|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
2.9.2008 10:53:22   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

buči zelo čist akvarij mate user posted image , pa tista glina user posted image kr lepo zgleda  , mi tudi mamo tropske ribice kot vi .user posted image

Ohhh nizy nebodi tko črnogleda ,sej veš da te jaz pogrešammmuser posted image
pina user posted image  za kg in cm user posted image user posted image  , ja pa naša je dones jedla po tvome receptu ,čebulca je bla ta glavnauser posted image
O dolenjka mi smo te tržile user posted image  , dobrodošla nazaj user posted image

jencili -Mogoče bo pa vsaj zdej čvek kej zalaufal...user posted image kaj nismo velik čvekale????

hihi, smo jauser posted image , sam zdej bomo pa še bolj...user posted image

Nič punce, naša družinica odhaja na srečanje z Zojo...user posted image

lepo čvekajte

a misliš user posted image naša ni nič kaj zgovorna danes user posted image user posted image user posted image
aja, pa mal bova zamudili user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 776
2.9.2008 10:59:01   
buči
ella, hvala!

A je katera že dobila drugi del bonov od Dm Baby bonus?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 777
2.9.2008 11:00:46   
ELMA
oj....
Mlavla user posted image
Patricija glas odan ...user posted image
Buči za strica,user posted image  , upaj na najboljše ...user posted image  ne pomaga nič če se človek preveč sekira .
Ta  mali je tak frajer user posted image user posted image user posted image  

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 778
2.9.2008 11:32:59   
ELMA
Punce evo mal za šalo user posted image  ...

Policijska v parku

Dva policista se v prostem času srečata v Tivoliju. Eden je imel lepo žensko kolo.
"Oh, kako lepo kolo imaš! Koliko si pa plačal zanj?"
"Nič ! Včeraj zvečer sem patruljiral po parku, ko se je na tem kolesu pripeljala lepotica. Zaustavila se je ob meni, prislonila kolo na drevo in se popolnoma slekla.
Potem mi je rekla, da od nje lahko dobim vse, kar si za želim. In jaz sem si izbral kolo."
"Dobro si izbral! Njena obleka ti itak ne bi bila prav!"

Star gospod gre v banko po svojo pokojnino, vendar pozabi osebno izkaznico. Da bi dokazal, da je upokojen, si odpne srajco in pokaže svoje sive kocine. Ko pa pride domov, ga žena vpraša: "Si šel po pokojnino in spet pozabil osebno izkaznico?"
Mož prizna svojo napako, vendar obenem pove, na kak način je dokazal svojo upokojenost in vseeno dobil denar. Žena pa se odreže: "Škoda, da nisi odprl še zadrge na hlačah, potem bi dobil še invalidnino."

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 779
2.9.2008 11:40:26   
Februarka08
Evo naju nazaj. Sva šle do kolegice spet punčko mal mlajšo od naše Larise pogledatuser posted image se tko zastopta, da je kajuser posted image

Mlavla user posted image user posted image user posted image
Ella in jencili sem skregana z vama. Takole se same potepatauser posted image sej se hecam... user posted image
Patricija, že klikam...user posted image
Buči za tvojega strica user posted image user posted image
Dolenjka, gotovo rabi Tara mal da se spet navadi na domačo posteljo. Upam da popravi svoj spanec.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Punce evo mal za šalo user posted image  ...

Policijska v parku

Dva policista se v prostem času srečata v Tivoliju. Eden je imel lepo žensko kolo.
"Oh, kako lepo kolo imaš! Koliko si pa plačal zanj?"
"Nič ! Včeraj zvečer sem patruljiral po parku, ko se je na tem kolesu pripeljala lepotica. Zaustavila se je ob meni, prislonila kolo na drevo in se popolnoma slekla.
Potem mi je rekla, da od nje lahko dobim vse, kar si za želim. In jaz sem si izbral kolo."
"Dobro si izbral! Njena obleka ti itak ne bi bila prav!"

Star gospod gre v banko po svojo pokojnino, vendar pozabi osebno izkaznico. Da bi dokazal, da je upokojen, si odpne srajco in pokaže svoje sive kocine. Ko pa pride domov, ga žena vpraša: "Si šel po pokojnino in spet pozabil osebno izkaznico?"
Mož prizna svojo napako, vendar obenem pove, na kak način je dokazal svojo upokojenost in vseeno dobil denar. Žena pa se odreže: "Škoda, da nisi odprl še zadrge na hlačah, potem bi dobil še invalidnino."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, tko, pomoje sem vse pokomentiralauser posted image
Zdej dam pa mojo princeso spančkat, potem grem pa veselo na delo... pico delatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 780
2.9.2008 12:20:51   
dolenjka
No tko, carica je odpančkala dopoldansko rundo - spala je 1h in 50 minut user posted image  zdaj ji pa kosilo kuham (krompirček in korenček), potem greva pa na šetnjo user posted image

Zjutraj sva bili pa na pošti in so tudi meni za eno zadevo carino upalili user posted image , pa v lekarno sva skočili in v trgovino. Ni kej, polni elana sva. Carica tolk, da ravnokar 2. kaka user posted image  Na morju je bila rekorderka. Lahko Ella potrdi da se je 5x v enem dnevu podelala user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 781
2.9.2008 12:28:38   
Bajsa
Drage moje mi smo doma!

