|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
3.9.2008 20:37:10   
Februarka08
Larisa spiuser posted image
Sem jo prej skopala, namazala, počesala, skratka ni da niuser posted image jo oblečem, me pogleda, prdne in se podelauser posted image ti mula tiuser posted image še enkrat jovo na novouser posted image

Zdej grem pa na kuhano koruzouser posted image pa za mojga morm mal večerje narest pa še za zajtrk mu bom prštimala...
Pol pa upam da bom mela kej miruuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
3.9.2008 20:41:01   
ella79
naša tudi točna ko ura user posted image user posted image februarka jaz imam tudi doma narabutano koruzo user posted image sam jaz bi pečeno, a jo lahko na tousterju spečem, pa prej mal pokuham user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
3.9.2008 20:51:32   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

naša tudi točna ko ura user posted image user posted image februarka jaz imam tudi doma narabutano koruzo user posted image sam jaz bi pečeno, a jo lahko na tousterju spečem, pa prej mal pokuham user posted image

hihi, no k smo glih dons govorile od hrane...jst pa glih koruze ne jem, ker ful napenja in ne bi, da mi malega razgoniuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
3.9.2008 21:01:48   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, sem si že glavo umila user posted image  Tamala je pa pol komaj 1 jošk pojedla, pol pa ni več hotla in sem si po dolgem času mogla it zizo spumpat, ker je skoraj cel dan ni dotaknila user posted image  Pol sem ji pa mal mojga mleka še po flaši ponudila in je samo 15 ml popila in zaspala še prej kot običajno user posted image  No, bo verjetn pestra noč user posted image  Pa naj bo, sem bom prišla na svoj račun enkrat, pa me 2 dni ne bo domov, tko bom rajala user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
3.9.2008 21:05:36   
pina-1

čer..
a lahko napišem cel roman in mi napiše we are sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

NO comment, naša je v avtu spala 35 min user posted image  Doma pa skoraj do konca pojedla tisto kašico ki sem jo kupila user posted image  HB user posted image  Kakšen fa*ing dan kar se user posted image  tiče user posted image

No, zdej gremo pa čofa čofa in nina nana, ker drugač grem jaz k Bamby na obisk in v njihovi občini ostanem, ziherrrrr

še dobro, da ste ve babe takod aleč, ker če ne bi moj zakon že zdavnaj šel po gobe in moji otroci bi bli še bolj nori kot souser posted image user posted image user posted image

dolenjka jaz 15. pridem v lajbah in bi bilo lepo od tebe da napneš vse svoje moči in zorganiziraš en mitinguser posted image

drugače je za nami en povprečen dan. Ana počasi prihaja v svoj ustaljeni ritem s spanjem. Danes je odpsala dopolne eno kratko kitio in pol je ob 11:30 spala dolgo rundo ene 2 uri. Popoldne pa ništa višeuser posted image

ao mi pa probleme s rano, ker bi non stop jedla. Ampak ta otrok res ne pozan meje... Danes je pojedla dopoldne sadje  pa joško čez, pol sem ji ob 14 skuhala polentico in je pojedla skoraj 150ml, popoldne pa pet joško, pa en frutek, pa sladoled, pa ...skratka non stop mora neki jestuser posted image user posted image

vsem, ki ste dobili zobke naj povem, da sem vam FOUŠ. Naših še ni, slinimo se pa kot polž lazaruser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
3.9.2008 21:10:20   
jencili

Čer user posted image

Evo, sem si že glavo umila user posted image  Tamala je pa pol komaj 1 jošk pojedla, pol pa ni več hotla in sem si po dolgem času mogla it zizo spumpat, ker je skoraj cel dan ni dotaknila user posted image  Pol sem ji pa mal mojga mleka še po flaši ponudila in je samo 15 ml popila in zaspala še prej kot običajno user posted image  No, bo verjetn pestra noč user posted image  Pa naj bo, sem bom prišla na svoj račun enkrat, pa me 2 dni ne bo domov, tko bom rajala user posted image  user posted image  user posted image

tud Taj je zaspal že pred osmo, s tem, da sm ga komi do takrat obdržala pokonci, k bi on že kr b 7-ih zaspal drugač. Zgleda, da sta ga punci čist zdelaliuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
3.9.2008 21:11:30   
dolenjka
Pinči, za srečanje sva se ravno danes z Ello pogovarjali, da bi bilo 17.9., ker takrat tudi ona pride z morja. Imava tako jaz, kot ona nekaj zate user posted image  A bo to OK?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
3.9.2008 21:14:42   
ella79
dolenjka naša je tudi od popoldneva pojedla sam še eno zizo, pa še to neki na pol user posted image me prav zanima do kdaj bo zdržala user posted image no, je pa res da je Tara definitivno manj pojedla k Zoja user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
3.9.2008 21:14:44   
pina-1

Pinči, za srečanje sva se ravno danes z Ello pogovarjali, da bi bilo 17.9., ker takrat tudi ona pride z morja. Imava tako jaz, kot ona nekaj zate user posted image  A bo to OK?

eni je super. Pol naj kar ta datum ostane.

