|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TAŠČA IN MAMA
29.3.2005 9:04:49   
anastasija
:bravo: Gina! Ne razumem žensk, ki so apriori alergične na tašče....saj je bila že debata o tem...Če boste imele srečo, boste tudi ve enkrat tašče:) Poznam dosti žensk, ki svojih otrok takorekoč ne dajo iz rok, obenem pa tarnajo kako so utrujene, imajo pa še čile in zdrave mame in tašče.One rečejo: "ja, moj otrok je, ne dam ga nobenmu, ker je moj." Halo??? A bo kaj manj njen, če ga da tašči za pomerkat? A bo mar babici rekel mama?Itak da ne!Posesivnosti je toliko v teh časih, da mi je slabo.Ženska, ki ima dovolj samozavesti, se ne bo počutila ogroženo od nikogar, saj vendar vsak ve, da je MAMA samo ena, in to bo vedno ostala! Moj dveletnik včasih tudi prespi pri mojih ali pa pri moževih, in tam uživa, vsi ga obožujejo in upoštevajo, kar jim naročiva glede tamauga.Nama pa pri 24-ih letih tudi paše takrat izkoristit čas zase, it ven se mal sprostit, v dvoje, kaj spit ipd.:sloncek:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   TAŠČA IN MAMA
29.3.2005 9:20:03   
Anonimen
Meni sicer tašča ni ne vem kako simpatična, ampak sisnem zobe zaradi Tiborja. Objemat in lubčkat se Tibor itak nikomur ne pusti. Mojim staršem pa 100-odstotno zaupam in sem vesela, kadar je pri njima.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   TAŠČA IN MAMA
29.3.2005 21:19:40   
Pupica
ni problemov.Sva jih tako navadla:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   TAŠČA IN MAMA
30.3.2005 6:40:18   
mimica
Točno tako kot je napisala Anastazija. Nekega dne bomo tudi me tašče in babice in upam, da ne bom naletela na snaho, ki misli, da je otroku dovolj le mama. Prve meseca že, a skozi življenje bodo moji otroci prevzeli vse mogoče vloge : prijateljske, starševske, zakonske,... in jaz bom del njegovega življenja. Vesela bom, da ne bo le moj otrok amap da bo vse to. Otrok ni naša last, ampak je tako, da skrbimo za njega, potem pa se moramo zavedati, da ga je treba deliti. In prav je tako !

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   TAŠČA IN MAMA
30.3.2005 13:55:50   
kkaattii
se čisto prvič pridružujem debati na temo ki me reees žre - si nisem mislila da bom mela probleme kdaj s taščo, ker je bla super tašča dokler ni ratala še babica povrh - trenutno še vse požiram ampak se bliža nevihta - ja anastasija - če eden otroka ki se glih začenja učit govort uči da je on MAMA (sej otroci ne ločjo med mama in mami), ker pač noče bit babi, in se odziva - ko otroka končno naučimo (da ne bo prepirov) rečt mami - tudi na klic mami - in to tko glasno in tko vehemntno da se počutim kot zrak...je nekej fino narobe, a ne?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   TAŠČA IN MAMA
30.3.2005 16:20:55   
Gina
Kati, če nočeš, da kliče babico mama (btw - meni gre to tudi ful na živce, ker mama mojim otrokom je samo ena in to sem jaz), ji to takoj povej, oz. prepovej, ker potem bo prepozno. Jaz se z bivšo taščo to nisem zmenila pravi čas, oz. je tudi sama določila in mi je danes tako žal, da ti ne morem povedat!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   TAŠČA IN MAMA
31.3.2005 8:10:21   
Trebnje
Točno tako,Gina:so tašče take in drugačne.Če je normalna je to super,če pa želi zasesti tvoje mesto ob otroku,pač ne moreš normalno funkcionirat z njo,a ne?:)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   TAŠČA IN MAMA
31.3.2005 14:12:04   
kkaattii
se strinjam s tabo gina - samo je tko, da če bi se zmenil so določeni ljudje pač taki, da se nebi samo zmenil ampak skregal, kar pa za sabo potegne toooolk stvari, še posebej če je dedek (tast) super, pa pol trpi zraven, pa ker je v načelu tud tašče/babi/mami-mama v redu, dokler ne gre za otroka, ko je tako naporna da je hudič.
ah - sej človke ne ve kaj bi naredil, si miljonkrat rečem - in to v načelu trdno verjamem, da se starim staršem (po obeh straneh) čist upravičeno mal strga, ko dobijo vnuke (sploh prve - pri nama je prvi po obeh straneh in je zato še tolk bl naporn), in se mi zdi da ne smemo bit prestrogi z njimi, pa tud za otroka ni dobr da je bolano navezan na mami - in da je vse samo mami,mami, mami... Je prav da se otroka pusti pri babicah in dedkih da ga crklajo - naša je prvič preživela cel dan pri babici (tašči - tako da težko rečem da sem kaj preveč omejevala stike in me zdaj po glavi tepe) že pri štirih mesecih - sem si pač spumpala mleko pa so jo pocartali in zrihtali...

