|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
12.9.2008 15:29:11   
honey
Nikar ne razmišljaj in samo pojdi - takoj. Pa da se slučajno ne boš pustila prepričat - ne fantu, ne njegovim staršem. Samo pojdi. Če že ne zaradi sebe, ponudi otroku normalno otroštvo, ne da svojo mamico že pri 4 mesecih gleda, kako je vsa iz sebe in vedno bolj žalostna. To ni življenje ne za otročka ne zate. Če ne gre drugače, spokaj najnujnejše in pojdi. Če pa imaš možnost, da si del dneva sama doma, pa vse, pusti ključe in pojdi. Nista vredna takega življenja - zaslužita si več. In ti in tvoj user posted image . Kar user posted image  , ko tole pišem, ker si predstavljam, kaj morata doživljat. Verjemi, da boš dobila partnerja, ki te bo iskreno ljubil, če pa ne, je pa vseeno bolje, da sta z user posted image  sama, kot pa tukaj, kjer sta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
12.9.2008 22:02:48   
tanjusi
oglsi se kaj, upam da si se in se boš pravilno odločila....user posted image user posted image

_____________________________

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
13.9.2008 11:16:18   
karmy
nobena usoda ni, da se nekdo prepusti psihičnemu nasilju njegove družine, in z njegove strani je popolnoma nepopustljivo. Sama pa si si že odgovorila kaj si močno želiš. Naredi to, drugače boš še zbolela

srečno


_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
13.9.2008 17:51:30   
SNAKE23
vem,lahko je bit pameten nekomu, ki tega še ni izkusil,....
pa vseeno mislim,da je zate in za malo pikico res najbolje,da spokaš kufre in gresta nekam kjer vaju bodo ljubili in spoštovali,....PA SREČNO
user posted image

_____________________________

doma me osrečuje naša mala pikica!

Sreča, tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo!---najina mala!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
13.9.2008 19:46:14   
janca
Groza, ko takle berem. Joj joj ne se pustit. Dej zamisli si da boš še dvajset let ali več živela v takšnem stanju. Če boš sploh preživela. Sej se ti bo zmešalo. Tvojemu dragemu kar postavi pogoj. Ali se odselite vsi skupaj ali pa greš sama z bejbico. Dej no mal trezen razmisli kam to vodi. Mislim, da si pa res ne zaslužiš takšno življenje. Punca pamet v roke in pot pod noge. Dej mal uživaj življenje in ne se pustit da ti ga grenijo eni "tastari",ki se delajo ful pametni. Če tvoj ne boš šel s tabo še ne bo konec sveta. Sj ne boš edina. Pa ne za vsako ceno tiščat z nekom skupaj.

Ja ja res sem nesramna k tkole pišem ampak izkušnje delajo svoje.

(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
14.9.2008 14:02:28   
Teya*D.
Razmisli in pretuhtaj vse možnosti. Še zadnjič mu ponudi, če gre s tabo, da boste zaživeli kot družina na svojem...če ne bo hotel pojdi sama. Zaslužiš si dosti več kot imaš tu in tudi tvoj otrok te ne more gledati vsak dan kako jočeš...če si ugotovila, da to ni to pojdi in ne upaj da bo boljše ker ne bo, čeprav bo dragi včasih pravi 'srček' ampak to verjetno samo za en dan.
Sami ti bo lepše...

(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
15.9.2008 18:41:50   
ninca19
A648, jaz bi na tvojem mestu  pobrala stvari in šla. vem da je to velik korak, samo če se ti to dogaja bi bilo to najboljša odločitev za tebe in za tvojega otroka. že to ni normalno da blati tvoje starše, ki se po tvojih besedah ogromno pomagali in so še pripravljeni pomagat.
potem pa so še tu njegovi starši. sem bla jaz v podobnem položaju kot ti, pa nisem dolgo čakala. kak je bla prilika sem spakirala stvari in pla.samo v mojem primeru mi je fant sledil, ker me ljubi in mi to tudi vsak dan pokaže.  če pa tebi zna izkazat ljubezen samo takrat ko ga srbi med nogami, pa je to žalostno. mislim da sivsaka ženska zasluži bit ljubljena in živet srečno življenje.
zato ti svetujem da razmisliš in narediš tisto kar bo najbolje za tebe in otroka, na druge pa se ne ozirat.
srečno


_____________________________

Nina

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
15.9.2008 20:51:49   
Palčica*
A648 kako si?

