|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
4.9.2008 9:28:01   
ella79
škoda bajsa user posted image
jencili te zvrcnem kdaj približno bomo v kavalu, lahko pa kar računaš okrog dvanajstih

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
4.9.2008 9:40:12   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

škoda bajsa user posted image
jencili te zvrcnem kdaj približno bomo v kavalu, lahko pa kar računaš okrog dvanajstih

dealuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
4.9.2008 9:49:47   
Janey
stanovanje je pospravljeno, jaka spi, zdaj pa še samo čakam da pride ena kolegica, mama od tiste pupe ko sem jo jaz čuvala. ona je slovakinja in čez počitnice gredo vsi v bratislavo tak da jih nisem videla že od junija. zala se sicer na morju tak da pride sama, ampak res komaj čakam da pride, kr sm jih res že pogrešala.

grem dal vodo vret za kavouser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
4.9.2008 9:50:07   
Janey
aja fajn se mejte dans na kavici

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
4.9.2008 11:33:17   
buči
Se vidi, da je šefica doma, naklofate toliko, da vas ne morem brat, špila FBI, me pokliče, ker me ni nič na RR, da ne zamudim sestanka ... user posted image  No, se grem zrihtat, da grem na kavo z njimi. Če ne bo ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
4.9.2008 11:37:22   
Februarka08
Evo naju doma... sva šle v šetnjo s kolegico in njeno štručkouser posted image kak je fajn...sva sodelavki, pa še obe na porodniški in je res user posted image user posted image user posted image
Zdej pa previt, jest in mižule mažule, da mami lahko kuhauser posted image

Lepo se mejte na čveku... smrk, smrk, jaz bi tuduser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
4.9.2008 12:07:10   
pina-1
dan.
vidim, da spet v živo. bravo, bravo. mive z ano sva pa doma. sva peljali Mio v vrtec, pa šli na enokavo s kolegico. Pol sem si šla še en kosti  rezervirat. Jutri greva z mamo pogledat,kaj ona isli, kaka sem jaz v tistih cunjah.user posted image
Pa krompir za slivove njoke smo že skuhaleuser posted image user posted image user posted image

ana je danes razbila svojo prvo šalico. Mater je hitra. Tik tak je bla pri njej in seveda veselo na tla. Da ne govori, da je bila noter moja kavauser posted image user posted image

sedaj bo pa po tipkovnici harala, tako da vam naiše par stvari:  iko o  p nvmvmv,v.mbnhb4jkkl.ljbn, p ečdliwi3đ.'3ešžeilroro tšec  m,,e,e.w.w.,rvrvntre,c,ec-

evo ste razumele kaj je hotla povedat? če ne, pa dejte vašim februarčkom prebrat. Oni ziher vejo za kaj se greuser posted image user posted image user posted image user posted image

grea sedaj malo po postelji se valjat, ker si zopet neki oči mencauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
4.9.2008 13:28:03   
Februarka08
Pina, jaz pa študiram kakšne kosti si rezerviralauser posted image a za psa al kajuser posted image pol pa vidim, da gresta z mami pogledat.... aja, kostimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bajsa, upam da je Zala kaj boljše volje user posted image

Meni se kosilce kuha, za Lariso sem pa danes mal na čebulci popražla bučke, mal brokolija in košček cvetače, zdej se tensta, oz. je že bolj juhca ratala, potem pa sam še zagostim s tistimi riževimi kosmiči in voilauser posted image bomo vidli kakšen voila bo to, če ne bo jedlauser posted image saj lahko mal juhe prišparam in dam v hladilnik a ne? Za jutri? V aventov lonček?

