|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
1.12.2008 10:15:52   
gigi1
Oktavija ravno danes sem na IVF pisala, da te pogrešam user posted image
Upam, da se ti vse zrihta tako, kot si sama želiš user posted image

Pikica, Živa bosta mogli potrpet do četrtka.
Nimam nič slik v elektonski obliki. Sem mal za cajtomuser posted image . Emšo pa to..user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
1.12.2008 10:38:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

soncek, sumljiva zakaj?
a tri je bilo včeraj slabo zaradi pudinga ali česa drugega ,upam na drugouser posted image user posted image user posted image user posted image še malo pa pride dragi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
živa:saj bo samo šefici se ne smeš pustit in objemčki samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
trinity:res lep buši ,pohvalno,lepa nosečka siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če sem kaj pozabila se opravičujem ,saj mi je vse ven vrglo je nekaj rr zaštekaluser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
1.12.2008 10:44:21   
pikicao.
user posted image gigi emso ni izgovoooor user posted image user posted image user posted image
pol mej pa v ceetrtek tablico z napisom gigi user posted image user posted image
al pa rdeco vrtnico v rokah, kot d bi sle na blind date user posted image user posted image user posted image

soncek slabo mi je blo po pudingu, k je bil narjen iz mleka 1,6..jz pa sam 0,5 pijem in mi je to pol ful mocn... pa se vodo sm cez pila user posted image user posted image user posted image
ne verjamem d se je kej prijelo ta mesec, k niso prezivel pomoje tolk dolg.. jah sej bo pa zdej k je bozicek(mam takrat lih ovulacijo) pa se moj je doma takrat user posted image user posted image user posted image
tko d bo pa takrat user posted image user posted image user posted image

pa ti soncek,kako si, si se ze pobozalaaaaaa

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
1.12.2008 11:03:34   
sonček85
ja sem se že božala in user posted image kot da bi hotel tudi kaj napisat na rr ,saj kr brcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam ,da božiček prinese lepo darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
1.12.2008 11:11:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Navijam ,da božiček prinese lepo darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še namesto mene se pobožaj user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
1.12.2008 11:15:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Se podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še namesto mene se pobožaj user posted image user posted image

bom z veseljem in tudi zate navijam ,seveda za vse decemberke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
1.12.2008 11:27:44   
ledenka
daaaaan!

se je začelo s sestankom... in upam, da bom imela mir do konca dneva user posted image  

trinity, kaki buši user posted image  moram mojega spet slikat, sej vem, sem OBUP!

živa, seveda si vabljena, no, kako vprašanje user posted image  

in oktavija se je oglasila user posted image  ti želim, da se doma vreme zjasni... tale neplodnost je hud zalogaj za partnerstvo.

pa oblekco sem menjala - na bolj decembersko varjanto user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
1.12.2008 11:47:25   
pikicao.
uuuuauauuaua ajsii.. ti si pa novaaauser posted image user posted image user posted image
vazickauser posted image user posted image user posted image  lepa si zdejuser posted image user posted image  sej si bla ze prej...

a ti si se pobozala????

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
1.12.2008 11:55:27   
ledenka
a ti si se pobozala????

sem user posted image  odkar se mi zdi, da čutim mulčka, se itak skos božam

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
1.12.2008 12:50:27   
Anonimen
hehehehehehe

SUPER ajsika.... In oblekica in vse ostalo....

Pridem... Kakšen je plan? In kdo vse pride?  Moram kaka darilca pripravit user posted image user posted image user posted image user posted image   sej se hecam... da ne bo kera mislila da jih bom res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2135
1.12.2008 12:58:01   
ledenka
plan je, da se dobimo v centru nekje po 16. na kakem finem kraju (če maš predlog, povej!). se najdemo, okrepčamo in gremo malo pogledat lučke in stojnice (to začne delat v sredo). ti je plan ok? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
1.12.2008 13:03:24   
Anonimen
Plan je SUPER!

Za lokacijo srečanja pa predlagam kar Zvezdo.... Bomo morda lahko še kako tortico si lahko privoščile ;)

Lučke sem pa itak vedno za user posted image user posted image user posted image user posted image Štante pa še bolj user posted image user posted image user posted image

Meni bi najbolj pasalo okoli 5-ih sicer ampak kakor ste se zmenile je kul.

Komi čakam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
1.12.2008 13:17:58   
ledenka
zaenkrat sta interesentki poleg naju s pikicoOOOOO še Žiži in Aqua user posted image  

sej Zvezda se je meni zdela ok ravno zaradi tortic user posted image  tista na Kongresnem trgu, da ne bo pomote! potem pa bomo itak vidle, kako bo šlo - ve si lahko kuhan vinček privoščite, jaz bom pa kak čajček na stojnicah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
1.12.2008 13:25:57   
Anonimen
heheheheh

se strinjam ja user posted image user posted image user posted image user posted image   Upam da vse pridejo... Da ne bodo zadnje minutke hinavile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2139
1.12.2008 13:26:42   
jazzz27
Hoj, hoj čvekice!!

