|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
10.10.2008 9:41:44   
Pia67
Valla, hvala za poslan link, sem si ogledala simpatične fotke. Mali pa je res velik dečko. Čist konkreten user posted image . Upam, da se imata fajn.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
10.10.2008 19:45:30   
spelka12
Samo mečem nas nazaj na prvo stranuser posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
10.10.2008 20:05:20   
2ursae
benika, user posted image  za slikice. Na prvi se sploh lepo vidi, da je lepo narejeno, ker se glih na ta pravi način smeji user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 20:14:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2429
10.10.2008 20:46:46   
benika
1. Nika, ki maha
Opravičeno odsotni : Pia67

2. Tomaž
3. Nika
4. Benika
5. Benjamin
6. Teta beta
7. Bernard
8. Daša
9. Janoš
10. Urša (moram še Uroša vprašat, a mislim, da ne)
11. Anže
12. Bor
13. Ninočka
14. Evan
15. Ruben
16. Pety (Matjaž pride, če ne bo zopet skoraj edini samec, med samicami. )
17. Vid
18. Kaja
19. spelka12 

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
11.10.2008 20:26:33   
teta beta
Uau, benika, sploh si ne bi človek mislil, da je samo en teden od operacije. Tem malčkom se pa res hitro celi. Zelo čednega sinčka imaš user posted image ! A tisto zraven na sliki je pa špelka? (jaz je še nisem videla).

Drugače pa pri nas nič kaj novega. Aja, Bernard tudi ne bi bil rad edini ati tam, dajte še ve svoje pripeljat! No, katera bo torej prevzela korespondenco s PS? Kaj pa ostale za srečanje? Tažana, doroteja?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
11.10.2008 20:56:03   
benika
Ja teta beta, to je pa Špelkauser posted image . A ne, kako se malčkom hitro celijo rane? Še kakšne 14 dni, pa se mu tudi poznalo ne bo nič.

Korespondenco s Polno skledo lahko prevzamem tudi jaz, vendar se morajo potem zamudnice, Tažana in doroteja, prav hitro izjasnit, kako in kaj.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
12.10.2008 18:09:14   
pety78
Bravo za Jakoba.user posted image user posted image user posted image Bošček, kar ne upam pomislit, kaj vse je moral dati skozi. user posted image Ampak važno da je mimo. Ful lepo se celi, res.

Kod pa se potikate? Midve s Kajico sva pa glih prispeli domov, sedaj pa še na rokah počiva, revica.user posted image Vid pa še kar skače po trampolinu, dopoldan sta pa bila z Matjažem v ZOO-ju. Sta šla vlakca gledat...user posted image

Čaw

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
12.10.2008 21:58:41   
2ursae
ooo, miške, za mano je prekrasen dan user posted image . Bili smo na izletu v vaših koncih, Pia, na Otočcu. Sem namreč zaljubljena v jesensko obarvani otoček, sem pa danes videla, da smo bili za res prave jesenske barve mal prezgodnji, da bodo taprave krasote šele naslednji vikend al pa še eden kasneje. Uf, tolk je težko to zadet, ker zelo kmalu po tem listje odpade in vse zamudiš. No skratka, bilo je zelo lepo, sem se 100% naužila obeh otrok, skakala naokol z Anžetom, nosila Bora, hecali smo se, žgečkali, plesali ... res, prekrasno. Nazaj grede smo padli v gužvo, sem čas v avtu preživela obrnjena nazaj, smo se igrali, otroka sta se krohotala jaz pa sem med akcijo gledala, kolk sta lepa in sem bila user posted image , ko sta si nekaj podajala in sodelovala. Všeč mi je tud, kar velikokrat vidim, da ko se z Borom kaj hecava in delava traparije, naju Anže gleda z nasmeškom user posted image , brez kakšne zavisti in slabe volje.

