dajamaja
|
Prej sem bolj čustveno, zabavno, vseobsežno napisala, zdaj pa na kratko... sladko: Gigi, tako kot Abri so tudi meni rekli, če se krvavitev ustavi ali vmes pojenja in se pol spet pojavi oz. je znatno močnejša kot prej => obisk pri G ali na urgenci, če G ne dela. Bolniška šteje vse dni, ne samo delavne. Odvisna je pa od št. tednov nosečnosit ob ss. Daj lepo zrihtaj. Pija, tudi jaz mislim nate, predvsem na tisti del po poroki .... pa ne le , tega še dobim, ampak potovanje ... tega ti pa zavidam! Ma že dopust bi se prilegel. Želim ti nepozaben dan, dni, leta.... Daisy, jaz sem s zob (pred leti) odlomila na sveži žemlji, pa takrat material še ni bil tko utrujen, kot je zdaj. Zdej je že obupan in se ne gre več dentalnih katastrof. Upam, da nisi odrobila do živca ... auch. Abra, vem, da bi najraje imela UZ zdajle doma. Reš je rekel, da je en UZ dovolj... torej je malecki tipi topi. Ti si vzami čas zase, za počitek, zmerno rekreacijo (sprehodi ob obali so super .. kr ponovi) in ne boj se - vse bo OK!!!!! Drage moje vsem mirno roko in kopico foliklov, ravno prav velikih, zrelih ... skratka kandidatkov za Zdej grem pa v vrsto stat pred mižule, mogoče se še s kirim kaj zmenim pa kopirala bom predno stisnem Potrdi.
|