|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
11.12.2008 10:57:49   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tale je pa tak mal sumljivuser posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
11.12.2008 10:59:39   
Anonimen
ah ne kje pa to se sam teb zdiuser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
11.12.2008 11:01:55   
pikicao.
tak se je vcasih sprehajal po ZP v Lj. jao jao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
11.12.2008 11:04:10   
Anonimen
se spominm jauser posted image
pa mene je en za rit prjel in si ga drku pa to na avtobusu poln ljudi,kva se mi je scufal sm ga tko v jajca brcnila pa še bulerje sm melauser posted image user posted image user posted image se je komi z avtobusa spravuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
11.12.2008 11:12:09   
Anonimen
dans se mi pa čist nč ne da še manj k včeriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3130
11.12.2008 11:13:35   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

tud jz sm dons bl pr t cudnih..pa vrocino mam spt..pa se ta napihnjenost..se pocutm k blowfish
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
11.12.2008 11:22:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

tud jz sm dons bl pr t cudnih..pa vrocino mam spt..pa se ta napihnjenost..se pocutm k blowfish
user posted image
tudi sama sem danes k cotauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
11.12.2008 11:29:41   
gigi1
Daaan pupike.

Pikica bejž no k zdravniku. Tale tvoja vročina mi ni nič všeč user posted image

Živa kako si ti danes?

Se* belina, belina...še malo pa boš nalulala plusek user posted image

Beyba čestitke Eli za prvo pravo papico user posted image  user posted image  user posted image . Zdej si boš pa joške malo odpočila user posted image

Erin kako sta vi2 s Tilkotom?

Fargi se je oglasila user posted image  user posted image  user posted image . kako si ti srce? Kaj novega?

Larilu je hecen tale tvoj jutranji pošastko user posted image

Spps ti imaš vsaj konkreten razlog zakaj ne migaš. Jaz pa...user posted image  Nič se mi ne da po tem mrazu in dežju brrrr.

Murkica jaz bi bila kar vesela, če bi bil moj takle user posted image  user posted image  user posted image . Me radijatorčki nič ne motijo user posted image . Moj ma že kar konkreten bojler user posted image

Sonček85 ti pa same ta fejst sladice delaš user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
11.12.2008 11:35:30   
sonček85
gigi:ja malo pa morem sebe in bejbija razvajatuser posted image user posted image user posted image user posted image sem dala 1kg dol pol se pa s takim bašem ob 20.00 zvečiruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
11.12.2008 11:38:36   
ledenka
user posted image

mal za posladkat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
11.12.2008 11:42:20   
Anonimen
kolk pri nam padauser posted image pa še megla se spušča

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3136
11.12.2008 11:43:31   
Anonimen
gigi that's me ob 6 zjutriuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3137
11.12.2008 11:54:08   
ledenka
no, kako ste kaj, borkice moje? sem ravno nazaj z enega zeloooooo morečega sestanka, sem skoraj zaspala. sicer pa sem ok, lačna user posted image  ampak bomo preživeli - grem na kosilo čez par minut. buši raste in ga božam v imenu vseh vas! in mali že kar brca user posted image  

Se* user posted image  čestitam za belino! na datum za tvojo M se nikar ne zanašaj, ker ti hormoni itak ciklus po svoje uredijo. običajno pride M ene 15 dni po punkciji, tako da je belina zares dober znak!

pikica, tudi meni ni všeč tole tvoje zdravstveno stanje user posted image  kaj pa, če rabiš kak antibiotik, ti pa se kar pacaš doma??? po ene 5 dneh vročine moraš res it k zdravniku. pa žal mi je, da je prišel nezaželeni obisk...

žiži, bejba user posted image  kako si kaj ti? si bolj leteče sorte, vidim... upam, da se boš s sestro Miro zmenla, da začneš že naslednji mesec user posted image  sej boš čakala takrat tatretjo M

aqua user posted image  ma ti si vedno bolj seksi! a veš, da so mi bli prejšnji teden tvoji uhani noro dobri...

sonček85, nehi lepit slikce hrane gor user posted image  bom prišla na obisk, pol boš pa mela! user posted image

miška, bejbi, te tudi jaz pogrešam user posted image

larilu, sem se nasmejala tvoji slikci zjutraj user posted image  

spps, ti kar malo migaj, če le lahko, da boš fit mami! user posted image

živa draga, kje pa si ti danes? user posted image

Fargi, sem na IUI temi vidla, da maš naslednji teden testek! držim pesti za user posted image  

beyba, ste že na resni hrani, uau! user posted image

erin, kaj pa pri vas? user posted image

murkica, super, da se je začelo odvijat! user posted image  držim pesti, da bo kmalu user posted image  

pa moje drage borke, ki so pogrešane... Lunči, Polaris, pikapoka, sonček33, špelčika... sigurno sem še katero spustila... missam vas!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
11.12.2008 11:56:40   
Erin
user posted image

Kliknite nanjuser posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 11.12.2008 11:57:42 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
11.12.2008 11:57:21   
Erin
sem ravn hotla mal napisat pa se je mali zbudu

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
11.12.2008 12:07:03   
Anonimen
ledenka sej vem da hot zgledam na vse zgodi zjutri a ne sigurno vas zanima recept da tkole lep zjutri vstaneš?no k sm tok dobra vam ga povem:celo noč vstajam iz pojstle in hodim tamavčija dvigovat ga uspavam grem nazaj v pojstlo čez minut pa spet in ponovi vajo čez celo noč.no drage moje tkole je to za lepoto je treba potrpet baje

