|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
16.10.2008 13:44:36   
ninocka
Nika men 08.11. ne ustreza, ker bomo takrat praznovali Rubnov RD.
Kadarkoli okoli tega datuma mi pa vse ustrezauser posted image

Glede rezervacije in PS - a niso lani drzali rezervacijo za nekoga in nismo do zadnjega vedli, kaj bo, ker se uni niso zjasnili... mi je tud mal nefer, glede na to, da smo rekli, da jim sporocimo, 25 je pa tud se cez skor 2 tedna...

Ce se ne boste zmenile, bomo praznovali pri men v dnevni user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
16.10.2008 13:45:15   
benika
Ja Nika, mogoče ta varianta? Misliš, da je to še prosto?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
16.10.2008 13:58:42   
Nika v službi
Punce, nisem niti omenjala, jaz sem ves čas na vezi s PS, če katera želi današnjo korespondenco, lahko dobi kopijouser posted image . Ampak dokler ne dobim končne rešitve, nisem tega obešala na javni zvon.

Dejstvo je, da je moj kontakt v PS odsoten do ponedeljka, do takrat moram počakati in bom šele potem videla, kaj se bo izcimilo.

Predlagam pa, da vseeno preigravamo plan B (in po možnosti še C).user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
16.10.2008 14:10:08   
benika
Sej pravim, če že ne bo druge variante, bom jaz povprašala tule pri nas. Bo isto kot v Jamarskem domu, le da bi imele sobo čisto zase. Igralnice pa res ni.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
16.10.2008 14:13:45   
pety78
Punce, dajte se ne ozirati na igralnico. Vsaka prinese nekaj igrač, pa jo za čas posla naredimo. Rabimo en velik plac, eno sobo zase in dobro hrano. To je to. Meni je vseeno, kje smo, ostanimo pa raje pri 25. oktobru.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
16.10.2008 14:18:29   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Punce, dajte se ne ozirati na igralnico. Vsaka prinese nekaj igrač, pa jo za čas posla naredimo. Rabimo en velik plac, eno sobo zase in dobro hrano. To je to. Meni je vseeno, kje smo, ostanimo pa raje pri 25. oktobru.

Ja, to je pa tud res. Jst prnesem tobogan in cel avto bruderjev, Pety bo prinesla trampolin user posted image , pa kaksne barvice prinesmo, pa papircke, pa kaj za kuhat, pa se kaj za puncke (vozicke, babyborne), pa mamo igralnicouser posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
16.10.2008 20:23:12   
teta beta
Uf, no, Nika, še dobro, da si se oglasila. Po pravici povedano se jaz ne spomnim tvojega komentarja, tam pa tudi še nisem bila. Smo samo hoteli na hitro nekaj rešit user posted image . OK, potem bom jaz tole skenslala, se pa tudi pridružujem mnenju, da ostanemo pri 25. in pač imamo svojo sobo in igrače. Zdaj pa prepuščam izbiro lokala bolj izkušenim in tovrstno bolj razgledanim user posted image .

Aja, Nika, če boš imela jutri v službi kaj časa, bova na g-talku še kakšno rekle o Dunaju, saj veš. Sicer pa naseldnji teden.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
16.10.2008 20:26:11   
teta beta
Aja, spelka, hiša ni montažna, je pa tipska od Ingre. Saj je čisto v redu, le malo večjo bi še imela.
2ursae, ravno obratno je - tam, kjer je ob strani izbočeni del, je dnevna, pri izhodu na teraso je jedilnica in potem zraven je kuhinja.

Povejte mi, ve, ki imate mansarde - a je fejst vroče poleti?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
16.10.2008 21:36:27   
pety78
Teta beta, sedaj sem se spomnila, da ti dolgujem še en odgovor. Glede menstruacije mi ni čisto jasno, ker sem kar dolgo krvavela. Pa vmes nič, potem pa spet. Pa 27. septembra sem po user posted image krvavela. Pa je trajalo kar nekaj dni. Čudno.

