|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
18.8.2008 13:06:59   
Anonimen
sooooooooooončeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkk  ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne morem vrjet!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo,bravo, bravo, bravo, bravo,bravo,bravo, bravo, bravo!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
18.8.2008 13:06:59   
sonček85
ne morem kupit copatk in mu narediti presenečenja ,saj je njegova sestrična pri nama na počitnicah.želim da sva sama,pa čeprav že ve,je vesela

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
18.8.2008 13:13:42   
Anonimen
čestitam vsem novimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

mi bomo delali test konec tedna če se seveda prej ne prikažeuser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
18.8.2008 13:17:04   
sonček85
DERŽIM PESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
18.8.2008 13:19:18   
ella.
SONČEK: TOOOOOO! Še en medalja!!!!

Č E S T I T A M !!!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
18.8.2008 13:23:24   
ella.
Sonček, ti si pa kukr ena jasnovidka...lej, kaj si napisala na začetku tega foruma:

Hojla.Sem si dovolila odpreti kar novo temo,saj se mi zdi da bo avgust moj mesec.Bomo videli in se bom pustila presenetit.Tako nova tema je nameščena Upam da nas bo čim manj na seznamu in še te moramo bit vse roza

BRAVO, Sončica, predvsem me pa veseli, da ne rabiš iti k dr. Drobniču...jebelacesta, sem kar ganjena...

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
18.8.2008 13:24:58   
aqua77
Sonček!!!! KONČNO!!!!!!

Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj boš pa končno lahko urejala seznamčeke na temi nosečke, na katerih boš tudi sama..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem fuuuuuullllll Vesela zate punca moja!!!!!!! Veš je bil že skrajni čas, da tudi tebe doletita magični črtici!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
18.8.2008 13:28:16   
ursa30
bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
18.8.2008 13:33:05   
pikipu
Oglašam se po dolgem času, sem bila na dopustu in sem odklopila vse, tudi internet. user posted image

Sonček - iskrene čestitke !!!! BRAAAVOOOOO!!!!!

Moram pa vam povedati, da se selim v nov krog, ker me je 15.8. obiskala teta user posted image . Bo pa drugič bolje.

Lepo se imejte!!!!!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
18.8.2008 13:35:32   
ursa30
pikipu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
18.8.2008 13:36:56   
sonček85
res hvala vsem in še kar ne morem verjet.res lepo se imejte in vam še kaj pišem.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
18.8.2008 13:37:45   
Štručka1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sem vesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kakšno je geslo za album?

Tako majhna si moja zlata hči, pa mi pomeniš ves svet!

Eno sončiko imam, čakamo na vnovični +!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
18.8.2008 13:39:47   
tane
sonček85, juhuuuuuuuu, bravo, končno si tudi ti dočakalauser posted image user posted image , vse najlepše ti želim in veliko veselja s pikicouser posted image user posted image user posted image
no, si videla smo imele prav, da boš srečka nosečka še preden bo pregled pri dr. rešu, SUPERuser posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 18.8.2008 13:40:42 >

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
18.8.2008 13:42:34   
pokica_
ursa, hvala tudi tebi prejšnjič za bemčekeuser posted image sem spregledala post.

pikipuuser posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
18.8.2008 13:43:48   
pikipu
Urša, hvala za objemček!!!!user posted image  Midva z mojim dragim sva se pošteno pogovorila okoli tega in sva si rekla, da ne bova več ne žalostna, ne razočarana. Malo nama je bilo seveda žal, še posebej, ker sva bila oba na dopustu in sva si nekako predstavljala, da zdaj bo pa ratalo. Pa ni. In sva se zmenla, ko bo, pač bo in da se bova nehala obremenjevat s tem. In bova raje veselo sločkala dalje. Enkrat bo že ratalo, če nama je usojeno. Je pa res, da je nama lažje tako govorit, ker že imava enega sončka doma.

Srečno želim tudi tebi!!!!!

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
18.8.2008 13:45:01   
pikipu
Pokica, hvala tudi tebi!!! In srečno, naj ti čimprej rata!!!!!

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
18.8.2008 13:50:12   
pokica_
Hvala pikipuuser posted image ! Enako tudi tebi želim!

Jaz pa že sanjam ponoči o bebicahuser posted image . Za vikend sem pestovala malo štručko, sineka od moje najboljše prijateljice, starega dober mesec dni, ga previjala, pestovala kar nekaj urc, sma ga skup okopale....joj,..ko bi še mi kdaj imeli takega dobrovoljčekauser posted image !

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
18.8.2008 13:51:36   
*Junona*
SONČEK85, BRAVOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
18.8.2008 13:56:34   
tinč407
sonček ČESTITAM BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vedela sem! samo mene poslušaj pa bo user posted image

res sem vesela zate in ti iz srca privoščim in čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
18.8.2008 13:57:33   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: pikipu

Urša, hvala za objemček!!!!user posted image  Midva z mojim dragim sva se pošteno pogovorila okoli tega in sva si rekla, da ne bova več ne žalostna, ne razočarana. Malo nama je bilo seveda žal, še posebej, ker sva bila oba na dopustu in sva si nekako predstavljala, da zdaj bo pa ratalo. Pa ni. In sva se zmenla, ko bo, pač bo in da se bova nehala obremenjevat s tem. In bova raje veselo sločkala dalje. Enkrat bo že ratalo, če nama je usojeno. Je pa res, da je nama lažje tako govorit, ker že imava enega sončka doma.

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image

Srečno želim tudi tebi!!!!!

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
18.8.2008 13:57:56   
sonček85
ja tinč res je:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tane ne bo mi potrebno h Dr.Drobničuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
18.8.2008 13:59:10   
sonček85
se podpišem in pikipu ne obupaj nikoli.poglej mene pa se mi je nasmehnila sreča.še zdaj ne morem verjet.bom ponovila test v soboto in videla če bo še kat tam.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
18.8.2008 14:11:27   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja tane ne bo mi potrebno h Dr.Drobničuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja k dr. drobničuuser posted image , sem danes prebirala o dr. rešu pa mi je to v glavo ostalo, še enkart bravo, superca sem vesela za vas borke, še posebej za tiste ki že tako dolgo čakate in še nas obenem bodrite.
ti delaj test v soboto ampak ne skrbi, takrat bo user posted image samo še bolj močno pokazalouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
18.8.2008 14:17:46   
...Martina...
Moja user posted image  je prišla 9.8. tako da se selim v september.
Vsem, ki ste  zagledale + čestitam za one, ki še čakajo pa čimveč sreče.

lep pozdrav.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
18.8.2008 14:23:34   
tane
...Martina..., user posted image user posted image user posted image tudi tebi še ni uspelo, sem mislila nate, se te spominjam še iz teme (op pregrade)tudi jaz sem že v septembru, držim pesti, da nama končno uspe

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?