|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
16.6.2008 20:56:05   
Rubin.
ampak meni se je vedno zdelo, da bi morali nosečkam IVF/ICSI-ja posvečati več pozornosti kot naravnim nosečkam, pa s tem nočem zmanjšati pomembnosti le teh.

Glede tega pa ti lahko odgovorim, kako je pri nas v Mb. Do prvega uz si v bolnišnici, potem pa pri svoji g., ampak te obravnava čist normalno kot ostale nosečke, edina pozornost je da si v bolniški do poroda oz. en mesec prej nastopiš že porodniško. Če si to mislila. Preglede sem imela 1x na mesece, proti konci seveda pogosteje, ampak tako je pri vsaki nosečnosti. Pripadata ti dva uz, morfologija in to je to. Nuhalne moja ne dela, ampak če imaš več kot 35 ti itak pripada to ali pa amnio, kaj se pač odločiš oz. g.
Ampak drugače pa nisi obravnavan nič drugače, čeprav se nosečnost po ivf smatra kot rizična.

Zdaj pa si še mene prepričala da grem gledat film user posted image . čaočao

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 16.6.2008 20:57:16 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
16.6.2008 21:00:54   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Seveda...da sem, ampak potem mi ne bi bilo treba več teči,

če bi imela take kante, bi drugi tekli za mano user posted image user posted image

Od hudiča si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bi se skrivala, ker take kante opazijo vsi, tud kaki "lepotci" ki bi ti bli "preveč všeč" da bi se šla z njimi vna skedenj mečkat user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
16.6.2008 21:05:53   
pikovit
Dejzi,Mismis Colin Firth se je začeluser posted image

Dober večer punce,vidim,da mamo novo user posted image bravo mačkauser posted image user posted image user posted image

Matr ste spet naklofale.user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
16.6.2008 21:06:15   
Abra
Mišmiš, ti se pa stimuliraš, kar je skoraj isto user posted image še kak teden in bo čist isto user posted image

Pregled pa imam pri svoji G, ja. Sem se butl istočasno na prvi pregled in nuhalno naročila in ker je nosečnost že potrjena (pri Rešu) je sestra rekla, da bomo kar pri nuhalni vse ostale zadeve naredili ... sem sicer hotla vseeno kak datum prej in mi je takrat rekla, da če bo karkoli, naj pokličem in me bo takoj vzela ... zdaj pa je samo moja panika in ne kako resno stanje ala krvavitve ... ne glede na to, da pripada prvi pregled v 8. do 10. tednu nosečnosti ... no, sej je rekla, da bo G odločla, kako in kaj ... valda raje plačam, kot da se še skor 4 tedne sekiram.
Sem pa vseeno pričakovala malo več, glede na to, kako se je prejšnjič končalo. S prvim pregledom pri 12. tednih se mi zdi, da je obravnava slabša, kot pri ostalih, ki "normalno" zanosijo..

madona, kok je tipkarskih napak zadnje čase user posted image

< Sporočilo je popravil Abra -- 16.6.2008 21:08:01 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
16.6.2008 21:08:17   
gigi1
Hojla mačke.
Res sem vesela, da so nam zgubljene dušce namenile svojo pozornost.
En uč imam na fuzbalu drugega pa na računalniku. Sem Pušenjaku poslala vprašanje in čakam odgovor.
Že danes zjutraj se mi je pojavila velika količina črnega izcedka, po povratku s pogreba me je pa ful bolelo in se mi je vmes pojavila še sveža kri. Mal me je zaskrbelo. Pa spala sem skor 3 ure popoldan. Saj veste kol js spim...

Povedali so mi, da čišča traja 7-10 dni. Ta sveža kri po 7ih dneh me je mal ven vrgla..

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
16.6.2008 21:11:01   
pikovit
Abra ravno danes sem bila v Zari in se spomnila nateuser posted image Imajo tudi za nosečkeuser posted image Majo luštne cunceuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
16.6.2008 21:11:45   
Grethy
Ej Abrica, kdo bi jih razumel ??? Kje pa imaš svojo G.?

Najbolj me pa pol razpištoli, če kdo reče; Ja kje ste pa do zdej hodil???

Se mi kr skegla, samo molimo lahko da je vse ok do takrat ko nam blagovolijo približat se jim, pa še tam v leonišču so čakalnice nabutane žensk, vroče je notri, nobenega zraka ... res je dizastr ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
16.6.2008 21:12:24   
DaisyE
Se mi že smili colin, ko so ga tako grdo opeharili...

Žiži, srotka. Ti pa res nimaš sreče. Navijam, da bo vse ok.

Pikovitek, čerčka. Grem se naslajat nad lordom D.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
16.6.2008 21:13:34   
DaisyE
Abri, zate tud navijam. Ne se preveč jezit na naše zdravstvo. Se ne splača.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
16.6.2008 21:13:37   
Abra
Gigi, a zadnje dni pa nisi več krvavela? Če si, pol ni take panike. Lahko traja tudi malo dlje. Če pa je blo že par dni ok, se pojdi nazaj pokazat. Meni so se izcedki začeli ene 10 po, bolelo me je pa tudi kar precej. Nisem pa vedla, al je še od hiperce, krčenja maternice ... če do jutri ne bo nehalo, se pojdi kar pokazat.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
16.6.2008 21:14:04   
pikovit
O Dejzi kako lepo te je bratiuser posted image Pridi večkrat.Kako je bilo na morju?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
16.6.2008 21:14:19   
gigi1
Abra meni se nekako zdi, da bi morala tvoja G malo bolj poskrbeti zate. Tudi če ne bi bila IVF nosečka, si že zaradi let bolj rizična. Mah plačaj, pol pa malo premisli, če ostaneš pri njej..

