|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zelooooo huuuuda!!
8.10.2008 8:50:26   
bambam
Včeraj nam je sosedov pes(višavc) fental že drugo muco. Tolk sem jezna nanj da ne morem sploh opisat kaj vse bi mu naredila, če bi ga dobila v rokeuser posted image user posted image !!!!
In to je že druga mucika v samo enem tednu!!
Smo prvo prinesli domov mucka in ko sem ga nesla malo v garažo, da ni bogi revež bil skoz na balkonu(v hiši ne morem met muce, ker sem noseča), pride pes(ki je skoz spuščen in teka po vasi sem in tja brez problema) in je zgledalo, da se bosta uštimala. Mal pogledam stran....in evo..... ji zlomi vratuser posted image . Hčerkica je bla zraven in čisto paf, zakaj je ugriznil njeno mucouser posted image . Grem še isti dan po drugo(čisto isto), ki jo dam včeraj in dan prej malo na travo, da ni skoz na balkonu in evo.....pridem iz trgovine in leži pri sosedih na travi cela raztrganauser posted image user posted image . Ma smo jo pustili tam da bojo vidli(če jo bojo) in upam kaj s psom tudi ukrepali, ker drugač ga bom zagrabla in ga nekam odpeljala, da ga živ bog ne bo več našel!user posted image !user posted image !user posted image !
Ma....r sem razkurjenauser posted image user posted image . Najbolj se mi gre zaradi hčerkice, ki je vsak dan ko sem prišla po njo v vrtec vprašala"mami, a je Miki še živ?" Sej pri nas sploh ne bomo mogli met nobene muce dokler bo ta pes tukaj!!

Se opravičijem...mal sem mogla spravit ven tole jezo.

Pa miren in sončen dan vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zelooooo huuuuda!!
8.10.2008 9:14:28   
tinatona
In zakaj ne bi smela imeti mačka noter? Nosečnost pa res ni razlog no user posted image ... Mislim kera huda... Sej je muc domač, ne pa potepuški.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zelooooo huuuuda!!
8.10.2008 9:18:27   
puncica
Mene bi tole ful pogrel sploh zarad otroka ki je to videl in bi lepo šla k sosedom in jim povedala kaj se je zgodil in da če psu ne omejijo gibanja oz. ga privežejo pokličem veterinarskega inšpektorja!!! Ja kr zagrozila bi jim. Kreteni!!!

Pes je pa pes, ne moreš zdej psa fentat, tu so krivi lastniki ne pes.

A na toskoplazmozo si pa negativna al kaj? A ni tako da se da ugotovit če ima maček toskoplazmozo  in če tega nima ga imaš noter, to je pa tud rešitev pomoje


< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2008 9:19:24 >


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zelooooo huuuuda!!
8.10.2008 9:41:10   
bambam
Ja, negativna sem na toxo in moram rečt, da smo drugo muciko zdajle ko je mrzlo zunaj meli ob večerih notri. Maš en tak strah ker je mucka bila prej doma na kmetijiuser posted image ampak se je lepo navadila hoditi lulat in kakat v pesek. Čez dan je pa zdajle tooolk lepo vreme in sem jo pač dala mal ven da ne bo boga reva kar na balkonu. Finta je, ker se nobena ni bala psov. Cucek jih je pa po prvem umoru tolk dobil od mojga, da si ne upa blizu če je kdo doma...Ampak včeraj me ni blo.......In zdaj bom mogla spet lagat moji mali zakaj ni muceuser posted image .

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zelooooo huuuuda!!
8.10.2008 10:24:20   
hubi
Glej, toxo lahko dobiš na vrtu, ko greš po solato... Muca predstavlja minimalni riziko, sploh če nimaš opravka z njenimi iztrebki. S sosedi se pa konkretno pogovori, če pes ni socializiran, nima biti kaj spuščen. Omeni policijo. Kaj pa če gre na otroka drugič?

