|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.9.2008 7:46:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
   RE: Septembrke 2005- 2. del
29.9.2008 8:50:58   
Nika v službi
Ja, Pia, svojo Nino vzgajaš v krasno dekletce. Pohvalno!
Naša Nika ima težave že s tem, da bi komu kaj svojega posodila, kaj šele dala. Sicer pa rada podarja, ampak darila, ki jih pač kupimo za druge. Tu ni problem, se ji vse lepo razloži in zelo rada da, pa čeprav je kaj tudi njej všeč in bi imela.

Valla, se mi je zdelo, da sem nekaj zabulila s tem albumom. Bom poskušala rešit, kar se rešit da in sporočim. Očitno je vendarle fora v tem, da moraš označit, kdo so tisti "prijatelji", ki si zaslužijo ogled albuma.user posted image  Grr, ma, so zakomplicirali s to prenovo strani. Ali pa sem jaz pač tako tupa.

2ursae, dobre želje za uspešen vrtčevski teden.

p.s. Evo, zaenkrat lahko najdete moje slike na temle linku: http://www.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=9218&hash=c11483be8ecbd96271da7ad3eea6896a

Za naprej pa se bom potrudila naštudirat to umetnijo z albumi....user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 29.9.2008 8:58:48 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
29.9.2008 9:16:32   
Nika v službi
Grrr, tisti link ne dela, kot ste mogoče opazile. Zdaj sem nekaj scoprala in na vaše nicke poslala kao neko povabilo k ogledu mojega albuma. To mi sistem omogoča, če pa deluje, pa ne vem. Prosim, sporočite mi, če si boste album lahko ogledale, kajti sicer moram pisati RR za asistenco.

Tista, ki pa obvlada kreiranje albumov po novem, prosim pomoč. Da bom vedela za bodoče. Hvala.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2278
29.9.2008 10:27:46   
benika
Alina, vse najlepše za dopolnjena 3 leta
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika, slikice sem si ogledala in mi je sedaj pa res prav žal, da nismo uspeli prit. Krasne fotke.

Mi načeloma v bolnico odhajamo v sredo zjutraj, če bo seveda vse ok iz zdravstvenega vidika. Danes so mu vzeli kri, izvide pa grem iskat jutri pop, tako da do takrat bomo še malce trepetali.

Pia, a veš, ko sem brala, kaj je naredila Nina, so mi solze stopile v oči. Ni kaj, super punčko imaš in lahko dam samo kapo dol pred tvojo vzgojo. Bravo mamiuser posted image

Valla, še malo, pol pa bo. Naj te potolažim, da je drugi porod lažji (pri meni tudi za 12 ur krajšiuser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 2279
29.9.2008 11:07:44   
Nika v službi
Alina, globoko vdihni in pih, pih, pih ali pa en dooooolg piiiiiih! Vse najboljše!!!

Benika, me veseli, da so slike končno dosegljive in da so ti všeč. V Mačjo kavarno vas lahko povabimo tudi izvenserijsko. Ko poštimate Jakoba se kar zmenimo, velja?

Jaz pa spet odpiram eno vprašanje - naše praznovanje RD.... A spet malce obudimo to temo ali je prezgodaj? Počakamo na krompirjeve počitnice, Martinovo, veseli december?user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 29.9.2008 11:08:35 >

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
29.9.2008 11:13:22   
spelka12
pia user posted image user posted image user posted image  tale tvoja punca je pa..... ma nimam besed zanjo, res je pravi srček. Da se spomni take lepe geste. Čudovito user posted image . Jaz sicer takim, ki prosijo po ulicah in centrih nikoli ne dam nič, ker samo izkoriščajo. Še hujše so mi tiste (ne zaslužijo si naziva mamice oz. mame), ki fehtajo z otrokom v naročju. Sem že na morju eni zabrusila, da lahko peljem njenega otroka na sok in sendvič, če je lačen, denarja ji pa ne dam. Pa me je čudno gledala, pol se mi je pa (za zjokat) samo zasmejala v glavo.
nika tale mačja kavarna pa izgleda super. Kje pa je to? Nika je pa res prava lepotica.
pety jeeeeeeee trampolin user posted image . Kdaj pridem skakat? Pa na sliki punčke na trampolinu nimajo kiklc user posted image .

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
29.9.2008 11:31:09   
benika
Jaz pa spet odpiram eno vprašanje - naše praznovanje RD.... A spet malce obudimo to temo ali je prezgodaj? Počakamo na krompirjeve počitnice, Martinovo, veseli december?

Ne, no, jaz sem imela v mislih pustuser posted image user posted image user posted image user posted image  Resno punce, sedaj bo pa treba kr lepo tole dorečt. A nismo govorile nekaj o 18. oktobru? No sej nima veze, 18. bouser posted image user posted image user posted image  Samo še plac si moramo zrihtat.