samo nekje so pa meje preko katerih se ne gre, in to je točno to kar si napisala - ko hoče nekdo zasesti tvoje mesto. Tukej se pa postavi pika. Pri nas zdaj tako zgleda da iz naslova izogibanja konfliktov omejujemo naše obiske. Žal!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   TAŠČA IN MAMA
1.4.2005 20:08:59   
Kadija
Kar se ljubosumja tiče, ga pri moji mami ni.Za taščo pa je to prava bitka za obstanek:(Prej še je bilo vse nekako v mejah normale, sedaj, ko pa mi sončka čuva tašča pa ne naredim ničesar več prav.Ni ji všeč, kako jo oblečem, kakšne čevlje ji kupim, skratka vse je nepraktično in neuporabno!?Sicer sem ji hvaležna, ker jo lahko puščam pri njej kadarkoli in vem, da je v dobrih rokah, ampak vsega si pa menda tudi ne sme dovoliti, ali ne?
Včasih imam občutek, da je tekmovalna celo do mene.
Vsi se ogromno ukvarjamo z otrokom, ampak za vse napredke je ona zaslužna.To me pa malo zaboli!:zmeden2:
Nikakor pa se ne bi rada z njo prepirala.Le kako jo naj malo spustimo na realna tla?:zmeden:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   TAŠČA IN MAMA
5.4.2005 9:41:22   
karmy
hm... naj se tvoj partner pogovori z mamo in naj ji reče naj ne bo tako tekmovalna, in da ti veš kaj delaš in da si ji hvaležna za varstvo ampak naj neha vihat nos nad vse kar narediš...

če to ne bo pomagalo in pol ne bo hotla več tvoje punčke čuvat, ampak rajš da maš mir, da ti noben ne teži, kakor pa to zadržuješ v sebi, kar seveda to ni nikakor dobro...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   TAŠČA IN MAMA
5.4.2005 14:40:17   
Annny
Nobenega ljubosumja- moja mami je itak še v službi, tako da ji je zelo všeč misel, da bo čez nekaj časa na hčerko pazila tašča.
Sicer se pa fajn razumeta, tako da ni problema.

lp

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   TAŠČA IN MAMA
7.5.2005 22:53:41   
Anonimen
Jaz bi brez moje mame omagala. :bravo::bravo:Včasih, ko je mož cel teden odsoten, ker dela na terenu, velikokrat nisem zvečer mogla niti na nogah več stat od napora. Da o hrani niti ne govorim, ponavadi sem zvečer, ko je zaspal, pojedla prve grižljaje. Hvalabogu, da živi z mano v isti hiši, da mi je v veliko pomoč. Ima včasih tudi kake "pametne" nasvete, a preslišim ali pa razčistiva takoj, pa je spet vse OK. Imam jo zelo rada in hvala bogu za njo.:bravo::bravo:
Kar se pa tiče tašče, pa ne vem. :zmeden2:Nejca ne bi upala pustiti v varstvu pri njej niti za 2 uri. Ful je bila srečna na začetku, ko je bil star nekaj dni, je valjda nonstop spal komurkoli na rokah. Pa se ji je to tako dopadlo, češ, kako jo ima rad in ga obvlada. Zdaj pa, ko pride, pa se npr. potožim, kako me je danes izmučil, ker se je ful drl, pa mi reče, če pa je tako priden, saj sploh ne zna jokat, kaj pa to mamica govori,.... Vzame ga na roke, ko se on ful pridno s čem igra ali ukvarja in mu nič ne manjka. Seveda ne mine dolgo, ko začne jokat in to zelo tudi pri njej, potem pa se ga po hitrem postopku reši, ponavadi ga potisne v roke komu drugemu ali pa ga odloži v ležalnik. Mali mogoče za sekundo utihne, ona pa zgrabi cigarete in reče: Tako, pomirila sem ga , zdaj pa grem dol k babi na kavo in čik. Krasno, ne? Seveda, še preden pride do vrat, mali dalje kriči. Ona lepo gre, jaz pa ostanem sama s kričavim otročkom, ki bi bil miren, če ga ne bi ona zdrmala. In gredo lepo vsi v spodnje nadstropje na kavo, midva pa ostaneva sama. :(

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?