|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
30.11.2008 21:10:41   
miska73
Piki Preveri če vidiš moj album.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
30.11.2008 21:19:03   
pikicao.
ne vidm sploh tvojga profila
tko d do albuma ne znam pridit

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
30.11.2008 21:27:39   
gigi1
Miška jaz vidim tvoje albume. Samo so še od avgusta. A maš kej novga?

Piki jaz se tud veselim, da te bom spoznala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ajsi že poznam. Kdo še pride?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
30.11.2008 21:29:11   
miska73
Pod vsakim postom je ikona "Album". Tisto pritisni.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
30.11.2008 21:32:43   
pikicao.
ooooooooooooooooooooo
BLOOOOOOOOOOOONNNNNNNDDDDDDDD SMMuser posted image user posted image user posted image user posted image
jao jz

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
30.11.2008 21:33:37   
pikicao.
ne miska nc ne vidm user posted image user posted image
gigi bomo stojnice cist do potankosti predelaleuser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
30.11.2008 21:58:44   
trinity22
ojla, pupe ...

spet se mal oglašam, naj vam sporočim da je v mojem albumu moj lepi okrogli trebušček, tako kot sem obljubilauser posted image user posted image user posted image

lepo se imejte, se tipkamo

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
30.11.2008 22:09:38   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Objemčki za vse (čeprav sem že skoraj mnenja, da si jih ene več ne zaslužite, ker nas več ne marate user posted image  user posted image ) user posted image

Oooooooo user posted image user posted image user posted image Sem vmes kajne? Se strinjam s teboj... Postala sem grda grda mamica ki je pozabila na svoje borke... Ampak trenutno je aktualen samo mali in kar iščem glede njega najdem največ pri avgustovkah ki se soočajo z istimi stadiji, problemi,... Je pa res da se tukaj ne počutim več domače... Od "originalk" nas je tukaj samo še nekaj, večina nas je zapustila, novih ne poznam, takih debat ki so me pa pripeljale na to temo bork pa ni več.... in se ne najdem. Žal mi je. Se poskušam najti ampak več ali manj se ne, toda to še ne pomeni da ne mislim na vas in držim pesti... samo manj me bo tukaj...
Vas mam pa še zmeri rada in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image saj takih bork kot so tukaj ni nikjer in si zaslužijo vse dobro, s tem mislim user posted image user posted image user posted image

Nočkoooo......user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 30.11.2008 22:11:05 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
30.11.2008 22:16:07   
pikicao.
ooo erin, jz res da da sm nova, sam bi mi blo pa lepo ce bi te spoznalauser posted image . kar povej katere teme so teb zanimive in bomo to pisaluser posted image

pa tak obcutek sm dobila kot da jaz k sm nova odganjam vas "stare" borke user posted image user posted image user posted image user posted image
res to ni moj namen...
trenutno sem res vec tuki gor, ampak to zato ker mi tukaj punce dajejo pozitivno energijo, pa me cartajo, sploh k mojga ni...
ampak iz moje strani res ni bilo misljeno nobeno odganjanje ali dajanje obcutka da je kdo nedobrodosel. tko d oprosti.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
30.11.2008 22:35:06   
Erin
Ne nisem mislila tega nooooo... samo sama se tako težko vklapljam v nove debate, ljudi in bi za nove teme,..rabila več časa da jih spoznam..ampak časa ni. Me Tilen okupira za cel dan.
Ste supr punce in ste se tako lepo ujele.Moj namen ni katerekoli odganjat ali delat slabe vesti, bučka...
Samo ne poznam vas in ne vem ničesar od nobene (skoraj), kar že izvem zaradi moje skleroze pozabimuser posted image , zato tudi ne vem kaj pisat. Poskušam ampak ne zmorem...
Še za moje prve RR-borke ki sem jih spoznala komaj sfolgam kaj se dogaja ali pa tudi tega ne saj so na vseh koncihuser posted image

Teme ki so zanimive pa ne bodo zanimive vam. Verjemi. Pleničke in polivanje niso lih teme ki bi vam "ustrezale" Nismo več v isti situaciji da bi lahko o tem razglabljale in komentirale -malo mi je pa tudi zoprno ker jaz že imam svojo štruco v naročju ve pa ne in ne poznam več bolečine ko se že toliko časa pehaš zanjo.
Punce tukaj so najboljše kar jih premorejo vsi forumi v Slo in ne se sekirat zaradi mojega razmišljanja... sem že tkoooooooo zaspana in mal tud že iz utrujenosti pišem...

