|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
23.9.2008 13:06:09   
2ursae
DAŠA, VSE NAJBOLJŠE user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
23.9.2008 20:50:56   
Nika v službi
Joj, zdaj ste me pa nasmejale!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem spraševala, kje lahko kupiš Ficka - igračko, ne opico! Ker sem iz povedanega razumela, da si Nina želi Ficka. Nisem niti pomislila, da bi si želela živega Ficka, torej pravo opico.user posted image  A z lutko-igračko pa ne bi bila zadovoljna? Živa izvedba je pa res malce huda, priznam.user posted image

Benika, čestitke za bodočega novega Tiča v familiji.user posted image  Ja, kaj češ, s tiči pač delajo tiče (in Tiče).user posted image user posted image  Ampak jaz pravim, da vaja dela mojstra. Kot sem verjetno že enkrat omenila, imam znance, katerim je šele v 5. poskusu uspelo scoprati frčafelco. No, po drugi strani pa imam tudi ex-boyfrienda, ki po štirih poskusih ostaja na tičih.user posted image user posted image

A si torto sama delala? Ful luštna je! A je to tisti pujsek iz Winnie Pooh-ja? Nika bo tudi imela torto z motivom WP, verjetno bo imel v roki balon.user posted image

Da se pohvalim - nam so danes že dostavili jogi za Niko. Zdaj ima ležišče, sobice pa še ne.user posted image

Benika, v začetku oktobra grem na Dunaj; a se prav spominjam, da Edo že ima tisto kroglo z Dunaja ali je moj spomin bolj luknjičast?

Nič, moram nadaljevat s pospravljanjem Nikinih poletnih stvari, imam cele kupe tukaj po mizi.
Lahko noč!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
23.9.2008 21:10:37   
teta beta
Punce, hvala za čestitke user posted image !

Sem opazila, da ste nekatere pisale l namesto r. No, naj povem, da naša Daša čisto pravilno reče r. Sicer tudi prej ni nikoli govorila l, bolj nemi r, zdaj pa že kar pravega.

So pa trenutno najbolj akrualni telovadni copati, tisti čisto navadni, usnjeni, šolski z gumijastim podplatom, ki smo jih kupili za plesne. Skoz bi imela obute user posted image . Od none je pa dobila plavalno kapo in očala, je kot kakšen pilot user posted image . S prijatelji bomo pa praznovali v nedeljo.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
24.9.2008 7:24:46   
tažana
Daša vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

Danes pa imam nekaj minutk, da kaj napišem user posted image . Brala sem bolj malo tako, da bolj malo vem kaj se dogajauser posted image .
Pri nas imamo v vrtcu po novem strogo kontrolo dodatnih ur, ki nam jih zaradi 7,5 urnega delavnika "kao" manjka. In tako smo v tem mesecu imeli že 5x popoldanske aktive in seminarje user posted image  in danes imamo še enegauser posted image . Tako sem jezna saj sem po cele dneve v vrtcu. Ta teden od 9-19 user posted image . konec koncev pa imamo že sedaj kar nekaj +ur potem jim pa spet ne bo šlo skupaj user posted image .
V nedeljo imamo CICI DAN, na katerem so delavnice za otroke in nek zabavni program, tako da mi tudi nedelja ne uide user posted image .

No nekaj za opravičilo kje se potikam cele dneve user posted image . Ko pridem domov se mi pa Katarina po vratu obeša: mami pogrešala sem te!

Teta beta: tudi pri nas katarina tam nekje 3-4 mesece že lepo izgovarja r.

pia: če sem prav razumela si nina želi opico user posted image . to je bila tudi moja nora otroška želja user posted image . Ne bom komentirala, da ni bila uresničena user posted image .

Katarina je za darilo dobila od naju lesen vlakec od tašče pa barbiko user posted image . z obema darilima je noro zadovoljna.

no sedaj grem  pa še malo katko zabavat preden greva v vrtec.

