|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
1.10.2008 21:53:19   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ko bo videl, da drugi tako počnejo, bo hotel tudi sam. Boš videla.

Ja, samo njega boli pet posto, kaj počnejo drugi user posted image . No, vsaj zaenkrat.

A res vzgajate, da se med jedjo ne govori? Ker mi tega ne furamo, mi se za mizo največ načvekamo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Tudi najhujše primere ukrotijo, pa da ne bi eno tako ovčico kot je tvoj Anže.user posted image

sem se nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
1.10.2008 22:05:27   
Nika v službi
Ej, še sem gor, ker se ukvarjam z oddaja oglasa, pa mi ga nikakor ne sprejme. Se dopisujem z RR pomočjo in kukam sem gor.

Ja, mi učimo Niko, da se med jedjo ne govori, da se ne cmoka, da se je z zaprtimi usti, da se ne govori s polnimi usti, da se pri mizi lepo obnaša. Res je, da kadar sva midva s Tomažem sama za mizo, med jedjo govoriva, ker je takrat skoraj edina možnost, da se kaj dokaj v miru pomeniva po prihodu iz službe. Sploh zdaj, ko letamo cele dneve.

Kadar pa je družinsko kosilo, pa nekega silnega čveka ni, ker če preveč govoriš, se hrana ohladi in ni več tako užitna. Radi pa po kosilu posedimo in počvekamo, to pa ja.

Tudi v vrtcu jih učijo, da se med jedjo ne pogovarja, ne igra, ne vstaja od mize. To se mi zdi prav.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
1.10.2008 22:50:48   
benika
Ja, ja, prav vidite, jaz sem. A morte mislit, da imajo tule internetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo na hitrico, Jakob bo operiran jutri okoli pol enih. Je u nulo priden, jaz sem pa fasala svetovni zobobol. Katastrofauser posted image user posted image user posted image  Zadnjič sem spala pred natanko 48 urami, ker me tako trga po ustih, da ne morem oči zatisnit, solze mi pa kr same lijejo. Pa še tableti mi čist nč ne pomagajo.

Nika, a bi me v LJ sprejeli v dežurni in mi poflikali zob a moram it k svoji zobarci? Ta me bo vzela pa šele čez kakšne 3 mesece. Živa žalost.

V glavnem, jaz se spet oglasim jutri med jakobovo operacijo.

Pridne bodite.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
1.10.2008 23:23:47   
2ursae
punce, zlate ste, hvala za nasvete, sva se z mojim pogovorila in bom ju3 Anžeta spet peljala kar na zajtrk in naslednje dni tudi user posted image . Res je tako najboljše, kaj čmo štrikat pa mal bi pa mal ne bi.

Benika, revca boga, drž se. A ni že dost operacija, da te zdej še zob matra user posted image . Mislim na vas, sploh ju3 ob pol enih. Pikapoka za vaju
user posted image

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
2.10.2008 7:07:37   
A-N-J-A
Benika -tudi mi smo v mislih z vami in Jakobu pošiljamo na kupe pozitivne energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Glede zobobola, pa bi te pomojem dežurna vzela, sam bi mogla neki doplačat, ker si z druge občine.Odvisno tud na kerga zobarja naletišuser posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
   [Brisano sporočilo]
2.10.2008 7:42:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
2.10.2008 7:54:53   
Pia67
Valla, vso srečo. Pa kako mirno se bereš. Držim pesti, da boš tokrat imela srečo in boš hitra.user posted image

Pa za malega Jakoba, da bi operacija uspela brez zapletov.

Joj, to zgoraj se bere tako navijaško.user posted image  Pa ne znam drugače.

Ta teden so se v NM začele aktivnosti: pravljice, telovadba, pa teden otroka je na vidiku.
Z Nino hodiva na vodeno telovadbo ob ponedeljkih (je bila prav hin, ker očitno nima več take kondicije), pravljice pa morajo kak mesec počakat, saj imam ravno takrat trening. Prestavit pa ne morem. No, itak vsak večer bereva, da moram bit prav stroga, da se ne zavleče vse skupaj več kot uro.user posted image  Aja, ko berem kaj vse imate v LJ, se mi kar milo stori.