Upam da tvoj lubi kmalu pride in te pocrklja tako kot si zaslužiš..naj vama ponovno snidenje obrodi nove sadoveuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
30.11.2008 22:39:21   
Erin
DEfinitivo sem utrujena...pol napisanega komaj dojamemuser posted image user posted image user posted image

Ne mi z amert punce... grem spat preden na tipkovnico padem... menda je največje leglo bacilov..lačna pa nisemuser posted image

Nočko

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
1.12.2008 6:44:31   
spps
Erin.jaz vem,da ko imaš enkrat bebico se ti svet obrne za 1000stopinjuser posted image user posted image  in,da človek fumkcionira mal drugač kot prej...

dobro jutro beybe.a bi mal zajtrkovale,da boste lepo štaratale v novi teden?

user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
1.12.2008 7:37:32   
pikicao.
jutrouser posted image user posted image
erin hvala, sm ze boljs voljeuser posted image user posted image

vsem ostalim pa dobro jutro iz ilegale user posted image user posted image user posted image user posted image
mene pa se kr spika dol spodi, kok casa pa to ponavad se spika, k ovulacija je ze zdavnaj mimouser posted image

en biiig hug vsem user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
1.12.2008 8:01:35   
Anonimen
ojla pupe moje.....

Mene je pa šefica čist okupirala in sploh nimam več časa, za RR... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pogrešam vas pa tok da si sploh mislit ne morete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem šla nazaj brat, sem pa včeraj nekaj zasledila o nekem srečanju v centru LJ v četrtek???  Sem povabljena? user posted image user posted image

Pikica enga velkega user posted image user posted image user posted image zate, ker samevaš, ampak sej bo kmalu minilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Napišite mi kej, če je kej novega, ali pa če ste se me že odpovedale user posted image user posted image

RADA VAS MAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
1.12.2008 8:05:47   
pikicao.
Ce bi brala za nazaj bi vidla d smo te ze klicale ce prideeees user posted image user posted image user posted image user posted image
sam si zdej prefina, k mas tok dela user posted image user posted image user posted image  hihihi hecam se
jz sm pa misla d si tok zaposljena s tem zagrebomuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
1.12.2008 8:08:06   
Anonimen
ja sej ja.... fino bi blo čće bi blo tko ampak žal ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet se začenjajo nočne more na delovnem mestu in bojim se da bom mogla spet drugo službico iskat user posted image user posted image user posted image   Sem čist otožna user posted image user posted image user posted image

Kako ste ve kej???  Kaj novega? Kak nov srček ali kaj podobnega?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
1.12.2008 8:18:41   
pikicao.
Kaksne more ziva? kaj te muci?
povej, pa ti bo mogoce lazje..lahko se tud razjezis user posted image user posted image  sam vn iz sebe dejuser posted image user posted image user posted image

sicer se je pa dons veseli december zacel, tko d naj bo vse veselo, dajem pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image

ja pr men nc nouga, razn tega d me dol spodi spika od sobote.. nc lusn, drgac sm pa tko kot ponavadi veselauser posted image  nasmejana (sicer mal zaspana) aja pa mojga pogresamuser posted image . ampak sej boooooo, more biiiitt

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
1.12.2008 8:42:19   
gigi1
Dobro jutro

Spps hvala za kavico, čajček...

Erin me te pogrešamo. user posted image
Vem, da so sedaj druge teme bolj aktualne in da ti časa nenehno zmanjkuje. Vseeno si želimo, da nas prideš občasno malo pogledat user posted image

Pikica user posted image user posted image user posted image  a te to od O špika spodaj, al si se kaj prehladila?

Živa helou smo te misale. Upam, da se zadeve v službi zrihtajo.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
1.12.2008 8:53:45   
Anonimen
NO ZDEJ SE JE ŽE ZAČELO....