Hiška je pa lepa, pa ti bi imela še večjo? Ojej, meni je že ta dost velika. Kdo bo pa pucal? user posted image

Jaz sem bila pa danes tako prijazna snaha. user posted image Zjutraj 8:15 pokličem mojo taščo, jo nehote zbudim user posted image , pa jo povabim na kavo. Ona pa reče, kaj če bi raje kar jaz prišla dol...Pa začnem....hmmm, no, kaj pa če bi raje vi, pa še lahko mal Kajo popazite, da jaz mal pospravim....user posted image
No, pa je prišla, dobila kavo in Kajo... In jo je imela zunaj skoraj 2 uri, jaz pa pucala, kot bi bila na tekmovanju v hitrostnem čiščenju. Pospravlja sem stanovanje, ga posesala in pomila, preoblekla postelje, dala cote sušit, jih zložla, zglancala sem kuhinjo in kopalnico, ... Skratka kar velik. Zdaj pa jem kranjsko klobaso.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2484
16.10.2008 21:43:01   
benika
No, jutri te pa jaz povabim na obisk, pa dobiš kavo pa rogljičke, jaz vzamem Kajo in Jakoba, ti mi pa lahko spucaš stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Ko si ravno v polnem zagonu te je treba izkoristit, dokler je še volja prisotna.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
16.10.2008 21:46:02   
benika
Seveda se pa lahko dobiva na kavici tudi brez pucanja, sej se že kr nekaj časa nisvauser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
16.10.2008 22:04:24   
pety78
Pridem popucat.user posted image Meni je to itak fajn delat, samo, če imam mir. Pol pa uživam zraven.
A maš jutri pol res čas. Mogoče bolj dopoldan, pa res greva na kako kavo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
16.10.2008 22:50:48   
benika
Ja, komot se dobiva. Se bova slišali.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
17.10.2008 7:54:09   
Nika v službi
Dobro jutro,

žal kaj več res ne morem napisati, ker me preganja čas.... Teta beta, bom "na voljo" na gmailu, potem pa bova videli, kako se bo izteklo.

Koliko m2 pa ima tale hiška? Mi je kar všeč, edino, kar me vizualno nekoliko moti je tisti balkon nad izbočenim delom. Ker en del pač tako "visi" čez, ne znam dobro razložiti. Mogoče potem via gmail še malce bolj pojasnim, kaj mislim. Itak pa je veliko odvisno od notranje razporeditve prostorov. Meni je to najbolj pomemben faktor, funkcionalnost.

Imamo tudi mansardo in je vroče.user posted image  Seveda pa imamo klimatizirano in potem ni več vroče.user posted image  Ja, brez klime, je zgoraj bolj kot ne kotel. Spet pa je odvisno, koliko oken imaš in kje stoji hiša.

Pety, dobro, da vem glede pospravljanja. Je res težko najti nekoga, ki bi to rad delal. Te pokličem, ko končamo investicijo, za otroke bomo že poskrbeli.user posted image user posted image user posted image

Benika, boš torej ti pogledala tam pri vas za gostilno? Ali je še kakšna druga opcija v igri? No, v ponedeljek dobim tudi končno stališče Polne sklede, tako da bomo potem sigurno vedeli, kaj in kako.

Pa, pa!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 13:59:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2490
17.10.2008 14:35:22   
ninocka
Danes je pa Evan doma oz. pri tasci - je vceraj prisel domov in rekel, da ga buba trebuscek, zvecer je pa bruhal. Ko je sel spat in sta s Samotom poslusala pravljice, je pa rekel, da gre bruhat in je pol res se 1xuser posted image . Ampak zjutraj je blo pa ze OK, je povedal, da ga ne boli vec trebuscek user posted image user posted image V vrtec ga pa vseen nisem dala, naj bo kar doma in ma podaljsan vikend.