Neposredna povezava do sporočila: 2282
29.9.2008 12:47:57   
Nika v službi
Špelka, Maček Muri domuje v 5. nadstropju veleblagovnice Nama v centru Ljubljane. Odprto vsak dan razen nedelje do 20. ure. Simpatična igralnica, res. Zraven pa še šoping.user posted image  Povsem v bližini je tudi WC s previjalnico. Za male lepo poskrbljeno.

Benika, a o 18. smo govorili? Kdaj pa to? Da nisem celo jaz predlagala? Ta bi bila res huda. Čisto me je demenca usekala.

Hja, 18. bi nekako šel tudi z naše strani, ni pa najboljši datum. Recimo teden dni kasneje (25.10.) bi bil še boljši kar se nas tiče. Zdaj pa lokacijo definirat. A ponovim predloge?user posted image  Ne? Pa nič.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, a vam povem, kaj se je pri nas zgodilo včeraj! Čista katastrofa. Moj oče se je z našim avtom zabil v naša lepa nova sekcijska garažna vrata. Rezultat: zadnja šipa Megana razbita v koščke, uničena polica, nosilec brisalca in motorček, garažna vrata nedelujoča, škodo bo ugotovil serviser te dni. Pogon sicer deluje, vendar smo vse skupaj izklopili, ker sumim, da se je nekaj zgodilo na nosilcih (zvito?).

Nika je bila takrat ravno v garaži, ker smo se odpravljali na sprehod, in se je močno prestrašila. Moja dva sta se z našim avtom ravno vračala s pokopališča in je oči peljal kot običajno vzvratno v garažo, ampak tako na ziher, prepričan, da so se vrata že dvignila (ker on jih nikoli ne odpre že na ulici, ampak šele ko se pripelje pred bajto). Pa se (še) niso in je treščil vanje. Jaz sem bila v veži, sem se ravno obuvala in sem točno vedela, kaj se je zgodilo. Prav slutila sem, kaj se je naredilo, ko sem zaslišala trušč in lomljenje stekla. Letim ven, Nika tuli, oči krili z rokami, ves nesrečen. Saj nisem vedela, koga naj tolažim. Ker je bilo po moje očetu bolj hudo kot vsem nam.

Zdaj je avto na servisu, itak imamo kasko, glede vrat bomo pa videli, kakšna bo diagnostika. Zdaj niti nimam nekega viška denarja, da bi si lahko privoščila novo lamelno krilo ter nove nosilce. Še dobro, da motor deluje. Ah, bo že.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
29.9.2008 13:26:50   
Nika v službi
2ursae, no, kako? Vidim, da si gor...user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2284
29.9.2008 13:33:13   
benika
Zdaj pa lokacijo definirat. A ponovim predloge?

A nočeš predlagat? No, bom pa jazuser posted image user posted image user posted image user posted image Polna skleda. Itak več idej nimam.l

Neposredna povezava do sporočila: 2285
29.9.2008 13:50:01   
Nika v službi
Benika, čisto brez idej si, no.user posted image

No, pa naj vam bo - Mačja kavarnauser posted image . Polna skleda je tudi zelo o.k., kar se mene tiče, ker načeloma samo prostor rezerviraš, hrano pa vsak sam vzame, kar mu paše. Ni nobenih obveznosti.

Sicer pa ostaja tudi Kolosej, Arena, kakšna gostilna... Konec oktrobra je realno pričakovati, da bomo omejeni na notranji prostor.

Čaki, kaj pa najem vrtca, Ninočka? Kdo že to nudi? Mogoče pa ni tako slaba ideja?

2ursae nas pa ne mara. Je očitno samo prebrala in mrknila.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
29.9.2008 14:02:49   
tažana
Dan.

Nika: pogledala sem slike. Na prvi pogled je videti, da ste se zabavali user posted image . Pri nas smo pa kar doma "žurko" naredili. Itak imajo otroci posebno veselje skakat po najini postelji (jih je Katarina že prej vabila naj pridejo k njej na rojstni dan, da bodo po postelji skakali) user posted image . Ja pri nas se katarina v jesenskem času med igro preseli na posteljo, ker je ful mrazzz na tleh potem pa je pač žurka na postelji. Jaz pa upam da jo čimprej polomijo, da bova prisiljena kopit NOVO! user posted image  

rojstni dan: Če bo vse po planih smo mi tisti vikend na Dunaju! user posted image  Ja tudi mi bomo naredili izlet ampak ne v hotel ampak k žlahti  user posted image . Pri nas bolj po "gorenjsko" iščemo dopust user posted image .

Benika: Upam, da se dobro zrihtate in da bo šlo vse po planu user posted image .

Pety: Evo namesto da bi na cicidan prišli pa doma žurko delaš user posted image . Pa še jaz sem nastopala  user posted image . user posted image

pia: Katarina tudi ne vem če bi bila sposobna dat kakšno igračo. Posodi jo brez problema ampak da bi jo dala...  Če bi že jo dala bi ji bilo pa kasneje zelo žal.

Evo toliko za enkrat zdej grem pa po katarinco v vrtec.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
29.9.2008 14:04:27   
benika
Skleda za mačke je tudi fajna ideja, jauser posted image user posted image user posted image Ampak dejmo se zmenit, da Pety letos ne dovolimo naročat torteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pety, miška, mal se hecam, ne bit hudauser posted image user posted image . Edino hec me še pokonc drži, da ne počim od skrbi. Živčna sem ko pes zaradi operacije.

