Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 21:10:41
|
|
|
|
miska73
|
Piki Preveri če vidiš moj album.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 21:19:03
|
|
|
|
pikicao.
|
ne vidm sploh tvojga profila tko d do albuma ne znam pridit
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 21:27:39
|
|
|
|
gigi1
|
Miška jaz vidim tvoje albume. Samo so še od avgusta. A maš kej novga? Piki jaz se tud veselim, da te bom spoznala Ajsi že poznam. Kdo še pride?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 21:29:11
|
|
|
|
miska73
|
Pod vsakim postom je ikona "Album". Tisto pritisni.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 21:32:43
|
|
|
|
pikicao.
|
ooooooooooooooooooooo BLOOOOOOOOOOOONNNNNNNDDDDDDDD SMM jao jz
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 21:33:37
|
|
|
|
pikicao.
|
ne miska nc ne vidm gigi bomo stojnice cist do potankosti predelale
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 21:58:44
|
|
|
|
trinity22
|
ojla, pupe ... spet se mal oglašam, naj vam sporočim da je v mojem albumu moj lepi okrogli trebušček, tako kot sem obljubila lepo se imejte, se tipkamo
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 22:09:38
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Objemčki za vse (čeprav sem že skoraj mnenja, da si jih ene več ne zaslužite, ker nas več ne marate ) Oooooooo Sem vmes kajne? Se strinjam s teboj... Postala sem grda grda mamica ki je pozabila na svoje borke... Ampak trenutno je aktualen samo mali in kar iščem glede njega najdem največ pri avgustovkah ki se soočajo z istimi stadiji, problemi,... Je pa res da se tukaj ne počutim več domače... Od "originalk" nas je tukaj samo še nekaj, večina nas je zapustila, novih ne poznam, takih debat ki so me pa pripeljale na to temo bork pa ni več.... in se ne najdem. Žal mi je. Se poskušam najti ampak več ali manj se ne, toda to še ne pomeni da ne mislim na vas in držim pesti... samo manj me bo tukaj... Vas mam pa še zmeri rada in vam pošiljam saj takih bork kot so tukaj ni nikjer in si zaslužijo vse dobro, s tem mislim Nočkoooo......
< Sporočilo je popravil Erin -- 30.11.2008 22:11:05 >
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 22:16:07
|
|
|
|
pikicao.
|
ooo erin, jz res da da sm nova, sam bi mi blo pa lepo ce bi te spoznala . kar povej katere teme so teb zanimive in bomo to pisal pa tak obcutek sm dobila kot da jaz k sm nova odganjam vas "stare" borke res to ni moj namen... trenutno sem res vec tuki gor, ampak to zato ker mi tukaj punce dajejo pozitivno energijo, pa me cartajo, sploh k mojga ni... ampak iz moje strani res ni bilo misljeno nobeno odganjanje ali dajanje obcutka da je kdo nedobrodosel. tko d oprosti.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 22:35:06
|
|
|
|
Erin
|
Ne nisem mislila tega nooooo... samo sama se tako težko vklapljam v nove debate, ljudi in bi za nove teme,..rabila več časa da jih spoznam..ampak časa ni. Me Tilen okupira za cel dan. Ste supr punce in ste se tako lepo ujele.Moj namen ni katerekoli odganjat ali delat slabe vesti, bučka... Samo ne poznam vas in ne vem ničesar od nobene (skoraj), kar že izvem zaradi moje skleroze pozabim , zato tudi ne vem kaj pisat. Poskušam ampak ne zmorem... Še za moje prve RR-borke ki sem jih spoznala komaj sfolgam kaj se dogaja ali pa tudi tega ne saj so na vseh koncih Teme ki so zanimive pa ne bodo zanimive vam. Verjemi. Pleničke in polivanje niso lih teme ki bi vam "ustrezale" Nismo več v isti situaciji da bi lahko o tem razglabljale in komentirale -malo mi je pa tudi zoprno ker jaz že imam svojo štruco v naročju ve pa ne in ne poznam več bolečine ko se že toliko časa pehaš zanjo. Punce tukaj so najboljše kar jih premorejo vsi forumi v Slo in ne se sekirat zaradi mojega razmišljanja... sem že tkoooooooo zaspana in mal tud že iz utrujenosti pišem... Upam da tvoj lubi kmalu pride in te pocrklja tako kot si zaslužiš..naj vama ponovno snidenje obrodi nove sadove
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 22:39:21
|
|
|
|
Erin
|
DEfinitivo sem utrujena...pol napisanega komaj dojamem Ne mi z amert punce... grem spat preden na tipkovnico padem... menda je največje leglo bacilov..lačna pa nisem Nočko
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.12.2008 6:44:31
|
|
|
|
spps
|
Erin.jaz vem,da ko imaš enkrat bebico se ti svet obrne za 1000stopinj in,da človek fumkcionira mal drugač kot prej... dobro jutro beybe.a bi mal zajtrkovale,da boste lepo štaratale v novi teden?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.12.2008 7:37:32
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro erin hvala, sm ze boljs volje vsem ostalim pa dobro jutro iz ilegale mene pa se kr spika dol spodi, kok casa pa to ponavad se spika, k ovulacija je ze zdavnaj mimo en biiig hug vsem
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.12.2008 8:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla pupe moje..... Mene je pa šefica čist okupirala in sploh nimam več časa, za RR... Pogrešam vas pa tok da si sploh mislit ne morete Nisem šla nazaj brat, sem pa včeraj nekaj zasledila o nekem srečanju v centru LJ v četrtek??? Sem povabljena? Pikica enga velkega zate, ker samevaš, ampak sej bo kmalu minilo Napišite mi kej, če je kej novega, ali pa če ste se me že odpovedale RADA VAS MAM
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.12.2008 8:05:47
|
|
|
|
pikicao.
