|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 17:46:02
|
|
|
|
klavdiy4
|
čaw! Jaz jih imam v manjši omarici ...Predlagam, da si kupiš kakšno omarico ali kaj podobnega ......... čaw
|
|
|
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 17:49:53
|
|
|
|
juniorka
|
Jaz bi kakšne pletene košare imela, pa samo zapelješ na polico, pa še ne vidi se, če je omara odprta.. Sem jih pa tudi v Ikei vidla . Al pa plastične... Drugače pa v nočno omarico Sem pa imela previjalno brez predalov- popolnoma nefunkcionalna. Jaz prisegam na predale od takrat, sem komodo nabavla s 6 predali, spravim not vse cunje od malega, pa moje 'male' stvari!
|
|
|
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 17:51:27
|
|
|
|
eya
|
hehe, mogoče pa skočim še enkrat v Avstrijo, saj vinjeto še imam za 10 dni
|
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 17:57:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
V splanici v predalih izvlečnih v enem jaz v enem mož nekaj nekaj najnujnejše pa v kopalnici v kopalniškem bloku. LP Mojca
|
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 19:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
V interšparu so imeli dobre škatle prejšn tedn. Sam na viču jih ni več, sm vse jaz kupila
|
|
|
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 22:13:15
|
|
|
|
AinB
|
Kaj pa ti kovinski oz. žični elementi, ki jih lahko naknadno montiraš v omare. Imajo jih npr. Izi Mobili. Drugače sem pa kar simpatične PVC košare videla v Lesnini na Brdu.
|
|
|
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 22:17:40
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz jih imam v tistih plastičnih gajbicah, ki jih po vseh Merkurjih, Obijih, Sparih, Mercatorjih in kaj jaz vem kje še vse prodajajo.
|
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 22:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Na riti Shranjujem ga pa v predalu od psihe.
|
|
|
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 23:10:41
|
|
|
|
lelaval
|
V kopalnici - je še najbolj priročno, ko se stuširaš.
|
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 15.9.2008 8:20:51
|
|
|
|
Drnula
|
Jaz imam v lesenih kišticah, ki jih kupiš v Bau ...Bau ... hausu?? ali maxu?? Sicer sem kot otrok imela spodnje preilo v omari, zloženo po kupčkih in mi je zelo odgovarjalo. Zdaj imam pa zmetano v teh škatlah, pa mi tudi paše čeprav je manj urejeno.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.