Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae Ma ne vem, a se res pozna dopolnjena trojka (saj veste, ko pravijo, da je prva tri leta zaradi trme najtežje) Tole pa res ne vem, od kod si vzela . Zdaj se šele zares začne . No, pri nas se je trmarjenje ipd. začelo pri 2, 2.5 letih. Počakaj, da začne hoditi v vrtec (pa ne, da te hočem strašit, ampak to bo za Anžeta velika sprememba in nikoli ne veš, kako bo reagiral.) Pod tole se pa res podpišem. Ma, 2ursae, P. Leach nima pojma. Če bereš izkušnje tule na RR, pa vprašaš vzgojiteljice v vrtcu... ti bodo potrdili, da je najbolj težavno obdobje ravno med 3 - 4! Se šele začenja. Je pa res, da se je tudi pri Niki začelo prej in še kar traja..... Sicer pa krasno, da ste bolje in da je Anže lepo preživel te dneve med štirimi stenami. No, saj vem, da jih je malo več, ampak tako se reče. Skiro je lepo darilo, tudi sama ga rada podarjam čmrljem v teh letih. No, Nika nad njim še ni navdušena, še kar trajba svojega Kettlerja, tako da pač za nas še ne pride v poštev. Verjetno bomo prej kupili kolo. Moje sožalje za volilni izid, smo v istem šmornu , le da jaz ne žalujem preveč, ker sem pač mnenja, da so vsi več ali manj isti. Sploh, ko pridejo na oblast. Torej, vedno izbiramo med slabo in slabšo izbiro. Leva alternativa pa je tudi zame še slabša opcija. Ampak gremo dalje.... Teta beta, a si ti potem dobila tisto mojo Ikea card? Mikrofonu so pa res manjkale samo nove baterije, zdaj ga Nika spet navija s polno jakostjo. Dašika, vse najboljše za tri leta! Veliko dobrih nastopov pred mikrofonom, veliko bučnega aplavza, ogromno energije in dobre volje v tvojih prostočasnih dejavnostih ter slastno torto! Valla, ti pa počasi umiri obrate! No, če pa že ne moreš iz svoje kože, lahko objaviš kaj slikic iz Nikovega praznovanja RD. Pa dobro opravite danes na sistematskem. Mi ga imamo konec oktobra, za psihologa pa še čakam pošto. Pia, kje pa lahko kupiš Ficka, samo na festivalu ali tudi kje po trgovinah? Oprosti, pojma nimam o Piki Nogavički, pri nas ni aktualna. Je pa res, da ji PN tudi nismo niti dobro predstavili. "Spoznala" jo je lani med Dedkom Mrazom, ampak je bil odziv mrtvo hladen. Prezgodaj najbrž, kaj pa vem. Kam pa greste jahat ponije? O tem namreč tudi sama razmišljam, saj si Nika želi jahat konjčka. Sem se že zanimala pri nas na Zbiljah, kakšnih drugih lokacij pa ne poznam. Je pa res, da precej dvomim, da bi se Nika sploh upala usesti gor na ponija. Želja je že velika, ker si dnevno ogleduje konje na hipodromu, ampak de facto se gor usesti in odjahat... hm, imam pomisleke... Po moje bi na koncu tik pred zdajci rekla, da noče. A-n-j-a, lepo te je slišat. A dolgčas ti je? Pa pridi k meni v službo, ti takoj najdem kakšno delo. Uživajta v Supernovi! Zdaj pa moram letet na en coaching, se javim popoldan, če mi uspe.... Pa, pa!