|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
16.6.2008 21:35:18   
Abra
Gigi, se mi zdi, da sem jaz tudi imela 7 dni, ker pa sem bla v petek, sem si še cel naslednji teden vzela fraj. Pa pol sem bla še neki časa na izi. Takrat mi je G še hotla "predpisat" bolniško, pol mi je rekla, da če si lahko privoščim, naj še neki časa počivam, ker sem težko prišla do te nosečnosti.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
16.6.2008 21:37:27   
Abra
Pija, ful mislim nate zadnje dni. user posted image boš ziher pravljična nevesta, če se pa na tko lep datum poročiš user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
16.6.2008 21:39:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

m.cvtka,

kar se tiče našega srečanja so vsi dobrodošli, tudi tiste, ki so dobrega srca, sej to je pa itak najbolj pomembno.

Ti si pa danes 9. dan po ET, kajne...ti ša kar malo počakaj s testom.
Kdaj bi pa morala tvoja user posted image    NE pridet?

ok, se bom naslednjič bolj potrudila priti na čokolatinčke - pa tudi če dopust vzamemuser posted image
mismis si me pa čisto presenetila, saj več veš kot jaz - sem preverila in je res 9. dan po ET. se mi pa dozdeva, da je bila zadnjauser posted image  26. maja, ampak glede na zmešnjavo in zamudo, ki je povzročila, se resnično ni za zanašat nanjo. Še parkrat prespim, pa bo že testek - aja kdaj je prvi dan poletja 21. ali 23.6. (čisto sem obsedena na datume user posted image )

Se mi pa dozdeva, da imam iste probleme kot blanč z modrookimi, ker se je danes nekomu v službi zareklo, gggrrrrrr. Še premlevam, ali je naključje ali ...

nič, berem dalje

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2653
16.6.2008 21:41:40   
Pija76
Gigi če mi znese se vam v četrtek pridružim, jaz častim, sam ena bo mogla pa nalimat, ker jaz ne znam user posted image user posted image , pa da ga mal zapokamo.

Abra tud jaz zadnje dni full mislim nate. Datum je pa lep res, a je zate tudi kaj poseben?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
16.6.2008 21:46:42   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kdaj je prvi dan poletja 21. ali 23.6. (čisto sem obsedena na datume user posted image )

21.6. - definitivno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
16.6.2008 21:47:24   
Abra
Ne, osebno nič. Je pa to kresna noč, ko se čudeži dogajajo user posted image včasih me v "Sen" malo potegne user posted image so se pred leti prijatli (2 para) poročili na ta dan in je blo zelo lepo, sicer zelo neklasična poroka, zelo tematska

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
16.6.2008 21:48:18   
DaisyE
Pija, če ti častiš, lahko jaz limam. Zate vse.

Zdaj grem pa v vodoravno pozicijo, sem še od vikenda čisto tilt. Mam vas pa rada, čisto vse. user posted image Pa ne vprašat, kaj me zdaj taki izlivi ljubezni dajejo, ker odkrito povedano nimam pojma. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
16.6.2008 21:48:38   
Abra
Majči vidim, da nas bereš. Kako si? Se ti že D-day približuje?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
16.6.2008 21:58:51   
Grethy
Ženskice ... lep klepet še naprej ... mene pobira .. .grem mižat ... nočko

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
16.6.2008 21:59:37   
dajamaja
Ne zdej vse spat, ko sem se jaz privlekla!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
16.6.2008 22:23:45   
dajamaja
****ti server al karkoli že... tolk sem natipkala

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
16.6.2008 22:24:27   
dajamaja
**** = J_E_B_E_M_T_I

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
16.6.2008 22:32:45   
gigi1
Oj Dajamajči. kako si?
A boš ponovno tipkala? Nisi kopirala?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
16.6.2008 22:34:05   
dajamaja
Prej sem bolj čustveno, zabavno, vseobsežno napisala, zdaj pa na kratko... sladko:

Gigi, tako kot Abri so tudi meni rekli, če se krvavitev ustavi ali vmes pojenja in se pol spet pojavi oz. je znatno močnejša kot prej => obisk pri G ali na urgenci, če G ne dela. Bolniška šteje vse dni, ne samo delavne. Odvisna je pa od št. tednov nosečnosit ob ss. Daj lepo zrihtaj.

Pija, tudi jaz mislim nate, predvsem na tisti del po poroki .... pa ne le user posted image , tega še dobim, ampak potovanje ... tega ti pa zavidam! Ma že dopust bi se prilegel. Želim ti nepozaben dan, dni, leta....

Daisy, jaz sem s zob (pred leti) odlomila na sveži žemlji, pa takrat material še ni bil tko utrujen, kot je zdaj. Zdej je že obupan in se ne gre več dentalnih katastrof. Upam, da nisi odrobila do živca ... auch.

