Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Joooj, kako sem vesela,...sestra je bila full prijazna in rekla, da se bo takrat že moral videt srček,...če bo pa karkoli narobe, pa naj pridem na urgenco takoj. Upam, da do tega nebo prišlo
. 
pa še kar nočem misliti na to da bi naredila test. Se bojim da bo negativen...ja no...kar bo pa bo...ampak vseeno
, pa je ratalo
sem pa tudi veeeeliko
zasidra tam noter na toplem
, bom normalno telovadila vsak dan, pač v zmožnostih normale, seveda.
zajtrk pripravim, potem bom šla pa še mal ajat nazaj, pa celo dopoldne bom imela zase.... bom šla mal po trgovincah, da si kake nove cunce nabavim. Juhu. Pa mal bom šla na telovadbo, pa kaka kavica bo padla s prjatlco. Joj, kolk jz to uživam tkole, sam da ni treba it v službo in bit cel dan pod stresom. Vsaj do srede bom maksimalno uživala, potem pa vse po starem.
Zdele se je zame dan šele začel. Imam energije kot
. Tko da bogi moj
ni tako prijetno kot je bilo včeraj ko sem se zbudila-lepo sonček
. Sem pa malce pomirjena ker grem na kontrolo k ginekologinji, da me napoti naprej na preiskave in bom videla zakaj ne rata.
točna ko ura.
). Upam, da se kmalu srečamo v kaki temi čvekanje v pričakovanju. Ali pa je to samo trenutno ker sem malček
.