Grem kuhno pomest, ker tamala itak puza po kuhni kot norcuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
4.9.2008 15:42:32   
Bajsa
Men se bo sfuzlal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kmi sem napekla palačinke, je madam tko tečna, da jo bom glih kr v klet nesla in dol pustila, pol nej pa dol sitnar. Jaz ne vem no, če jo tkole zobi hecajo, kaj šele bo ko bojo ta debeli zobki vn šli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
No nardila sem kao neki kanelone, sam da jih nism spanirala pa pohala, ampak samo zavila, dala v pekač, polila s kislo smetano in jajci in dala pečt. Je blo prov super, zdej pa čakam še mal prostga cajta, da napackam še une k so ostale s skuto in jih dam pečt, bojo pol za malco user posted image . Dons mam palačinka dan.
No in da bi bil dan popoln, mi še vedno niso prpelal iz Ikeje, noben se mi ne oglasi, če se mi pa že, mi pa vn vrže user posted image user posted image user posted image  Ni mi usojen tole nakupovanje user posted image
No pa še madam smrka in kiha. Upam, da ne bo nč pokasirala. Rama me je že skor nehala bolet, no bolš povedan, nimam cajta mislt na to, da me boli, razen seveda ponoč, ko se zbudim zarad bolečine, če mam srečo, sej drgač itak madam poskrbi, da sem tud ponoč aktivna user posted image
Tko spluvala sem se, zdej grem pa kuhat!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

Neposredna povezava do sporočila: 1084
4.9.2008 16:11:01   
itata
dan,
midva sva z morja nazaj. ste ble aktivne- ne uspem glih vsega prebrat. sam tolk da se pohvalim, da mi je danes prvič uspel jakoba ponoč ob budnici ob 3.30 odpravit s čajem in dudouser posted image  pa pred tem se je sam enkrat zbudil... tko da je šlo ta teden od vikend katastrofe k se je SKOZ premetaval in noben ni mogu spat, do konca tedna, ko se je sam 2x zbudil in od tega sam 1x joška - ga skušam mal "odvadit" čeprav vem, da bo slej ko prej itak sam nehal... sam ni glih k da rabi še nočno prehrano...

sem mu začela tud mal tko piškotke brezglutenske dajat (une za raztopit) pa jaz grem počasi na normalno prehrano (jajca, mleko) nazaj - pa zaenkrat še ni reakcije.

zdej grem pa mal pospravljat, ker je itak vse prašno in tak, ker je bil dec sam doma 4 dni... itak, da sesalca ne zna okol sprehodit preden jaz pridem. tko da mam mal dela še pol bomo pa še vidluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
4.9.2008 17:20:58   
Februarka08
Bajsa user posted image user posted image
Itata WBuser posted image

Kje pa ste vse? Na čveku, kje pa drugjeuser posted image
No, naj pohvalim danes našo frajlo da mi je končno pojedla mal zelenjavne čorbeuser posted image HB, ker drugač bi šiba pelauser posted image zdej greva pa spet mal ven... spet je sitka, da bi pa prejle mal zadremala, to pa ne... zih bo hotla čez 1 urouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
4.9.2008 18:07:23   
dolenjka
Tko, naša frajla pančka 1 uro, midva sva pa pojedla, pa kašico sem ji skuhala. Ne se smejat - hruško s korenčkom user posted image  pa mal Novakac žitne ji bom notri vmešala user posted image

Zdej grem pa mal na kavč user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1087
4.9.2008 18:59:09   
dolenjka
Tako, spali smo dobro uro in petnajst minut user posted image  Kašice je pojedla 40 ml, je bila pa res zelo gosta, tko da je to uspeh user posted image  user posted image  user posted image  glede na to da je domača user posted image

Zdaj sta z očitom zunaj, jaz pa mal v red spravljam pa F5 prtiskam vas pa nikjer user posted image
Se je pa malo ohladilo, je 2 uri deževalo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
4.9.2008 19:03:58   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Tko, naša frajla pančka 1 uro, midva sva pa pojedla, pa kašico sem ji skuhala. Ne se smejat - hruško s korenčkom user posted image  pa mal Novakac žitne ji bom notri vmešala user posted image

Zdej grem pa mal na kavč user posted image

Zakaj pa ne se smejatuser posted image jest sem naši tud to že nardila in je blo user posted image sicer sem ji še mal jabučka dodala in je blo še boljšuser posted image
Midve sva pa tud pojedle kašico - ene 120 ml in sva dons probale od Milupe riž-koruza... punce, vam povem kolk je blo mljaskuser posted image če ne bi blo tok drago, bi jo še zase kuplauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
4.9.2008 20:15:41   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No, kar se srečanja tiče pa naj bo pol 17.9. vseslovensko srečanje februarčkov in njihovih mamic user posted image  Kaj pa lokacija? Nekatere pridete v šoping, a ne? A pol Supernova al Kaval?

