|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
14.6.2008 22:46:23   
ledenka
Pija, kdo pa si vzame cas? ker jaz hocem vedno odgovore na vsa svoja vprasanja user posted image  ki jih je doooostiiiiii user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
14.6.2008 22:54:09   
blanč
naske je zmaguuser posted image user posted image user posted image user posted image ha, ha, ha, joj kaka evforija. Danes sem prvič gledala big brother in skor crknla od smeha, ko sem gledala osenarco kolk se iz ritnih mišic napenja pri svojem "napovedovanju"user posted image user posted image user posted image user posted image bravo slovenci, intelegenca na viškuuser posted image user posted image
Ne mi zamert, če je kera fenica sam jaooooo, mogla sem povedat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
14.6.2008 22:57:51   
Pija76
Ledenka ne vem kdo bi si dovolj časa vzel, mogoče Bokalova. Naj še katera pokomentira

Blanč sem hotla že jaz kak komentar v zvezi z BB in napovedovalko spustit user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
14.6.2008 23:02:25   
ledenka
midva sva bila pa v Koloseju po dolgem casu. madonis, gneca za pop***, delal je samo en kartomat, da o vrsti pred blagajno ne govorim - je bila cez celo halo user posted image  se dobro, da sem lahko na kartomatu dvignila karto. pa Indiana Jones rula user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
14.6.2008 23:06:09   
Pija76
Kaj sta gledala?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
14.6.2008 23:09:12   
blanč
user posted image Lahko noč

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
14.6.2008 23:10:37   
gigi1
Vratija se Šime....

Jooooj Gretka, seveda si povedala.. Čak, a je kakšen smajli, k se s pepelom posipa?? Nč, pol pa kar tegale user posted image
Pa naj še kdo reče, da fuzbal ne poneumlja user posted image .
Evo, zdaj me uradno lahko začnete klicati Cime user posted image

Oj Pija kako si?

Dajamaja vidim, da je Ajsika pirček prinesla. kako ni nič na TV?user posted image

Blanči hvala za info. Nič nisem gledala tega BB. Sam prvo odajo, pa ponovitev une, ko so se klofal user posted image

Ledenkica jaz res priporočam mojega dr. Vja za sam postopek. je zelo dober diagnostik in baje ima visok procent nosečk.. Je pa tudi Požlepova super in ona je tudi porodničarka. Pomeni, da te spremlja tudi naprej. Ostali kokr vem niso in ko boš noseča si prepuščena drugim. Zato sem tudi sama o Požlepovi razmišljala.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
14.6.2008 23:12:02   
Pija76
Gigi uredu sem, kako si ti?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
14.6.2008 23:15:11   
ledenka
Pija, mojega najljubsega arheologa user posted image  Harrison Ford je sicer star, ampak rula user posted image  

gigi, pri naju je bolj moski faktor user posted image  sem jim kar napisala mail in prosila za datum, pa poudarila, da je problem moski - aglutinacije. bomo videli, kaj mi bodo odpisali.  za nosecnost pa sem s svojo G vec kot zadovoljna, mi je prav fajn in je ne bom zamenjala, je pa tudi porodnicarka user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
14.6.2008 23:16:45   
blanč
Evo, zdaj me uradno lahko začnete klicati Cime

evo ti cimeta
user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
14.6.2008 23:18:50   
ledenka
blanc user posted image user posted image user posted image  Cime s cimetovo palcko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
14.6.2008 23:23:39   
Rubin.
Roke proč od Cimeta on je srečno zaljubjen v Sabino Remar user posted image .
Matr sta kot lepotica in zver. Samo sem mislila da nima slame pod lasmi sedaj pa nisem več tako prepričana. user posted image

Ne gre slikce prilepit, no pa poglejte link:

http://www.revijastop.si/kazalo/

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 14.6.2008 23:25:14 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
14.6.2008 23:25:40   
gigi1
Pija u redu. Saj vidiš, da sem dans čist razposajena. Se psihično pripravljam na ponedeljek, ko grem nazaj v službico. Se moram oborožit z dobro voljo. S sodelavci smo kot ena družinica in jim nisem mogla zamolčat nosečnosti in ...tudi čiščenja posledično ne. Nisem pa povedala nič o postopku. Zdej vem, da bodo vsi žalostni in jih bom morala mal hecat user posted image

Blančiiiii Pa kaj jih maš ti v rokavu takelele???

Ledenkica toplo priporočam Voglerja, če hočeš muško.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
14.6.2008 23:27:16   
Grethy

Jiiiiihhhhhhhaaaaaaaaaaaa Blanč, tale pa je hud user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
14.6.2008 23:28:27   
gigi1
Oj Rubinka si slišala za katastrofo včeri? Zdej nas pa lahko reši le to, da Francoze tolčemo, pa Nizozemci Romune. Drugač pa burek. A boš jutri lulala na palčko? user posted image

Stop mam pa doma. Ga berem še od otroštva in sem skoz obveščena user posted image  (tud od BB sem vse prebrala, sam gledala pol nisem)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
14.6.2008 23:30:02   
blanč
o suseda, kako si?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
14.6.2008 23:31:33   
Grethy
Jooooj Gretka, seveda si povedala.. Čak, a je kakšen smajli, k se s pepelom posipa?? Nč, pol pa kar tegale
Pa naj še kdo reče, da fuzbal ne poneumlja .
Evo, zdaj me uradno lahko začnete klicati Cime

Dej ga no srat žiži user posted image user posted image user posted image user posted image

sej pr vseh postih lohk tud kašnga fališ, pa se zato ni treba tepst po glavi s tako palco, boljš s čem drugimuser posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
14.6.2008 23:32:41   
gigi1
Blanči, sem šla še 1x pogledat cimetovo palčko user posted image , pa sem ugotovila, da je to una montaža iz Mladine user posted image
Drugač bi še komentirala, da bi od fuzbalerja njegovega kova pričakovala brazilsko depilacijo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
14.6.2008 23:32:43   
blanč
blanc Cime s cimetovo palcko

user posted image palčkico malo veselo...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
14.6.2008 23:33:23   
ledenka
bejbe, ta teden grem spet v mesto piva in cokolade user posted image  pol pa se cudim, ko so mi kavbojke tesne user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
14.6.2008 23:33:39   
blanč
Ja ti se kr tolaž, da je fotomontažauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
14.6.2008 23:33:41   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

o suseda, kako si?

hejla, hojla, kako smo kaj tamle pod staro hiškouser posted image user posted image ... jutr greva k mamki na obisk, pa mal premerit, pa mal na dušo pihnt ...

... pa ti? ... jutr šibaš v MB na letalski miting a???

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
14.6.2008 23:34:11   
blanč
Ja mitingggggggg.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
14.6.2008 23:36:16   
Grethy
Ledenka ... kam to šibaš ... a majo dobro čikolatko tam a??????????????????

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
14.6.2008 23:37:00   
gigi1
Ledenkica, a greš v tem mestu kdaj v uno ulčko, kjer so same dobre restavracije. Men je blo tam res vedno tolk dobr za jest. Pa namesto sladic sirčki....tako smrdeči, da bi še angelčki z ritkami ploskal, če bi jih lahko jedli (hvala Kajši). No, to je pa moja pregreha. Nisem sladkosneda, mi pa sirčki, pa glaž vina mmmm

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?