_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu ninca19)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
15.9.2008 22:03:00   
martita
Nisem brala odgovorov, rekla bi ti samo to: bi mogla prej o tem razmišljat, saj si vedla kakšen je in v kaj se spuščaš.
Madonca, si pa zbirate ene....user posted image


(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
15.9.2008 22:53:01   
mama54
So ti tako že ostale vse napisale. Jaz bi dodala le še to, da vsem pri hiši s tvojom fantom vred,  nikoli res nikoli ne dovoli, da grdo govorijo čez tvoje starše. Saj so tvoji starši prvi, ki so ti  in ti še bodo pomagali. Ne,  to pa nikakor ne bi smela dovolit. Mater bi jim dala po njihovi goflji.user posted image

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
16.9.2008 11:12:15   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: A648


Že sem razmišljala da bi odšla sama z otrok nazaj k sebi  domow in zaživela na novo... tako živlenje kot imam sedaj si ga ne želim in ni za živet... Nemesto da bi bla vesela, uživala v vlogi mame sem potrta, depresivna in me je strah da se mi en dan ne zrola ker mam občutek da nemorem več!


Evo, tu si sama sebi odgovorila. Jaz ti povem tako. Jaz nikoli in nikomur ne bi pustila, da bi grdo govoril o mojih starših. Pa niso idealni, ampak so moji starši. In svoje tašče zadnjega pol leta ne prenesem, ker mi je naredila tako svinjarijo, da ji tega ne bom nikoli pozabila. In kaj vse si mislim o njej, moj mož približno ve. Nikoli pa ne bo vedel, kak fejst mi gre na živce in kake so moje najbolj skrite misli o njej. Ker spoštujem moža in vem, da je to njegova mama. In s tem, da bi odkrito povedala kaki so moji občutki in kako jaz vidim njegovo mamo, bi ga prizadela. Torej, tvoj fant tebe ne spoštuje. Ker pljuva po tvojih starših, ki vama med drugim tudi finančno pomagajo. Zato bi jaz že davno spokala kufre in se z otrokom vrnila k staršem. Ker jaz želim živeti v miru in spoštovanju in kar je najpomembneje, TVOJ OTROK si zasluži več kot ima zdaj.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
16.9.2008 19:19:17   
naki
strinjam se da se je treba spokati.
AMPAK, pred tem mislim, da bi mu morala povedati, kako se počutiš in kaj o vsemu misliš. če že nisi?
daj si na papir pluse, minuse, njegovo obnašanje in njegovih starših, pa se pomeni z njim.
poveš da si tega ne zaslužiš in da to NE BOŠ PRENAŠALA.
pa ne se bat'.
jaz živim sama, propadel zakon je za mano, nimam otrok, družina in večina prijateljev je 800 km daleč od mene. lep čas sem trpela, ker sem sama. enkrat sem se zbudila in ugotovila da nobenega deda ne rabim. vsaj ne takšnega, kot je tvoj, Bog se ga usmili.
ti pa nisi sama. OTROK je tu, pa družina, moški - a so tako pomembni in nenadomestljivi? pa je samo eden na tem svetu?
pa malo odmisli sebe; otrok se itak razvija po vzorcih iz primarne družine. zdaj, ali bo dovolil da ga teptajo, kot tebe ali bo očku podoben. kaj se ti bolj (ne) dopade?
če sem bila groba, se opravičujem.
upam, da boš zadeve tako ali drugače uredila.
lp

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
17.9.2008 16:20:26   
Najki
se popolnoma strinjam, da tam pac ne mores ostati. da ti partner tako dela, pa sigurno ve, kako te to prizadene, ni sprejemljivo... opcija je, da gres k starsem in ga povabis zraven. ce ne bo na domacem terenu, se bo mogoce unesel, tako mu dajejo pa potuho, ti pa se ocitno ne znas ali ne upas postaviti zase in za svoje starse. tvoji starsi te imajo nestetokrat bolj radi in tvoj fant te nima pravice namerno prizadevati s pljuvanjem po njih, pa ni vazno koliko manjvrednostnih kompleksov ima. ce vaju ima z otrokom kaj rad, se bo odselil s tabo, pa naj bo to k starsem ali v najemnisko stanovanje. sam ne jim pustit da hodijo po tebi in tvoji druzini.

zalostno je to, da se bo ta njihov odnos prenesel na tvojega otroka, ce ostaneta skupaj ali ne, tko da za malega/malo je najboljse, ce gresta s fantom na nevtralen teren in poskusata obnovit odnose brez vpliva obeh druzin. ce pa on ni pripravljen investirat v to, ga pa skensli, pa ne cakaj eno leto, da ti kapne, da se nc ne bo spremenilo. delal bo tocno to, kar mu ti sama dovolis in je popolnoma na tebi, ce se bo situacija spremenila na boljse.