Jaz sem žal v toplicah. Takrat bom najbližje suziki user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
ana je danes razbila svojo prvo šalico. Mater je hitra. Tik tak je bla pri njej in seveda veselo na tla. Da ne govori, da je bila noter moja kavauser posted image user posted image

sedaj bo pa po tipkovnici harala, tako da vam naiše par stvari:  iko o  p nvmvmv,v.mbnhb4jkkl.ljbn, p ečdliwi3đ.'3ešžeilroro tšec  m,,e,e.w.w.,rvrvntre,c,ec-

Bi pa ja prej že kofe spila user posted image . Ni kaj, naši otroci imajo dolge prste že zdaj user posted image !
Kar se pa tipkanja tiče, vsekakor m bolje obvlada od tebe user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

za Lariso sem pa danes mal na čebulci popražla bučke, mal brokolija in košček cvetače, zdej se tensta, oz. je že bolj juhca ratala, potem pa sam še zagostim s tistimi riževimi kosmiči in voilauser posted image bomo vidli kakšen voila bo to, če ne bo jedlauser posted image saj lahko mal juhe prišparam in dam v hladilnik a ne? Za jutri? V aventov lonček?

Upam, da je bila Larisa z menujem zadovoljna. Je moja imela skor podobno. Tenstane bučke, da je nastala omaka in zraven na kocke kuhan krompir pretlačen z vilico. Je pojedla v nulo user posted image .

Sem imela pa danes pester dan. Zjutraj sva šla s Timom v ZD, kjer sva imela sistematski pregled. Je bil danes tako priden, da je malokdaj tako user posted image . Je bilo vse vredu. Anajo je prišla pa moja mama merkat. Je rekla, da je zjutraj kose je zbudila malo čudno gledala, pa eno solzico je imela, drugače je bila pa pridna, pa nič ni jokala. Pa tudi zdravila ji je lepo pojedla. Bravo moja Anaja user posted image !

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
4.9.2008 20:38:22   
ella79
čer user posted image

hvala za čestitke za Zojinih 7 m user posted image user posted image user posted image

midve pribremzali domov ob 20:00 user posted image sem čist zmatrana, zoja pa tudi user posted image jutri sva definitivno doma cel dan, k tole je blo pa ta teden že mal tu mač user posted image no, vozičkat bova že šle seveda
sem se pa danes čist okužila v emporiumu user posted image sem tok fajn stvari kupila, pa še znižan je blo tok, pa zapravla res nisem velik user posted image sem ji dolenjka potem od premamam še zimsko vrečo za v vozek vzela za 20 EUR user posted image user posted image user posted image pa da povem, da sem tam kupila oblekico, 3 majčke z dolgimi rokavi, trenerkico in žametke za točno 14 EUR user posted image user posted image user posted image no, bo pač oblečena po lanski modi user posted image user posted image user posted image

jencili jutri zjutraj čakam tvoj povst, da je bila super noč user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
4.9.2008 20:44:18   
dolenjka
Ella user posted image  me je že skrbel, da bom mogla v Emporium pote user posted image  user posted image  user posted image
Vrečo si kupila? D best, zdej mi bo pa še žal da nisem šla s tabo user posted image  Si zase kaj kupila?
A ti neki povem? Definitivno se mormo videt preden greste na morje, ker me je v nabiralniku čakal paket iz ZDA user posted image  user posted image  user posted image  A se v Emporiumu dobimo? user posted image  user posted image  user posted image  Ampak od carine pa nobene položnice ali ljubavnega pisma user posted image  No, sej se ne bunim, sam zakaj so pa pol težil, pa pošto odprli user posted image  Kdaj in v kakšni obliki si pa ti dobila za plačat user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
4.9.2008 20:46:53   
Februarka08
No, končno se je kakšna javilauser posted image men je blo že dolgčasuser posted image

Ella, čestitke tvoji Zojiuser posted image sem se takoj zjutraj spomnila, k sva se učer zgovarjale, potem sem pa pozabila napisat.user posted image No ja, je bila pa vsaj v mojih mislih.user posted image
Bamby, Larisa je pojedla 120 ml kašiceuser posted image ji je kar teknilo, zgleda ji čebula pali, al kaj jest vemuser posted image