Abra, vem, da bi najraje imela UZ zdajle doma. Reš je rekel, da je en UZ dovolj... torej je malecki tipi topi. Ti si vzami čas zase, za počitek, zmerno rekreacijo (sprehodi ob obali so super .. kr ponovi) in ne boj se - vse bo OK!!!!!

Drage moje vsem mirno roko in kopico foliklov, ravno prav velikih, zrelih ... skratka kandidatkov za user posted image

Zdej grem pa v vrsto stat pred mižule, mogoče se še s kirim kaj zmenim user posted image  pa kopirala bom predno stisnem Potrdi.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
16.6.2008 22:36:20   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj Dajamajči. kako si?
A boš ponovno tipkala? Nisi kopirala?

Gigi, tole me je pošten zmatral .. grem pogledat, če je moj na kavču riknil, si grem po pir, ker je razplet večera potem tako znan .. prat pa spat user posted image . Če bodo pa očke še kaj življenja pokazale, bom pa poskusila kaj ognja v njih prižgat user posted image  no al pa mal nižje. Se mi zdi, da bo jutri M, ko me tkole kuri.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
16.6.2008 22:41:26   
gigi1
Dajamajči hvala za razlago. Bomo videli kaj nov dan prinese user posted image
A te kuri pred user posted image ? Mene pa vedno takoj po njej do O, pol pa k da bi odžagal user posted image  user posted image  user posted image . In celo tako, da sem se komaj prepričala mojga zraven med O spustit. Kriza. Mi je že zdavni moj G rekel, da imam naravno kontracepcijo, ko sem mu tožla, da med in po O mi pa ne paše. Sem mislila, da mi bo kakšno špansko muhco napisal, pa bom prec noseča user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
16.6.2008 22:42:23   
dajamaja
Povejte mi še tole, a se vam zdi 3600 e za 5.85 m kuhinje veliko? Mislim, ni mal, ampak a je to zdej normalno, al ne? Odgovorite lahko tudi jutri, ni treba zdej vstajat user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
16.6.2008 22:43:57   
gigi1
A je še kakšna mašina vključena?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
16.6.2008 22:46:11   
dajamaja
Lej Gigi kaj sem dobra se sama s sabo menim, pa še teb sledim... sem ista, ampak mal pred M se mi pa spet libido zrihta. Sam se mi zdi, da je okol O mal krivo lovljenje plodnih dni .... (kot da bi kej pomagal user posted image ) ... jaz sem pa taka, da če kaj moram, pol pa nočem. user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
16.6.2008 22:47:32   
pikovit
Dajčimajči a zapravljašuser posted image Jaz mislim,da je ok cena.Vprašanje kakšna je?kakšno ima zapiranje predalov,vrat,kotni predali.....

Gigi danes kar nekaj bluzimuser posted image Pa sej bo jutri bolšuser posted image

Dejzi mi te mamo tudvse radeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
16.6.2008 22:49:14   
gigi1
Hedi utropizderaj si zato not tlačmo, da smo pol vse pocaste in skoz v skrbeh, če bo kakšen čuden izcedek in letamo na WC k zmešane kure user posted image  user posted image  user posted image . Ne, sori....mal heca...
Baje je tako, da ga želodčna kislina velik požre in se ga tako večja doza absorbira (ne glede na tisto kar ven prileze user posted image ). Verjetno ga zato najprej pijemo, da maternica ne doživi prehud progesteronski šok.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
16.6.2008 22:49:19   
pikovit
Jaz tud perčkamuser posted image

Abra v centru-Zara sem bila.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
16.6.2008 22:50:23   
pikovit
Samo našga pokrijem,pa pridem nazajuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
16.6.2008 22:51:42   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dajčimajči a zapravljašuser posted image Jaz mislim,da je ok cena.Vprašanje kakšna je?kakšno ima zapiranje predalov,vrat,kotni predali.....

Ma, po mnenju staršev še preveč, zdej so mi pa slabo vest nabil. Zapiranje predalov in omar je z zavornim sistemom user posted image ... za kotni element sem vzela fiksne police, ker je 400 € razlike do izvlečnih predalov, not mislim pa itak aparate imet, ki jih manjkrat jemljem ven, kot posodo. Lepa je pa itak. Hvala za tvoj glas user posted image   

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
16.6.2008 22:55:09   
pikovit
Ti si kupi tako kuhno,ki je tebi všeč.Saj jo boš ti gledala in kuhala.Jaz ti dam 100 glasovuser posted image Kar kupi,pa brez slabe vesti.To ni stvar,ki jo menjaš,čez 10 letuser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?