Majčke, hlačke itd: vsak dan menjam vse, nogavičke morda celo 2x, ko si na vrtu sezuje škornje in stresa kamenčke iz njih. Nina se vsaj 1x pošteno prepoti in ni glih fajn, da v isti majčki še naslednji dan teka naokoli. Pa ziher se kaj polije...user posted image

Med jedjo se pogovarjava, komentirava hrano, pačiva. Nimava nikakršnih manir, skratka uživava.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
2.10.2008 8:28:26   
Nika v službi
Dobro jutro, koliko novic, sploh ne vem, komu naj dam prednost.

Jakob, junaček mali, srečno danes na operacijiuser posted image user posted image user posted image user posted image , mamici pa mirne živčke. Benika, kar javi se tudi na skype, bova poklepetali, da ti čas hitreje mine.
Tale zobobol je pa res prišel ob čisto nepravem času. Nimam ideje, kaj narediti. Jaz bi verjetno kar tam v bolnici sestro ali koga od zdravnikov pocukala ter potožila o svojih težavah in jih prosila, če mi lahko dajo kak nasvet, kaj naredit v dani situaciji. Jasno je, da moraš biti ob Jakobu, zato morajo nekako poskrbet zate v Ljubljani. Vztrajaj, jokaj, toži, ni vrag, da se te nekdo ne usmili.
Če nikakor ne gre, imam jaz eno privat zobarco (ordinacijo ima tu v Šiški nasproti moje službe), ki bi te po moje vzela, če jo lepo lepo prosim. Je pa za plačat, nima koncesije, žal. Sporoči, če grem v akcijo ali boš poštimala drugače.

Valla, SREČNO! Naj res mine hitro in brez zapletov. Čas je, da slišimo eno tako filmsko popolno zgodbico o rojstvu in porodu. V mislih s tabo in nestrpno čakamo sms.

2ursae, pohvale za dobro odločitev glede vrtca. Sem prepričana, da se bo dolgoročno obrestovala. user posted image

Pia, si tako luštno napisala glede prehranjevanja, da sem se prav nasmehnila. Pa vendarle nisi tako popolna mama, kot si te jaz predstavljam.user posted image  Hec, ej, da ne bo kake zamere.

Danes bo pestro, se bom kar držala bližine RR....

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
2.10.2008 10:52:14   
Nika v službi
JEEEEEEEE, imamo ga, oktobrčka!

Valla sporoča: Danes je ob 9:55 v Kranju pokukal na svet najin TILEN, velik 55 cm in težek 4,2 kg. Oba z mamico sva o.k.

Uauu, kakšen korenjak! In to je bil res ekspresnen porod, če se nam je Valla oglasila še danes malo pred osmo zjutraj!

Saj sem rekla, filmski, popoln porod. Bravo, mamica!!!!!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2334
2.10.2008 11:07:50   
A-N-J-A
Valla čestitke še z naše strani za korenjaka Tilnauser posted image user posted image user posted image !Je pa res velik dečkouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2335
2.10.2008 11:54:34   
Nika v službi
Ja, pravi desc, tale Tilen. Pa lepo ime sta izbrala.user posted image

Punce, zdaj pa mene zanima, kdo bo Valli poslal telegramček v krajnsko porodnišnico? Se katera javi, ki do zdaj še ni prišla na vrsto?

Je pa manjša zadrega, ker jaz priimka od naše Valle ne vem. Mogoče je katera druga bolje opremeljena s podatki...

F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
2.10.2008 12:18:41   
pety78
Iiiiii, čestitke. Dobrodošel Tilen!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2337
2.10.2008 12:26:11   
spelka12
valla in mr.valla iskrene čestitke obema.user posted image Tilen ti pa dobrodošel med nami user posted image . Je bil pa res pravi velikan.
benika na dežurni te morajo sprejet brez panike. zdravje pa itak nima cene tko da plačilo ni važno.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
2.10.2008 12:58:49   
Nika v službi
Špelka, imaš kaj novic od Benike? Je Jakob že šel na operacijo? Ura je ena, je rekla, da gre okoli pol enih... Čakam, da se oglasi....

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
2.10.2008 14:05:23   
pety78
Alina, malo z zamudo pa vseeno tudi tebi želim vse najlepše!

Tolk sem grozna, ampak zvečer se ne spravim pisat, ker je vedno nekaj, čez dan pa imam ponavadi kajo na joški ali v roki in pišem z eno roko, tako kot sedaj.

upam, da se uspem zvečer javit, da vas mal pokomentiram.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2340
2.10.2008 14:11:59   
benika
Jakob je na operacijo odšel ob enih, tako da ga še operirajo.

