|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pravi prijatelji?
17.3.2005 9:52:50   
Jutra
Ste že kdaj razmišljali, kdo je za vas pravi prijatelj? Je to oseba, ki te spremlja celo življenje ali pa imamo v različnih obdobjih različne prijatelje?

Koliko se prijatelju sme zaupati? Se vam zdi prav, da ve čisto vse, kar se dogaja v vaši partnerski zvezi in družini (tudi intimnosti)? Ali takšno popolno »razgaljenje« oskruni intimni odnos z vašim :love:?

Katere so »napake«, ki si jih pri prijateljih ne bi smeli dovoliti (npr. da neko skrivnost poveš naprej, kako je s posojanjem denarja…):zmeden:

Zgodi se, da se lahko zaradi različnih pogledov na vse to z nekom tudi razideš:(


Neposredna povezava do sporočila: 1
   pravi prijatelji?
17.3.2005 9:55:01   
KIRA
to je človek, ki gre s tabo v dobrem in slabem in si ni s tabo dober samo zaradi koristi ali podobnega.
pravi prijatelj ti rad priskoči na pomoč, rad te posluša, pa tud veseli se s tabo.
vsak ima svoje napake, ampak če je pa človek zahrbten in za tvojim hrbtom govori o tebi, ali pa te izkorišča, to nima s pirjateljstvom nobene zveze.
LP

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pravi prijatelji?
17.3.2005 10:09:23   
babylove
Prepričana pa sem, da se prijatelju ne sme vsega zaupati; določene zadeve morajo ostati doma. Seveda je zaupanje baza prijateljstva, saj če prijatelj ne pozna situacije, ti tudi ne more stat ob strani, te bodrit in podpirat pri odločitvah. Ampak tudi zaupanje ima svojo mejo, kajti prijatelj še zmeraj tuj človek, nekdo izven družine.

Najboljši prijatelj bi moral biti partner.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pravi prijatelji?
17.3.2005 10:20:14   
Magi*
imam par dobrih prijateljev, ki jim zaupam, mi stojijo ob strani in upam, da jaz tudi njim. res povsem vse pa zaupam samo mojemu:love: in najinih reči ne razlagam nikomur in prav nikomur. najine stvari so samo najine, njegove in moje.

ker dopuščam, da ima vsak svoje mnenje, to ne bi bil razlog za razdor prijateljstva. razen, če bi bilo to skregano z mojim prepričanjem o kakšni zelo pomembni stvari, ideji, vrednoti (npr poštenost, vojna,...ne daj bože).

denarja si od prijateljev nikoli ne izposojam, si ga nikoli nisem. sva pa z možem že večkrat posodila "prijatelju" denar, pa se je to pokazalo kot polomija. zdaj ga ne posojava več. ni bil največji problem, da denarja nikoli nisva dobila nazaj, temveč to, da se je tisti človek sprenevedal, izgovarjal, nama pa je bilo grozno za dnar težit. pa še videla sva, da je denar bil, pa je šel za zabavo. zašala z glavne teme: skratka to čitno ni bil pravi prijatelj.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pravi prijatelji?
17.3.2005 11:22:27   
Anonimen
Jaz sem pač oseba, ki večinoma vse povem, razen o spolnosti. To se mi zdi preveč osebno.

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   pravi prijatelji?
17.3.2005 11:52:59   
lidia
Jaz s prijatelji rada podebatiram tudi o spolnosti, vendar ne ravno do popolne razgaljenosti...pač zabavne prigode ipd.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pravi prijatelji?
17.3.2005 17:34:30   
Seven*
Jaz sem oseba, ki s svojimi prijatelji delim prakticno vse. Seveda so to moje stvari. Delam po principu: Take me or leave me! Nazalost pa kolicina mojih prijateljev limitira proti nuli. Se sreca, da obstajajo Stajerke, ki me vsake toliko casa spomnijo, da nisem sama na svetu. :rozica: za Stajerke.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pravi prijatelji?
17.3.2005 20:39:48   
Ezi
Ja, jaz sem že razmišlajla o pravem prijateljstvu. Prvič takrat, ko se je "pravo" prijateljstvo skrhalo. Zdaj vem kaj želim od prijatelja in kaj mu lahko nudim. Meni se zdi, da je to vse odvisno od potreb in želja, ki jih imata dva prijatelja.
Jaz npr. imam najboljšo prijateljico, s katero se lahko pogovarjam o VSEM. Seveda, tudi o intimnih stvareh, pa nisem nikoli imela občutka, da bi ona mojega ali jaz njenega
kaj drugače gledala oz. da bi tako razkrila najin intimni odnos, da bi mi bilo neugodno. Se mi zdi, da nikoli ni imela, nobena od naju, kakšnih predsodkov ali bojazni, da bi bil kakšen tak pogovor "povedan" naprej. Nama je bilo vedno samoumevno, da so določene teme le za najina ušesa. Verjemi pa, da če bi bila postavljena pred dejstvo ali ji kaj povedati ali ne ... ja, bi ji povedala. Do nje sem iskrena in odkrita.Glede denarja pa, obe veva, da si lahko sposodiva ena pri drugi, vendar nobena od naju ne mara biti "zapufana". Še najmanj pri prijateljih.
Ona je moja najboljša prijateljica in upam, da me bo spremljala celo življenje, res pa je, da bomo v življenju spoznali še veliko ljudi, nekateri nam bodo všeč, nekateri ne ... in verjetno bomo spoznali še kakšnega prijatelja ... gotovo bomo, ampak saj veš, z vsakim človekom izoblikuješ nek poseben odnos. Vedno drugačen kot pri drugi osebi, pa imaš lahko vseeno vse rad.

