Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ker se nama to še ni zgodilo. Je pa res, da midva že od nekdaj vsak mesec sexava skoraj vsak dan al pa vsaj drugi dan in to zato, ker nama tako paše. Pomoje je težko, da bi spustila plodne dneve skozi. Si pa merim ta mesec BT, ker sem tudi kot ti danes 10. dan ciklusa in sem prvič jemala ta mesec K in me zanima če bi se kaj vidlo z BT...
, kot sem že napovedala (in sem že tretjič zaporedoma datumsko usklajena s ciklusom. Pa kaj mi to pomaga...) ampak je ful čudna - sploh ni krvavo ampak je kar neki rjav izcedek, to se še mi ni zgodilo, kaj je zdaj to?
, pa sem mislila, da sem že prešla to fazo jakanja, ko pride M, ampak vsake toliko malo ven udari, kaj čmo. Danes je bolje.
! Pa čimprej, kajne, tako smo neučakljivi.
pa še Reš ti je neki omenu , za hud... more nekaj bit na tem
pogrešala, da sem šla danes kar k njemu v Postojno (kjer je službone na enem taboru). Mi je takoj polepšal dan.