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
16.6.2008 21:15:53   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

O Dejzi kako lepo te je bratiuser posted image Pridi večkrat.Kako je bilo na morju?

Zob sem si odkrušila. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
16.6.2008 21:16:46   
pikovit
O Gigi tole je pa sranjeuser posted image Mogoče bi bilo res boljše,da bi šla mal se pokazat.Lahko,pa da so živčki?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
16.6.2008 21:17:33   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

A si flaše znjimi odpiralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
16.6.2008 21:18:50   
pikovit
Pija a misliš,da nama rata ta teden se dobit na kakšni kavi,preden boš GOSPA?user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
16.6.2008 21:19:18   
DaisyE
A si flaše znjimi odpiralauser posted image user posted image user posted image

Za koga me pa maš!?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
16.6.2008 21:20:49   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Gigi, a zadnje dni pa nisi več krvavela? Če si, pol ni take panike. Lahko traja tudi malo dlje. Če pa je blo že par dni ok, se pojdi nazaj pokazat. Meni so se izcedki začeli ene 10 po, bolelo me je pa tudi kar precej. Nisem pa vedla, al je še od hiperce, krčenja maternice ... če do jutri ne bo nehalo, se pojdi kar pokazat.

Abri hvala. Krvavela sem dva dni, nato je bil rjav izcedek, pa vsak dan manj. Danes zjutraj pa črn in veliko ga je bilo. Ko sem pa domov prišla se je med črnim pojavila sveža kri. Pa se še ni nehalo. Ni pa to zdej, da mi kri kar lije....
Ne verjamem, da je to kaj povezano s stimulacijo. po mojem je bilo še prezgodaj za stanje par ur na mestu...
Sam, saj dans bi pa že morala v službo po tistem kar je pisalo na odpustnici. Non potest 7 dni (a tle tud vikend štejejo)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
16.6.2008 21:21:00   
DaisyE
Je blo pa kar pestro...user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
16.6.2008 21:22:16   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Jst trud na našem srečanju. Na pizzi user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
16.6.2008 21:24:53   
Abra
Pikovit, hvala. V kateri Zari? V centru ali BTC? Sicer tam zelooo redko kaj kupim, sem bolj zbirčne sorte in si sploh redko kaj kupim user posted image user posted image

Grethy, ja imam G v Dravljah, zraven Reša user posted image je pa zdaj najbrž tudi malo frke, ker je moja G šla pred 2 tedni v penzijo in je ravno čas podpisovanja novih izjav ... je pa nova G drugače super, sem že bila pri njej in jo lahko samo pohvalim. Tole o ZZZS je pa druga zadeva user posted image

Daisy, se se ne jezim tok user posted image ker se na sestro nisem spucala, sem se morala tuki user posted image najbrž pa ona tut ni kriva.. če jim zzzs ne plača, pol delajo zastonj in če ni dnarja ni plače .. sem za to pikico že velik zapravila, pa tudi še bom.

Gigi, jaz se na bolniško ne spoznam, nisem še nikoli v življenju bla user posted image tko je če si sam svoj šef, si moraš itak vse sam plačat user posted image
to, kar se ti zdaj dogaja ziher ni ok. Počakaj še kak dan, mogoče se pa bo samo sčistilo, če je kaj ostalo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
16.6.2008 21:25:49   
gigi1
Arnejči tvoj ma pa zanimivo razlago user posted image
Dejzika tebe je res lepo brati.
pa tebe tudi Pika. Kje si se danes skrivala?

Sorči, da vas morim s svojimi problemčki. Upam, da se ta sranje kmalu neha. Ne dam se ja!

Vidim, da ostale bejbe uživajo v Mr. Dju. Tekma je pa slaba. Hrčki igrajo z rezervno postavo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
16.6.2008 21:30:20   
gigi1
Abra pol sva na istem. Jst sem tud sam svoj gazda...
ne sprašujem zardi bolničke same, ker jo imam od komisije do 20.6. Sprašuje zarad tega a so mislil, da moram počivat 7 ali 9 dni po posegu. če so mi dali 7 dni bolniške?
Vem pa, da so drugim dajali 3-5 dni bolniške. Morda je pa moj dr. V mislil na moja leta??

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
16.6.2008 21:30:20   
Pija76
Mismis na koncertu je bilo Ql, mal starih luštov. Fajn je blo res, prav pasalo je.

Arneja delam na tem da bom najlepejša user posted image user posted image user posted image , sam obleke še nimam user posted image user posted image user posted image

Pikovit v četrtek dopoldan bi pa lahk na eno skočile, kaj misliš?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
16.6.2008 21:32:22   
gigi1
O Pija naša prva nevestica. A pade v četrtek na RR bavaria dekliščina. Bosta imeli s Sončico kar skupaj user posted image

matr kolk dans slab tipkam

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?