Vem, da mata vedve neki zame. Pa bajsa tudi. PA jaz tudi za vsa neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
3.9.2008 21:15:36   
jencili
punce kaj je pol za jutr?
Napoved ni glih dobrauser posted image ...kaj pol rečemo?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
3.9.2008 21:16:14   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka naša je tudi od popoldneva pojedla sam še eno zizo, pa še to neki na pol user posted image me prav zanima do kdaj bo zdržala user posted image no, je pa res da je Tara definitivno manj pojedla k Zoja user posted image  

skrajni čas, da se Tara in Zoja z Ano dobita. Se bosta nalezli malo njenega apetita. Ana pa bo vidla da se tudi brez non stop jest, da preživet.user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
3.9.2008 21:16:48   
ella79
ja men bi 17. najbolj odgovarjal k bomo skoraj verjetno že z morja, 18. imamo pa zjutraj cepljenje, potem bi prišel v poštev še 19.9., k pa sploh bomo zagotovo doma user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
3.9.2008 21:19:40   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

kje ni dobra napoved user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
3.9.2008 21:22:15   
dolenjka
No, kar se srečanja tiče pa naj bo pol 17.9. vseslovensko srečanje februarčkov in njihovih mamic user posted image  Kaj pa lokacija? Nekatere pridete v šoping, a ne? A pol Supernova al Kaval?

Jencili, napoved je OK user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
3.9.2008 21:25:26   
pina-1
jaz pridem na čvek in kavo. Šopingirala bom pa pri privat dobaviteljihuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 3.9.2008 21:26:04 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
3.9.2008 21:29:47   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

kje ni dobra napoved user posted image

če pa sm glih prej poslušala, da bojo ploheuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
3.9.2008 21:32:47   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

jaz pridem na čvek in kavo. Šopingirala bom pa pri privat dobaviteljihuser posted image user posted image

UUU ti pa si šefica, da imaš tko zrihtan user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem pa mislila da bova šli kej skupaj v šoping user posted image

Jencili, jaz sem pa na netu gledala in je blo tko kot danes, samo mal vetriča user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
3.9.2008 21:32:57   
jencili
sm šla zdej še enkrat preverit in bo v lj res kuluser posted image user posted image

Nč, pol pa kaj, Kaval?
Sam jst bom lahko pomoje okol 11-ih šele, prej težko.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
3.9.2008 21:35:01   
jencili
nč, vi se zmente, jst bom šla pa dons mal prej spat sm se odločila. Sej ne, da sm zaspana, sam grem mojemu mal družbo delatuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
3.9.2008 21:36:46   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

UUU ti pa si šefica, da imaš tko zrihtan user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem pa mislila da bova šli kej skupaj v šoping user posted image

Jencili, jaz sem pa na netu gledala in je blo tko kot danes, samo mal vetriča user posted image

no jaz sem za vse kombinaicije. Grem lahko tudi s tabo v šoping, samo zapravljala bom bolj malo, ker gremo spet v dalmacijo. Ampak en uč po trgovinah ni nikoli odvečuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
3.9.2008 21:40:46   
dolenjka
Ella user posted image  Zara user posted image  Če si za, ob 10h user posted image  Potem Kaval ob 11h ali pa 11.30 user posted image  Še katera user posted image  Bajsa user posted image  Febrauarka user posted image  Buči user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
3.9.2008 21:43:26   
Februarka08
Sem zdele gledala mal oddajo na kanalu A k pari ne morejo zanosituser posted image kaj vse dajo skoziuser posted image življenje je res kruto... HB da sem jaz tako hitro zanosila... upam, da bo v 2. tud tkouser posted image

Grem hitro prebrat kaj ste načvekale

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
3.9.2008 21:46:45   
pina-1
jaz bom šla počasi mojga malo masirat. Si zasluži revček, ker cele dneve dela.

ve ste itak redkobesedne. Ste se strošile danes na čvekuuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
3.9.2008 21:47:37   
Februarka08

Ella user posted image  Zara user posted image  Če si za, ob 10h user posted image  Potem Kaval ob 11h ali pa 11.30 user posted image  Še katera user posted image  Bajsa user posted image  Febrauarka user posted image  Buči user posted image

uf, tole je pa zame mal pozno jutriuser posted image za 17. sem tudi jaz za - Kavaluser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
3.9.2008 21:48:24   
jencili

no, vidve kr pejta lepo zapravit kar mata namen, pol se pa dobimo okol 11-ih v Kavalu. A lahko prosim ena Bajso obvesti, da ne bo spet jutri mojga sms-a dobilauser posted image .
Mi se pa jutr magar slišmo, pa bosta povedale kako vama gre in kdaj računata. Velja?

nč čvekice moje, pridne bodte...

nočkouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Chrissy Teigen: “Starševstvo ni popolno"
Ameriška zvezdnica Chrissy Teigen odkrito govori o resničnem življenju z otroki – tudi o zmešnjavi, utrujenosti in dvomi...

Vrtec
Siana

Se je vaš otrok hitro navadil vrtca?

Da (83%)

Ne (17%)

Število vseh glasov: 59

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!