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zelooooo huuuuda!!
8.10.2008 10:27:52   
Mišni
A tvoj mož je pretepel unega psa, ker ima lovski nagon? Pes mislim.
Ma to je ... da ne rečem kaj. Naj lastnike pretepe, če že mora koga.
Sicer pa inšpekcija obstaja za take stvari. Pa ograje.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zelooooo huuuuda!!
8.10.2008 11:16:10   
ursa30
lastnik tega psa ne bi smel meti spuščenega.
ko je svakov pes en dan preskočil ograjo in napadel sosedovega psa, (ki je bil tudi spuščen user posted image ), smo imeli čez dve uri policijo pred vrati.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zelooooo huuuuda!!
8.10.2008 11:35:37   
Anonimen
Zanimivo kaj bi vse ljudje tem živalim k napadajo in niso krive če majo idiote za lastnike naredili, k sosedom pozvonit pa zagrozit s policijo pa nimajo jajc. Reve.

Da pa ne moreš imeti mačka not zarad nosečnosti je pa mislm....kje to pobirate. Pa muce se da itak cepit ipd. pa takrat prosiš da jih še pregleda če majo toxo. Tudi muce jo prenašajo samo enkrat v življenju tri tedne. Potem pa niso več kužne. To je meni veterinar vse razložil ko sta bila cepljena. Sam vprašat je treba.

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zelooooo huuuuda!!
8.10.2008 12:42:19   
bambam
No, pa so jo le vidli....... raztrgano muco mislim! Smo jim povedli da je to že druga in so bli čist šokirani. Gazda je bil vidno razp.....en in jezen zarad psa. Bomo vidli kaj bojo ukrenli glede cucka. Sej je res da ni pes nič kriv in so ga oni vedno hujskali češ ...kje je muca....primi muco...user posted image ampak mi smo doma na deželi in travniki okrog in okrog, pa gozd, pa tiste tri hiše okoli naše....meni se zdi da mucki bolj paše da je zunaj no....mogoče se bojo pa sosedi zdaj kaj zrajtali in zrihtali stvar tko kot mora bit!!Ker cucek napada avte, kolesarje, motorje,vse živo, razen ljudi.

Sem pa drugače vedno mela tudi sama muce v sobi, celo spala je z mano pod kovtrom(ko sem še bla ledikuser posted image ). Ko sem pa prvič rodila, pa mi nekak ni dišalo da je muca ležala na kavču al pa bla v hiši, ker je otroček, ki se plazi, pa maš dlake povsod. Gre muca zunaj opravit v gredo (itak da so čiste živali) pol pa hodi po stanovanju, za njo pa otroček....ne vem...meni se to ne zdi higienično.
In smo takrat navadli muco da je ostala zunaj in spala v kurilnici.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zelooooo huuuuda!!
8.10.2008 12:42:40   
honey
Mi smo imeli (in jo imamo še vedno) muco ves čas notri, tudi v času moje nosečnosti. Šla sem pač na pregled za toksoplazmozo, izogibala pa sem se čiščenju njenega wc-ja, to pa res. Ko pa sem izvedela, da imam itak že protitelesa, pa sploh ni bilo več nobene panike. Tako da mucka imaš brez problema notri, tudi če si noseča. Sicer pa ne vem, zakaj bi ga sploh morala dajati na vrt? Zakaj ne more biti na balkonu? Naša je bila 7 let samo na balkonu - kar se tiče zunanjega sveta, ker pač nismo imeli druge izbire. Zdaj pa jo spustim zadaj za hišo na teraso in vrt, ampak je že tudi velika in se zna branit. Muckom ni nič hudega, če so na balkonu - seveda prostovoljno.

