Nika v službi
|
Dobro jutro, koliko novic, sploh ne vem, komu naj dam prednost. Jakob, junaček mali, srečno danes na operaciji , mamici pa mirne živčke. Benika, kar javi se tudi na skype, bova poklepetali, da ti čas hitreje mine. Tale zobobol je pa res prišel ob čisto nepravem času. Nimam ideje, kaj narediti. Jaz bi verjetno kar tam v bolnici sestro ali koga od zdravnikov pocukala ter potožila o svojih težavah in jih prosila, če mi lahko dajo kak nasvet, kaj naredit v dani situaciji. Jasno je, da moraš biti ob Jakobu, zato morajo nekako poskrbet zate v Ljubljani. Vztrajaj, jokaj, toži, ni vrag, da se te nekdo ne usmili. Če nikakor ne gre, imam jaz eno privat zobarco (ordinacijo ima tu v Šiški nasproti moje službe), ki bi te po moje vzela, če jo lepo lepo prosim. Je pa za plačat, nima koncesije, žal. Sporoči, če grem v akcijo ali boš poštimala drugače. Valla, SREČNO! Naj res mine hitro in brez zapletov. Čas je, da slišimo eno tako filmsko popolno zgodbico o rojstvu in porodu. V mislih s tabo in nestrpno čakamo sms. 2ursae, pohvale za dobro odločitev glede vrtca. Sem prepričana, da se bo dolgoročno obrestovala. Pia, si tako luštno napisala glede prehranjevanja, da sem se prav nasmehnila. Pa vendarle nisi tako popolna mama, kot si te jaz predstavljam. Hec, ej, da ne bo kake zamere. Danes bo pestro, se bom kar držala bližine RR....