Evo, da se prec pobaham...imamo novega kompjuterčka, ki se lahko nosi sem ter tjauser posted image ....do sedajle sem antiviruse in določene stvarce še gor štimala in sedaj čudo dela!! user posted image user posted image user posted image

Vidim, da boste imele srečanje...jaz pa ne morem priti...pa tako bi torticouser posted image ....samo sladko bi jedla...non stop....

Ajsi v sredo pa UZuser posted image ...jaz že komaj čakam, pa ti? Aja, sem te že nazaj spraševala, če poznaš dr Lomšek...dela v Rešovi ordinaciji...k njej sem naročena za NS....

Vsem en velik objem!!!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
1.12.2008 13:34:57   
ledenka
jazzzika, Lomškove ne poznam user posted image  na pregled seveda komaj čakam, samo sladko moram do takrat omejit user posted image  no, danes mi ne ratuje, je stres in kar kurim. dobim zdaj solatko, se mi ne da it ven jest, pa sem jo kar naročla.

se nam boš pa naslednjič pridružla, zdaj pa le počivaj - vsaj do 12. tedna se moraš še posebej pazit! se bomo še kaj dobile, upam, da bodo tudi druge borke spomladi mele bušija ali vsaj zagledale user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
1.12.2008 13:35:44   
ledenka
pa super user posted image user posted image user posted image  za novo mašinco!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
1.12.2008 14:00:49   
jazzz27
Ajsi sem šla pogledat koliko je že tvoj malček velik..pravi korenjak. A že čutiš, da se kaj premika? Kaj pa trebušček, se že fejst pozna?
Sladkor praviš...jaz sem sedaj trčena na kake roladice, tortice, kremne rezine, gosti sok s smetano, čokolino,....sami biserčki..joooj.

Punce meni se fulll trebuh višje pozna...ampak ne zaradi pikiceuser posted image user posted image ...
Nobena ne pozna Lomškovo...sedaj mi je pa že mal sumljivo....pa saj valda bo vse ok....sam če mi prosim katera napiše na kaj je treba bit pozoren, če mi ona slučajno nebi povedala. Kaj vprašat?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
1.12.2008 14:44:02   
sonček85
ajsi:nova preoblekca ,lepa jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
jazzzika:bravo za nov computerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
1.12.2008 14:54:04   
jazzz27
JOj...naj mi katera pove na kaj moram bit pri NS pozorna...pliz....ste vse ušleuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
1.12.2008 14:58:32   
Anonimen
nismo ušle ampak nimam pojma, ker še nisem do tja prišla user posted image

Ampak po moje itak več kot toliko nimaš kej bit pozorna... Naj ti pove tveganje in naj ti da slikico in zmenjeno user posted image

Po moje te ne rabi skrbet, če nisi pri Reškotu user posted image

Kako pa si sicer? Božaš kej bušija? Še namesto mene in ostalih na borkah?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
1.12.2008 15:19:28   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

JOj...naj mi katera pove na kaj moram bit pri NS pozorna...pliz....ste vse ušleuser posted image

na to, da ti pove spol user posted image  

ok, hec na stran. mojemu je pregledala organe, kolikor se pač vidijo, in komentirala (npr. možgani so lepo razviti, vidi se del prebavnega trakta itd). no, zmeri ti nuhalno (to je neka guba), in v povezavi s tem pogleda, ali se vidi nosna kost. pa gibe gledate, srček, poslušate bitje itd.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
1.12.2008 15:27:32   
jazzz27
No, superca...hvala za info. najbl bi me motilo, če nebi bila komunikativna in bi samo molčala...zato da vem kdaj v akcijouser posted image ....ajsi a tebi čokoladno paše ali sadno?

Živa..jaz sm ok...sedajle me slabost daje, drugače pa je vse fino fajn....božam bušija...veš da...pa tud ti kmal za nami prideš, ane?user posted image

Koliko pa vas bo na srečanju?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
1.12.2008 15:28:15   
jazzz27
Aja...Ajsi lepa oblekica!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
1.12.2008 15:38:37   
ledenka
predvidoma nas bo 5 user posted image  pikica, žiži, živa, aqua in midva user posted image  

paše mi pa kakor kdaj. na začetku bi sam jabolka jedla, zdaj mi tud kaj sladkega (žal) paše. pa trenutni hit so mandarine user posted image  jih pojem kar nekaj vsak dan.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?