|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
15.10.2008 8:56:03   
teta beta
Pety, hitro je tudi vse iz pečice - daš not in maš mir user posted image . Vmes pa nareidš prilogo. Npr. pečenka, kurje meso ali pa riba - olje, česen, kakšen lovor, limona, daš v pečico na 170-175 in pečeš cca pol ure, vmes pa narediš krompir. Ali pa kakšna pica- testo lahko narediš že prejšnji dan.

Hitre juhe so prežganka, zdrobova juha, zelenjavna, eno-zelenjavna (brokoli, bučkina ipd.), argača user posted image , no, v bistvu je pa še najmanj dela z govejo župco, pa še za dva dni jo imaš, pristaviš že zjutraj, zmečeš not in imaš do sprehoda že kuhano.

Mogoče bi imela še več idej, ampak je moj takoooo izbirčen, da niti nimam kaj veliko izbire user posted image . Drugič pa prej povej, če prideš v Celje, bi se lahko kaj dobile.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
15.10.2008 8:58:13   
teta beta
Nika v službi, a si tu ali še na službenem potovanju?? wie geht's? Und Wien?????

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
15.10.2008 11:03:12   
benika
No, pa imamo. Ker smo tako dolgo mečkale z odločitvijo kdo pride in kdo ne, so nam v Polni skledi odpovedali rezervacijo. Prosto je sedaj v nedeljo, kar pa dvomim, da kateri od nas odgovarja.

Sedaj pa tako; dajmo se zmenit, a na hitrico poiščemo novo lokacijo, ali prestavimo praznovanje?

Neposredna povezava do sporočila: 2453
15.10.2008 11:05:38   
teta beta
Ja, pismo no user posted image ! Kaj pa vem... druga lokacija?

Aja, pozabila sem povedat, da so nama zrisali hiško glede na geodetski posnetek, ampak žal ne najine prve izbire, temveč drugo. Prva je bila prevelikain je ni mogla not spravit (žal ni celotna parcela zazidljiva) in ni bila prav obrnjena ipd., v glavnem tale pa je. Malo večjo bi še imela, ampak v končni fazi bo že. Bova šla še mogoče en dan tja, da še malo pregledamo druge načrte, kaj bi še pasalo noter. Sicer pa bova pridobila tudi prostor, ker bova imela garažo ločeno in bo tam še ena velika soba (Bernard pravi, da bo tam njegova lovska soba ).

http://www.ingra.si/galerija/stanovanjski-objekti#

Link ne gre direkt na hiško, slika 20 in 21, tista, ki ima sivo streho, svetlo modro fasado in zunaj neke rdeče gugalnice.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
15.10.2008 11:06:11   
benika
Je pa v soboto prosto po 14. uri v Polni skledi. Če vam to ustreza, povejte hitro, da nam uspe ujet vsaj to uro.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
15.10.2008 11:21:12   
benika
Jaz lahko povprašam v naši gostilni blizu nas, če imajo v soboto prost poseben prostor. Je precej velika soba, sicer brez igrač (bi jih prinesli otroci s seboj) in prostora za letanje bi bilo ogromno.

V glavnem, povejte kaj in kako naj naredimo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
15.10.2008 11:26:12   
teta beta
Malo sem poguglala na hitro.

Papaotti v Domžalah ima igralnico not.
http://www.city-on.net/lokali_podrobnosti.php?pid=209

Jurman
http://www.jurman-sp.si/Page.asp?src=documents/igrisca.htm

bila še nisem nikjer, ta taprva mi pa kar kul zgleda. Zdaj pa grem delat.

Neposredna povezava do sporočila: 2457
15.10.2008 11:27:06   
teta beta
Kaj pa vem..., meni se zdi po 14. uri malo pozno. 

Neposredna povezava do sporočila: 2458
15.10.2008 11:59:48   
benika
No, jaz sem poslala mail v Jurmana in čakam, kaj mi bodo odgovorili. Tam sem se zapičila v eno sobo, v sklopu katere je tudi igralnica in ta bi bila odlična za naše male vragce. Poročam, kaj bodo odgovorili.

Neposredna povezava do sporočila: 2459
15.10.2008 12:17:45   
teta beta
Benika, po moje boljše, da pokličeš. Koliko nas je zdaj, jaz pa lahko pokličem tja v Domžale?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
15.10.2008 12:33:56   
benika
teta beta, ja dej pokliči v Domžale. Mislim da nas je 10 odraslih in 10 otrok, se pravi potrebujemo mizo za 20 oseb

Neposredna povezava do sporočila: 2461
15.10.2008 13:12:59   
teta beta
Sem klicala in stvar je sledeča: prosto še imajo, vendar bi bilo za 20 oseb skoraj težko rezervirat, ker je to skoraj pol gostilne. Potem sem preštela velike otroke, teh je 6, manjši so tako v vozičkih, potem ne bi bil problem. Za 16 oseb nam lahko rezervirajo tri mize ob oknu, vendar to ni čisto zraven igralnice. Čisto zraven igralnice pa je prostor za 12 oseb. Malo sva se pogovarjale in mogoče bi bilo smiselno vzeti raje to opcijo, saj bodo otroci za mizo itak samo, ko bodo jedli in se takrat pač malo stisnemo. Meni se zdi to boljše, kot da letajo iz igralnice k nam in nazaj, otroci se le ne poznajo toliko med sabo, da se bi kar takoj in skozi med sabo igrali. Daša je že enkrat podrla natakarja, ki je nosil krožnike, zato vem, kako je to nerodno. Predstavitev picerije bo ta petek okrog petih na pop tv. Imajo pa različne otroške menije - mala pica, pomfri in dunajski, sir... pač nekaj plus sladoled in kiner jajčka. Torto lahko prinesemo s seboj.