Kar pa se tiče tega, da vam sosedov pes pomori mucke, pa je res najbolje, da greš do sosedov in jim poveš, da naj psa zaprejo oz. mu preprečijo dostop do vaše parcele. V nasprotnem primeru imaš vso pravico poklicati policijo, pa naj se potem z njimi menijo. Še boljša možnost pa je, da imate mucke, dokler so majhni, v hiši oz. na balkonu, da jih pes ne doseže, ko pa bojo mucki že toliko večji, da se bojo znali branit, pa ni več problema. Saj muce hitro rastejo in se hitro postavijo zase. Pa še mirna boš zaradi drugih psov, ne samo tega sosedovega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zelooooo huuuuda!!
8.10.2008 17:14:38   
LoCa
mene pa čudi, da po prvi muci že sosedom niste nič rekli user posted image . pa nimaš se itak kaj na psa jezit tukaj. sej to da je otrok to videl je grozno, ampak bo najbrž vidu še kaj drugega, če boste imeli mačke pri hiši (kake miši pa to).
sicer je pa moje mnenje to, da ja, pes ne sme biti tko prosto po prešernu spuščen, da pa niti mačka nima kaj šetat ko en turist naokoli, za to je pa lastnik čisto sam kriv, če se ji kaj zgodi. vem da tsa si 2 različni živali, ampak če ima človek žival spuščeno, potem pač mora vedet, kaj vse lahko pričakuje. in tudi če bojo oni psa zvezali in bo vaš muc prišel tja, kaj pa misliš, da se bo zgodilo?? js bi mela mačko lepo notr in rešeno.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Zelooooo huuuuda!!
8.10.2008 18:26:10   
migrena
S sosedi se pa konkretno pogovori, če pes ni socializiran, nima biti kaj spuščen. Omeni policijo. Kaj pa če gre na otroka drugič?
...ja tole se pri nas dogaja....v ulici vedno spuščeni psi in zadnjič je sosedov pes podru mojga sina ko se je mimo peljal s kolesom...in ni nič povedal....2 dni nazaj pa spet in je prijokal domov in povedal, da ga je že enkrat in tudi druge.....skočil je nanj in je padel s kolesa direktno v znak ob cesti...sem zgubla živce....in klicala dol.....sem lepo povedala da me ne zanima čigav je pes- ker jih je cel kup v hiši.....da se nočem kregati ampak naj ga privežejo ker je to že večkrat storil in da mi nimamo psa pa vedno po vrtu polno drekov pobiramo za drugimi.....to je to in sem se poslovila......upam da ne bo več spuščen in tudi za ostale ...komaj čakam da bomo imeli ograjo...., pse pa upam da bojo lastniki začeli privezovt......naj povem da je enkrat že bil sin ugriznjen od psa...smo meli cel kup letanja....in potrdila o psu sem mogla imet........in nočem da se to ponovi.....

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Zelooooo huuuuda!!
8.10.2008 20:31:41   
maniac
Najbolj huda si lahko nase. Vsaj jaz vem, da sem, ker nisi zaščitila male mucke, povrhu te pa skrbi, kake travme doživlja tvoj otrok. A si mogoče pomislila, kaj je mucka doživljala?! Sploh ne razumem, kako si jo lahko pustila samo zunaj, če ti je kuža že prejšnjo pokončal. Najboljše, da ne greš po nobeno več. O tvojem možu pa sploh ne bom izgubljala besed.

(odgovor članu migrena)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Zelooooo huuuuda!!
8.10.2008 21:25:55   
Dvoje src
IZVIRNO SPOROČILO: maniac

Najbolj huda si lahko nase. Vsaj jaz vem, da sem, ker nisi zaščitila male mucke, povrhu te pa skrbi, kake travme doživlja tvoj otrok. A si mogoče pomislila, kaj je mucka doživljala?! Sploh ne razumem, kako si jo lahko pustila samo zunaj, če ti je kuža že prejšnjo pokončal. Najboljše, da ne greš po nobeno več. O tvojem možu pa sploh ne bom izgubljala besed.

