pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc Pikica - dobrodošla nazaj. Daj malo počvekaj, zdaj, ko si sigurno že celo goro perila naštimala za pranje. he, he ...kup perila še čaka. Smo se včeraj še na Dolenjskem pri tastu ustavili in tam prespali, tako da smo šele danes popoldne priromali v LJ. Potem je pa itak trajalo, da sem vse iz kufrov zložila. Zdaj je pa v kopalnici tak kup perila, da me kar glava boli, ko grem mimo . Drugače pa, da malo poročam. Bili smo v Zatonu pri Zadru. Super destinacija za družine z otroci. Naša Zoja se je cele dneve igrala. Super je bilo, da smo imeli direkt pred apartmajem otroško igrišče, tako da je Zoja zjutraj kar v pižamci letela ven. In najlepši del......lahko je šla sama . Pa na plaži je bilo tudi cel kup igral, za piko na i pa seveda še mivka in voda. Čisti užitek za otroke in posledično sevda za starše . Lovro je bil sicer še premajhen, da bi ga to kaj ganilo, ampak drugo leto bo to čisti zadetek v polno. IZVIRNO SPOROČILO: Ayo pikica* dobrodosla nazaj, lepo da se vam je dopust dobro iztekel (v nasprotju z nasim, ko smo prisli nazaj predcasno ) Ne vem, če sem mogoče kaj spregledala (ne bi bilo čisto nič čudnega), ampak, zakaj ste pa prišli predčasno domov? Likanje......ga probam natempirat na večere in to ob malce hladnejših dnevih. Ko dobimo klimo, bo malce lažje. Drugače pa tudi jaz probam to malo zreduciram. Sam nimam neke hude izbire, ker mož rabi za v službo vsak dan srajco. IZVIRNO SPOROČILO: Ayo Me pa tudi zanima koliko tekocine (vode, caja inp) vasi malcki popije cez dan ob tej vrocini? Mi smo danes npr ob dveh podojih popili se 80ml vode...ampak se mi zdi, da ce bi mu se dala, bi se... Po moje je odvisno od otroka. Mi imamo doma dve mali žolni, zato ni bilo nikoli vprašanja, če spijeta dovolj. Za občutek....Lovro mi spije na dan vsaj dvakrat po 150ml vode. Zdaj grem pa v mižule. Lahko noč!
< Sporočilo je popravil pikica* -- 24.6.2008 23:33:02 >
|