|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
10.12.2008 11:20:14   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

piki mal višje maš eno fotko za dobro jutro... user posted image

ulala :) ja to si zdle prpopala user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
10.12.2008 11:21:03   
pikicao.
larilu vem vem kje je touser posted image user posted image user posted image
ja predvidevala s d mas ze otroka k ga mas kot avatar user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
10.12.2008 11:21:49   
aqua77
sem že prejle mela narejeno sam nisem kliknila potrdi, ker sem mela nekoga v pisarni... user posted image

mal z zamudo ampak bo za ponucat...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
10.12.2008 11:22:47   
pikicao.
ja zamuda je opravicljiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  torej kdaj te naj pol ugrabm? pa tvojo familijo, d vas ne bo zalilo tam doluser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
10.12.2008 11:23:07   
Anonimen
kako pa to da veš kje so te rovte?sm kr presenečena k redko kdo ve dokler ne omenim Pluta pol se jim pa že bolj svita
ja ta pišče je moj sinko

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
10.12.2008 11:24:07   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ja zamuda je opravicljiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  torej kdaj te naj pol ugrabm? pa tvojo familijo, d vas ne bo zalilo tam doluser posted image user posted image

takoj ko plus zagledaš, boš itak na poti k nam... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
10.12.2008 11:25:00   
pikicao.
uuu pol bos pa se cakalauser posted image user posted image user posted image user posted image
te zna prej zalituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
10.12.2008 11:25:10   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

kako pa to da veš kje so te rovte?sm kr presenečena k redko kdo ve dokler ne omenim Pluta pol se jim pa že bolj svita
ja ta pišče je moj sinko

jaz mam tud sineta! user posted image  sam je "mal" večji... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
10.12.2008 11:25:45   
aqua77

uuu pol bos pa se cakalauser posted image user posted image user posted image user posted image
te zna prej zalituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za en dan ne bo krize.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
10.12.2008 11:26:16   
pikicao.

ja ta pišče je moj sinko

k je to moj konc..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
10.12.2008 11:27:11   
pikicao.

za en dan ne bo krize.... user posted image user posted image user posted image user posted image

en dan..ti pa mas ideje.. zdej cakam d se tetka oglasi d pol lahko zacneva delat ponovnouser posted image user posted image  pol pa skpi cakave na user posted image  crtici
kdaj mas ovulacijo?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
10.12.2008 11:29:29   
Anonimen
tvoj konc?user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
10.12.2008 11:30:01   
aqua77

en dan..ti pa mas ideje.. zdej cakam d se tetka oglasi d pol lahko zacneva delat ponovnouser posted image user posted image  pol pa skpi cakave na user posted image  crtici
kdaj mas ovulacijo?

sem jo lih mela predvčerajšnim, sam ni blo še nič akcije od operacije, tako da bo naslednja O šele naslednji mesec takle čas...

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
10.12.2008 11:31:56   
pikicao.

tvoj konc?user posted image

ja so zasavja prides tud tam mim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
10.12.2008 11:33:06   
pikicao.

kdaj mas ovulacijo?

sem jo lih mela predvčerajšnim, sam ni blo še nič akcije od operacije, tako da bo naslednja O šele naslednji mesec takle čas...

sej pol bo pa januarska akcija..sej ves novo leto, novi zacetek, nova strucka v narocjuuser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
10.12.2008 11:35:15   
sonček85
me ni eno uro pa že napišete 2 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no grem jaz sedaj delat kosilo ,pa vas pridem še kaj kasneje pogledatuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
10.12.2008 11:35:16   
aqua77

kdaj mas ovulacijo?

sej pol bo pa januarska akcija..sej ves novo leto, novi zacetek, nova strucka v narocjuuser posted image user posted image

evo pod to se pa podpišem, sem takoj za!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bova skupaj trebuhe božale!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
10.12.2008 11:35:56   
gigi1
Daaan pupike user posted image

Kako smo?

Živa user posted image pocajtaj se čimprej.