Uživajte...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
24.9.2008 8:41:22   
Nika v službi
Hoj v meglenem jutru!

Teta beta, jaz vem, da Daša lepo izgovarja črko R (da se malce pohvalimuser posted image )user posted image , zato sem spesnila "odraslo" voščilo.user posted image  

Čestitke vsem pravilnim R-jem, zaenkrat vem, da to laufa Daši in Katarini. Pri nas je še vedno L in nič ne kaže na kak preboj. Tudi sicer opažam, da je naša klepetuljica ful površna. Izgovarja tiste mehke šumnike, ko pa jo opozoriš, pa zna prav lepo pravilno povedati. Ampak kaj bi se človek utrujal, a ne?user posted image

Mi je zdaj prišlo na misel - 2ursae, a vidva z Anžetom hodita k logopedu? Nekaj se medlo (to bo zaradi današnje megleuser posted image ) spominjam, da si enkrat omenjala, da bosta šla na posvet....

Tažana, ti imaš pa pravi "gospodarski" urnik. Sem mislila, da so tile odpičeni delavniki rezervirani za nas, ki smo daleč od javne uprave, pa je očitno trend usekal tudi po vrtcih. Kaj naj ti rečem drugega kot to, da zelo dobro razumem, kako to izgleda, ko dnevu zmanjka ur. Ampak verjetno bo počasi bolje, saj ne morejo večno takole štepati plus ur.

Teta beta, ko si omenjala Dašino navdušenje nad copatki, lahko povem, da ima Nika podobno veselje z enimi balerinkami, ki jih je dobila od mojega sodelavca oz. njegove hčerke. So ganz novi, vendar št. 28 in so ji malo preveliki. user posted image  Ona reče, da so čisto malo preveliki in da bo že šlo.user posted image  Ja, valjda, čez leto dni mogoče. Obuje jih samo doma in stopiclja naokrog kot kakšna damica. Zdaj ima sploh obdobje lišpanja. Zadnjič je mene videla, ko sem si lakirala nohte in nas vsak način je hotela, da še njo namažem. No, pa sva najprej nalakirali oba palčka na nogi, potem je vztrajala, da hoče imeti tudi rokice nalakirane in sva v roza barvo dali oba kazalčka. Navdušenje nepopisno, je tako prisrčno rekla: Mami, to je pa luštno!user posted image  Na koncu sva pristali pri vseh nalakiranih nohtkih na obeh rokicah. Na nogah pa ostajata roza samo palčka.user posted image  Kremice in šminke pa so itak že dolgo aktualne...

Grem spit kavo, potem sledi sestanek, okoli poldne pa grem ven, ker pride moja prijateljica in bova šli skupaj na kosilo, popoldan pa nas čaka obisk Bauhausa in nakup še enega radiatorja.

Ajd!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
24.9.2008 10:41:10   
ninocka
Dasa, vse najboljse za 3. svecko!!!!
Pa da te bo mali bratec ubogal user posted image !!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2231
24.9.2008 10:56:50   
benika
Nika, Edo že ima kroglo iz Dunaja.

Mi pa drug teden odhajamo v bolnico. Končno smo prišli na vrsto za operacijo in Jakob bo končno postal lastnik prelepe male popolne ustniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Itak bom ostala z njim v bolnici, tako da če bo katera kaj hodila tam naokoli jo z veseljem povabim na kavico.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
24.9.2008 11:05:35   
Nika v službi
Oooo, super, Benika. Seveda pridemo na obisk v bolnico. Kar napiši prosim konkretne podatke, da vaju bomo našli. user posted image  Sicer te pa itak prej pokličem na mobi, da mi poveš, kdaj je najprimernejši čas za obisk.

A si dobila moj e-mail? Saj za soboto velja, a ne? A lahko računam tudi na Edota ali ne?

Teta beta, kje je moja Ikea card?!user posted image  Upam, da je pošta prišla do tebe... No, saj do novembra je še čas.....