Oprosti, ampak NJENE mačke se pa menda lahko svobodno sprehajajo po NJENEM dvorišču, ali?
Pri starših imajo tudi kužija in mu ni treba bit v hiši, lahko svobodno šeta okoli hiše na vasi (zakaj že bi morale bit živali, npr. psi in mačke zaprti v bajti?), pa točno ve do kje lahko mačke preganja (ne kolje!), od kje naprej pa ni več naše zemljišče in mucke pusti prav lepo pri miru.
Dokler bodo psi imeli tako tupe glupe lastnike ki imajo živali sam zarad lepšga bo tako. Pač pes potrebuje vzgojo, tako kot otrok.



_____________________________

Ni pomembno, kaj imaš v žepu, ampak kaj imaš v srcu.

(odgovor članu maniac)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Zelooooo huuuuda!!
9.10.2008 8:22:17   
Ribica **
Ves kaj, prvo kot prvo nimate vi prav nobene pravice tepst (in to za povrh se fajn!) tega psa! Ce bi bila jaz njegov lastnik bi pa vas prijavila zaradi tega - mucenje zivali, cisto tako, btw. Imejte macka notri, ce veste, da obstaja potencialna nevarnost. Peljite ga k veterinarju na temeljit pregled, pa ga boste lahko imeli notri. Ste tudi sami delno krivi, ce veste, da je pes nevaren, da macka puscate samega zunaj.

Itak, da ni prav, da pes to pocne, ampak vzgajala in kaznovala ga ti za to ne bos - zato ima tvoje lastnike. In o tem odpeljanju nekam dalec - a ce bi pa tvoj macek npr. popraskal sosedovega otroka in bi imel ta otrok eno tecno in panicno mamo in bi tvojega macka odpeljali nekam dalec, da ga ne bi nikoli vec videla, bi bila pa srecna?! Dajte mal pomislit no, kaj govorite.

In ne vem zakaj imas macka, ce je potencialno ogrozeno tvoje zdravje.

(odgovor članu Dvoje src)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Zelooooo huuuuda!!
9.10.2008 9:22:46   
bambam
[
IZVIRNO SPOROČILO: maniac

Oprosti, ampak NJENE mačke se pa menda lahko svobodno sprehajajo po NJENEM dvorišču, ali?
Pri starših imajo tudi kužija in mu ni treba bit v hiši, lahko svobodno šeta okoli hiše na vasi (zakaj že bi morale bit živali, npr. psi in mačke zaprti v bajti?), pa točno ve do kje lahko mačke preganja (ne kolje!), od kje naprej pa ni več naše zemljišče in mucke pusti prav lepo pri miru.
Dokler bodo psi imeli tako tupe glupe lastnike ki imajo živali sam zarad lepšga bo tako. Pač pes potrebuje vzgojo, tako kot otrok.


Točno to!
A ni muca po eni strani žalostna, ker mora bit zaprta v stanovanju, ali kjerkoli drugje (glede na to  da živimo na vasi) zaradi enga malega cucka, ker si lastniki niso vzeli časa in ga vzgojili da bi lahko živel v sožitju skupaj z drugimi živalmiuser posted image ?? Doma imamo rotwajlerja in smo si poleg vsega drugega vzeli  tudi toliko časa, da smo ga navadili na mucke, ker jih je okoli nas polno in kako bi zgledalo, da bi tekal od hiše do hiše in jih podil??
Sej vem da sem jaz kriva, da je pomoril obe. user posted image
Prvo, ker sem mu po 10 minutah, ko sta bila skupaj in je kazalo da se bosta razumela, zaupala, da ji ne bo nič naredu, drugo pa, ker jo nisem nesla v hišo.S tem da moram rečt, da je mucka bla prej 5 dni na balkonu in zunaj samo, ko smo bili mi doma, tisti dan sem ji pa v hlevu pustila priprta vrata, da je lahko bila malo zunaj. Tega ziher ne bom več naredla. Vsaj dokler na bodo glede psa nekaj ukrenili.
Mož je pa psa kaznoval tako kot se pse kaznuje. Prijel ga je za grivo in ga orng stresel. To je hotel storiti včeraj tudi njegov lastnik, ko je videl muco, ampak mu je pes ušel in pri tem je ostalo!!