No sej pršli smo že v nedeljo, ampak sej veste kok je dela ko prideš iz dopusta, pa še stanovanje je v zaključni fazi, ker hočem jaz bit najkasneje do konec mesca not, pa rama mi je spet zablokirala, oz. se mi je vnel živc, pa madam je u nulo zahtevna,.... pa še kej bi se najdl. Mel smo se fino, blo je sicer par kratkih stikov, bom drugič napisala, no v glavnem je blo kr super. Srečal smo se z Ello in Dplenjko v celotni zasedbi. Na žalost smo pa mi, zarad mojga buksnla, spustil praznovanje polletnice od Tare, ki je bla v Zadru, in je blo baje noro fajn, sm tko žalostna še zdej,bi kr  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No zih sem velik zamudila, zato prosim za kšno kratko obnovo, če je blo velik pomembnih stvari. Kdo je Patricija in zakaj morem kliknt in kam morem kliknt user posted image user posted image
No še user posted image user posted image user posted image  za  5. del, ste ble pridne in ste pridno čvekale, ko nas ni blo.

Zdej pa grem, naprej cune rihtat.

pokomentiram, pa ko bom mela kej časa za nazaj brat, če ga bom sploh mela user posted image

Pa pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 782
2.9.2008 12:37:40   
Janey
evo naju s potepanja. naju je zalivalo zadnji del da je kajuser posted image user posted image mmeni je pasalo, frajer je pa tak sede zaspal, sem ga samo položila in ga pokrila čez z dekico, da ga dežek ni dobil. potem sem mogla pa se v večji naliv na balkon po brisače in zdaj sem vsa premočena. še dobro da nisem včeraj mela časa za glavo prat, ker bi bla jezna ko user posted image .
sma mislila it na kavo, pa se tale kavič odpre HB ob 15, ker drugač ne vem kdaj bi prišla domov, pa je treba kosilo skuhat in ne vem kaj še vse.

dnevnika sem pol napisala, pol mi še manjka, problem je pa v tem da si moram zmišljevat dogodke, ker nisem delala kot bi mogla skupaj v 2 tednih ampak posebej po 2,3,4 ure. pa še to ne vseh ur.

mlavla
drži se, sej še malo pa bo bolše.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 783
2.9.2008 12:56:12   
pina-1
dan.

evo pohajačice so doma.

Dolenjka WB. Se vidi, da se stari hitro kopičijo, čim šefica pride domov.user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 784
2.9.2008 13:30:10   
mary_lou
Joj buci si bla pa prepozna mi smo ze nazaj user posted image

No danajsnji izlet bi lahko opisala z zgolj 3 besedami: zaprevli preeeeeeevec everckov

ja buci Tai se bo vozu ko bo dojel...do takrat ga bom pa jest porivala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 785
2.9.2008 13:37:49   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: buči

No, še poročiloo stanju Tilna: nimamo še zob, ne jemo še vsega, ne plazimo, ne hodimo, ne dvigujemo se, nismo tečni, še vedno spimo celo noč, še vedno se radi smejemo, smo slabokrvi, urin je pa zdaj v redu.

user posted image

buči - za Tilna user posted image user posted image user posted image user posted image ,...... a so mu kaj dali za izboljšanje krvi user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 786
2.9.2008 13:43:19   
nizy
pina- user posted image user posted image user posted image za Anine kg

buči - lep akvarij mate , pa user posted image user posted image za strica ,.. bonov  od DM-a še nisem dobila user posted image

dolenjka- WBuser posted image

elma - kje si user posted image

mlavla-    saj bo boljš user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 787
2.9.2008 13:48:00   
dolenjka
NO, midve nisva uspeli ven user posted image  Sem ji dala krompirček in korenje in je samo 40 ml pojedla pol sem ji pa še cice dala, pa tudi samo 1 in spet spat user posted image
Že na morju ji krompir ni šel. Naredila sem ga z bučko in je pojedla 30 ml, tko da je danes vseeno mal napredka user posted image  Verjetno bo popoldanska sadna malica bolj teknila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 788
2.9.2008 14:02:04   
buči
niziy, Tilen ima tako kot skoraj vsa familija po moževi strani vključno z Aljažem in atijem talasimijo, ki se je zdravi, samo opazuje. Bo že, saj smo že od Aljaža tega navajeni. Samo mem mi je letanje okol zdravnikov.