Zob je saniranuser posted image  Sestre so videle, da me nekaj matra in so mi nesebično priskočile na pomoč. Tako sem bila v roku 5 minut na slikanju zoba ter na stolu. Res, sestre tule so zlata vredne.

Sedaj pa najpomembnejše
Valla, iskrene čestitke ob rojstvu malega Tilna.
Čestitke tudi očku in velikemu bratcu!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se oglasim še kaj zvečer.

Nika, na skype se ti ne morem jabit, ker je tole predpotopni računalnik in ni šans, da še skype gor naložim. Upam, da se me bo mami usmilčila in mi v soboto prinesla prenosnika, potem bom pa sploh lepo na tekočem.

Neposredna povezava do sporočila: 2341
2.10.2008 14:41:10   
Nika v službi
O, Benika, super! Samo da si se oglasila, bom še zvečer pokukala sem gor, zdaj se predvsem ukvarjam z našimi vrati in zavarovanji...

Jutri imam uradno bolniško (spremstvo), ker greva z Niko na dermatološko na kontrolni pregled tistega njenega znamenja (ki je zdaj sicer uredu, pa vendar, če že imam napotnico in termin, pač greva), popoldan imamo pa še zobozdravnika (pedontologa). Jutri Nike v službi torej ne bo.user posted image

Benika, obvezno sporoči, kako je Jakob prestal operacijo, lahko tudi via sms.
Drž'te se!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
2.10.2008 15:03:21   
ninocka
ALINA, VSE NAJBOLJSE ZA 3. ROJSTNI DAN !!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2343
2.10.2008 15:06:33   
ninocka
VALLA, CESTITKE OB ROJSTVU KORENJAKA TILNA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VELIKO CARTANJA IN PREDVSEM PRESPANIH NOCI!
CESTITKE PA TUDI BRATCU NIKU IN OCIJU!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
2.10.2008 15:17:30   
Nika v službi
Benika sporoča: operacija uspela, pacientova mamica preživela.

Jupi, juhej, same super novičke danes!

Lep preostanek dneva!

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
2.10.2008 15:18:58   
A-N-J-A

Benika in Jakob-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2346
2.10.2008 16:06:44   
tažana
Alina, vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

Valla, čestitke za Tilna! user posted image  želimo vam veliko crkljanja in lepih dni z novim članom. user posted image

Jakob, tudi tebi pošiljamo poljubčke, da čimprej okrevaš user posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
2.10.2008 16:48:00   
2ursae
valla, user posted image user posted image  za korenjaka Tilna. zelo lepo ime user posted image .

benika, user posted image user posted image  za uspelo operacijo. Super!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
2.10.2008 20:39:50   
teta beta
Jeeej! Čestitke, valla.! Očitno je šlo zelo hitro in brez težav, tako je treba!!! MAlemu velikemu Tilnu želimo vse lepo! user posted image user posted image user posted image

(Nika, jaz vem vallin priimek, ker mi je enkrat poslala mail, ampak ne vem, če mi bi zneslo jutri iti na pošto, ker imam že kar nagužvano. Če se javi katera druga, ji sporočim ime, če ga ne ve, sicer pa se bom potrudila stisnit.)

Benika, zelo sem vesela, da je operacija uspela user posted image . Pa saj nisem niti dvomila v to. Super! In čimprejšnje okrevanje, kmalu pa seveda tudi slikico. No, pa saj se tako vidimo na praznovanju.

Praznovanje, torej - načeloma mi je vseeno 18. ali 25. Oboje je v redu. Lokacija - enako kot lani, ljubljanskih in okoliških lokalov ne poznam toliko, da bi lahko kaj pametnega predelagala.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
2.10.2008 20:44:38   
2ursae
jaz lahko prevzamem telegram za vallo, bom to opravila kar po telefonu, ni probljema. Če ima kakšna dobro idejo za besedilo ... mi poezija ne gre najbolj user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Koriščenje LD po porodniški
endrina

Kako ste izkoristile pripadajoči letni dopust po končani porodniški odsotnosti?

izkoristila sem ga takoj po porodniški,da sem ostala dlje z otrokom (53%)

hotela sem izkoristiti celega pa mi delodajalec ni dovolil (7%)

izkoristila sem en del,ostalega sem si prihranila za drugič (20%)

sploh nisem mogla izkoristiti dopusta (21%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!