Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Takoj po vrnitvi domov sem seveda šla do trgovine, da bi jih vrnila, ker so zame zdaj pač neuporabne, a so me kar hitro odpikali z "ja kaj ste pa pričakovali, saj se to vedno zgodi z mivko, se spomnim, da se je meni zgodilo isto ...". Ker zadeve ne mislim požret - kopalke niso bile neka poceni varianta, ampak kupljene pri cenjeni italijanski firmi - me, preden grem s tem naprej, zanima, a se res to redno dogaja, a sem nerealna, če pričakujem, da so kopalke narejene tako kvalitetno, da zdržijo tudi mivkasto plažo?

je, ker imajo kopalke neke našitke in niso za strojno pranje, tako da tud ta poskus odpade
. Jih bom vsaj probala nekje mal razparat, mivko ven dobit pol pa najt kakšno šiviljo, da mi jih nazaj zašije. Če mi uspe, jih bom drugo leto imela res sam na mareli obešene