|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
2.12.2008 16:34:19   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

no.....kje ste zdaj....seki a prazniš?user posted image user posted image user posted image user posted image

Boste kaj miklavžu nastavle letos? (tako kot vsako leto)user posted image

kdaj pa je Miklavž? da vidim, če lahko kaj nastavim, al bo moj doma user posted image user posted image user posted image

Ajsi lahko tud kateremu drugemu...naj bo vsaj mal podoben Miklavžuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  moj pride komaj v soboto nazaj, tko da... iščem kakega seksi miklavža user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
2.12.2008 16:42:25   
pikicao.
helllooooo
pikicao. je domaaaa se najedla zdej pa pocas ratuje mal utrujenaaa

jazzi skor me je na rit vrgl k sm prebrala, adijo pamet, res hvala bogu d si sla se drugam.. jao jao.. sam da je zdej vse ok, drugace bi jaz tja prsla pa ga jz za kravatlc prjela pa mu celo kopico gnilga sadja za vrat stresla..halooo

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
2.12.2008 16:56:00   
jazzz27
hihi...piki, teb se pa pozna pol trebuščekuser posted image user posted image user posted image ...

aqui sem iskala nadomestilo...morbit Seki najde kaj....jaz sem samo na babnice naletela...pa nismo imele modrih štumfkov (sem se spomnila na vic...misli, da ge miska gor dala)user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
2.12.2008 17:19:16   
Serendipity
jazziii - Kaj iščemo za aquico?

mene pa jezi, ker mi ne pomanjša lepo slikic... user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.12.2008 17:30:56 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
2.12.2008 17:24:03   
pikicao.
zdej me pa se zebeeee, ktera me pride pogreetuser posted image user posted image user posted image
radiator  a neuser posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
2.12.2008 19:32:42   
Anonimen
bejbe moje,.... mene pa moj dragi zajebava da sem nosečka user posted image

Pravi da sem preveč lačna non stop user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Me pa prov bradavičke srbijo... kr lušno... sem se že danes u službi čohala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste pa moje princeske? Nikjer nobene?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
2.12.2008 19:59:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

bejbe moje,.... mene pa moj dragi zajebava da sem nosečka user posted image

Pravi da sem preveč lačna non stop user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Me pa prov bradavičke srbijo... kr lušno... sem se že danes u službi čohala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste pa moje princeske? Nikjer nobene?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijamoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
2.12.2008 20:39:16   
Serendipity
živa - iz tvojih ust /no,  pravzaprav moževih  v lep user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
2.12.2008 20:53:41   
Serendipity
Ajde, van dan en vic za lejko nouč:

Dva letališka monterja sta se v službi zelo dolgočasila, saj tisti dan
ni bilo niti eno letalo potrebno servisiranja. Spila sta že vsak
6 pirov, ko se eden spomni:
"Čuj, kaj če bi probala kaki je kerozin za pit. En kolega je reko, da
ful trofi."
Beseda je dala besedo in rukneta vsak dva deci. Že po nekaj sekundah
sta bila zadeta ko prasca. Zjutraj se prvi zbudi doma v postelji.
Niti približno se ni spomnil, kaj se je vse dogajalo, vedel je le, da
je pil kerozin. Hitro se pregleda in vidi, da je še vedno v enem kosu,
da nima nič zlomljenega. Ves vesel vstane, takrat pa zazvoni telefon.
Klical ga je sodelavec in vprašal:"Si se že zbudo?"
"Seveda"
"Pa pregledo si se že, če si celi?"
"Ja, vse je v enem kosi."
"Kaj pa prdno si že?"
"Ne še."

"NE PRDI! Samo prdni ne, lepo te prosim!!!!!... Jaz te kličem iz Italije...."

user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2309
2.12.2008 21:00:10   
hmm
Zdravo punce, se malo javljam, da vidite, da še migam. Kakšen dan bolj veselo, kakšen precej manj, a čas gre naprej in ravno na njega računam, da mi zaceli rane. Včeraj sem začela delat, je kar kruto, kako sem iz nosečnice in mamice naenkrat degradirana nazaj na delavko, kot da se nič ni zgodilo. Upam, da bo šlo.
Vas pa večkrat pridem pogledat in vidim, da se vam marsikaj dogaja, super!