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
24.9.2008 11:11:03   
ninocka
Najprej: se opravicujem, ker vse cestitke pisem z zamudo, ampak sploh nimam casa, da bi do neta prisla 

Zdej bom najprej na hitrco napisala, kaj se kaj dogaj a pri nam, pol grem pa vas brat, a prav?

V glavnem - prejsnji teden smo bili bolani, sindrom rok, nog in ust. Ruben je bil se kr OK, sier je bil ful pikast po ritki, pa po kolenckih, mal po zacetku dlani in stopalcih, druzga pa ni blo nic hujsega. Evan je mel pa fuul hude afte po ustih. Od ponedeljka naprej ni jedel, popil je 1 jogurt in 3-4 flaske kakava in ene 3 kozarcke vode. Druzga pa nic. Je bil pa zgleda ful lacen, ker je skoz prosil za hrano, samo jest pa ni mogel. V sredo sem se jst zacela takoj jokat, samo ko sem ga vidla hodit naokrog s hrano, ker se mi je tolk smilil. Hrano je namrec prenasal okrog, in je potem v eni roki drzal piskot, v drugi pa jogurt in cel dan hodil s tem po bajti Pa govoril ni tud nic, vse je samo kazal in delal hmmm, mhhhm...Se je vidlo, da se ful matra, takrat ko kaj govori...
V sredo zvecer je sel spat z pudingom, grisinijem, piskotom in sokom. Je mel vse zraven sebe pri pojstlici
V cetrtek sva delala pa bananin frape (je rekel, da bo jedel), pol pa spet ne in sem mu prav na silo dala v usta 10 zlick, potem sva se pa zmenila, da bo kasnje pojedel pa se 3 zlicke pudinga. Itak, da ni slo prostovoljno, sem mu spet na silo v usta dajala in smo mal zgoljufali in dali 5 zlick. Potem sva sla pa po kosilo v solo in so dali zraven en ice tea v tetrapaku in si je zazelel tist pit. Si je odprl, pol pa ni upal dat slamce v usta, tko da sem ga vprasala, ce mu jst dam in je rekel, da ja. In je ful na hitr spil cel caj, potem pa je spil se en sokec .  Ko smo se vsi trije igrali v sobi, pa vidi grisini in ga ful na hitrco zgrize in poje Tko da se je pol ful grisinijev najedel, pa govort je zacel in povedal je, da ga ne boli vec. Jst sem si kr oddahnila, ke je bil res ful bogi
V glavnem ozdravel je v enem dopoldnevu, sem mu pa tiste afte mazala z eno kremcio in umivala z zajbljevim cajem. Je blo vsakic tako dretje in samo, da je videl salcko od caja, je ze zacel jokat, Mamica, prosim ne, ne umit s cajckom

Samo je mel 3 dni dopust in je s pomocjo obeh dedijev ful velik naredil v spodnjem stuku oz. v bivsi garazi. Men je pa dopoldan hodila tasca, popoldan pa mami in sta mal "cuvale" male, da sem jst lahko pospravljala. Sem 3 dni pucala kopalnico (pa ne zarad svinjarije), ampak ker so bli tamali doma, so kljub varstvu skoz k men rinli, pa vmes sem jih jst cuvale, ker sta onidve pospravljali Oprala sem ziher 25 strojev, zdej perem se 2, s tem da imam vsaj se ene 5 strojev jaken za oprat (ko je Samo razbijal steno, so visele obesene in so temu primerno ciste), pa vozicek od Rubna (isti razlog kot jakne), pol pa se likanje Sej mi je tud tasca ful velik zlikala , ampak je se zmeri....Pa pol moram se cunjice pogledat za Rubna, sem ugotovila, da nima nic hlac in trenirkic st. 74 (Evan je to cifro nosil poleti), 80 mu je pa se tooolk prevelika, mu kr hlace dol padajo