|
Ce bi brala za nazaj bi vidla d smo te ze klicale ce prideeees sam si zdej prefina, k mas tok dela hihihi hecam se jz sm pa misla d si tok zaposljena s tem zagrebom
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.12.2008 8:08:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej ja.... fino bi blo čće bi blo tko ampak žal ni Spet se začenjajo nočne more na delovnem mestu in bojim se da bom mogla spet drugo službico iskat Sem čist otožna Kako ste ve kej??? Kaj novega? Kak nov srček ali kaj podobnega?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.12.2008 8:18:41
|
|
|
|
pikicao.
|
Kaksne more ziva? kaj te muci? povej, pa ti bo mogoce lazje..lahko se tud razjezis sam vn iz sebe dej sicer se je pa dons veseli december zacel, tko d naj bo vse veselo, dajem pozitivno energijo ja pr men nc nouga, razn tega d me dol spodi spika od sobote.. nc lusn, drgac sm pa tko kot ponavadi vesela nasmejana (sicer mal zaspana) aja pa mojga pogresam . ampak sej boooooo, more biiiitt
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.12.2008 8:42:19
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Spps hvala za kavico, čajček... Erin me te pogrešamo. Vem, da so sedaj druge teme bolj aktualne in da ti časa nenehno zmanjkuje. Vseeno si želimo, da nas prideš občasno malo pogledat Pikica a te to od O špika spodaj, al si se kaj prehladila? Živa helou smo te misale. Upam, da se zadeve v službi zrihtajo.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.12.2008 8:53:45
|
|
|
|
Anonimen
|
NO ZDEJ SE JE ŽE ZAČELO.... Sorry velikim črkam Se oglasim kej ko bo čas bye bye
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.12.2008 8:59:52
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pikica a te to od O špika spodaj, al si se kaj prehladila? Ne vem ce sm se prehladila, k ponavad bi mela kaksn izcedek, ovulacija je bla pa prejsn tedn, tko d sm res brez idej kaj bi to lahko blo... gigi hvala :) drgac bi mi ti tud lahko kaksno slikco na ZS poslala, d vidm kaksna si, d te ze prej vidm kot sele v cetrtek a bo, aa a bos
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.12.2008 9:05:02
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro drage moje P R I J A T E L J I C E!!!!! Da se malo odložim sem vam skuhala kavico... Ja vem, da sem vas razočarala in da sem vas pustila na cedilu in se vam 1000x OPRAVIČUJEM!!!!! Doma je še vedno katastrofa in tonemo vse globje v črnino.... V služi pa kljub recesiji gužva in napetost.... Pa še nov računalniški program SAP uvajamo in smo cele dneve na predavanjih, da bo program začel 100% uporabljat 1.1.2009!!! Kako ste pa ve drage moje? Priznam... nisem imela še časa it pogledat kaj se je dogajalo... Upam, da ste vse zdrave!!! Da bejbiji pridno rastejo tisti rojeni in tisti v trebuščkih... Da ste vse terapevtke dobro in da folikli pridno rastejo... V glavnem, da ste vse zdrave in srečne!!!! Naj vas zame nič ne skrbi, saj sem močna in pogumna za nove izive... Sej veste kako pravijo kar te ne ubije te samo utrdi!!! Bom že preživela pa kakorkoli se bo izteklo.... Želim vam lep dan!!!!!! Mislim na vas!!!!!!! Rada vas imam!!!! !
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.12.2008 9:13:16
|
|
|
|
pikicao.
|
oktavijaaa lepo d si se oglasilaaaaa.. upam da bos vse uredila, in da bos cim prej srecna in vesela.. kar se pa uvajanja tice za nov program, pa jeeeeej spet bos neki nouga znala jz to tko gledam
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.12.2008 9:18:51
|
|
|
|
Anonimen
|
oktavijaaaaaaaaaaaaaaaaaa jst sem trenutno zelo vesela, ker je moja šefla šla na kolegij in mam 1 uro miru Upam da se tebi zadevice doma uredijo, v nasprotnem primeru pa ti želim, da se te čimprej prime kak drug tipček, ki te bo 26 ur na dan razvajal No pikica.... mogoče se je pa kaj prijelo... Mene je v nosečnosti ves čas pikalo.... od ovulacije naprej Se ti pa še hkrati malo zaupam, ker sem glih tukaj in mam malo časa Šefla je katastrofa.... predčasno je prišla s porodniške in zaorala k pri norcih Menda se je do vse do zdej enako obnašala Išče nekoga, ki bi bil popoln in enak kot ona, ampak takega človeka ni Sej jo razumem, da ji je trenutno hudo (za njo je huda izkušnja) ampak jaz kot njej totalno tuja oseba, pa nisem njen grešni kozel Ali pač??? Uglavnem.... zgleda da nimam sreče s službami Kaj je pol s tistim srečanjem? Sem povabljena ali ne?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.12.2008 9:27:55
|
|
|
|
pikicao.
|
jaaaaaaaaaaaaaaaa zzzzzzzziiiiiiiiiiiiivvvvvvvvvvvaaaaaaaaa kake mas a ti si tud pol ze mami?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.12.2008 9:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ne pikica.... žal se ni dobro končalo... ampak nosečka sem pa le bila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?