(odgovor članu naki)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
17.9.2008 22:36:15   
triša
Upam da si se do sedaj že odselila.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
18.9.2008 15:42:46   
tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: A648

Moj fant pa sam po mojim pljuva, zmerja jih pred mano, o meni samo grde stvari govori, ...nikol ne drži z mano,ko me kdo napada al zmerja, .... pa pol jim reče: gnjusii... mene me kr srček zaboli....

Trdudim se zelo se trudim vse potrpet in požret ampak negre več in konec. do sedaj sem bila tiho, nikoli nič odgovarjala , niti družine branila ko so jo napadali...Mislim pa da vse to vpliva na najino zvezo...
A je prav da grem sama? naj še potrpim in se prepustim usodi?

Bolje prva zamera kot zadnja. Svoje povej nazaj in

IZVIRNO SPOROČILO: A648
...enostavno nemorem in nemorem več!! Mene me tukaj DUŠIiiii, ... , tašča žali moje starše. Meni se že meša od bolečine od vse žalosti ki jo nosim v sebi, vsak dan je zame jokast, potrt, moj  otrok  ki ima 4 mesece me pa tako gleda ko jočem... tega pa nočem da gleda in vse to občuti,. pa še dojim ga!

Ko sem ga vprašala a se bova poročila je reku, da on o poroki z mano niti ne razmišlja...

Pojdi stran. Če je kaj vajine veze bo šel s teboj, če ne, itak nikoli ne bo. Ker takšno bo CELO ŽIVLJENJE, ne samo nekaj mesecev.


To, da pa poslušaš svojega fanta kako govori o tvojih starših, in si celo ne samo znjim ampak še celo imaš otroka - draga punca, če to dovoliš, si to zaslužiš. Kaj to pove o tebi? Sam partnerke ne bi trpel niti trenutek, da bi mi zmerjala starše. Tako da mislim, da sploh nisi dosti drugačna od fanta. Kdor je tiho, podpira in se strinja. Tako boš tudi ti boš kmalu njegov "gnujs".



(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
18.9.2008 15:46:32   
tehnofil
Cela situacija je tako BOLESTNA da zelo diši na provokacijo. To skoraj ne more biti resnično. user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
18.9.2008 15:56:27   
Lalica1
Srce se mi je paralo ko sem brala tvoje sporočilo.
Tega si niti približno ne zaslužiš in ti nikakor ni treba prenašati. Nekje sem brala da je zetu živeti s taščo hudo, snahi pa s taščo nemogoče. Tašči si ti trn v peti, ker si ji prevzela sineka. Nikoli te ne bo sprejela, tako kot mene moja ni in marsikatere druge ne. Z njo se ne obremenjuj ker je itak ne potrebuješ. Poleg tega dela tvoj partner veliko napako, ker se ne postavi na tvojo stran in v bran. Tega ti ni treba prenašati! Že zaradi otroka ne! To, da pa žali tvoje starše pa ni nič drugega kot ljubosumje. Mogoče se komu zdi da nakladam ampak govorim iz izkušenj.
Odseli se k svojim in mu daj možnost, da greste na svoje. Če bo šel s tabo, vaju še vedno čaka veliko pogovorov in reševanja težav (ker niti enih staršev ne moreta izbrisati, vendar se jih lahko izogneta), če pa ne, bo pa naredil uslugo tebi in tvojemu otroku. Takšnega moža in očeta si ne želita in si ga ne zaslužita.
Draga moja, držim pesti zate!

Ni lahko oditi, ampak trpeti tudi ne! Ni vredno!