V ponedeljek sem mela roditeljski sestanek za Rubna (OMG, samo se naslednji teden je doma, pol pa vrtec ). Sploh si ne predstavljam, kako bo, ker hodi se 2x spat - z josko, seveda, se ne hodi, nima dude, flaske, edino je vse, tko da hrana ne bo problem. Problem bo hranjenje, ker je tolk majhnih, da ga ne bodo "kvalitetno" nahranili...
Sem pa v svetu starsev,  pa v isti igralnici bo, kot je bil Evan prvo leto.
BTW, a sem vam povedala, da smo pri Evanu padli v 2. starostno skupino za placevanje vrtca? Se pozna za celih cca. 20 EUR, program je pa cenejsi 120 EUR

Oddala sem papirje za podaljsanje porodniske, sicer sploh ne racunam na podaljsanje, ampak bom pa zelo vesela, ce bo odgovor pozitiven Sem se pa odlocila, da grem za prve 3 mesece  delat skrajsan delovni cas, ampak za 6 ur in samo dopoldan. Gre lih za tolk, da se vsi skupaj navadimo, da sem v sluzbi in da vzpostavimo nek ritem. Sem se hotla it ze prejsnji teden zment v sluzbo, pa sta bla bolana, tko da grem jutri tja.

Uh, a je se kaj takega???

Nc, vas grem brat, mogoce se se spomnem kaj.

PS: A ste narocile otroke na kaksen casopis v vrtcu? Jst sem ga narocila na Zmajcka, mi je bil bolj simpaticen kot Cicido, pa lepse slikice so not. V Cicidoju so se zmer tiste iste izpred 30 let

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
24.9.2008 11:44:34   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: valla.
Noro pa je, da se mi to zgodi po enem tednu, ko na ninockim post napišem, da vedno ful pazim !?! Sicer je bil to drug avto, ki ima spet malo drugačen način zaklepanja, pa vseeno... Joj, ta elektronika user posted image

user posted image user posted image user posted image Vidis, ko si se tolk hvalila user posted image user posted image user posted image Sam, da se je vse srecno koncalo, je pa ful grozen obcutek, a ne? Pa ti si vsaj Nika zklenila, ki je bil aktiven pri resevanju, jst pa Rubna, pikipokija bogega...user posted image No, jst mam od zdaj naprej vedno kljuce okrog vrata user posted image

Spelka, upam, da uzivas na pocitnicah user posted image user posted image user posted image user posted image Ma, sem ti kr fous user posted image

Nika, a ste ze nasli torbico?

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
Pa sem ji rekla, da sploh nisem vedela, da ja bronhiolitis tolk resna in dolgotrajna zadeva, pa ona meni nazaj, da sem pri tej bolezni lahko vesela, da mu ni bilo treba it v bolnico.

Zdej ves, kako je blo meni, ko je mel Evan vsak mesec bronhiolitis...user posted image user posted image user posted image

Pa še glede zaherce: po pravici povedano, men una originalna v hotelu Zacher (saj o tem govorimo, ne) ni bila všeč

No, jst sem sla pa na Dunaj kao na dunajca, zahrco in pa mozart kugle. Vse to kar ne jem in ne maram user posted image user posted image user posted image Poanta - nisem rojena za dunajcanko user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Drugače se pa itak nič ne dogaja, glavna novica je le to, da so Edotu končno predpisali operacijo hrbtenice in sedaj le upamo, da bo to čimprej .

Jupi user posted image user posted image user posted image Upam, da dobite cimprej datum in da bo fuuul pomagala (ah, to itak bo!)

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Ooo, Benika, lepo te je slišat.
Super, da je negotovost mimo in da je operacija potrjena. Zdaj naj še termin čimprej določijo, ga fajn uspavajo in potem se prebudi ves nov in poskočen!

