|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:04:41
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi dejte zdej kšno pametno debato... če ne vam bom s5 povedala kaj se mi je dons zgodil kaj, kaj?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:05:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: tanchi dejte zdej kšno pametno debato... če ne vam bom s5 povedala kaj se mi je dons zgodil kaj, kaj? kaaaaaaaaaaaaaaaaaj?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:06:43
|
|
|
|
alička
|
Taaaaaaaaaaanchi! no, kaj?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:07:29
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:11:09
|
|
|
|
Udb
|
Ja, Mič, sej sem skoz sumila, sm ziher nisem bla. Ja, najina otroka sta si kr všeč.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:12:46
|
|
|
|
Šarki
|
ma smo šli v bohn se kopat - se nismo še nikjer tko skup kopal s tamalima pa to in sem vzela kamero,, da vsaj mal zatežim pa je bil tm en fotr s sinčkom tm mal čez eno leto starim, tamal brez pleničke, brez hlačk.. sej me to ne moti, pač kakor komu paše, jest mojima raj dam kej gor, da jih nam kdaj kje na netu vidla no, v glavnem, snemam mojga, k je bil s tavečjo mal bl stran, pa tamala je bila še v kadru, k je bla čist bliz pa valda un tamal se je mal zaljubil in je tišal ke h nam, un očka ga pa prou veselo za roko drži in men tam pred kamero opletata, k bi jih kr nekam vrgla k da jim je treba tiste binglne razkazvat... pa se men nastavlat...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:14:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, najina otroka sta si kr všeč. o tem pa nic ne vem ? cenzura slik? pridita se kaj igrat, ko bo spet tukaj :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:15:08
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ja, najina otroka sta si kr všeč. o tem pa nic ne vem ? cenzura slik? pridita se kaj igrat, ko bo spet tukaj :). Le povej kdaj bo to, z veseljem!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:15:10
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ja, najina otroka sta si kr všeč. o tem pa nic ne vem ? cenzura slik? pridita se kaj igrat, ko bo spet tukaj :). a bosta že kr poroko dogovorile
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:15:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ma smo šli v bohn se kopat - a je jezero za kopanje? koliko pa ima stopinj?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:15:35
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ja, najina otroka sta si kr všeč. o tem pa nic ne vem ? cenzura slik? pridita se kaj igrat, ko bo spet tukaj :). a bosta že kr poroko dogovorile Najboljš!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ja, najina otroka sta si kr všeč. o tem pa nic ne vem ? cenzura slik? pridita se kaj igrat, ko bo spet tukaj :). Le povej kdaj bo to, z veseljem! avgusta enkrat. tocno pa ne vem, itak se skoz selimo , ti javim. zdaj smo jo glih v juzne kraje spakirali. saj se vidi, imam spet prevec casa.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:16:57
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ma smo šli v bohn se kopat - a je jezero za kopanje? koliko pa ima stopinj? mah glih tok smo šli, da so otroc rit not namočil. sestra je bla tm, pa smo šli mal pogledat... drgač je pa mrzla voda, pa full je vetr pihal...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:17:09
|
|
|
|
Udb
|
Dobr mate vi to zrihtano, res!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Mič, sej sem skoz sumila, sm ziher nisem bla. sam jaz sem bila šur, da me poznas.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:17:41
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ja, Mič, sej sem skoz sumila, sm ziher nisem bla. sam jaz sem bila šur, da me poznas. Zdaj te.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ja, najina otroka sta si kr všeč. o tem pa nic ne vem ? cenzura slik? pridita se kaj igrat, ko bo spet tukaj :). a bosta že kr poroko dogovorile nekdo mora zacet, ce ze jaz nisem za
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:18:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ma smo šli v bohn se kopat - a je jezero za kopanje? koliko pa ima stopinj? mah glih tok smo šli, da so otroc rit not namočil. sestra je bla tm, pa smo šli mal pogledat... drgač je pa mrzla voda, pa full je vetr pihal... aha. pol niti ni za neko dolgo namakanje. a ti si prav iz Bohnija? gres kdaj v vodni park?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:19:04
|
|
|
|
Anonimen
|
pa drugace, je gneca v Bohinju?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:23:03
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ma smo šli v bohn se kopat - a je jezero za kopanje? koliko pa ima stopinj? mah glih tok smo šli, da so otroc rit not namočil. sestra je bla tm, pa smo šli mal pogledat... drgač je pa mrzla voda, pa full je vetr pihal... aha. pol niti ni za neko dolgo namakanje. a ti si prav iz Bohnija? gres kdaj v vodni park? iz bohinja pa res še nisem bla bla sem pa iz veliko drugih krajev šli smo k sestri na obisk k je bla dons še zadn dan tm na dopustu
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:24:09
|
|
|
|
Anonimen
|
iz bohinja pa res še nisem bla bla sem pa iz veliko drugih krajev šli smo k sestri na obisk k je bla dons še zadn dan tm na dopustu aja. dan je bil pa lep :), super izbira.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:24:59
|
|
|
|
malenaa
|
dober večer A ste me kaj pogrešali
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:25:58
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II dan je bil pa lep :), super izbira. Midve sva imeli pa kar plažo na balkonu
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:26:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II dan je bil pa lep :), super izbira. Midve sva imeli pa kar plažo na balkonu a si bazen naredila? in mivko?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:26:38
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa dober večer Čer! A danes pa ni dobro jutro?
|
|
|
|
odlocitev!?v3sn4Kaj ti najvec pomeni v zivljenju!?druzina (
98%)

sluzba (
2%)

prijatelji (
0%)
Število vseh glasov: 49Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!