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3141
11.12.2008 12:15:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image

iiiiii kao lepo ,skoraj jokat sem začela
res lepo+user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
11.12.2008 12:15:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
sonček85, nehi lepit slikce hrane gor user posted image  bom prišla na obisk, pol boš pa mela! user posted image
ti kr boma dve nosečki se basali skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
11.12.2008 12:17:03   
jazzz27
No vidim, da ste kar razpoložene.

pikiO, če imaš vročino in se slabo počutiš, res ni druge, kot da greš k zdravniku. Mogoče bojo mal kri pregledal, pa vodo,...sicer pa, če je trebušna gripa, so ti napotki že verjetno dani.

ajsi...bogica, si te kar predstavljam, kako si lezla pod mizo od dolgočasjauser posted image . A z mamo sta se že zmenile glede mačkov?user posted image  Včeraj je že padla doza samo dveh Prometrijev. Bom zmanjševala.

Žižika...madoniš, kaj pa če je meni res muka po elevit...kaj so navgravžni, da sploh ni res. Bog ne daj da ga z jezikom mal okusim, kot bi drek z medom pomešan lizala...fujjjj. Trenutno sem čist ok. Ko pa pojem tisto stanje mi je pa grozno. Mah dobr da imam vas, da mi kaj poveste, ker itak mi samo ne kapneuser posted image . Bom probala kaj druzga jemat, HB imam Elevita smo še par kapsul. Pa še tako poceni ni..pa še A vitamin ima....jao, jao!!! Kako je bilo na potovanju, a si kaj novega videla? A ste bli na kaki football tekmi?

Miška...tist včeraj je bil svetovni vic. Bogi možek....njej pa kapo dol. Nisi pa odgovorila...kdaj bo kaj akcije naprej, da bomo lahko navijale!!

Aqui..kako to, da niste že tega meseca zaštartali...?

Živa..pa ti si tud bolana...boge ste moje pupike. Čajčka, pa cartanje z dragim....da so na konc še oni bolniuser posted image user posted image

larilu....zdej pa tud jaz vem kje si doma...sam da ste plut omenile.....saj še dobr, da taki nesrečniki kar sami naredijo konec in ne obremenjujejo države oz. nas.

Se*...naj ostane belo..itak. To je pa res kar je ajsi napisala....naravni cikel nima sedaj nič veze s temi vsemi hormončki....jaz sem delal test 13ti dan po transferju in je bil +....tako da pogumno še mal, pa bouser posted image ....

sonček33...kako si? Se je stanje umirilo?

sonček85, pa ti? Si vredu?

spps...slabo ti je še vedno? A te mali v želodec žoka?user posted image  Sem se nasmejala tvojim obiskom na wc, čeprav jaz nisem nič boljšauser posted image

murkica...važno je da se stvari začnejo premikat in da mal odmisliš in na koncu še naravno zanosiš.

BIba!!!!! BR MR BR!!! Kje si mačka?!

Beyba...a te Ela čist okupirala? No le pridi mal javit kako si in mala....še mal pa bo sama šibala!

polaris...tebe pa tud že bolgo ni blo...daj oglasi se kaj, pa magar na mail.

Erin..ku ku!! A je Tilen ok?

Špelkica.....khm, khm....kje pa smo? No ne bom ti še na zs težila. Le javi se kaj.

luna....ti pa tud med misanimi!!! Te že celo večnost ni bilo gor. Raport. Manjkajo kake napovedi!

Oktavija...a si gut? Krepiš imunski sistem?user posted image  Pridi se kaj javit.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
11.12.2008 12:20:20   
jazzz27

user posted image

Kaj je dober..ne morem verjet..jaz bi prec imela enega takega živega...pa to vzdušje.....iiiiiiiiiiiiiiii.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
11.12.2008 12:23:07   
sonček85
jazzzika:jaz sem super ,pa ti moja nosečka kako se počutišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jas res a ni tako lep ,pa kako si stolek prinese in vse joj kr mela bi ga user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
11.12.2008 13:05:18   
sonček33
Serendipity - joj čisto malo še. In jaz imam tak dober filing za vaju.

Jazzz - sonček počiva, da bo mali pingvin ostal v trebuhu do januarja.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
11.12.2008 13:18:08   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image

Kaj je dober..ne morem verjet..jaz bi prec imela enega takega živega...pa to vzdušje.....iiiiiiiiiiiiiiii.

meni pa noče odpret user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
11.12.2008 13:27:05   
sonček85
a si kliknala na sliko in potem ti odpte shrani.si ,pol pa daš sam play

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
11.12.2008 13:29:55   
jazzz27
Sonček85 jaz sem kar ok...no saj sem pisala že o slabostih. Kar sem iskala, to sem dobilauser posted image .

Ajsi...ne vem zakaj ti ne odpre...škoda, pa je tako cute....čaki, mogoče pa lahko pomagam

http://www.shrani.si/?1W/TN/370YXESq/tattyteddy-starringmetoy.mp4
mogoče bo šlo...probaj.

sonček33, ti kar počivaj, da bo vse ok. Se zgodi včasih kak lažni preplah, ne se bat. vse bo ok.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?