V sredo smo sli pa v lutkovno gledalisce gledat Zogico marogico. Sem ga sla iskat v vrtec in se je od vrtca pa do parkinga pred blokom mojih drl, jokal in valjal po tleh in se mi obesal za nogo, ker ga nisem hotla nest. In pol je blo Mamiii, ustavi se!!! nesi me, me bolijo kolencka, me boli nogica!!! mamiii, nesi me....folk se je ful smejal, men je slo tud na smeh, ker so ble take krokodilje solze cist za BZ. Vem pa, da ga niso bolele nogice, ker se je preden sva sla iz vrtca, na polno vozil po toboganu in se podil po igriscu...Ko sem ga pred avtom dvignila in dala v sedez, je blo pa OK. Sem vidla, da je lih Samo pr mojih in sem ga klical, da naj ga pridejo na balkon pogledat, kaksno dramo ma user posted image user posted image user posted image
Pol smo se pa peljala do Anje in smo sli skupaj z Elo na avtobus. Tamaladva sta bla cist navdusena, Evan me je vsakic, ko se je avtobus ustavil, vprasal, ce se ne gremo dol. Ko smo prisli do LG, sta pa komaj cakala, da gremo gledat lutke. Je sel se en njun prijateljcek in so potem vsi trije sedeli na klopi in ful gledali na oder. Ko se je igrica zacela, je bla prvih 10 min taka tisina v dvorani, pol so se pa vsi tamali zaceli neki oglasat user posted image
Evan mi je zlezel v narocje in gledal, Ela je skoz objemal gasperja in ga lupckala, Gasper je pa cist not v igrco padu. Sem ga vmes vprsala, ker se mi je zdel da zarad ene zenske ne vid na oder, ce kaj vidi in me je pogledal s takimi velikim ucki in dahnu Ja. Pol ko je pa zmaj donesl zogico, mi je pa vsaj 100x povedal, da je zmaj odnesl zogico, Evan me je pa lih ene tolkrat vprasal, zakaj jo je odnesel user posted image user posted image Potem smo se pihali, da je zmaje odpihnilo in da smo resili zogico. Nazaj smo sli spet z busom, pol pa domov. Evanu je blo ful vsec, zdej me skoz sprasuje, kdaj gremo spet lutke gledat. Mi je blo pa ful smesno, ko me je nekje na polovici igrce vprsala: Mami, kdaj bodo pa lutke? user posted image user posted image user posted image Sem pol postekala, da je on mislu, da gleda na TVju igrco, ker je bil oder kao v okvirju od slike.

Moj je mel uceri 2 ovinka pred domom prometno nesreco - mu je en s kombijem prletu v avto. Je mal prehiter prpeljal in je bil ovink in se klanc navzdol, pa mal mokra cesta in se ni mogu ustavit. Kombiju ni blo nic, nas fordek ma pa sprednji del cist razbit - luc, hauba, odbijac . Bogi revcek, ze 2ic letos user posted image user posted image user posted image Je bil pa Evan z njim v avtu in se moja sestra, je rekla, da se je cutlo, kot da bi mal bolj zabremzal, Evan pa sploh cutu ni. Je bla pa zato vceraj in danes zjutraj tema pogovora stevilka 1 pri njemu - Zakaj se je kombi zaletu? A ga je zaneslo? Zakaj so prisli delavci? A bo prisel kamioon in nalozil avto? Zakaj se je v nas zaletel? Se ponoci, ko je prisel k nama spat, je moril s tem user posted image user posted image user posted image

Aja, tko da ce ne bo avto popravljen, ne bom mogla tobogane prpeljat user posted image user posted image user posted image

Pety, k men tud  lahko prides pospravljat, bom jst Kajo peljala na sprehod za 2 uri, ti bos mela pa mir user posted image user posted image
teta beta, ja kolk kvadratov pa ma tale hiska? Ker men je, ko je treba pucat, vsak m2, ma kaj meter centimeter,    odvec user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2491
18.10.2008 12:01:36   
doroteja23
Samo da nas na prvo stran dvignem.