Zdaj pa povejte.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
15.10.2008 13:42:35   
benika
Zaradi mene komot lahko gremo tudi tja. Sem klicala v Jurmana, pa imajo tisti vikend v Vevčah en turnir in imajo za kosilo napovedanih cca. 150 ljudi, tako da bi prostor težko dobile, pa še do 15h bi se morale spokati ven.

Tako da jaz glasujem za Domžale.

Neposredna povezava do sporočila: 2463
15.10.2008 14:53:11   
ninocka
Jst tud glasujem za Domzale.

teta beta, lustna hiska user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
15.10.2008 20:32:38   
teta beta
No, kul. Predlagam, da si ogledamo še spot na TV in se potem odločimo, kje bi sedeli, kako sploh izgleda. 

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
15.10.2008 21:49:30   
2ursae
ojej ... jz sem pa mislial, da imamo že rezervirano user posted image  ... jah no, očitno malo premalo natančno berem. Domžale so tud men kul.

teta beta, sem te že hotela vprašat, kako napreduje vaša hiška. user posted image  da šiba. Men je hiška zelo lepa, všeč mi je spodaj, kjer je veliko zastekljenega (najbrž dnevna soba), pa zraven pod balkonom tisti izbočeni del (najbrž jedilnica).

Mi smo se danes spet strigli user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2466
15.10.2008 21:55:32   
benika
ojej ... jz sem pa mislial, da imamo že rezervirano

Ja, sej je bilo rezervirano. Zame, kot gostincu, rezervacija pomeni rezervacija, pa četudi je le preliminarna. Očitno si v Polni skledi ta izraz tolmačijo po svoje. Mene so razočarali.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
16.10.2008 6:34:29   
Nika v službi
Samo na hitro, sem doma, vendar bom danes in jutri preokupirana v službi.

Paparotti je BULA. Mislim na service. Če se spomnite, sem bila ene 3x tam in nazadnje so se mi tako zamerili, da sem rekla nikoli več. Notranja igralnica je mini, klavstrofobična. Zunaj imajo 2 trampolina, tobogane, nekaj ostalih igral, prostor je dovolj velik, ampak zunanja varianta pride v poštev zgolj in samo, če bo lepo vreme. Če pa bo vreme lepo, potem itak ne rabimo neke hude notranje variante.

Sorči, ampak Paparotti mene res ne vidi, Jurman je soliden, čeprav pač menim, da za praznovanja malčkov ni preveč primeren, ker je vedno nora gužva.

Ja, Polna skleda pač dela tako, povpraševanja je veliko in če se hitro ne obrneš in ne definiraš števila ljudi, miz, pač oddajo tistemu, ki se prej in hitreje zmeni. Tokrat smo pač MI zabulili, pa brez zamere.

Meni nedelja ne ustreza, ampak bi še vedno prišla, če bi se večina tako odločila. Še bolj pa bi bila za soboto, 08.11.2008.

Naj pač pove večina, kaj in kako. Je pa pri teh rezervacijah vedno tako, da se je treba hitro obrnit. Pač poveš JA - NE in koliko osebkov. In to je to. Simpl.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
16.10.2008 10:36:52   
2ursae
na brzaka, da se nam uspe čim prej dogovorit: men je vseen al sobota al nedelja, edin 18.10., se pravi to soboto, ne moremo.

pa pa

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
16.10.2008 10:47:27   
benika
na brzaka, da se nam uspe čim prej dogovorit: men je vseen al sobota al nedelja, edin 18.10., se pravi to soboto, ne moremo.

Enako, edin da mi v nedeljo ne moremo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
16.10.2008 11:15:46   
spelka12
teta beta čudovita hiška user posted image user posted image user posted image . MOja sanjska. A je to montažna mogoče?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
16.10.2008 12:47:25   
Pia67
Še dobro, da se nisem pofočkala za RD, ker bi samo "štalo" naredila user posted image . Popoldne ne bi mogla, v nedeljo pa tudi ne.
Paparotti je v bližini mojega ex-domovanja. Saj je čist OK, sam zelo miniaturen. Pa že nekaj let od tega je, tako, da nimam frišnih vtisov.

Lansko leto pa sem vas tako pridno nadlegovala z RD user posted image , no vsaj plac je bil user posted image

Kaj pa Jamarski domuser posted image user posted image ?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
16.10.2008 12:51:10   
benika
Lansko leto pa sem vas tako pridno nadlegovala z RD , no vsaj plac je bil

Kaj pa Jamarski dom ?

Pia, ampak meni je bilo pa tam všeč, no. Res.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
16.10.2008 13:37:16   
Nika v službi
Jamarski dom je bil čisto o.k. tudi meni.

Ampak dajmo nekaj najprej definirat: ali ostajamo pri 25.10. in iščemo alternativno lokacijo oz. ali določimo nov datum? To je prva dilema, ki jo moramo razrešiti.

Meni je načeloma vseeno, 25.10. imam še vedno rezerviran, ugaja pa mi tudi 08.11. Prvega novembra se lahko srečamo edino kje na pokopališču.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
16.10.2008 13:41:04   
ninocka
Kaj pa une mize v polni skledi, ki so ble nasproti igralnice? Sej v bistvu so nasi ze tolk veliki, da jim ni treba lih za ritjo stat, tiste 3 korake od nas bodo menda pa tud sposbni sami narest? 

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Vzgoiteljice v vrtcu
Admin

Ali ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcu

da, nimam nobenih propomb (71%)

ne (8%)

pričakovala bi boljšo (12%)

boljše ne bi mogla pričakovati (9%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!