pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby [IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ana je danes razbila svojo prvo šalico. Mater je hitra. Tik tak je bla pri njej in seveda veselo na tla. Da ne govori, da je bila noter moja kava sedaj bo pa po tipkovnici harala, tako da vam naiše par stvari: iko o p nvmvmv,v.mbnhb4jkkl.ljbn, p ečdliwi3đ.'3ešžeilroro tšec m,,e,e.w.w.,rvrvntre,c,ec- Bi pa ja prej že kofe spila . Ni kaj, naši otroci imajo dolge prste že zdaj ! Kar se pa tipkanja tiče, vsekakor m bolje obvlada od tebe . idrijski MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tko, zdej jih je tuki tolko, da si jih kar same potalajte kjer vam anjkajo aja ČER. Dolenjka ne e kregat, nisem neolikana, sam sem mogla prej bamby malo okarat. ŠE pred pozdravom. Tako, pri nas so eni že v postelji- Ana. Mia dela poplavo v kopalnici, tati pa kavč pegla. Sam drnjoha pa ne, ker mi danes obljublja neko JOTO. Jah ga že išice na trebuhu bolijo, ker ima že "spodnje sobane" prenatrpane, pa ven leze . Jaz pa razmišljam, če se splača kej dosti pripravljat, ker bo itak prekratko trajalo....