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
8.10.2008 23:34:00   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

Dve leti nazaj sem se prvič v obupu in žalosti, strahu in želji po novem, obrnila na ta forum. Živela sem z nekom, ki ga nisem več ljubila, kljub temu, da je bil zlat človek. In nekako sem takrat mislila, da si bom pač samo prebrala odgovore, njega pa ne bom zapustila, ker ga nisem želela prizadeti.
Moja situacija ni bila tako huda kot tvoja in če bi se človek prilagajal vsakdanjosti in pasivnosti ter pridvidljivemu življenju, bi lahko ostala. Tako pa si nisem želela, a nikjer ni bilo poguma.
Na mojo temo se je odzvalo ogromno število uporabnic in niti ena sama mi ni napisala naj ostanem, ampak naj grem dokler še lahko. In vsak dan znova sem prebirala vedno ene in iste odgovore in slika je postajala jasnejša. Tisto življenje ni bilo zame. Če sem si to uspela priznati in izpostaviti svoj problem, sem samo potrebovala kup ploskajočih rok in vzpodbudnih besed. jaz sem jih dobila in jaz sem jih, verjela ali ne-kljub hudičevo težkim časom in še težji odločitvi-tudi upoštevala.

Nekega dne sem preprosto odšla. Če je bilo hudo? Svinjsko, da ne rečem drugega. Niti tebi ne bo lažje. Ne smeš pričakovati, da boš prvi dan cvetela ali da boš v roku enega tedna pozabila. Ne boš. Rane se celijo dlje. najboljše, kar je pri vsem tem, pa je, da nobena rana ne ostane odprta. Ko bo prišel čas, boš vedela, da si ravnala prav. To najbrž veš že sedaj, ampak te je strah. Iz lastnih izkušenj ti lahko rečem, da ima strah ogromne oči, znotraj je pa votel. Vedno se zmore. Imaš starše in podporo (jaz je nisem imela), imaš ogromno ljubezni, ki ti jo bodo dali. Nihče ne potrebuje ob sebi ljudi, ki so hudobni in žaljivi.

Resnično ti želim, da ti bo uspelo in da boš ubrala razumnejšo pot...Zase in za tvojega otroka. To je vse, kar šteje.
Srečno.



kako lepo si to napisala. topla oseba si!
bravo zate - želim ti vse dobro v življenju!

_____________________________

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
9.10.2008 9:32:52   
metaa
Zelo mi je hudo zate, lahko si predstavljam, kaj preživljaš. Ampak verjemi, tako življenje ni vredno, da se mu tako reče. Pojdi domov k staršem. Ti boš srečna, otroček pa tudi. Zaslužiš si biti ljubljena, on ti tega ne more dati, verjetno nobeni, ker tak je. Če bi te imel rad, bi 100% drugače ravnal. Ne zaslužiš si tega, želiš biti ljubljena in nekega dne boš. Verjemi. Do takrat uživaj z dojenčkom. Škoda tvojega duševnega zdravja in dojenčka. Doma imaš podporo. Vse se bo uredilo, AMPAK MORAŠ ITI. Razumem, ni lahko, je pa NUJNO. zate in za malega srčka. Tudi ti boš našla srečo. user posted image

(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
9.10.2008 21:41:25   
bati


živjo,

moj nasvet je tak:

če so tvoj starši kul in da imaš njihovo oporo vrni se domov k ti bo 100x boljš ....pa sej v teh 50kvadratih je ful mal za 6ljudi pa še tašča zraven k ti skos meša štrene....halo...jaz bi spokala pa šla z otrokom domov k svojim staršem k bi najdla podporo pa svoj ljubi mer, ne pa da me kdo sekira....res ti povem.

Škoda je tvojih živcev...pa na otroka misli da mu tako okolje samo škoduje!!!

Srečno ne glede na to kako se boš  odločila.

(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
9.10.2008 22:44:17   
Colt
Spoštovana A 648 (ben, saj niti ne vem kako ti je ime oz. če ga imaš), nisem bral ostalih mnenj, žal nimam časa. Hm, prepričan sem da si rahlo falila v izbiri partnerja in v temeljih tvoje zveze. Moraš razumeti da si tudi ti zaslužiš spoštovanje, ljubezen, iskrenost in toplino. Vsega tega pa v tvoji ''družini'' ni. In če ne boš nekaj hitro naredila, se bo vse to SRANJE preneslo na tvojega otroka. Torej, če ne boš ukrepala že zaradi sebe, ukrepaj zaradi otroka. Kot prvo, posedi človeka ki ti je daroval spermo, za mizo in se temeljito pogovori z njim in mu povej kar si povedala nam. Če to ne bo pomagalo....kufri!

Pa veliko poguma in moči, si še mlada in imaš vse pred seboj. Ne pozabni tega!


Grega user posted image

ps. iz katerega konca primorske si doma? user posted image

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 71
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?