2 ursae, božica, a ti še kar za izpit študiraš? Še ne bo konca?

Neposredna povezava do sporočila: 2288
29.9.2008 14:10:35   
Nika v službi
Benika, vidim, da rabiš ubit čas. Zakaj me pa na skype ali na google ne kontaktiraš, pa bi v živo četale? Čaki, ti pošljem podatke.

Tažana, Nika ima tudi strašne užitke skakat po najini zakonski postelji. No, prijateljev pa res še ni povabila na posteljno skakalnico.user posted image  Ji tudi ne bi dovolila, v najino spalnico imajo dovoljen vstop le posvečene osebe.user posted image

No, saj sem rekla, 25.10. bo boljši datum. Saj si imela 18.10. v mislih, ko si omenjala Dunaj, a ne?

Mah, torto naj speče Pety, lahko tudi deset kosov več kot bo udeležencev, ampak damo ji max. 50€.user posted image user posted image user posted image  

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
29.9.2008 14:26:29   
Nika v službi
Danes me imate sigurno že poln kufer.user posted image  Evo, obljubljam, da se spokam zdajle dol z RR, samo sporočam, da sem uspela prilepiti še nekaj dodatnih slikic v album. Vabljeni na ogled še teh.

Pa, pa!

p.s. A ne de da me boste pogrešale?user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2290
29.9.2008 14:54:38   
tažana
Ji tudi ne bi dovolila, v najino spalnico imajo dovoljen vstop le posvečene osebe.

Tudi jaz bi imela prepovedan vstop, ampak si sobo delimo tako da...

Se je pa že zgodilo, da je katarina na balkonu vabila goste naj pridejo k njej na obisk, potem pa pride k meni naj odprem vrata, da je obiske dobila user posted image . Sem se komaj zmazala ven, da pa blokarski otroci ne morejo k nam, da greva lahko midve ven. Če se spomnim sebe koliko obiskov sem imela (prijateljic iz bloka) na obisku, se sedaj tega na vse kriplje branim ravno zaradi teh razlogov ker katarina nima svoje sobe pa še otrok imam polno v vrtcu, ne rabim vrtca še doma user posted image .

Grem pogledat, če je kosilo že...

Neposredna povezava do sporočila: 2291
   [Brisano sporočilo]
29.9.2008 15:13:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2292
29.9.2008 15:40:14   
benika
Ti samo klikni ikonco Albumi pri Niki, tako kot do sedaj, pa bo delalo!"

Neposredna povezava do sporočila: 2293
29.9.2008 15:49:24   
tažana
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=9218

Ha meni tudi ne dela, če link prilepim user posted image . Najbolj, da benikinim navodilom slediš user posted image

< Sporočilo je popravil tažana -- 29.9.2008 15:51:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 2294
   [Brisano sporočilo]
29.9.2008 17:35:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
29.9.2008 18:45:43   
tažana
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=9218&hash=c0ca07f15c101cfd44a6f63a9ab46388

evo valla poizkusi tole user posted image .

uf, Nika si nas pa namatrala user posted image .

< Sporočilo je popravil tažana -- 29.9.2008 18:46:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 2296
   [Brisano sporočilo]
29.9.2008 19:19:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
29.9.2008 20:57:42   
2ursae
ku ku

ALINA, LUBICA, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN user posted image

naše vrtičkanje: eh, gre, gre, menda bo. Tam je zelo zadržan - no, saj jaz bi bila tud, če bi me hoteli dat v sobo, polno neznancev, ki norijo user posted image  . Všeč mu je bilo, ko so rezali s škarjami, sem med tem celo mal skliznila ven iz sobe gledat oglasno desko, pa sploh ni poštekal, da me ni, je bil tako zatopljen v svoje stvaritve. Pol so gledali morskaga prašička, ki ga je prinesel en fantek, pa peli so in plesali (Anže je le gledal, ni hotel sodelovat). Doma sicer veselo pripoveduje, kaj počne, pojeva tiste pesmice, ki jih slišiva tam ... to je vse v redu, le, kot pravim, do otrok mu ni. Pa še to je, tam so vsi otroci navajeni bit hitri, hitro se umijejo, zvrstijo na stranišču, oblečejo ... naš je pa malo bolj na izi user posted image . Saj se bo menda navadil tud na ta grupni tempo.
Ju3 greva tja že ne zajtrk (kako bo to šlo, mi ni janso user posted image ), pol ga bom pa pustila tud malo samega. Bom poročala.

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2298
29.9.2008 22:13:09   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

tažana, vrže me na Ringarajine albume user posted image

mene na zadnjem linku vrže na Nikine slike user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2299
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 4:28:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Starostna razlika
ninola

Koliko let je primerna starostna razlika med dvema otrokoma

Eno leto (10%)

Dve leti (41%)

Tri leta (38%)

Več (12%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!