(odgovor članu Dvoje src)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Zelooooo huuuuda!!
9.10.2008 9:29:28   
bambam
Se opravičujem. Citirano sporočilo je blo od Dvoje src.

Mucke smo pri nas vedno meli. Jeseni nam je pa muc med svojim ženitovanjem izginil in smo rekli da bomo nabavli drugo. A zdaj pa to pomeni, da dokler bo sosedov pes , pa ne bomo mogli met muck, da bi nam lovile miške, kot so to delale prejšnje, toliko let nazaj?

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Zelooooo huuuuda!!
9.10.2008 10:33:18   
Arwenko
Bom pa še jaz dodala svoj komentar...
Pes ni kriv popolnoma nič, in to da je od tvojega dobil batine ni imelo popolnoma nobene koristi, po možnosti je dobil batine vsaj 5 minut za tem ko je to nardil in zdaj pes sploh ne ve zakaj je dobil batine. Pes ima svoje nagone, ki jih pač izživlja in krivi so lastniki, da ga niso vzgojili. In ja, noben pes ne sme bit spuščen brez nadzora, noben pes, pa če je še tako prijazen in nobenemu nič ne naredi ne sme sam šetat po vasi, zato je zagrožena kazen 200 eur. In vi namesto da bi prijavile lastnike, raje pretepate bogega psa.

Kot drugo ja, kriva da se je to zgodilo si vsaj 50% sama, zato ker si naivno pustila muco samo na vrto. Pa če se pri prvi še razume, pač nisi mogla vedet, je pri drugi popolnoma nerazumljivo. Pa, da ne boš mislila...nobeden ni perfekten, tudi nam so pred kratkim (slabe 3 tedne nazaj) ukradli zunanjega mačka. Vemo, da je bil ukraden, ker ni bilo nič povoženih, nobenega sledu, nikjer v celotni okolici ga nismo našli mrtvega, itd. Ampak prav tako kot sem jezna na tisto budalo, ki je mačka odneslo (kljub ovratnici) prav tako sem jezna sama nase, ker ga nisem zaščitila.

Pa dam en glup primer..imaš otroško igrišče na katerem je polno stekla, torej nevarnost, a boš otroka pustila da se tam igra samo zato ker se ima pravico igrat na otroškem igrišču. Predvidevam da ga neboš, ker boš ocenila nevarnost (da se poreže recimo v tem primeru) in ga boš raje peljala igrat se v stanovanje ali drugo igrišče. Podobno je tudi tukaj, včasih pač tudi lastno dvorišče ali stanovanje nista dovolj varna. Če imaš ti recimo v dnevni sobi ogromno prostih kablov, ki niso zaščiteni, tudi ne pustiš da se otrok ali žival brez nadzora nahaja v njihovi bližini in ne rečeš saj pa se ma otrok (ali žival) pravico gibat po celotnem lastnem stanovanju? Naslednjo pa je, kje pa imaste ograjo, da je ta pes sploh lahko prišel na vaše dvorišče in do muce? Se pravi tudi tukaj niste naredili vsega, da bi muco zaščitili in jo varno spustili ven na dvorišče.

Poudarjam...ne trdim da lastniki psa niso krivi, so in zaslužijo si kazen, ker ne upoštevajo zakonodaje...ampak moralno ste vsaj 50% krivi tudi sami.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Zelooooo huuuuda!!
9.10.2008 10:36:09   
Anonimen
Mož je pa psa kaznoval tako kot se pse kaznuje. Prijel ga je za grivo in ga orng stresel. To je hotel storiti včeraj tudi njegov lastnik, ko je videl muco, ampak mu je pes ušel in pri tem je ostalo!!


user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Zelooooo huuuuda!!
9.10.2008 10:42:03   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: bambam

Mucke smo pri nas vedno meli. Jeseni nam je pa muc med svojim ženitovanjem izginil in smo rekli da bomo nabavli drugo. A zdaj pa to pomeni, da dokler bo sosedov pes , pa ne bomo mogli met muck, da bi nam lovile miške, kot so to delale prejšnje, toliko let nazaj?