Bom še pokukala za kakšno fotko, sigurno se bo kaj najdlo user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
12.10.2008 23:40:12   
2ursae
moj veliki fante

moj mali fante

in mi3je user posted image  

zdej pa marš spat. Nočko

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.10.2008 21:24:40 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
12.10.2008 23:47:51   
benika
2ursae, res super slikiceuser posted image user posted image user posted image  Pa tvoja fanta sta taka sončka, res no.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 9:31:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
13.10.2008 9:56:56   
Pia67
2ursae, ravno s sodelavko občudujeva tvoja otroka in tebe. Ker pa sva obe praktično domačinki, sva se spogledali in rekli, da nama Otočec pomeni kakor Bled. Ona je še dodala, "tako umetnu je tm"(poudarek na u, ker sva pač tam, kjer svauser posted image ). Nimava ravno afinitete do Otoškega gradu. Saj veš, da lepih stvari, ki so ti pred nosom, sploh ne dojameš.
Pa upam, da niste opazili bele smetane in pene, ki se je vlekla po desnem rokavu, gledano na otok. Včer sva s kolegom tekla na treningu mimo otoškega gradu do Struge (ki pa je bila tudi vredna ogleda, zdaj pa je golf naredil svojeuser posted image ), pa sva modrovala kaj so spet v Krko zlil.

Drugače, vikend mimil idilično, obe z Nino sva pridno trenirali in nabirali m in km za Ljubljanski maraton. Izgubljeno energijo pa sva filali s pečenim kostanjem. V kratkem imamo piknik v vrtcu, pa še kaj se bo našlo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
13.10.2008 12:50:06   
ninocka
Ojla, piske miske user posted image mam bolj mal casa zadnje dni, preberem sicer vse, samo napisat mi pa ne rata user posted image
Bubi se je zacel uvajat v vrtec, kar pa je, milo receno, katastrofa. Sele zdej sem ugotovila, kolk grozno navezan je name in da tale vrtec ne bo izipizi user posted image Ce se samo obrne in da me ne vidi je takoj jok, zadnjic sem sla za 1 uro iz sobe in se je 1 uro jokal. Ko sem prisla nazaj me je pa tako objel in naslonil glavico na rame in me sploh ni spustil user posted image user posted image user posted image Joj, sploh ne vem, kaj naj nardim... Tazana, a mas kaksen nasvet, mogoce?
Pa se tko je, da je v petek ze osvojil igralnico, igracke in otroke, vzgojiteljice in pomocnice pa ne. Ne smeta se ga dotaknit, ne vzame hrane od njiju, ne smeta ga hranit...Ce se igra z otroci in se kera od njiju vsede zraven, gre stran...ne vem, ful sem zalostna, sta pa obedve ful uredu drugac.
Danes smo sicer doma, ker neki cudno kaslja in greva pol k P.
Evan je tud prejsnji teden zbolel, v torek bi mogu met cepljenje (ta cetrto), pa je spet prestavljeno. Cez vikend je bil v Crni in se  je mel lepo in bil pridenuser posted image

valla, kolk je kjut Tilen user posted image A je kaj Niku podoben, ko je bil dojencek? Kolk je pa kaj Nik zdej srecen, ko ma dojencka doma?
Sem se pa ful narezala pr porodni zgodbi - tist s posteljo. Sem zadnjic dojila in valda Ruben rabi mir, tisino, umirjenost...ker sem ga dajala spat in se vmes sponem na tebe in porod - sem se zacela tolk smejat in sem se mogla prav prisilt, da sem se umirila, ker bi drugac bubija zbudila user posted image user posted image user posted image
Kako pa to, da si se testirala na streptokok?
benika, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jakob je tooolk leep user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za super opravljeno operacijo user posted image user posted image user posted image
Kako si pa ti z zdravjem?

2ursae, kako kaj uvajanje? Ti pa moram rect, da se strinjam z Niko in se cist podpisem pod tist njen post. Sej se bo navadil, men je rekla vzgojiteljica, da se sele po novmu letu nekak unesejo user posted image
Lustne slikce, kolk je Borci ze velik user posted image user posted image Pa bravo za  spucsanje user posted image user posted image user posted image
Mi smo v soboto cel dan sami hodili, zdej pa spet ze dva dni strajka in nardi korak al pa dva, pol naprej pa po vseh stirih...mu se ne priznam, da hodi user posted image user posted image
pety, mi smo meli tudi v sredo z Rubnom 1. cepljenje, ma pa nas pri skoraj 1 letu 9kg. Torta je bla pa ful lepa user posted image user posted image user posted image , cena pa se bolj user posted image user posted image A ste jo pol pojedli, al je kje v vitrini razstavljena user posted image user posted image user posted image
Nika, lepa sobica, Niki pa zelim, da v njej prezivi cimplepse trenutke user posted image user posted image user posted image Mi mamo Romer Kidfix, in sicer tega. Pa se takega.
Prejsnjo nedeljo smo v tavelike sedeze dal Rubna, prej sem ga mela pa skoz v lupinci. Se mu zdej ful dogaja in se kr skoz smeji med voznjo user posted image

