|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sojino mleko
23.3.2005 22:19:43   
D@isy
Ali ste poskusile s sojinim mlekom namesto s kravjim?
Koliko mesecev je bil otrok star?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sojino mleko
23.3.2005 22:49:06   
Aly
Mi se na srečo še polno dojimo 9nebesa....če pa se ne bi, bi pa sigurno poskusili prilagojeno sojino mleko, saj je v prodaji že od novorojenčkov naprej....:)

Me pa res zanima, če ga je katera prakticirala in kako se je obneslo 8).....


LP Aly

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sojino mleko
24.3.2005 7:50:36   
BARBARA R.
Jaz sem ji ga prvič ponudila pri skoraj osmih mesecih.Pije ga po 100 ml za popoldansko malico.Uporabljam pa tudi sojin desert.Najbolj ji je šelo v slast sojino mleko z kakavom.

:muca:

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sojino mleko
24.3.2005 7:52:21   
darjatimci
Mi smo alergiki,tako da nam preostane samo uporaba nadomestkov,riževo,ovseno,sojino mleko,ampak sojino odsvetujejo do drugega leta starosti in se ga izogibamo,kako pa je z otroci,ki niso alergiki pa ne vem.

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sojino mleko
24.3.2005 8:05:16   
lelaval


Jaz sem moji hčerki začela dodajat po 3 mesecu (ko nisem imela več svojega mleka dovolj), ker je alergična na kravje mleko.

:rozica:

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sojino mleko
26.3.2005 17:30:30   
ajda11

Tudi jaz ga dajem, ker je imela alergijo na kravje mleko. Se sedaj pri polnih sedmih mesecih še kar dojiva, ji pa naredim riževe kašice na sojinem mleku. Uporabljam Milupin SOM, ki je od novorojenčka naprej. Ga ima zelo rada in na srečo ni alergije. Začele sva poskušat tudi sojine jogurte in pudinge tako, da kljub temu, da imamo mleko po zaslugi bicom terapij negativno ne pogrešamo mleka. Bomo še kak mesec ali dva počakali.

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?