Se*, kaka faca, bravo za dve pikiciuser posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da ti test pokaže user posted image , poleti pa ven pokukata user posted image user posted image user posted image user posted image .
Erin, kakšnega lepega korenjaka imaš!user posted image user posted image
sonček85, kako čas hiti, se mi zdi, da še malo, pa greš rodituser posted image .
ledenka, ti boš tudi že kmalu na poloviciuser posted image .
jazzz27, temu tvojemu g. bi bilo treba jajca odrezatuser posted image . Da se je pa treba tako boriti za svojo pikico, je pa že od sile.
pikicao. in živa25, nekaj slišim, da bodo pluseki padali ta mesec. Navijam!user posted image user posted image
gigi1, tebi pa pozitivnosti ne zmanjka, superuser posted image .
spelka12, naj ti do januarja hitro mine!
Lep pozdrav tudi murkici, miski73, trinity22, spps, oktaviji in ostalim!
In hvala vsem za tople besede, ki ste jih izrekle ob moji izgubiuser posted image .

Danes sem videla, da ste seznamček urejale in mi je postalo kar hudo in mi je kar žal, ko vidim, da tudi vas to razžalosti. Imam pa eno prošnjo glede seznamčka, rada bi namreč, da me napišete med ponosne mamice, saj sem bila in sem še zelo ponosna na svojega sinčka Tinčka, ki je se 12 dni boril, da bi ostal z nami in pri tem kljub cevkam in osamljenosti v inkubatorju zgledal, kot da je to nekaj čisto preprostega. Veselje ga je bilo gledati, kako je mahal, brcal, se pretegoval in zehal, pa tudi spančkal s polnim trebuščkom. Na seznamček dajte prosim te datume, rodil se je 9. 10. 2008, zapustil pa nas je 21. 10., njegovo polno ime pa je bilo Konstantin.
Toliko za danes, se še kaj javim. Upam, da se bom že v začetku leta lahko začela boriti z vami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
2.12.2008 21:02:32   
Serendipity
hmm - user posted image ne mine niti dan da ne bi pomislila nate, na vaju, na vas ... Bom pa takoj uredila seznamček... mi ga je bilo že žal, da sem ga privlekla na plan, saj se bojim, da sem s tem obudila marsikomu boleče spomine ...

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
2.12.2008 21:06:43   
Serendipity
user posted image     user posted image user posted image

BORKE ZA user posted image :

user posted image

• Oktavija - CE - (RD 21.5.1980)
  • Murkica - LJ - (RD 21.12.1984)user posted image
  • Spelka12 - user posted image user posted image gre v nove boje; pregled v GK LJ 17.11.2008
  • Fargesia  -  drugi IUI  (RD 14.7.1982) - user posted image   - test 17.12.08
  • Polaris - MB -(KROG?)- jolly še ni vnovčen  user posted image  
  • LuNa73 - CE/MB
  • Vita80 - xx - biomedicinska pomoč
  • Serendipity - Prekmurje - 1. ICSI - test 15.12.08
  • aqua77- KP - posvet pri G 14.1.2009   user posted image
  • ~Biba~ - čakamo, da se opogumi in pokliče ambulanto! user posted image
  • pikica36 - koroška
  • Živa25-Lj
  • pikicao - papca Klomifen + Dabroston
  • gigi1  - gre v nove boje
  • Sulfinija -user posted image user posted image gre v nove bojeuser posted image

• miska73 - CE - gre v nove boje user posted image
  • skuštrana suzi
  • daisy23 - IVF/ICSI -user posted image
  • argojuhica -  user posted image  - user posted image