Tolk poskocen, da bo se eno puncko pr Benikinih ustimal user posted image user posted image

Pety, user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje bolance (upam, da ste ze zdravi do zdaj). Pa te cist razumem, kako je - pr nam tud obadva istocasno isceta pozornost user posted image Ah, no, se mal, pa nas bodo stran podli user posted image

A sem povedala, kaj je dobil za RD? Skiro , ful lepega, rdečega, Strela McQueen (al kak se napiše, risanke namreč ne gledamo), se je danes že malo peljal,

Aha, a se je pri Evanu zapalil zanjga?? user posted image user posted image Mi mamo zdaj ze 2, enga na 3 kolesa in enega na 2. Pa je rekel, da se bo raj se s tamalim (na 3 kolesa vozil), s tistim bo pa drugo leto user posted image user posted image Kaksnega ma pa Anze?

sobico pa po novem deli z dvema zlatima ribicama, ki imata zelo izvirna imena, mami in oči .

o, za crknt... user posted image user posted image user posted image user posted image kok sem se pa zdej narezala user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa drug teden odhajamo v bolnico. Končno smo prišli na vrsto za operacijo in Jakob bo končno postal lastnik prelepe male popolne ustnice  Itak bom ostala z njim v bolnici, tako da če bo katera kaj hodila tam naokoli jo z veseljem povabim na kavico.

Super!!!!! Ampak mali je ze tko al pa tkp prelep user posted image po mamici, a ne? user posted image

Tazana, moja kolegica ima iste tezave. Ona je pa se zdej na novo zacela in je tud cele dneve v sluzbi... A ce doma delate, se pa ne steje?

No, to sem se prej pozabila - jst sem dobial prejsnji teden prvo menstro po 1.5 letu user posted image user posted image user posted image Pa doma brez vlozkov, pa nas "hipermarket"  tud tist dan totalno izropan. Sem klicala mami in samota, da mi jih prneseta. Na koncu je mogu moj v mullerja po taprave (libress) vlozke user posted image user posted image user posted image
Zdej sem se pa razpisala za naprej in nazaj user posted image
Aja, pa Ruben je dobil vceraj ze svoj 6 zobek user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 15:51:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2236
24.9.2008 16:57:55   
2ursae
uh, miške ste napisale user posted image , sem sam mal preletela, se vam bom, upam, zvečer malo bolj posvetila. Anže in oči sestavljata vlakec, Borči spi, mami bo pa mal pospravila user posted image  - na RRju user posted image .

Sem prišla samo povedat, da gremo ju3 končno v vrtec user posted image , ful sem firbčna, kako se bo vse odvijalo, hudo mi je edino za Borčija, k je še tolk mali pa mora od doma ... no saj gre vsaj k svojim, HB mu ni treba v vrtec.
Dobila sem tud odločbo o plačevanju vrtca, sem v 7. skupini user posted image , naša ljuba občina namreč ne upošteva nobenih olajšav, kot je npr. stanovanjski kredit user posted image . Jaz pa nekaj sanjam, da bi šla delat za krajši del. čas ... malo morgen, moj zaganja podetje, vrtec bo treba plačevat ... krivica.

tko, dej pa res grem, se slišimo zvečer, čeprav sem precej zihr, da bom ves večer tulila, ker morajo moji otroci zdaj dokončno že it služit user posted image .

Ninočka ... Bor ima še št. 86 ... sem ravno pospravila mini št.80 bodije in pižamce user posted image . Mensro sem pa jaz dobila prejšnji mesec, seveda, na morju. Itak. Je tud nič ne rabim, ampak res ne user posted image .

Benika, jupi za operacijo, za oba tvoja moška user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 24.9.2008 16:58:39 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2237
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 18:02:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2238
24.9.2008 20:09:45   
teta beta
Benika, super, da ste dobili za operacijo! Jakob pa je že itak tudi tako luštkan user posted image .

Ninočka, jaz nisem naročila nobene revije. Kaj pa vem, kar pozabim. Ji pa občasno v trgovini kupim kakšno revijo.