Sorry velikim črkam user posted image user posted image

Se oglasim kej ko bo čas

bye bye

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2119
1.12.2008 8:59:52   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikica user posted image user posted image user posted image  a te to od O špika spodaj, al si se kaj prehladila?

Ne vem ce sm se prehladila, k ponavad bi mela kaksn izcedek, ovulacija je bla pa prejsn tedn, tko d sm res brez idej kaj bi to lahko blo...

gigiuser posted image user posted image user posted image  hvala :)
drgac bi mi ti tud lahko kaksno slikco na ZS poslala, d vidm kaksna si, d te ze prej vidm kot sele v cetrtekuser posted image user posted image  a bo, aa a bos user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
1.12.2008 9:05:02   
oktavija
user posted image Jutro drage moje P R I J A T E L J I C E!!!!!user posted image

user posted image

Da se malo odložim sem vam skuhala kavico...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja vem, da sem vas razočarala user posted image in da sem vas pustila na cedilu in se vam 1000x OPRAVIČUJEM!!!!!user posted image user posted image user posted image

Doma je še vedno katastrofa in tonemo vse globje v črnino....user posted image

V služi pa kljub recesiji gužva in napetost.... Pa še nov računalniški program SAP uvajamo in smo cele dneve na predavanjih, da bo program začel 100% uporabljat 1.1.2009!!!user posted image

Kako ste pa ve drage moje?user posted image

Priznam... nisem imela še časa it pogledat kaj se je dogajalo...user posted image

Upam, da ste vse zdrave!!!user posted image
Da bejbiji pridno rastejo tisti rojeni in tisti v trebuščkih...user posted image
Da ste vse terapevtke dobro in da folikli pridno rastejo...user posted image
V glavnem, da ste vse zdrave in srečne!!!!user posted image

Naj vas zame nič ne skrbi, saj sem močna in pogumna za nove izive... Sej veste kako pravijo kar te ne ubije te samo utrdi!!!
Bom že preživela pa kakorkoli se bo izteklo....

Želim vam lep dan!!!!!! user posted image user posted image
Mislim na vas!!!!!!!  user posted image user posted image  user posted image user posted image
Rada vas imam!!!!user posted image !user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
1.12.2008 9:13:16   
pikicao.
oktavijaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
lepo d si se oglasilaaaaa..
upam da bos vse uredila, in da bos cim prej srecna in vesela..
kar se pa uvajanja tice za nov program, pa jeeeeej spet bos neki nouga znala user posted image user posted image user posted image user posted image
jz to tko gledam user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
1.12.2008 9:18:51   
Anonimen
oktavijaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jst sem trenutno zelo vesela, ker je moja šefla šla na kolegij in mam 1 uro miru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Upam da se tebi zadevice doma uredijo, v nasprotnem primeru pa ti želim, da se te čimprej prime kak drug tipček, ki te bo 26 ur na dan razvajal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pikica.... mogoče se je pa kaj prijelo... Mene je v nosečnosti ves čas pikalo.... od ovulacije naprej user posted image user posted image user posted image
Se ti pa še hkrati malo zaupam, ker sem glih tukaj in mam malo časa user posted image user posted image   Šefla je katastrofa.... predčasno je prišla s porodniške in zaorala k pri norcih user posted image user posted image   Menda se je do vse do zdej enako obnašala user posted image   Išče nekoga, ki bi bil popoln in enak kot ona, ampak takega človeka ni user posted image user posted image user posted image   Sej jo razumem, da ji je trenutno hudo (za njo je huda izkušnja) ampak jaz kot njej totalno tuja oseba, pa nisem njen grešni kozel user posted image user posted image user posted image   Ali pač???

Uglavnem.... zgleda da nimam sreče s službami user posted image user posted image

Kaj je pol s tistim srečanjem? Sem povabljena ali ne?

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
1.12.2008 9:27:55   
pikicao.
jaaaaaaaaaaaaaaaa zzzzzzzziiiiiiiiiiiiivvvvvvvvvvvaaaaaaaaa
kake masuser posted image user posted image user posted image

a ti si tud pol ze mami?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
1.12.2008 9:35:47   
Anonimen
ne pikica.... žal se ni dobro končalo... ampak nosečka sem pa le bila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?