•  
  • user posted image   user posted image user posted image  user posted image     user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke user posted image !!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image                  

user posted image NAŠE SREČKE NOSEČKE:user posted image
     user posted image
    Ledenka - srečka nosečka user posted image PDP 11.5.2009
    Sonček33 - srečka nosečka user posted image  PDP 27.1.2009 user posted image
    Spps - srečka nosečka user posted image  PDP 7.3.2009
    Matt - srečka nosečka user posted image  PDP 11.4.2009
    Sonček85 - srečka nosečka user posted image  PDP 24.4.2009
    trinity - srečka nosečka user posted image  PDP 14.3.2009
    nf - srečka nosečka user posted image  PDP
    Jazzz27 - srečka nosečka user posted image PDP 10.7.2009
    • Lučka 25 - srečka nosečka user posted image  PDP

user posted image PONOSNE MAMICE:user posted image
      user posted image

user posted image Erin - 6.8.2008 povila Tilna user posted image
      user posted image  Beyba - 23.6.2008 povila Elo user posted image

user posted image  Hmm -  9.10.2008 - 21.10.2008 user posted image   Konstantin user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.12.2008 21:08:20 >

• Neposredna povezava do sporočila: 2312
    2.12.2008 21:11:44   
    hmm
    Hvala Se*user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2313
    2.12.2008 21:58:43   
    spps
    hmm,lepo,da si se oglasilauser posted image  vem,da rabiš svoj čas,ampak,upam,da boš spet imela dovolj energije,da boš čvekala  z nami,predvsem pa ,da boš šla v nove bojeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu hmm)
    Neposredna povezava do sporočila: 2314
    2.12.2008 22:02:59   
    spelka12
    hmm user posted image user posted image user posted image user posted image
    Se* čestitke za user posted image user posted image . Naj pridno rasteta v velika sončka

(odgovor članu spps)
    Neposredna povezava do sporočila: 2315
    3.12.2008 6:09:12   
    spps
    dobro jutro punce!
    VČERAJ NISEM USPELA prebrat strani za nazaj-vidim pa.,da se je kr neki dogajalo:
    jazzi-sem kr debelo pogledala,,da imaš bedaka za Guser posted image
    SE* držimo pestke,pa za pikico ,pa ajsiko,pa za živo... v glavnem za vse moje babike na Borbiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 2316
    3.12.2008 7:29:47   
    Serendipity
    Jutroooo,

da ne pozabim pikolina & za vse, ki ste ''slamnate'':  user posted image

Pa še kavica: user posted image

FSM user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.12.2008 7:30:14 >

(odgovor članu spps)
    Neposredna povezava do sporočila: 2317
    3.12.2008 8:00:22   
    Anonimen
    hehehehehe

Se* kako dobro jutro.... Hvala za kavico user posted image user posted image user posted image

Hmmm tudi sama se dostikrat spomnim nate in mi je prav hudo pri srčku. Kljub temu da te ne poznam in tvoje zgodbe tudi na, pa sem želela ti samo povedati, da sem ponosna nate in na tvoj pogled na dogodke. Ti SI mama in vedno boš, čeprav tvojega sinčeka ni več pri tebi. Je še na boljšem user posted image user posted image user posted image   Spominjaj se ga brez sramu ali podobnih občutkov, ne glede na odzive iz okolice. To je tvoja pravica user posted image

NO ampak  da ne bom preveč filozofirala user posted image user posted image user posted image

Danes se mi je moj opravičil za par pikrih na mojo požrešnost user posted image user posted image user posted image   Se mi kr mal fajn zdi.... Ampak navijanje pa ta mesec ne bo prišlo prav, ker se M že kar napoveduje, tko da user posted image

Ampak bomo pa naslednji mesec imeli več sreče user posted image user posted image user posted image

Kako ste pa moje pupike? Špelka se nekaj poredko oglaša user posted image Zate velja enako, kot sem napisala za Hmm.

Se* Kako se počutiš? Uživaš? Se kažejo kaki znakci? user posted image user posted image user posted image

Pikicaaaaaaaa kje siiiii????

In Aqua??? In Biba?? In žižika???

In naše nosečkice: sončka, jazzzika, ajsika...? Božajte svoje bauhije namesto nas user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 3.12.2008 8:02:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 2318
    3.12.2008 8:30:05   
    Serendipity
    živa - Oj, oj! Nobenih znakov ne gledam in ne spremljam. Poskušam ne misliti na to, ker drugače se bojim, da bom stalno iskala nekaj. Kako si?

