ninocka
|
Ojla, piske miske mam bolj mal casa zadnje dni, preberem sicer vse, samo napisat mi pa ne rata Bubi se je zacel uvajat v vrtec, kar pa je, milo receno, katastrofa. Sele zdej sem ugotovila, kolk grozno navezan je name in da tale vrtec ne bo izipizi Ce se samo obrne in da me ne vidi je takoj jok, zadnjic sem sla za 1 uro iz sobe in se je 1 uro jokal. Ko sem prisla nazaj me je pa tako objel in naslonil glavico na rame in me sploh ni spustil Joj, sploh ne vem, kaj naj nardim... Tazana, a mas kaksen nasvet, mogoce? Pa se tko je, da je v petek ze osvojil igralnico, igracke in otroke, vzgojiteljice in pomocnice pa ne. Ne smeta se ga dotaknit, ne vzame hrane od njiju, ne smeta ga hranit...Ce se igra z otroci in se kera od njiju vsede zraven, gre stran...ne vem, ful sem zalostna, sta pa obedve ful uredu drugac. Danes smo sicer doma, ker neki cudno kaslja in greva pol k P. Evan je tud prejsnji teden zbolel, v torek bi mogu met cepljenje (ta cetrto), pa je spet prestavljeno. Cez vikend je bil v Crni in se je mel lepo in bil priden valla, kolk je kjut Tilen A je kaj Niku podoben, ko je bil dojencek? Kolk je pa kaj Nik zdej srecen, ko ma dojencka doma? Sem se pa ful narezala pr porodni zgodbi - tist s posteljo. Sem zadnjic dojila in valda Ruben rabi mir, tisino, umirjenost...ker sem ga dajala spat in se vmes sponem na tebe in porod - sem se zacela tolk smejat in sem se mogla prav prisilt, da sem se umirila, ker bi drugac bubija zbudila Kako pa to, da si se testirala na streptokok? benika, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Jakob je tooolk leep za super opravljeno operacijo Kako si pa ti z zdravjem? 2ursae, kako kaj uvajanje? Ti pa moram rect, da se strinjam z Niko in se cist podpisem pod tist njen post. Sej se bo navadil, men je rekla vzgojiteljica, da se sele po novmu letu nekak unesejo Lustne slikce, kolk je Borci ze velik Pa bravo za spucsanje Mi smo v soboto cel dan sami hodili, zdej pa spet ze dva dni strajka in nardi korak al pa dva, pol naprej pa po vseh stirih...mu se ne priznam, da hodi pety, mi smo meli tudi v sredo z Rubnom 1. cepljenje, ma pa nas pri skoraj 1 letu 9kg. Torta je bla pa ful lepa , cena pa se bolj A ste jo pol pojedli, al je kje v vitrini razstavljena Nika, lepa sobica, Niki pa zelim, da v njej prezivi cimplepse trenutke Mi mamo Romer Kidfix, in sicer tega. Pa se takega. Prejsnjo nedeljo smo v tavelike sedeze dal Rubna, prej sem ga mela pa skoz v lupinci. Se mu zdej ful dogaja in se kr skoz smeji med voznjo Pia, bravo za lumpijev tek Mi bi tud sli tect, ampak dam RDju prednost. Drugac sem ga mela pa namen prijavit. bomo pa skupaj stiskali pestke za cimboljse rezultate IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Če ne boste hude vam predlagam da torto naročite v Oš Sostro.Bezovške babe zdaj vse tam naročamo, pa pol tud vsi drugi ,ki pridejoo na RD .Saj bo še ninocka povedala, kok je dobra.Stane pa 40€, štirioglata-24 kosov.Okrogla je pa 30 €. To sem hotla tud jst predlagat. A ta kvadratna ma sam 24 kosov? men se jih je zdel vsaj 3x vec Zdej grem pa se slikco Evanove torte (iz OS Sostro) posikat pa pripopat. Ziher sem kaj pozabila....