Nika v službi
|
Samo na hitro, sem doma, vendar bom danes in jutri preokupirana v službi. Paparotti je BULA. Mislim na service. Če se spomnite, sem bila ene 3x tam in nazadnje so se mi tako zamerili, da sem rekla nikoli več. Notranja igralnica je mini, klavstrofobična. Zunaj imajo 2 trampolina, tobogane, nekaj ostalih igral, prostor je dovolj velik, ampak zunanja varianta pride v poštev zgolj in samo, če bo lepo vreme. Če pa bo vreme lepo, potem itak ne rabimo neke hude notranje variante. Sorči, ampak Paparotti mene res ne vidi, Jurman je soliden, čeprav pač menim, da za praznovanja malčkov ni preveč primeren, ker je vedno nora gužva. Ja, Polna skleda pač dela tako, povpraševanja je veliko in če se hitro ne obrneš in ne definiraš števila ljudi, miz, pač oddajo tistemu, ki se prej in hitreje zmeni. Tokrat smo pač MI zabulili, pa brez zamere. Meni nedelja ne ustreza, ampak bi še vedno prišla, če bi se večina tako odločila. Še bolj pa bi bila za soboto, 08.11.2008. Naj pač pove večina, kaj in kako. Je pa pri teh rezervacijah vedno tako, da se je treba hitro obrnit. Pač poveš JA - NE in koliko osebkov. In to je to. Simpl.