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2319
    3.12.2008 8:31:08   
    pikicao.
    helloouser posted image

hmm upam da bos iz dneva v dan mocnejsa, pa da k prides nazaj na borbo saj za sekundo odmislis kaj je bilo. Da ti bo pa lazje, bom pa ze jaz zganjala norcije pa sam iz sebe norce pokala, tko da ce ne druzga se bos mogla meni mal nasmejatuser posted image . bodi mocna, tko kot si ze, posiljam ti en velik objem

spela nisi napisala a lahko prides jutri?

ziva navijam d si noseckauser posted image user posted image user posted image .. pa kr papci ce ti pase, ce mas slucajno pikico, d ne bo prkrajsana za kajuser posted image user posted image

spps kje se pa ti potikas? a a a? nc te ni sm gor, a a a user posted image user posted image  aja pa nc zame pesti drzat, raje za se* pa zivo, jaz vem d se ni prjel

se* ze kaksni znakci?? kmalu bo test user posted image user posted image

jazzi moja mocna puncauser posted image user posted image  se kr mi n egre iz glave kaj ti je un G reku, jojoj..ah sej bo ze slo vn iz glave, k sm itak blond, pa ni velik prostora not v glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi pozabla vprasat, a mormo bit kako posebno oblecene, d se prepoznamo user posted image user posted image user posted image

aquica mojaaa.. men se zdi d jutri ne bo snega, tko d se ze veselim..in kaj si gledala kej vceraj po tv-ju

biba a si se ze narocila?kdaj mas?

no zdej pa jz: vceraj k sm prsla domov, sm vam se tist post napisala d me zebe, pol sm pa zadremala do pol sedmih, se sla stusirat in zaspala ob 19.00 pa spala vse do 05:00...
    se spravim pokonci, me je zacelo spet spikat, ustanem..se mi je zvrtelo (to je zaradi nizkega pritiska)... pol mi je zrd tega se ratalo slabo, ampak samo za sekundo, tko d k sm kupcek podrla se je pol umirilo..in se ulegla nazaj.. tko d sm dons doma d bom jutr cila za srecanje..
    pa se neki se mi roke tresejo, ampak cist en micken, skoraj neopazno...
    tko d ne vem kaj mi je, ah pride tak dan k si vs cudn..

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2320
    3.12.2008 8:34:48   
    Serendipity
    piki - lahko so to:
    a) znaki za user posted image
    b) znaki, da močno, močno pogrešaš dragega. Kot droga ti je in zdaj že nekaj časa ni bilo doze pa ...

Upam, da je pod A! user posted image

ps: odgovor na moje znakce je zgoraj nad tvojim postom user posted image

(odgovor članu pikicao.)
    Neposredna povezava do sporočila: 2321
    3.12.2008 8:36:10   
    Serendipity
    Pupe - lepo uživajte jutri in se ne pozabite pofočkat zame, ok? user posted image  Vsaj 4 slikice zahtevam - dve resni in dve noro odštekani! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2322
    3.12.2008 8:39:19   
    Anonimen
    ja ja pikica.... neveš kaj ti je al nočeš vedet??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pravim samo NAVIJAMM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    user posted image user posted image user posted image

Se* Vem kako se počutiš... Tudi jaz nočem opažati znakov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
      Neposredna povezava do sporočila: 2323
    3.12.2008 8:41:03   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Pupe - lepo uživajte jutri in se ne pozabite pofočkat zame, ok? user posted image  Vsaj 4 slikice zahtevam - dve resni in dve noro odštekani! user posted image user posted image

heheheheheh

Bomo bomo.... Se bomo potrudile, da ne bomo pozabile nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi pa ta teden vleče kot špaget.... user posted image user posted image Ziher zaradi svašta pi.darij ki jih mam na grbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2324
    3.12.2008 8:43:40   
    Serendipity
    živa - saj je težko ne analizirat, se pa trudim, da si ne vsilim nekega mnenja o tem kaj se dogaja ...

Pupe, rabim vašo pomoč - včeraj sem se želela praznično oblečt, pa mi na avatarju noben aslikica ni fajn ven izpadal, ko sem jo pomanjšala... Je kera kakšen ekspert v tem?

npr tale: user posted image

Kako jo naj pomanjšam, da ohranim njeno kvaliteto?

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2325
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dojenje.
    Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?