Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

čim bolj neobremenjeno...drugo pa naredita narava in mati kemija....srečno!
....
ne pride in jo raje daš ta mesec meni, ker jo že nestrpno pričakujem, pa ne i bilo nič narobe. Zdaj, ko bi rada videla, da pride, je pa ni. Me že cel dan zvija, pa nič, jaz pa že mislila, kako greva jutri k rešu po prvo inekcijo, da pokaže, kako me bo moj dragi potem naprej špikal (z inekcijo
od septembra lani.... od januarja pa 100% pa ni bilo nič.
, potem sem naredila test 16 dan in je bila full močna črtica za ovulacijo in nato še 17 dan. V teh dveh dneh sem imela tudi bolečine močne spodaj ( tako da če ne bi bil pozitiven ovul test tus slončkali ne bi) in sva bila iz 15 na 16 dan in iz 16 na 17 dan fulllll pridna. In potem 24 in 25 dan čisto malo krvav izcedek ( pa se mi je zdelo da je ugnezditvena ker je bilo pri prvem sinkotu isto) in sem delala že od 25 dne baby check, tiste male in so bili negativni vse do 28 dne ( nedelja zjutraj preden smo šli na morje) pa sem zagledal po 2 minutah čisto rahlo drugo črtico in rahle so bile vse dokler nismo prišli iz morja po 12 dneh in naredili clear blue in je bil en res močn +.
! Res si dobro načrtovala, čeprav - pošteno bom povedala - gredo meni kar kocine pokonc ob besedah kakšnih RR-jevk češ ''delava že dolgo na
... Kar se pa M tiče - z največjim veseljem ti jo pošljem, še dostavim ti jo osebno na dom, samo da se jo za kakšno leto rešim,.....
, a ne? Upam, da ste uživali, zdaj pa naj hitro mine čas do prvega pregleda in Uz, kjer boš videla vajino pikico.