Valla, pregled pri psihologu spada v sistematski pregled pri treh letih, je res čisto normalno. V čem je fora pa ne vem, pač je.

Nika, soriiiiiiii, res, soriiiiiiiiii. Pozabila poslat nazaj. Evo, dobiš jutri oz. jutri pošljem in dobiš pojutrišnjem. Daši so tudi prav vse številke čevljev user posted image .

2ursae, lepo preživite prvi vrtčevski dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2239
25.9.2008 7:58:04   
Pia67
PS: A ste narocile otroke na kaksen casopis v vrtcu? Jst sem ga narocila na Zmajcka, mi je bil bolj simpaticen kot Cicido, pa lepse slikice so not. V Cicidoju so se zmer tiste iste izpred 30 let

Čist mim user posted image user posted image user posted image , Cicido ma letos 11. letnik. Kvečem, če si opazila kaj podobnega v njegovem starejšem bratu Cicibanu, pa težko verjamem, ker se je časopis oreng spremenil (mislim na obdobje 30 let). Pa npr. ilustrator Vahen je tvojega letnika in je pred 30 leti bil, no, saj veš kje...  Men pa se zdi Zmajček "sintetičen"drugače pa so vsebine podobne, itak vroče vode ne moreš izumljat. Je pa v Cicidoju velik poudarek na opisih, socialnih veščinah itd. Zmajček ma pa več nalepk in sestavljank. Pišem iz izkušenj, ker sem si v knjižnici sposodila Zmajčka za izdelavo kakih uporabnih zadev, Cicido pa že 2. leto naročamo user posted image

Benika, fajn za datuma, upam, da ne bo potrebno prestavljat. da boste zdravi, mislim. Držim pestke...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
25.9.2008 12:53:22   
Nika v službi
Živjo! Koliko branja - pohvalno!user posted image

Ninočka, samo da ste se pozdravili, tako bo sobotno praznovanje RD veliko bolj "teknilo".user posted image  Škoda, da ne morete biti hkrati na dveh koncih...user posted image

Tistega dela, ko omenjaš, da se z Evanom padli v II. starostno skupino glede plačila vrtca, mi ni čisto jasno. A ni logično, da ste v II. starostni skupini?! Al pa jaz česa ne razumem... Pa razlika mi je tudi ful majhna... Mi smo do zdaj plačevali 258€ za I. starostno, zdaj bomo 199,33€. Razlika niti ni tako majhna, na letni ravni skoraj 700€! Smo pa tudi mi v 7. razredu, 2ursae, welcome to the club!user posted image

Podpiram tvojo odločitev glede skrajšanega delovnika, tudi jaz bi se verjetno - če bi se zgodil 2. otrokuser posted image  - odločila za kako tako varianto...

Mi nimamo ničesar naročenega, če ne štejem Mojega malčka, ki ga prebirava midva s Tomažem. Občasno zraven dobi Pikapolonico ali nekaj takega, kjer so notri nalepke, pa slikice, pobarvanke. Kaj pa vem, Nika nad temi zadevami ni prav nič navdušena, veliko raje ima knjigice. Ravno včeraj sem ji kupila eno na temo Winnie Pooh-ja. Itak pa imam goro revij izposojenih od moje kolegice, pa moram najprej tam pobrskati, če je kaj primernega. Letos ne nameravam ničesar naročat za Niko, se mi zdi, da ona še ni dovolj zrela za te zadeve.

Ninočka, torbice nismo našli.user posted image  Zaenkrat Nika niti ne komplicira preveč oz. je ne pogreša, ampak čakam trenutek, ko bo ugotovila, da je nepreklicno ni. Očitno moram nekoga poslati v Pariz....user posted image  Itak pa imam v planu, da na Dunaju pogledam za kakšno tako zadevico, mogoče najdem kaj primernega.

Benika, kako sta mami in oči? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2ursae, hitro poročaj, kako je šlo danes v vrtcu!!!!