Aquica se mi je kar zdelo, da ti je en uletu med pošiljanjem posta user posted image

Pikica sam, da si boljša user posted image . Vseeno bi bilo dobro mal kri prečekirat. Sem vidla slikco. Hvalauser posted image

Jazzy user posted image  kolk sem te vesela user posted image . Folno je pa dobro kar celo nosečnost pit. Katere tablete pa imaš, da so tako konjske? Tifol (samo folna kislina) so čisto micane tabletke. Verjetno imaš Elevit, ki je kombinacija vseh možnih vitaminov. Če misliš še naprej tudi ostale vitamine piti, ti bolj priporočam Centramed Mami, ker je po Elevitu večini nosečk slabo...pa še A vitamin vsebuje, ki ga pa ni dobro predozirat.

Se* upam, da še uspešno reklamiraš Persil, Ariel...user posted image  user posted image  user posted image

Sonček33 kako si? Vse OK?

Spps pa tvoje slabosti? So mimo?

Murkica ja so face tele naše borke user posted image

Miška draga kje si? V NS te povabim, še prej pa v BG za novo leto user posted image

Sonček85 si pobožala bušija?

Ajsika kako zrasel čez noč? Slikco pliiiiiz user posted image  user posted image  user posted image

larilu js pa čist točno vem kje si doma user posted image . Pa Pluta ni treba omenjat user posted image . Me kar strese ko se spomnim..

Biba, Lunca oglasita se. Vaju misamo

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
10.12.2008 11:37:12   
pikicao.
evo pod to se pa podpišem, sem takoj za!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bova skupaj trebuhe božale!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ce ne drugega bom jz tvoj trebuscek bozala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
10.12.2008 11:39:41   
aqua77

ce ne drugega bom jz tvoj trebuscek bozala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz bom čez par dni že tvojga!!!

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
10.12.2008 11:43:06   
aqua77
piki sem našla, kakšni anglčki pri vas po luftu letajo za praznike....

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
10.12.2008 11:43:15   
Anonimen
gigi sej ni blo tok hudo no,itak so bli pa vsepovsod policaji pa vojaki no pa jaz z lopato v rok k je blo treba kidatampak vam povem kolk so bli ti policaji presrani tko so se bal joj revčki drgač pa ni bil sam plut kriv je bil tud mož zraven in najbolj bogi so pa otroc

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3047
10.12.2008 11:43:22   
pikicao.
ja k se bom zredila zrd bozicne vecerje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
10.12.2008 11:44:06   
pikicao.

piki sem našla, kakšni anglčki pri vas po luftu letajo za praznike....

user posted image  

fuuuj kok mam umazano rituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
10.12.2008 11:45:58   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Daaan pupike user posted image

Kako smo?

Živa user posted image pocajtaj se čimprej.

Aquica se mi je kar zdelo, da ti je en uletu med pošiljanjem posta user posted image

Pikica sam, da si boljša user posted image . Vseeno bi bilo dobro mal kri prečekirat. Sem vidla slikco. Hvalauser posted image

Jazzy user posted image  kolk sem te vesela user posted image . Folno je pa dobro kar celo nosečnost pit. Katere tablete pa imaš, da so tako konjske? Tifol (samo folna kislina) so čisto micane tabletke. Verjetno imaš Elevit, ki je kombinacija vseh možnih vitaminov. Če misliš še naprej tudi ostale vitamine piti, ti bolj priporočam Centramed Mami, ker je po Elevitu večini nosečk slabo...pa še A vitamin vsebuje, ki ga pa ni dobro predozirat.

Se* upam, da še uspešno reklamiraš Persil, Ariel...user posted image  user posted image  user posted image

Sonček33 kako si? Vse OK?

Spps pa tvoje slabosti? So mimo?

Murkica ja so face tele naše borke user posted image

Miška draga kje si? V NS te povabim, še prej pa v BG za novo leto user posted image

Sonček85 si pobožala bušija?

Ajsika kako zrasel čez noč? Slikco pliiiiiz user posted image  user posted image  user posted image

larilu js pa čist točno vem kje si doma user posted image . Pa Pluta ni treba omenjat user posted image . Me kar strese ko se spomnim..

Biba, Lunca oglasita se. Vaju misamo

ojla žižek!!! kje se nam pa ti potepaš???? moreš večkrat pridet sem, drugač bomo same traparije pisale.... user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si mi kaj? a si že dobila sestro od dr.R? stiskam pestke da se zmeniš čim boljše in čim prej novim zmagam naproti...

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?