Dajte mačake kastrirat in muce sterilizirat, pa vam ne bodo zginjali ko se bodo želili. In na drugi del stavka bi jaz dala odgovor NE, če žival ni na varnem, jo je boljše ne imet - temu se reče odgovornost, bolje ne imet živali, kot da se ji dogajajo takšne stvari. In imet žival samo zato, ker smo navajeni, da so pač takšne živali (v tem primeru muce) doma in ker je pač na kmetiji navada, da so muce doma ni odgovorno, čeprav je nekaj vsakdanjega, na žalost, kot je pri nas še vedno nekaj vsakdanjega, da se mucam pobija mladiče namesto da bi se jih peljalo na sterilizacijo in podobne stvari.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Zelooooo huuuuda!!
9.10.2008 11:10:41   
bambam
Glej, naše muce ne izginjajo kar tako v tri dni. Smomeli eno ,ki je bila z nami celih 12 let. Enega so nam ukradli(bil je zeelooo lep mačkon, ki se je očitno dopadel še nekomu drugemu) in nazadnje smo imeli mucka 3 leta, ki je pač šel in ga ni bilo več nazaj.
Glede odgovornost, mislim da je tudi odgovorno, če imaš žival, ki napada druge pse, kolesarje, motoriste, oz. jo imaš kar tako in nimaš časa, da bi jo zares IMEL(pes je med njihovim dopustom svobodno spuščen in prepuščen sam sebi, luta po vasi in ničkolikokrat ga je skoraj povozil avto), da pač živali nimaš. Mi bomo za svojo naslednjo muco že poskrbeli, sem se ogromno naučila, ampak bodo tudi oni morali za svojga psa(mimogrede, oni imajo ograjo okoli hiše, ampak kar tako, zaradi lepšega). Naše živali so pri nas doma, medtem ko njihov pes pri njih ni.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Zelooooo huuuuda!!
9.10.2008 11:52:41   
Ribica **
Ja no, potem pa te LASTNIKE prijavi inspekcijio, poklici makar policijo ali kaj jaz vem koga in je, ne znasaj pa se nad zivaljo, ki se ni znala sama vzgojit. Ker psu dol visi kam lahko in kam ne, ce tega ni naucen. On ima nagon in mu macke mogoce niso pri srcu in ker je brez nadzora in ima priloznost, je pac prislo do takega primera. To se lahko zgodi seveda tudi popolnoma vzgojenemu psu in je lahko samo trenutek izpuscen iz oci, pa je skoda ze neizmerna. Poznam nazalost tak primer, pa so bili lastniki macke brezbrizni in so lastniki psa poksrbeli, da je muca dobila pravocano pomoc, katere pa mackini lastniki niso zeleli poravnati, ker jim je pac vseeno - bodo ze dobili durgega macka.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Zelooooo huuuuda!!
12.10.2008 17:45:06   
LoCa
ja mislim, js ne razumem, zgleda da se s sosedi niste nič pogovorili????? kot pravi ribica, prijaviš pač. medtem pa recimo si postaviš ograjo, da sosedov pes ne bo pršu k vam.
potem, mačka pač ne ve, da živi na vasi al v mestu. ampak opažam, da še posebej na vasi si ljudje mislijo, da lahko vse gre in leze prosto po prešernu. ah ja...
in za konec: če bi js vidla človeka, ki se spravlja ali se hoče spravit na mojega psa, verjemi da bi bla na robu tega, da mu kaj polomim. in tvoj mož ne bi bil izjema. verjemi, se nočem niti vživet v tako situacijo, ker mi že zdej vre.
včasih je treba tudi prej kaj mislit, preden se žival domov privleče.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Zelooooo huuuuda!!
17.10.2008 23:32:06   
Trish
Dve opciji: ali greš še po tretjo muco in jo nastaviš psu, ali pa je enostavo nimaš, če je nimaš namema imeti v hiši. Simpl ko pasulj, mar ne?

Lp.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?