Držite pesti za kolegičinega malega, je v bolnici, ker ima baje miningitis, pa komaj 2 leti je star ...On pa že 3 tedne rok ...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 789
2.9.2008 14:03:35   
buči
Dolenjka, naš tudi najbolj navdušen nad krompirjem. Sem mu dala krompir stlačen z vilico, zraven pa bučke zmiksane s paličnim, pa je jedel. user posted image  Včeraj je pa basal krompir + koleraba + malo margarine vse zmiksano. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 790
2.9.2008 14:06:00   
dolenjka
Buči, na morju sem z vilico pretlačla krompir pa tudi ni bila glih happy user posted image  Ker brokolija ni hotla, sem ji banano vmešala notri in je jedla, sam v krompir je pa glih ne morem vmešat user posted image  user posted image  user posted image  Bomo ju3 ponovili vajo...mogoče user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 791
2.9.2008 14:11:07   
buči
Jaz sem krompir pustila za 2 tedna, pa ga je potem jedel. mi je patronažka rekla, da če česa noče, naj mu pač tega kar nekaj časa ne dajem. Naš je itak nor na sadje, sploh surovo. Pop***** na robide in slive.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 792
2.9.2008 14:15:09   
dolenjka
A robide si mu že dala? Jaz jih imam v skrinji, pa maline tudi user posted image  Sam bom še počakala z robidovjem

Sej jaz bom pa na riž prešaltala, pa polento, pa naj krompirja ne je če noče, vsaj debela ne bo tko kot mama user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 793
2.9.2008 14:16:07   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

pina- user posted image user posted image user posted image za Anine kg

buči - lep akvarij mate , pa user posted image user posted image za strica ,.. bonov  od DM-a še nisem dobila user posted image

dolenjka- WBuser posted image

elma - kje si user posted image

mlavla-    saj bo boljš user posted image

Evo mene ,glava me boli user posted image , Sigurno zaradi vremena .Pridi na user posted image , mi delat družbo ....user posted image

Mary-lou , dej kakšno slikico gor da vidima kak izgleda tisto,kar boš ti porivalauser posted image

Buči jaz tudi bonov ,nisem še dobila .

< Sporočilo je popravil ELMA -- 2.9.2008 14:18:35 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 794
2.9.2008 14:24:03   
nizy
danes je naša user posted image   imela za kosilo pire krompir , narejen s špinačo ,ki sem ji  dodala mleko in malo margarine ,.... in ji je bilo kar všeč user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 795
2.9.2008 14:26:06   
Februarka08
Po 2-eh urah sem se končno dol usedla user posted image najprej me je pica čakala ko sem dala Lariso spat, potem pospravljanje kopalnice - tuš kabino sem z zobno krtačko ribala, da sem prišla v tiste male kote user posted image user posted image , potem še ostalo pospravlanje in pometanje stopnišča in zdaj sem tukaj user posted image vsa gotova user posted image pa še juha mi je kisla ratala v 2-eh dneh user posted image user posted image user posted image mah, skor zastonj sem jo kuhala user posted image

Larisa pančka še vedno, samo zdej bo zih budnica, k sm se dol usedlauser posted image

Grem še mal revijo v roke vzet.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 796
2.9.2008 14:26:22   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

danes je naša user posted image   imela za kosilo pire krompir , narejen s špinačo ,ki sem ji  dodala mleko in malo margarine ,.... in ji je bilo kar všeč user posted image  

a margarino ji tudi dajaš not user posted image  , še nisem probala ...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 797
2.9.2008 14:27:35   
ELMA
Februarkauser posted image user posted image user posted image  pridna , pridna punca ...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 798
2.9.2008 14:36:03   
buči
Za margarino je rekla patronažka, ali pa olivno olje, samo to ima ful močen okus - se pa maščoba ne sme pregret, torej pred miksanjem. Ja, robidovje (robide in mlaine) lahko po dopolnjenem 7 mesecu (no, mi bomo to v soboto user posted image ), sem mu pa dala 2 za pocuzat, ker smo bili ravno na pikniku pri sosedih, ki jih imajo, jih grem pa danesa narabutat za jutri. Imajo veliko železa in vitamina c.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 799
2.9.2008 14:43:46   
ELMA
Naša je včeri zvečer pojedla pol krožnika grozdja (brez pečk in seveda olupljenga) , in kivi user posted image narezan na koščke , ki je bil zelo sladek , kot naročeno za njo .user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Avantura
binyy

Ste za sex za eno noč z osebo,ki vas zelo,zelo privači,kljub temu da imate partnerja (doma)?

da, zakaj pa ne (15%)

ne (45%)

da, to si zelo želim (4%)

ne, ne podpiram avantur (36%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!