Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
v barbarigi sva bla za vikend pri bratu...on je zdej dol na morju pa sva šla še midva malo...

je mela kera to?sej je cist normalen pac vec ga je kot ponavadi.... upam, da bo deloval.
. Tako da zgleda da to je to. Aja, znakov pa nobenih, sem jih imela vse prejšne mesece več. Je pa res, da ta mesec nisem jemala K, ker me je vse preveč špikalo po njem in sem tako na lastno pest prekinila - zgleda da pravilno.
močna je to vsaj znak, da je bila sluznica lepo odebeljena. Jaz imam tudi od laparo močnejše
.
(zaradi obsevanj), je imela konizacijo, kjer so ji odkrili par predrakavih celic in jih vse uspešno odstranili. Letos so ji nato ponovno dali zeleno luč za načrtovanje in k sreči jima je uspelo že v 1. Sva obe rekli, da bova letos obe zanosili. Ona je že, mene pa to še čaka.
KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
superman in da mu moram kupit supermanovo majico...(ima zdaj dve!) in takrta mi je rekel da gremo na IUI. vse papirje itak oni rihtajo in jih na konzilij pošljejo...jaz imam naprejeno laparo, moj spremiogram in oba krvne preiskave za spolno prenosljive bolezni. hSG mi niso delal, ker sem že prej imela postavljeno diagnozo SPCO. moj je imela 20.3. androloga in takrat sva tud kri dala...sredi aprila sva dobila papirje in prve dni M sem poklicala za terapijo...24.5. sem imela IUI in 9.6. pozitiven test...na žalost sem imela 11.7. abrazijo, ampak to je že druga zgodba...
mesecev mine brezskrbno!!!