Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Znaki so mi čisto izginili, prsi me ne bolijo, razen tam pa tam me "zaščemi" okoli bradavic. Še vedno mam bel izcedek. Ostalo pa nič. No, danes me sicer malo boli jajčnik, ampak ni panike. Ne vem kaj naj si mislim, glede na to, da me prsi nič ne bolijo..

Plus tega imam ciklus na 33 dni, tako, da je še prezgodaj. Tako, da bom še počakala par dni. Prejle sem imela občutek, da se bo vlilo - trebuh me je začel bolet, pa v križu tud ful in tud čutla sem, ko je nekaj priteklo. No, potem je bil pa samo bel izcedek, skoraj voden.
in pa tisti dve prijateljici. Noben drug - tud starši ne. Pa verjamem, da bi se potem bolje počutila...samo....nočem se smiliti drugim ljudem, nočem jim biti namerno po zobeh in biti ožigosana češ, 'to je tista, ki ne more imeti otrok', še zdaleč pa nočem poslušat znova in znova vseh tistih 'modrih', ki bi mi začeli razlagati, kdo vse ima / je imel težave pa jim je ratalo ipd....NOČEM! To je samo najin boj.
ali
, nekih posebnih znakov nimam ne za eno ne za drugo. V petek delam test, če se prej kaj drugače ne pokaže.
Bila sva na Cresu in se totalno sprostila. Cel vikend sva kajakirala in plavala, skratka fino je bilo.
in blablabla. Moram rečt, da jaz sem prijateljicam že od samega začetka razlagala o teh stvareh in že od samega začetka skupaj navijamo, da enkrat le rata. Res pa je, da tiste ki tega same niso doživljale, ne morejo biti 100% na moji strani. Ko sem pred kratkim povedala še staršem in tašči&tastu sem bila pa sploh pozitivno presenečena, kako se je vse v dobro obrnilo. Nobenih glupih opazk več, sama obzirnost jih je. Pa še dobro mi kuhajo zadnje čase!
Meni sploh ni žal, da so te info javne. Sicer pa, folk ima težave z marsičim in to z veliko hujšimi stvarmi kot je zanositev, nobody's perfect.
, AMPAK DRUGA FULLL RAHLA!!!!