Pia, bravo za lumpijev tek Mi bi tud sli tect, ampak dam RDju prednost. Drugac sem ga mela pa namen prijavit. bomo pa skupaj stiskali pestke za cimboljse rezultate user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Če ne boste hude vam predlagam da torto naročite v Oš Sostro.Bezovške babe zdaj vse tam naročamo, pa pol tud vsi drugi ,ki pridejoo na RD .Saj bo še ninocka povedala, kok je dobra.Stane pa 40€, štirioglata-24 kosov.Okrogla je pa 30 €.

To sem hotla tud jst predlagat. A ta kvadratna ma sam 24 kosov? men se jih je zdel vsaj 3x vec user posted image

Zdej grem pa se slikco Evanove torte (iz OS Sostro) posikat pa pripopat.

Ziher sem kaj pozabila....

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
13.10.2008 13:11:51   
ninocka
Evo slikce:

Evanova torta
user posted image

Pa se enkrat
user posted image

Samotova torta
user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
13.10.2008 13:38:04   
A-N-J-A
Evo vam še jaz prilimam naše torte, pol pa ocente kera je lepšauser posted image .Okusne so bile pa vseuser posted image .

Aja pa na Borovi je pisalo pribrzel sem v prvo leto,  samo se ne vidi(to je pa Ninocka kriva k je ona slikalauser posted image )

user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
13.10.2008 14:41:14   
benika
Ja ful so hude tortice. A pol jih boš Nina ti naročila? O kako si ti prijazna dečvauser posted image

Sedaj pa takole: DOROTEJA IN TAŽANA, A VIDVE PRIDETA 25. SAMI Z OTROCI ALI SE VAMA BOSTA PRIDRUŽILA TUDI PARTNERJA?

Vaju še počakam, potem pa jutri kontaktiram s Polno skledo, da nas ne bo Nika kregala, ko pride domov.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
13.10.2008 14:51:22   
Pia67
Pia, bravo za lumpijev tek Mi bi tud sli tect, ampak dam RDju prednost. Drugac sem ga mela pa namen prijavit. bomo pa skupaj stiskali pestke za cimboljse rezultate
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Ja, saj bi dala prednost RD, pa sva se prijavili že septembra in še 2 mamama sem obljubila,da jima popazim otročiče, ko bosta tekli s starejšimi bratci. Torej komu naj dam prednostuser posted image ? Sem pač mož besede.

Datum našega RD pa se itak skoz prestavlja, upala sem na 18.10, pa  ni bilo s tem nič. Ni panike, boste že preživel namest mene...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
13.10.2008 15:35:06   
doroteja23
Da vam javim glede roj. dneva. NAju ne bo. Ker mi je malo predaleč, pa še pol imamo 11.11 kontrolo v LJubljani in mi to ne znese se dvakrat vozit v LJ.

Žal. Bi pa se vam z veseljem pridružla če bi blo kje v bližini.

Lp, Doroteja

več pisanja sledi

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
13.10.2008 22:09:07   
tažana
na hitrco...
Tudi nas očitno ne bo user posted image  (imamo organizacijske težave- kot ponavadi user posted image ).
Se oglasim hm... kmalu... upam user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
14.10.2008 8:18:47   
pety78
Dobro jutro!

Danes se odpravljava s Kajo v Celje k babici. Še prej pa imam eno domačo nalogo za vas.
Non stop nimam idej, kaj kuhati za kosilo. Bi nekaj dobrega, kar je preprosto in hitro za pripravit, da mi ni treba ure in ure prčkat po kuhinji. Sedaj pa me zanima, kaj ve kuhate. Dajmo si izmenjat kake fajne ideje, ki so hitre in preproste, pa dobre seveda. Če pa uporabljate kak preizkušen recept s kulinarike, pa dajte prosim link. user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
14.10.2008 9:49:00   
benika
Lazanja je bila včeraj, danes bo jota s prekajenimi rebrci.

