pety78
|
Pozdravljene, Upam, da mi bo končno uspelo dokončati ta post. Dnevi tako bežijo, meni pa non stop cajta zmanjkuje. Od petka do ponedeljka sem se z otroki pustila razvajati mojim na koroškem. Smo bili malo doma malo pri sestri. Vid je pa sploh užival. Danes sva imeli s Kajo prvo cepljenje, sedaj mi pa spi. Pričakujem, da bo kmalu lačna. Včeraj je bila punčika cele 3 mesece stara. Velika je 61 cm, težka 6080 g. Kar dobro napreduje. Nič čudno, če kar naprej vleče jošk. Grem kar od zadaj odgovarjat: Nika, sobica je res lepa. Mi pa smo se odločili, da bomo dali Vidu na tla tapison z motivom ceste. Tako rad leži na tleh in vozi avtomobilček. Mislim, da bo to res prava stvar zanj. Se bo še bolj pogost sam zaigral. Moram ga pohvalit, res, tako je priden. 2Ursae, verjamem, da ti je težko. Ni druge, kot pa da vztrajaš. Pri nas tudi vsako jutro...NE GREM V VRTECA, NI FAJN V VRTECU, NIMAM RAD OTROČKOV, ... Ko pa pridem ponj, pa vedno reče, da je bilo fajn, da so se igrali. V bistvu to reče tudi, če ni v vrtcu. Ga je v ponedeljek Matjaž vprašal, kako je bilo v vrtcu (ni bil, ker smo se vrnili s koroške), pa je rekel, da fajn, na vprašanje, kaj so delali, je odgovoril, da so se igrali, ko pa ga je vprašal, kaj je bilo za kosilo, je pa začel malo razmišljati... Anže je bil res dolgo časa doma, zato mu je verjetno še težje. Ampak se bo hitro navadil in vklopil v družbo, boš videla. Valla. dobrodošla doma. Lepo ime ste izbrali. Moja prijateljica, ki je rodila 15. septembra je tudi tako poimenovala fantka. Praznovanje Polna skleda meni odgovarja. Vidim, da ste spremenile datum. Glede torte pa....a mene mal zafrkavate, a? Benika, Nika, .... Jaz nočem imeti nič zraven, sploh pri izbiri slaščičarne... Glede tega, da bi jo spekla...Hmmmm, mogoče bi se celo izšlo, samo dekoracija bi bila verjetno bolj slaba, ker le-ta vzame največ časa. Jaz pa hočem, da je vsaj tipi od tipi topi. Teta beta, a si ti ob večerih pogosto sama z obema otrokoma? Joj, meni bi se kar sfuzlalo, če bi ju mogla sama rihtati. Ampak mislim, da bo sedaj malo bolje, ko ni več takih krčev. Ko sem bila sama z njima, mi edino Vida ni uspelo stuširati s Kajo v roki , ostalo sem pa zrihtala. Pri nas zvečer traja, da oba zaspita, sploh Vid kar naprej nekaj kliče, preden zaspi, jaz pa ne morem skoz s Kajo na joški letat k njemu. Je pa ok varianta, da spi pri meni. To sem sedaj prakticirala na koroškem, pa sta mi oba ob 21. uri že spala. Benika, upam, da je tvoja prebava že ok. Sem pogledala slikice od Jakoba. Super, da ste to zrihtali, da se bo lažje s Kajo lubčkal. Sem beniki zadnjič poslala sms: Čestitke, od bodoče neveste pa enega lubčka. (nekaj takega) Ona pa meni nazaj...Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee, čestitam! Jaz sem samo debelo gledala, ker nisem štekala, potem mi pa klikne, da je mislila, da se bova midva z Matjažem poročila... Jaz pa seveda nisem pozabila, da mi je Jakoba obljubila za Kajo. Evo, toliko zaenkrat. Lep sončen dan še naprej!
< Sporočilo je popravil pety78 -- 8.10.2008 12:27:33 >