Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. Drgač pa - se javljam v klub podočnjakov - ob 4h auf, do 5h sem visela čez postlo z ograjco, ob 5h obupala in dala mulca h seb. Ni pa ni mogu zaspat. Kake trojke in štirke, mi smo pri petkah
. 
skos zbujanje, pa morala je spiti mleko ob 00.30, ob 1.30 čaj, pa žlica calpola, pa dlesni ji namazala in seveda biti v moji postelji drugače se je pri Aleksu drla k nevem kaj, pri meni se je pa skos zbujala z jokom.
Men se zdi, da me bo kmal treba kam peljet k bom znorela. Ampak dejansko ne vem kaj mu več kuhat, kako naj ga motiviram in pripravim do tega, da je hrana užitna in da se jo je. Edin kar poje je goveja juha in fižolova juha, pa makarončki s sirovo omako. Tu se pa naš jedilnik konča. Od sadja pa kakšen grozd grozdja in pa banano, ampak sam če jo pomočim v med
Žabika, bo še pri vas treba kaj naročit, da bo lahko pomagala
Sem bla zdej že 2krat tam odkar je ta "akcija", karte pa še vedno nimam
, komaj roko dvignem. Mogoče kak živc vnet al kej tazga. Ne vem, al od 12+ kil dvigovanja al ker mi je včer kle klima pihala, al kaj. No skratka - a je kaka žavba, ki kej nuca proti tem? (injekcije še ne bi)
, ampak me bo minilo, ko se bom zlajala po telefonu na revico v vrtcu, ki bo uspela dvignit, ko pokličem.
, drugače pa je še čist ok. Samo ni šans, da bi šel peš po stopnicah.
.