Valla, a v ponedeljek imaš rok? Wow, to bomo nestrpno čakali novičk. Kako si se zdaj odločila, kje boš rodila in kako?

Mi imamo posvetovalnico konec oktrobra, termin za psihologa pa še vedno čakam. Tudi jaz vem zgolj to, da je to standardni paket posvetovalnice pri 3. letih, v čem je fora, pa ne vem. Očitno pač preverjajo, če se otročki primerno razvijajo...user posted image

Sicer pa prvič slišim za te "izbočene" prsne kosti ali kako bi temu rekla ter možne kardiološke težave. Strange. Vsekakor sem prepričana, da je z Nikom vse v najlepšem redu in da bo to moje prepričanje pregled čez 1 mesec samo potrdil.user posted image

Teta beta, ej, saj ni panike glede kartice, samo malce me je zaskrbelo, da se ni kje izgubila. Samo to. Sploh se nič ne mudi. Zares.

Pia, ni kaj, dobro si poučena glede revij. Svaka čast. Meni se res ne sanja o vseh teh podrobnostih, je pa dobro vedeti. Meni se tudi zdi, da je Cicido od veke vekov...user posted image  Najbrž smo res pomešali s Cicibanom...

Novica dneva: Nikino sobico nam bodo dostavili v torek! Jupi. Potem pa še kak dan, dva, da nam pridejo iz Alplesa zmontirat, nato pa sledi selitev. Najprej cunjce, igrače... potem pa še osebki.user posted image  Pa vodovodar je tudi že pri nas in bo danes ter jutri v pogon spravil kopalnico ter priključil radiatorje.user posted image  Zdaj smo pa res že čisto v finišu. Kdo bi si mislil, da bom enkrat tudi to dočakala.user posted image

Grem še malo delat, popoldan imamo pa 1. roditeljski sestanek v vrtcu.
Pa, pa!

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
   [Brisano sporočilo]
25.9.2008 13:01:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2242
25.9.2008 13:07:53   
benika
Kolk so pa kej vaši otroci težki?

15 kg že več kot pol letauser posted image . Očitno mu gre vsa hrana v višino namesto v kile. Velik je pa..hmmm pojma nimam, ampak cunje imamo pa 104/110.

Neposredna povezava do sporočila: 2243
25.9.2008 13:09:55   
benika
Benika, kako sta mami in oči?

O hvala, zelo dobro. Plavata, kakata in se lupčkatauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2244
25.9.2008 15:06:32   
Nika v službi

Kolk so pa kej vaši otroci težki?

15 kg že več kot pol letauser posted image . Očitno mu gre vsa hrana v višino namesto v kile. Velik je pa..hmmm pojma nimam, ampak cunje imamo pa 104/110.

Se pridružujem, Nika podobno, z odstopanji po nekaj 10 dek v plus. Nosimo pa 98/104.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
25.9.2008 16:47:19   
2ursae
današnji vrtec: bila sav dobro urco, mu je bilo všeč pa tud vzgojiteljica mu je všeč user posted image . Tam si je sprivatiziral eno blagajno in kocke in se s tem igral. Do otrok je bil zadržan, ga je prišlo nekaj firbčnih obrazkov pozdravit, pa se ni dal, mi je še kar naprej "kasiral" in mi prodajat tiste kocke user posted image . So se mu vsi lepo predstavili, tudi on je povedal svoje ime, pol so mu zapeli pesmico o kužku, pa je vztrajal, da je njemu najbolj všeč una o vodovodarju (mi je bilo ful nerodno, ker o vodovodarju sem pesem sama skovala, v minuti, se komaj kaj rima, ampak njemu je blazno všeč ... ni pa za javnost) in jim jo je tud mal povedal. Pol so malo plesali pa tko, pa ni bil za stvar. Glavno je, da mu je bilo všeč in da bi jutri še šel user posted image . Ju3 bova spet skupaj urco, dve, pol pa v pon. pride že na zajtrk, pa bom spet z njim, v torek bom pa že malo skliznila.
Zdaj je morto di krepo, spi že dve uri, ga bom počas zbudila, sicer bo zvečer ringaraja, pa ne na računalniku user posted image .
Bor je pa uvajanje pri tašči preživel brez problema, no, saj to sem tud pričakovala, ker je tak vesel in družaben fant.

oblekce in mere: Anže ima ene 15,5 kg in to tud že ohoho časa, pa 100 cm. Nosi majčke 104 in hlačke 98.