Kaj je še na hitro narejeno....
*piščančji ali puranovi zrezki v smetanovi omaki, zraven riž ali rezanci (cca. 30 min dela)
*zelenjavna ali mesna rižota
*nadevani kaneloni
*dunajski s pomfrijem

To imaš hitro narejeno. Sem ravnokar iz postelje vstala, pa mi možgani še ne funkcionirajo na polno. Se bom sigurno še kaj spomnila.

Aja, najhitrejše kosilo je....hallo pica ali obisk gostilneuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
14.10.2008 11:37:43   
spelka12
2ursae kolk ste lepi. user posted image  Sploh nisem opazila narave sta otroka tolk srčkana.

Drugače imajo dobre torte tudi v slaščičarni Lunca (na našem gorenjskem koncu), pa še poceni so.

pety - zelenjavna juha: notri dam grajsko mešanico (zamrznjena zelenjava, dobiš v merkatorju), krompir narežem na kose in dam notr kuhat. Ko je kuhano pa samo še malo zmečkaš, še ne maraš velikih koncev. Če je juha pregosta dodaš še kuskus. Super za otroke. Po juhi ponavadi jemo še kake marelične cmoke al pa skutine štruklje (pečjak ima zelo dobre)
        mlečna kaša, mlečni riž, mlečni gres (hitro skuhano, če je moškim premalo naj pa malo salame pa kruha zraven grickajouser posted image
        makaroni s tuno (zdravo, okusno, hitro pripravljeno)
        zelenjavna rižota (tud hitro narejena, samo vse namečeš skup pa kuhaš)
        pečen krompir in piščanec (od piščanca kupim bedra brez kosti in kože, se peče ravno tolk časa kot krompir), piščanca dam kar v pekač na krompir, malo olivnega olja čez in to je to

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
14.10.2008 22:14:11   
2ursae
ninočka, pa a si dubla pol podaljšano porodniško al ne? Vem, da si resno govorila o tem.
Nasvetov za vrtec žal nimam, sem zadnja, ki se na to spozna user posted image . Z Anžetom se da še kaj zment, takle mali pa, kaj vem, kaj se dogaja v malih glavicah. Bogi bubi ... upam, da bo kmalu bolje user posted image .

pia, ja, seveda sem opazila vodo na Otočcu, ampak samo s kotičkom očesa, sem se pol raje skoncentrirala na rastlinje user posted image .

naš vrtec: gre na bolje, gre na bolje user posted image . Zjutraj je še mala krizica, joka kakšno minuto, pol je pa dobr. Tud z otroci počasi dobiva stik, je danes razlagal o Sabinci, pa Špeli in Juretu user posted image . Pol sem ga pa vprašala, a se da z njimi igrat, pa je rekel, da ne user posted image .

kuharija: ja, špageti s tuno in rižota z zelenjavo, to tud pri meni rula, pa kakšen stir-fry, ko v vok namečeš riž/špagete in zelenjavo pa mal mešaš user posted image . Moje zadeve so čist nezakomplicirane, nisem neka kuharca, to vlogo pri nas igra moški del user posted image .

tko, tolk cajta imam, mejte se, super slikice in torta user posted image .

Ninočka, dej mi še enkrat povej, kako naredim tist, da mi sprintajo željeni motiv na torto oz. oblat, če sem prav zastopila.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
14.10.2008 22:34:02   
A-N-J-A
Ninočka, dej mi še enkrat povej, kako naredim tist, da mi sprintajo željeni motiv na torto oz. oblat, če sem prav zastopila.

Čakam da bo 11, ko mora Bor dobit AB, pa mi je mal dolgčasuser posted image  in ti bom kar jaz povedala.Sprintaš na A4 željeno slikco in to neseš na Brnčičevo v Pekarno Vrhnika, kjer ti sprintajo na un kruhek.Stane 6 €, pa ko oni to dajo na on kruhek 1 cm okol in okol ni printa, tko da mal manjkauser posted image .
Pa fino da Anže napreduje v vrtcu.Mi gremo v Čet. po skoraj treh tednih in me že kar zvija, bo spet dretjeuser posted image , pa glih navadu se je.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

izbira imena
nataly33

prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvala

Matej (62%)

Marcel (38%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!