natasarobi
|
Ojla punce! Vidim, da se kar dogaja tu gor. Žal mi je vse za nove, ki so se nam pridružile, ampak boste vidle, da bo s časoma bolje, potrebujete samo oporo, ki jo boste tu 100% dobile in pa čas. Tu je večina punc dokaz, da je vse možno - predvsem krtexx. Predvsem pa iskrene čestitke mediki za ok rezultate AC, sedaj pa lepo mirno naprej. Posebej pa zate krtexx. Sprva mi sploh ni bilo jasno kako in kaj. Moram rečt, da sem ful vesela zate. Evo, jaz prišla z morja - dopusta ne morem rečt, ker sem brez službe, ampak kot kaže to ne bo več dolgo trajalo - mogoče kakšen teden. Jutri moram poklicat, da vidim kako je sedaj to dokončno, da se zmenim za zdravniški pregled in ko bo potrjeno od dohtarjev, da sem ok, potem pa na delo veselo. Gre pa tudi za službo katero sem si želela že nekaj časa in upam, da bo res tako kot sem si jaz to zamislila. Potem ustalitev v službi, potem pa bomo začela spet razmišljati o otročkih. Čakam tudi eno informacijo o nekih preiskavah, z mojim sva se tudi malo pogovarjala o posvojitvi, ampak zaenkrat dokončno nisva še nič dorekla. Prvo, da si jaz uredim vse za službo, potem malo releksacije, nato pa akcija in v nove boje. Punce imejte se lepo kolikor se da, men je v tej sopari grozno. Sedaj letim po tuš, potem se grem pa malo pock+rkljat k frizerju, ker sem v glavo kot ne vem kaj. Lp
|