ninocka
|
Najprej: se opravicujem, ker vse cestitke pisem z zamudo, ampak sploh nimam casa, da bi do neta prisla Zdej bom najprej na hitrco napisala, kaj se kaj dogaj a pri nam, pol grem pa vas brat, a prav? V glavnem - prejsnji teden smo bili bolani, sindrom rok, nog in ust. Ruben je bil se kr OK, sier je bil ful pikast po ritki, pa po kolenckih, mal po zacetku dlani in stopalcih, druzga pa ni blo nic hujsega. Evan je mel pa fuul hude afte po ustih. Od ponedeljka naprej ni jedel, popil je 1 jogurt in 3-4 flaske kakava in ene 3 kozarcke vode. Druzga pa nic. Je bil pa zgleda ful lacen, ker je skoz prosil za hrano, samo jest pa ni mogel. V sredo sem se jst zacela takoj jokat, samo ko sem ga vidla hodit naokrog s hrano, ker se mi je tolk smilil. Hrano je namrec prenasal okrog, in je potem v eni roki drzal piskot, v drugi pa jogurt in cel dan hodil s tem po bajti Pa govoril ni tud nic, vse je samo kazal in delal hmmm, mhhhm...Se je vidlo, da se ful matra, takrat ko kaj govori... V sredo zvecer je sel spat z pudingom, grisinijem, piskotom in sokom. Je mel vse zraven sebe pri pojstlici V cetrtek sva delala pa bananin frape (je rekel, da bo jedel), pol pa spet ne in sem mu prav na silo dala v usta 10 zlick, potem sva se pa zmenila, da bo kasnje pojedel pa se 3 zlicke pudinga. Itak, da ni slo prostovoljno, sem mu spet na silo v usta dajala in smo mal zgoljufali in dali 5 zlick. Potem sva sla pa po kosilo v solo in so dali zraven en ice tea v tetrapaku in si je zazelel tist pit. Si je odprl, pol pa ni upal dat slamce v usta, tko da sem ga vprasala, ce mu jst dam in je rekel, da ja. In je ful na hitr spil cel caj, potem pa je spil se en sokec . Ko smo se vsi trije igrali v sobi, pa vidi grisini in ga ful na hitrco zgrize in poje Tko da se je pol ful grisinijev najedel, pa govort je zacel in povedal je, da ga ne boli vec. Jst sem si kr oddahnila, ke je bil res ful bogi V glavnem ozdravel je v enem dopoldnevu, sem mu pa tiste afte mazala z eno kremcio in umivala z zajbljevim cajem. Je blo vsakic tako dretje in samo, da je videl salcko od caja, je ze zacel jokat, Mamica, prosim ne, ne umit s cajckom Samo je mel 3 dni dopust in je s pomocjo obeh dedijev ful velik naredil v spodnjem stuku oz. v bivsi garazi. Men je pa dopoldan hodila tasca, popoldan pa mami in sta mal "cuvale" male, da sem jst lahko pospravljala. Sem 3 dni pucala kopalnico (pa ne zarad svinjarije), ampak ker so bli tamali doma, so kljub varstvu skoz k men rinli, pa vmes sem jih jst cuvale, ker sta onidve pospravljali Oprala sem ziher 25 strojev, zdej perem se 2, s tem da imam vsaj se ene 5 strojev jaken za oprat (ko je Samo razbijal steno, so visele obesene in so temu primerno ciste), pa vozicek od Rubna (isti razlog kot jakne), pol pa se likanje Sej mi je tud tasca ful velik zlikala , ampak je se zmeri....Pa pol moram se cunjice pogledat za Rubna, sem ugotovila, da nima nic hlac in trenirkic st. 74 (Evan je to cifro nosil poleti), 80 mu je pa se tooolk prevelika, mu kr hlace dol padajo V ponedeljek sem mela roditeljski sestanek za Rubna (OMG, samo se naslednji teden je doma, pol pa vrtec ). Sploh si ne predstavljam, kako bo, ker hodi se 2x spat - z josko, seveda, se ne hodi, nima dude, flaske, edino je vse, tko da hrana ne bo problem. Problem bo hranjenje, ker je tolk majhnih, da ga ne bodo "kvalitetno" nahranili... Sem pa v svetu starsev, pa v isti igralnici bo, kot je bil Evan prvo leto. BTW, a sem vam povedala, da smo pri Evanu padli v 2. starostno skupino za placevanje vrtca? Se pozna za celih cca. 20 EUR, program je pa cenejsi 120 EUR Oddala sem papirje za podaljsanje porodniske, sicer sploh ne racunam na podaljsanje, ampak bom pa zelo vesela, ce bo odgovor pozitiven Sem se pa odlocila, da grem za prve 3 mesece delat skrajsan delovni cas, ampak za 6 ur in samo dopoldan. Gre lih za tolk, da se vsi skupaj navadimo, da sem v sluzbi in da vzpostavimo nek ritem. Sem se hotla it ze prejsnji teden zment v sluzbo, pa sta bla bolana, tko da grem jutri tja. Uh, a je se kaj takega??? Nc, vas grem brat, mogoce se se spomnem kaj. PS: A ste narocile otroke na kaksen casopis v vrtcu? Jst sem ga narocila na Zmajcka, mi je bil bolj simpaticen kot Cicido, pa lepse slikice so not. V Cicidoju so se zmer tiste iste izpred 30 let