Pri nas je sicer lep sonček, amoak je mrzlo ko pesuser posted image user posted image

Lep vikend!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
20.10.2008 7:56:21   
Nika v službi
Jutro!

Mi imamo spet "zabavno". Je v petek strela usekala in je očitno najbolj nastradala naša ulica. Vsem po vrsti je crknilo vse po spisku, enega soseda so morali še v bolnico peljati, ker je bil med udarom za strojem, ta je pa zažarel in ga je pokosilo na tla. Za crknit. Saj ni res pa je.

Torej, pri nas je riknil računalnik, modem, 2x telefon, motor za garažna vrata (ja, spet, težko verjeti), motor za dvoriščna vrata pa smo uspeli rešiti (je šla samo varovalka).

Zdaj pač je prišel čas, da kupim nov računalnik, čeprav je obstoječi star le 3 leta. In sedaj vprašanje: kakšnem osebni PC naj kupim? Pia, pomoč. In seveda vse ostale, ki se spoznate na to.

Za doma ne potrebujem prav veliko, je pa res, da bi rada nekaj zmogljivega, hitrega. Uporabljam MC Office, internet, shranjujem in obdelujem slike, filmčke, potrebujem kar precej USB priključkov (tiskalnik, foto, kamera, miška, monitor, scanner...), wireless, igric ne igram, loadam tudi ne veliko.
Potrebovala bi ključne vhodne podatke za nakup. Se priporočam. Hitro.user posted image  Hvala.

F. Lainšček

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
20.10.2008 8:21:33   
benika
Mi imamo spet "zabavno". Je v petek strela usekala in je očitno najbolj nastradala naša ulica. Vsem po vrsti je crknilo vse po spisku, enega soseda so morali še v bolnico peljati, ker je bil med udarom za strojem, ta je pa zažarel in ga je pokosilo na tla. Za crknit. Saj ni res pa je.

Torej, pri nas je riknil računalnik, modem, 2x telefon, motor za garažna vrata (ja, spet, težko verjeti), motor za dvoriščna vrata pa smo uspeli rešiti (je šla samo varovalka).

Ti, a ste vi sigurni, da si niste kake vudu zadeve nakopali na glavouser posted image  Ker tole je pa zdej tu mač.

Računalnik...pojma nimam kaj vzeti. Lahko ti pa priporočam kaj skuhat za kosilouser posted image

V četrtek pridemo v LJ, tako da če ima katera čas za kofe se priporočam.

Neposredna povezava do sporočila: 2494
20.10.2008 9:15:10   
teta beta
joj, Nika, imate pa res smolouser posted image ! Čuj, a si že slišala tisto o kovačevi kobili? (user posted image Sori, saj vem, da je nesramno, ampak mal za hec user posted image

No, sicer pa so se meni tudi pokvarila garažna vrata . Malo so že sklumpana in zdaj je kljuka zaštekala in čeprav je odklenjeno nikakor ne morem odpret vrat. Sranje, pač . Moj mi pa po telefonu soli pamet, kaj naj naredim. Tako sem lahko tudi jaz pametna, naj pride domov in sam poskusi!

Bernardu je tudi crknil wireless na njegovem laptopu in kaj to pomeni - da moram jaz iti v Avstrijo in ga nest popravljat. Računalnik še ni star dve leti, je pa zdaj ravno eno leto, odkar smo ga dvakrat nesli nazaj - isto wireless ni delal, ampak enkrat je bila menda strela kriva, drugič pa ne vem kaj. Najbrž bom šla že ta teden, morda v četrtek, gre katera zraven?

Nika, kako je s Polno skledo?

