ledenka
|
no, kako ste kaj, borkice moje? sem ravno nazaj z enega zeloooooo morečega sestanka, sem skoraj zaspala. sicer pa sem ok, lačna ampak bomo preživeli - grem na kosilo čez par minut. buši raste in ga božam v imenu vseh vas! in mali že kar brca Se* čestitam za belino! na datum za tvojo M se nikar ne zanašaj, ker ti hormoni itak ciklus po svoje uredijo. običajno pride M ene 15 dni po punkciji, tako da je belina zares dober znak! pikica, tudi meni ni všeč tole tvoje zdravstveno stanje kaj pa, če rabiš kak antibiotik, ti pa se kar pacaš doma??? po ene 5 dneh vročine moraš res it k zdravniku. pa žal mi je, da je prišel nezaželeni obisk... žiži, bejba kako si kaj ti? si bolj leteče sorte, vidim... upam, da se boš s sestro Miro zmenla, da začneš že naslednji mesec sej boš čakala takrat tatretjo M aqua ma ti si vedno bolj seksi! a veš, da so mi bli prejšnji teden tvoji uhani noro dobri... sonček85, nehi lepit slikce hrane gor bom prišla na obisk, pol boš pa mela! miška, bejbi, te tudi jaz pogrešam larilu, sem se nasmejala tvoji slikci zjutraj spps, ti kar malo migaj, če le lahko, da boš fit mami! živa draga, kje pa si ti danes? Fargi, sem na IUI temi vidla, da maš naslednji teden testek! držim pesti za beyba, ste že na resni hrani, uau! erin, kaj pa pri vas? murkica, super, da se je začelo odvijat! držim pesti, da bo kmalu pa moje drage borke, ki so pogrešane... Lunči, Polaris, pikapoka, sonček33, špelčika... sigurno sem še katero spustila... missam vas!