigi1
Oj Sapi malenkost. Teta pehta ma vas rada user posted image .
Pismu, mene je v otroštvu tolk uho bolel, da se mi je kar mešal. Se mi zdi, da je to ena najhujših bolečin, ki te lahk zadanejo. A so afte kej boljš?

Kaj je Gretka. Boš sam brala? Nisi povedala kaj si se zmenila s tvojo G.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
14.6.2008 20:34:15   
mismis
Žiži

jest ti žal ne morem nič odgovoriti  v zvezi z FSH-jem,
mi je pa žal, da so Švedi danes izgubili, nekak so mi bolj pri srcu, saj razumeš blondinci pa to.

No glede na to, da se tale mismis pripravlja na večer taroka, sicer z bavario v roki, ampak za dober cilj, človek pač potrpi, tako da že danes izrekam želje za našo najljubšo čarovnico..

Hedi
jutri, enega ali dva za sabo, ostale pa na hladno za naslednjič. Mogoče se tudi jutri vidimo, ker ko opravim na UZ moram itak iti na oddelek po novo dozo pohote

user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
14.6.2008 20:38:55   
zorica

Čer punce!Tudi jaz sem danes dobila pošto iz MB kjer piše, da je bilo pridobljenih 5celic, zrelih 5, ter laboratorijski postopek ICSI user posted image Saj vem da je vseeno, ampak to potem pomeni on drug postopek kot IVF mar ne ?Moj je sedaj malo razočaran, ker je misil da so vseeno vojaščki malo boljši.

Julija30 do sedaj sem naredila 4test in vsak dan je močnejši.Drugače pa razen sprememb na joških nimam.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
14.6.2008 20:40:02   
mismis
A ja še to Hedi,

potrudi se in danes malo user posted image ,
potem ne boš smela do prvega UZ-ja nič

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
14.6.2008 20:47:07   
gigi1
Hoj Miška hmmmm upam, da...ne...saj slačitarok ne obstaja, a ne?user posted image
Dobr špili. Glej, da vaša femili zmaga in jutr dobr oprav. če se ne pišemo!

Zorica, ti svojga kar potolaži. saj ni važn al je IVF al ICSI, važn, da je zadetek v pooolno!!! user posted image  user posted image  user posted image
Sej ni nujno, da vojački niso bili dobri, mogoče so sam najlepše zbiral. da bo otroček lepuser posted image

Hedi, ja jutri je pa bigi day! Tanartalepše borce pober in jih pol grej še 9 mesecev. Ja Miška ma prav. Dans pa sprobita uno jebozovno perilo. Pol te bo trgalo. men verjem! pa sem deleč od Miške (po pohoti user posted image )

Evo ga spet fuzbal! Adijio

PS še dobr, da je prvenstvo, drgač bi vas skoz nadlegvala. No, dans sem pa še izredno čvekasta. pa ni nobene za dialog user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
14.6.2008 21:03:02   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kaj je Gretka. Boš sam brala? Nisi povedala kaj si se zmenila s tvojo G.

Ooooooooooooo žiži ... lepo pozdravljena tudi ti ... najprej bi se opravičila vsem, ki imajo občutek, ko vidijo mojo prisotnost, da samo berem, vendar, če se mi računalo slučajno samo ne izklopi, sem prijavljena tu gor 24 ur, ker imam vseskozi odprto to stran, ni pa nujno da sem prisotna ... če sem doma, vsake toliko malo poškilim sem gor, tako kot sedaj, in ker se ravno nekaj dogaja se pridružim klepetu, glede na to, da je pa danes dogajanje na nuli, moram priznat, da nisem cel dan v nizkem štartu, da kaj dreknem user posted image user posted image ...

in draga moja žižika, sem povedala kaj sva se zmenile z mojo G., pa bom tebi prav posebej še enkrat povedala, da grem v četrtek do sestre Blanke po municijo Menopurja, s katerim štartam točno v četrtek, kot stimulacijo za nastanitev zamrznjenčkov user posted image user posted image   ... potem pa po protokolu naprej ... protokola sicer ne poznam, vendar ga bom spoznala sproti ...

In kako si ti ???? Včeraj si bla, kot sem uspela zasledit, glavna slaščičarka tam na fešti ... lepooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
14.6.2008 21:13:28   
Pija76
A smo za pivo?

Naj ga ena ki nima Mozzille napopa, JAZ ČASTIM!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
14.6.2008 21:25:36   
dajamaja
Jaz sem za. Pa tudi nemorem več slikc gor lepit.
Kako si Pija? Kej treme pred D day?

Gigi meni se tudi čveka,ko je na TV tak dolgčas.

Grethy, dober štart!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
14.6.2008 21:36:18   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Evo govorila z Pijo in je na pijači,verjetno na pivuuser posted image

Verjetno? user posted image user posted image user posted image user posted image sem bla kr ziher na njem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
14.6.2008 21:37:59   
Pija76
Dajamaja pol pa častim tebi enega takega nevidnega, sam bpo sedu veš.
Ej bliža se, sem pa čist na easy še, čeprav komaj pa čakam, da bo nedelja zvečer, da bo vse pod streho.
Kako si ti?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
14.6.2008 21:40:16   
Pija76
Kje pa ste vse danes?

Kajsica in otroci ne boste nič čvekali?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
14.6.2008 21:50:18   
dajamaja
Evo me nazaj sem na ZS odgovarjala. Že žulim Bavario! In sem OK. Danes sem uspela še mal v štacuno in imam nove kavbojke user posted image , po bundo grem pa naslednji teden, če ne bo nehalo deževat!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
14.6.2008 21:52:12   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Ej bliža se, sem pa čist na easy še, čeprav komaj pa čakam, da bo nedelja zvečer, da bo vse pod streho.

Se mi zdi, da si tako navdušena bit v središču pozornosti na slavjih kot jaz user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
14.6.2008 22:02:16   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Se mi zdi, da si tako navdušena bit v središču pozornosti na slavjih kot jaz user posted image

He, he he , sem bolj hladne sorte se mi zdi, bolj una take it easy, pa bo! Ne, drugač pa komaj čakam, da bodo vse oči uprte v naju user posted image

Jaz imam pa nov kompletek spodnjega perila, pa kopalke, sem našega debelo oljašala v emporiumu

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
14.6.2008 22:03:54   
dajamaja
Joj jaz bi tudi nove kopalke za na morje. Kakšne si nabavila?  

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
14.6.2008 22:05:45   
dajamaja
Perilo je za poroko, poročno noč ali potovanje user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?