ninocka
|
Danes je pa Evan doma oz. pri tasci - je vceraj prisel domov in rekel, da ga buba trebuscek, zvecer je pa bruhal. Ko je sel spat in sta s Samotom poslusala pravljice, je pa rekel, da gre bruhat in je pol res se 1x . Ampak zjutraj je blo pa ze OK, je povedal, da ga ne boli vec trebuscek V vrtec ga pa vseen nisem dala, naj bo kar doma in ma podaljsan vikend. V sredo smo sli pa v lutkovno gledalisce gledat Zogico marogico. Sem ga sla iskat v vrtec in se je od vrtca pa do parkinga pred blokom mojih drl, jokal in valjal po tleh in se mi obesal za nogo, ker ga nisem hotla nest. In pol je blo Mamiii, ustavi se!!! nesi me, me bolijo kolencka, me boli nogica!!! mamiii, nesi me....folk se je ful smejal, men je slo tud na smeh, ker so ble take krokodilje solze cist za BZ. Vem pa, da ga niso bolele nogice, ker se je preden sva sla iz vrtca, na polno vozil po toboganu in se podil po igriscu...Ko sem ga pred avtom dvignila in dala v sedez, je blo pa OK. Sem vidla, da je lih Samo pr mojih in sem ga klical, da naj ga pridejo na balkon pogledat, kaksno dramo ma Pol smo se pa peljala do Anje in smo sli skupaj z Elo na avtobus. Tamaladva sta bla cist navdusena, Evan me je vsakic, ko se je avtobus ustavil, vprasal, ce se ne gremo dol. Ko smo prisli do LG, sta pa komaj cakala, da gremo gledat lutke. Je sel se en njun prijateljcek in so potem vsi trije sedeli na klopi in ful gledali na oder. Ko se je igrica zacela, je bla prvih 10 min taka tisina v dvorani, pol so se pa vsi tamali zaceli neki oglasat Evan mi je zlezel v narocje in gledal, Ela je skoz objemal gasperja in ga lupckala, Gasper je pa cist not v igrco padu. Sem ga vmes vprsala, ker se mi je zdel da zarad ene zenske ne vid na oder, ce kaj vidi in me je pogledal s takimi velikim ucki in dahnu Ja. Pol ko je pa zmaj donesl zogico, mi je pa vsaj 100x povedal, da je zmaj odnesl zogico, Evan me je pa lih ene tolkrat vprasal, zakaj jo je odnesel Potem smo se pihali, da je zmaje odpihnilo in da smo resili zogico. Nazaj smo sli spet z busom, pol pa domov. Evanu je blo ful vsec, zdej me skoz sprasuje, kdaj gremo spet lutke gledat. Mi je blo pa ful smesno, ko me je nekje na polovici igrce vprsala: Mami, kdaj bodo pa lutke? Sem pol postekala, da je on mislu, da gleda na TVju igrco, ker je bil oder kao v okvirju od slike. Moj je mel uceri 2 ovinka pred domom prometno nesreco - mu je en s kombijem prletu v avto. Je mal prehiter prpeljal in je bil ovink in se klanc navzdol, pa mal mokra cesta in se ni mogu ustavit. Kombiju ni blo nic, nas fordek ma pa sprednji del cist razbit - luc, hauba, odbijac . Bogi revcek, ze 2ic letos Je bil pa Evan z njim v avtu in se moja sestra, je rekla, da se je cutlo, kot da bi mal bolj zabremzal, Evan pa sploh cutu ni. Je bla pa zato vceraj in danes zjutraj tema pogovora stevilka 1 pri njemu - Zakaj se je kombi zaletu? A ga je zaneslo? Zakaj so prisli delavci? A bo prisel kamioon in nalozil avto? Zakaj se je v nas zaletel? Se ponoci, ko je prisel k nama spat, je moril s tem Aja, tko da ce ne bo avto popravljen, ne bom mogla tobogane prpeljat Pety, k men tud lahko prides pospravljat, bom jst Kajo peljala na sprehod za 2 uri, ti bos mela pa mir teta beta, ja kolk kvadratov pa ma tale hiska? Ker men je, ko je treba pucat, vsak m2, ma kaj meter centimeter, odvec