< Sporočilo je popravil teta beta -- 20.10.2008 9:16:23 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
20.10.2008 9:29:14   
teta beta
Aja, na računalnike in kakšnega kupit se pa sploh ne spoznam. Enako kot benika ti pa lahko povem, kaj skuhat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2496
20.10.2008 10:09:01   
ninocka
Jutro, jst sem vceraj napisal cel roman, hotla poslat, pritisnila eno tipko na tej spejsi tipkovnici, odprla google in zgubila post user posted image pol se mi pa ni dal se enkrat tipkat.
Ruben je v vrtcu, danes se spi tam, jst grem pa zdej mickeno pospravljat.
Je pa Ruben v soboto SHODIL user posted image user posted image user posted image Kolk je smesen, hodi k elvis in se neki maje v bokih, pa rokice ma pred sabo stegnjene in skoz odpira in zapira dlani user posted image user posted image user posted image sicer se pa tud sam sebi zdi ful pomemben, ker hodi user posted image
Benika, tvoj Beni je pa shodil 12.08 (sem brala neki spetemberke05 1 del in sem lih na ta post naletela user posted image ). V cetrtek mam cajt, lahko kufe ali dva user posted image
Teta beta, sori, v cetretk grem z beniko na kavo, drgac bi pa sla user posted image
nika, jst bi raj kupla druga garazna vrata, ziher so zakleta - sori, samo tole so pa zdej ze trgaikomedije s temi vasimi vrati user posted image user posted image Za racunalnik lahko samota vprasam, samo on ti bo skombiniral tazga,  k za enga hudga compgeekauser posted image

Kga je pa z brzdejem? (Kaj je pa z RDjem nasih pikijev?) user posted image

samo se 2 tedna do sluzbe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image buaaaabuaaabuaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2497
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 10:43:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2498
20.10.2008 10:55:12   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: valla.
ninocka, glede streptokoka. Saj si me ti opozorila na testiranje, se spomniš? Potem so pa še oktoberke razpravljale o tem in sem seveda omenila moji gin. Je rekla, da je to kar resna zadeva in tako ni bilo več vprašanj... Še dobro, da sem se testirala, glede na to, da sem bila pozitivna.

Sej sem mela neki v glavi, da sem ti to omenila. NO HB, da je vsaj komu tole moje tezenje in strasenje prav prislo user posted image , pa seveda da je  bilo vse OK user posted image user posted image user posted image

Valla, a prides na kavico?
benika, kako je pa kaj Jakob?

...se vidi, da sem sama doma in da se mi ne da pospravljat...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
20.10.2008 11:56:43   
Nika v službi
Ja, kovačeva kobila.user posted image  Saj ne bi zdaj razpredala o teh zaščitah, ampak očitno je nekaj resnice tudi v tem, sem se ravno prej pogovarjala z mojimi tehniki in so mi svetovali še nekaj dodatnega.user posted image  Ampak dejstvo je, da imamo res smolo, kajti da ti 2x v bližini useka strela v roku 2 mesecev, je pa čisto preveč.

Polna skleda odpade, Benika preverja nadomestno lokacijo, sva bili danes preko skypa na vezi. Midve z Niko prideva sami, ker ima Tomaž v soboto predvideno operacijo modrostnega zoba. Ima težave že več kot en teden, pravzaprav je imel termin pri oralni kirurginji že to soboto, vendar je še vse gnojno (imel je granulom), tako da operacija oz. puljenje odpade. Zdaj papca 2 vrsti AB, ima zob odprt in počiva doma. Vsak drugi dan hodi na čiščenje, šopa ga z injekcijami, da ga ne bi preveč bolelo, potem pa še pol dneva ne more govorit, ker ima usta vsa otrpla. Res je revček. Če mi Nika ne zboli (cel vikend mi toži, da jo boli trebušček), potem prideva mi2.

Jaz ne morem ne na kavico in ne v šoping. Žal. Imam seminarje cel teden... 

p.s. Ruben, user posted image user posted image user posted image  za prve korake in Tilen, user posted image user posted image user posted image  za obračanje.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 20.10.2008 11:57:19 >

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Kdaj so prenehale kolike ali napenjanje vašega dojenčka?
Itkica

do 3. meseca (63%)

v 4. mesecu (22%)

kasneje (15%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!