Si se z nekim prijateljem skregala? Ne bodi žalostna. Mogoče je bila to priložnost, da še bolj spoznaš tega svojega prijatelja. Mogoče pa boš dobila priložnost spoznati osebo, ki ti bo veliko bolje odgovarjala in boš spoznala, da se s prijateljem zaradi različnih pogledaov pač ne skregaš. Verjetno je vzrok kje drugje. Ali bolje, še kje drugje.

Lahko imaš enega prijatelja celo življenje, ampak odvisno je, kdaj spoznaš tega prijatelja.

Lp, Ezi

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pravi prijatelji?
17.3.2005 21:11:38   
Pinja
Imam dve prijateljici, ki jima lahko povem vse.

Prvo poznam odkar pomnim, je bila moja soseda, skupaj sva gor zrasli. Skupaj sva šli čez vse najstniške vragolije in težave, tudi o spolnosti se lahko pogovarjava in veva da je ta tema samo med nama, je ne razlagava niti najinim dragim. Bila sem ji poročna priča in vem, da bova še naprej prijateljici. Zaradi družinskih obveznosti se zdej malo manj vidiva, se pa slišiva po telefonu. Je pa res, da se mi zdi (če me spomin ne vara), da si denarja pa nisva nikoli posojali, sva prb. na istem.

Drugo pa poznam prb. 11 let. Najina bivša fanta sta bila iz istega kraja in tako sva se spoznali. Obdržali sva stike, kljub temu da ona ni iz Lj. Slišiva se skoraj vsak dan, pa tudi kaka žgečkljiva tema iz spalnice nama ne uide. Si pa z njo tudi finančno pomagava. Če jst nimam mi ona posodi in obratno.

Nobene ne zamenjam za noben denar, brez njih jst nebi bila jst. Imamo nepokvarjen in nehinavski odnos, o nobeni ne moram nič slabega rečt, ker sta mi vedno ob strani, ko jih rabim.

:rozica::rozica::rozica: in še enkrat :rozica: zanju :bravo:

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   pravi prijatelji?
17.3.2005 22:04:14   
Pupica
Prijatelji so tisti ki jih spoznam v nesreči,teh pa je zelo malo in zelo se spreminjajo tekom raznih mojih obdobji.
Vseeno nikomur ne zaupam intimnosti sploh ne iz mojega partnerskega odnosa. Povem le banalne stvari iz vsakdanjega življenja.
:kuza:

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   pravi prijatelji?
18.3.2005 7:29:01   
wawa
Nekdo, ki ni nujno da je vsak dan poleg tebe a se ves čas zavedaš da je nekje in to te napolnjuje z zaupanjem v svet in ljudi!

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   pravi prijatelji?
18.3.2005 13:51:17   
Skye
"Verjamem, da so prijatelji kot angeli, ki nas dvignejo, ko naša krila pozabijo leteti..."
(Victor Hugo)

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   pravi prijatelji?
20.3.2005 10:56:36   
tinadvojčica
Mislim da ko dobiš otroke in potrebuješ pomoč ugotoviš da jih maš zelo zelo malo!

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   pravi prijatelji?
20.3.2005 19:21:57   
Seven*
Se strinjam! :((

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   pravi prijatelji?
20.3.2005 19:34:12   
Teni_
Jaz imam srečo, da so tiste, ki so bile moje kolegice, to še vedno. Res pa je, da imajo tudi otroke in je lažje kot s tistimi, ki jih nimajo.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   pravi prijatelji?
21.3.2005 7:50:04   
Ezi
Ja, verjetno je res lažje, če imaš kolegice z otroki, drugače pa imam tudi jaz takšno izkušnjo s kolegicami kot Tinodvojčica in Seven :( Ampak, kolega je kolega, prijatelj pa prijatelj, a ne?;) Pa glede na to, koliko novih poznanstev sem sklenila, spoznala kup fejst in zanimivih ljudi, mi za tiste "ta stare" kolegice ni nič žal.:)-

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   pravi prijatelji?
21.3.2005 10:22:50   
Jutra
Moja izkušnja s prijatelji je sledeča:
- Prijateljski odnos se spremeni, ko samski dobijo partnerja in začnejo drugače razmišljati,
- Ko dobiš otroke, se skrhajo vezi s pari/samskimi, ki otrok nimajo,
- Prijateljstvo se tudi skrha, ko greš po šolanju v službo, se preseliš ali nehaš obiskovati neko skupno interesno dejavnost.:(

Zato nimam konstantnih prijateljev iz otroštva, čeprav mi je za kakšnim žal, da sem se z njim razšla:(( Izgubim ene in dobim druge prijatelje. Ob pravem času se najdejo pravi ljudje okoli mene:)

Vedno pa sem se bolje razumela z moškimi kot ženskami. Zato sem zelo vesela, da je moj najboljši prijatelj moj mož.:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   pravi prijatelji?
21.3.2005 10:38:04   
Anonimen
Jaz sme se tudi vedno bolj razumela z moškimi kot ženskami. V skupini žensk se namprimer težko vključim v pogovor, pri moških pa ni problema.

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?