Evo, Larisa spi... itakuser posted image sam sva mele 5 min zamude, ker se je spet pokakala v frišno plenicouser posted image jest mam pa res tooook dnarja, da lahko plenice non-stop kupujem, al kajuser posted image user posted image Sem se glih spomnila - eno ?: ali je že katera imela podoben primer, izkušnjo - tamali so se na luliki pojavile rdeče pikice-kot eni mozoljčki - ampak samo na luliki, drugod jih niuser posted image pa ma zdej to že ene par dni... ji mažem z Bepantenom, pa ni efekta...user posted image kakšen nasvet?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
4.9.2008 20:52:50   
ella79
dolenjka se bomo vidle ja, sam jaz v emporium ne grem več user posted image user posted image user posted image zase potem nisem itak nič kupila user posted image user posted image user posted image verjetno so sam želel videti račun, pa se jim ni zdel da bi ti carino ubrial in so ti kar poslal user posted image jaz sem potem k sem šla na pošto po paket mogla plačat, sploh nisem vedla da bo treba user posted image   aja, kako pa zgleda ta zadeva, a je kul?

februarka hlava za čestitke user posted image take pikice se naši pojavijo, če ji dam jest surovo breskvo user posted image jaz mislim, da je to reakcija na določeno hrano, sam ne vem če se dovolj pametna. Če ne zgine, potem probaj še z praško pasto user posted image pri nas to nastane v roku parih ur po breskvi in tudi tako hitro izgine user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
4.9.2008 20:52:53   
dolenjka
Februarka, žal ne bi vedela kaj bi to blo user posted image  Naša je imela mal reakcije na morsko vodo, pa se je pol uštimal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1095
4.9.2008 20:54:43   
Februarka08

dolenjka se bomo vidle ja, sam jaz v emporium ne grem več user posted image user posted image user posted image zase potem nisem itak nič kupila user posted image user posted image user posted image verjetno so sam želel videti račun, pa se jim ni zdel da bi ti carino ubrial in so ti kar poslal user posted image jaz sem potem k sem šla na pošto po paket mogla plačat, sploh nisem vedla da bo treba user posted image   aja, kako pa zgleda ta zadeva, a je kul?

februarka hlava za čestitke user posted image take pikice se naši pojavijo, če ji dam jest surovo breskvo user posted image jaz mislim, da je to reakcija na določeno hrano, sam ne vem če se dovolj pametna. Če ne zgine, potem probaj še z praško pasto user posted image pri nas to nastane v roku parih ur po breskvi in tudi tako hitro izgine user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
4.9.2008 20:54:47   
ella79
aja, ej dolenjka še dobr da nismo piva pile, k sem se noro gunca v glavi user posted image user posted image user posted image pomoje od gunceljice user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
4.9.2008 20:56:04   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image

http://www.gorenjske-lekarne.si/sl/node/141
če hočeš ti jo jaz dam, k bo zdele rok preteku in je itak za v kanto user posted image je pa še original zapakirana

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1098
4.9.2008 20:57:52   
dolenjka
Ella, vašmu bo ziher všeč, je tko fajn za 2 piksni pira, pa predalčki so kulski. Un na zadrgo je kar prostoren, še kašica bi šla notri user posted image , pol pa še za GSM pa ključe... Fajn zadevca, dobiš najkasnej v ponedeljek, ker v torek boš verjetn pokala user posted image  Ti sam povej kje se dobimo, da ti robo dostavm user posted image  user posted image  user posted image  Kok je fajn met izgovore da gremo lahko na potep user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
4.9.2008 20:59:23   
dolenjka

aja, ej dolenjka še dobr da nismo piva pile, k sem se noro gunca v glavi user posted image user posted image user posted image pomoje od gunceljice user posted image  user posted image user posted image user posted image

nč ne vem kva sta z jencili pol delale k sem jaz šla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Chrissy Teigen: “Starševstvo ni popolno"
Ameriška zvezdnica Chrissy Teigen odkrito govori o resničnem življenju z otroki – tudi o zmešnjavi, utrujenosti in dvomi...

Vrtec
Siana

Se je vaš otrok hitro navadil vrtca?

Da (83%)

Ne (17%)

Število vseh glasov: 59

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!