Neposredna povezava do sporočila: 2246
25.9.2008 21:47:23   
teta beta
2ursae, to je dobro slišat user posted image . Moram poročat, da je tudi pri nas vrtec od prejšnjega petka čisto normalen oz. da ni več joka. Kar z danes na jutri.

Daša je težka 15 kg, visoka pa komaj okrog 94 cm. Jo bom jutri izmerila, po pravici povedano, ne vem, nazadnje je bila tu nekje. Hlače nosi 98, ampak so ji bolj tako, že nekje pri gležnjih, odvisno od modela. Majice pa 98, 104, pa tudi še kakšno 92, sploh pri kratkih rokavih ni bilo problema.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
25.9.2008 21:47:30   
spelka12
Benjamin in Katarina in Daša vse naaaaaaajboljše za vaaaaaas user posted image user posted image user posted image
No tko, uradni del sem opravila, sedaj pa malo hvaljenja user posted image : Na rodosu je blo tolk fino, pa toplo, pa mirno, pa lepa plaža (6km same mivke), pa odlični koktejli pa....mah vse je bilo super. Razen hrane (giros izključen). Hrana je pa tako blek. Ves meso smrdi, da bolj ne more, pa vse imajo tako mastno, da moj želodec še danes ploska od masti.
Sva se pa odpočila kot že dolgo ne, za 2 dni sva najela skuterja (in pri moji sreči so drugi dan vse bencinske štrajkale, tko da sva predčasno oddala motor nazajuser posted image ) in si ogledala vse največje tamkajšnje znamenitosti.
Z nama je letelo kar nekaj mladih družin in so se imeli vsi zares super. 200m od hotela je bil lunapark, ene 1000m stran pa drugi največji vodni park v evropi.
Evo, če naslednje leto ne veste kam it.
Lepo se imejte še naprej pa lep vikend.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
25.9.2008 22:29:00   
Nika v službi
Samo na hitrco, ker sem približno tako morto kot Anže.user posted image

2ursae, lepo je slišati pozitivne novičke glede prvih vrtčevskih uric. Da le tako ostane in da tudi tvojo odsotnost čim bolje prenese. Bravo seveda tudi za Bora.

Špelka, WB! Tvoj morski opis se v teh jesenskih dneh sliši tako iluzionistično, da je kaj.user posted image  Uf, kje so časi, ko sva tudi midva ob takem času pohajkovala po Egiptu, Turčiji, Tuniziji.... Ah, bo že.

Še to na kratko povem in vam dam iztočnico za debato v jutrišnjem in prihodnjih dneh. Je bila tudi na našem roditeljskem sestanku to ena bolj "perečih" tem. Ali se vam triletniki zdijo že primerni za več dnevni izlet, kjer 1x ali 2x tudi prespijo? Izlet, organiziran v sklopu vrtca seveda - s prijateljčki iz skupine in vzgojiteljicami + 1 dodatno spremljevalko? Torej, ali so triletniki primerni zgolj za enodnevne izlete ali bi jih lahko popeljali tudi na večdnevne (recimo 3-dnevno taborjenje...)? Me res zanimajo vaša mnenja.

Jutri pa povem svoje.user posted image

Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
   [Brisano sporočilo]
26.9.2008 5:43:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

varstvo
gloria

vrtec (66%)

doma (22%)

varuška (11%)

Število vseh glasov: 283

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!