Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 15:50:01
|
|
|
|
pikicao.
|
kaksen pujsek bi pa bla ce neb mela manikure na bahamih halo vsi pujski bi se mi smejali se posebi un t zelen pa moder.. ona dva sta dala to ze cez
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 15:50:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 neki o enih vtečkah je blo brat... tebe je vsaj povabila kaj se pritožuješ?? to je pa tud res, pa masirat tud znam...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 16:02:38
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 neki o enih vtečkah je blo brat... tebe je vsaj povabila kaj se pritožuješ?? to je pa tud res, pa masirat tud znam... kaj znarate koklje moje..tale RR neki steka...sm ze 2x napisala pa mi kr en error javlja ziva ti mi lahko pa pijaco nosis
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 16:04:15
|
|
|
|
pikicao.
|
taksnile bodo pa nasi fani pa nosilci opreme
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 16:08:22
|
|
|
|
pikicao.
|
lejte ta hrbet
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 16:34:35
|
|
|
|
sonček85
|
sem rekla da moram mal pokukat pa vidm ,da ste spet tolk strani načvekale
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 16:45:15
|
|
|
|
Fargesia
|
gigi in jazzzika, hvala! drugače pa nič novega... me pa že kake tri dni ornk zvija pa špika, pa neha, pa spet...trebuh mam pa napihnjen...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 17:43:23
|
|
|
|
gigi1
|
Pikiiii un tavelik je pa moj moj moj Aqui za na Bahame grem tud jst parkljce masirat
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 17:52:51
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pikiiii un tavelik je pa moj moj moj Aqui za na Bahame grem tud jst parkljce masirat hihihihi a un k ma sam prsi je tvoj ja no vidis aqua biznis sm ti nrdila
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 18:16:45
|
|
|
|
gigi1
|
Ne, ma prav lušne žnabljce . Se zihr fejst kušuje. To je men ful pomembno
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 18:31:57
|
|
|
|
Serendipity
|
Hey mišike .... delam teste za dečico in se jezim. Prejle sem se nažrla nmnjami pizze, pa čokolade, zdaj pa me slaba vest ma Ta ta moker je - HOT! Mmmmmm, bi se človek kar zasanjal .... Fargi - mislim nate. Držim pestke!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 18:35:46
|
|
|
|
gigi1
|
Se*kica kar brez slabe vesti. Pri meni si zapisana kot srečka in močno verjamem, da bodo pice in čokolade še padale v naslednjih mesecih
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 18:37:20
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ne, ma prav lušne žnabljce . Se zihr fejst kušuje. To je men ful pomembno mmmm...men je pa un z utezmi...njaaaammmiii ja gigika moja a kr lubckala bi se na enga na licka mwaaaa se* kaj pa sestavljas..pa dobr tek za nazaj moj je sou pa na rekreacijo..tko d sm sama oz sem na RR
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 18:42:12
|
|
|
|
Serendipity
|
piki - ma ''mučim'' se z nekimi preverjanji za 4. razred - iščem primere z božično tematiko, da jim bo bolj ''zanimivo'' in že 3 ure raziskujem po netu (imamo pa števila, barve, igrače in osnovno besedišče). žižika moja - naj se ti besede pozlatijo!!!!! Mene žeee taaak prstiiii srbiiijooooo!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 18:46:26
|
|
|
|
pikicao.
|
kaksne barve je bozicek.. kok jelenckov ma bozicek koliko casa traja bozic napiši bozicno pesmico uuuuu kaksne barve je rudolfov nos pa kje je doma bozicek pa na smrekci je 75 bozicnih okraskov (gigik) ce se jih 34 razbije..koliko jih je se gor
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 11.12.2008 18:48:35 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 18:49:45
|
|
|
|
Serendipity
|
Saj majo dobre stvari - colour by number - full fajn, ampak potem to oblikovati in mi ni slikica všeč... koooompliiiiciiiraaam! Sem pa malo risala prejle in sem tegale vsega porisala, PACKA!:
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 18:58:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Saj majo dobre stvari - colour by number - full fajn, ampak potem to oblikovati in mi ni slikica všeč... koooompliiiiciiiraaam! Sem pa malo risala prejle in sem tegale vsega porisala, PACKA!: uff to pa ni lepa slika,meni so pa taki grdi
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 19:01:14
|
|
|
|
pikicao.
|
pa soncek ti ne ves..to ma nacrt zapora gor porisan..to d bo prata vn iz zapora spravu beri: preson break
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 19:02:43
|
|
|
|
pikicao.
|
se* kdaj pa lahko pridem test pisat jz tud bajvuuuuu bajvuuuuuu
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 19:07:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. pa soncek ti ne ves..to ma nacrt zapora gor porisan..to d bo prata vn iz zapora spravu beri: preson break jajaj sej vem hh ,sam nevem kak bo pršu ven
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 19:33:56
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. pa soncek ti ne ves..to ma nacrt zapora gor porisan..to d bo prata vn iz zapora spravu beri: preson break jajaj sej vem hh ,sam nevem kak bo pršu ven ti si pa res za cajtam..je ja ze zuni zdej bezi pred policijo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 20:30:29
|
|
|
|
trinity22
|
Ojla babe žabe, vidim da ste dejavne in prav je tako, jaz sem spet do vratu v delu in zato sem spet poniknila ... jaz ne vem kako mi to usep, da imam kar naprej ful gužvo ... komi čakam praznike Upam da ve tudi , lepo bodite, se še javim kaj, če ne pa več pol med prazniki Pozdravček in za vse.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 20:52:50
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. se* kdaj pa lahko pridem test pisat jz tud bajvuuuuu bajvuuuuuu Ti ga pošljem, pa ga reši tinity - love, kako si / Sta? Kako kaj buško? Kaj večji?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 11.12.2008 21:02:13 >
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 21:01:47
|
|
|
|
trinity22
|
Ojla Se* drugače sem /sva dobro le zgaga me peče kot pa dela imam čez glavo ... trebušček je mogoče malo večji, men se sicer ne zdi, ga bom čez kak teden spet pofotkala In kako si ti? Še delovno?
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?