|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
11.12.2008 21:03:40   
Serendipity
Jaaaaa! Ti ga kar daj! Da bomo videli kako tvoja pikica/pikec raste! user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem pravkar končala, grem pod tuš in se privit k mojemu medoju in pogledat kak filmček!

*hugs*

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
11.12.2008 21:06:23   
trinity22
tudi jaz počasi šibam pod odejo, pa mal k mojmu ... dans je bil dolg dan ( konferenca, pa govorilne ..) tako da nočka zate in tvojga user posted image

in seveda za vse ostaleuser posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
11.12.2008 21:28:25   
Serendipity
piki: Fajn link za barvanje.   Christmas

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
11.12.2008 21:36:17   
pikicao.
jeeeeej sm bravala jeeeej hvala se*user posted image user posted image user posted image

lej tuki mas pa eno lusno pobarvanko..se sprot dopolnjuje..pa najnovejse risanke so gor...
KLIK

ja zlata si se* kokr si opazla sm se ful otrocjauser posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
12.12.2008 7:17:36   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3230
12.12.2008 8:10:57   
beyba

dobro jutro vsem borkicam...

Sem se na hitro prišla pohvalit, da mamo drugi zobek tako, da sta zdaj oba v razmaku slabih 14 dni in oba spodaj. Kolk bo mela mmoja mala simpatičen nasmeh. Sam tistega lepega brezzobega smeha pa ne bo blo več user posted image user posted image user posted image kolk gre hhitro. In potem se zaveš, da vse karuser posted image mine, ne bo nikoli več tako in si probaš sleherni pripetljaj, nasmeh, dogodek, trenutek, spravit v kotiček tvojega uma...

mislim na vas držim pesti, nič nisem na tekočem, ampak upam da bo kmal polno IIuser posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
12.12.2008 8:45:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

pa soncek ti ne ves..to ma nacrt zapora gor porisan..to d bo prata vn iz zapora spravu user posted image user posted image user posted image
beri: preson breakuser posted image user posted image
jajaj sej vem hh ,sam nevem kak bo pršu venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si pa res za cajtam..je ja ze zuni user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej bezi pred policijouser posted image user posted image
vem ja sam in a real life this is not imposibleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem včas ga gledala ,samo pol se mi ga pa ni dalo več

aja Ju tro vsem borkam in nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
12.12.2008 9:21:32   
aqua77
Morgen!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se* še mal, še čist mal!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
12.12.2008 9:23:22   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

aqua user posted image  ma ti si vedno bolj seksi! a veš, da so mi bli prejšnji teden tvoji uhani noro dobri...

Hvala ajsi! user posted image user posted image user posted image  Sem jih dobila za darilo od mojga.

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
12.12.2008 9:27:18   
pikicao.
jutrooooooooooo
ole
ole
ole
oleeeeeeee
user posted image user posted image user posted image user posted image

na spet se morm sama s sabo pogovarjat...

in piki kako si:
ja kr ok..vcer sm mogla 2 tableta vzet k sm krce tok mocne mela

aja, a zdej je boljs:
ja je ja

kaj bos kej pocela:
zdle bom mal se se sama s sabo pogovarjala (to ni nc nouga)user posted image  pol se bom sla pa tusirat pa glavo umit pa se mal razvajat...k hocem bit spet mal lepa k sm zdle cel tedn vsa cudna zrd te virozeuser posted image user posted image user posted image

aha, lepo to, gres kam:
ja dons greva za tattoo se ment, pol pa v CE

lalalalalalala.... vidte se znam tud sama zabavat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 12.12.2008 9:36:35 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
12.12.2008 9:49:33   
aqua77
Dobro jutro miška moja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A danes se gresta za tatoo pogovarjat? Kdaj pa? Kam si boš pa dala ta svoj U?

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
12.12.2008 9:52:34   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dobro jutro miška moja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A danes se gresta za tatoo pogovarjat? Kdaj pa? Kam si boš pa dala ta svoj U?

o dobro jutrooo
se mi ne bo treba sama pogovarjat user posted image user posted image user posted image

na glezen bova dalauser posted image user posted image user posted image

in kako smo? palacinke predelali?user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
12.12.2008 10:00:52   
Anonimen
jutrooooooooooo

moja prijateljica me je včeraj klicala če bom lahko čez vikend na stand by, ker je že 3 cm odprta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem rekla - ITAK... Sam poklič. Potrebuje pa me za varsto njene 1. pupe ki ima leto pa pol... je tak cuker da nikakor ne moreš rečt ne user posted image user posted image user posted image

Sicer pa...

Kako ste? Pikica je že vse povedala - komaj čakamo, da bom poslala slikico svojega U-ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da se je triny oglasila... odkar je nosečka nas takoooooo redko pride pogledat user posted image user posted image

NOSEČKE: Božajte bušije......

A sonček33 je še v enem kosu? user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3238
12.12.2008 10:03:05   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

A sonček33 je še v enem kosu? user posted image

jp, je ja.. mi bo poslala sporocilo k bo D DAY user posted image user posted image  pa slikco upam d tuuduser posted image

in ziva si kej boljs? a smo ze kej na palcko lulal? ti k mas navado tok zgodi lulatuser posted image .. upajmo pa migajmo pa plesimo da bo to touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
12.12.2008 10:03:07   
sonček85
živa:je živa bo pa varuškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
12.12.2008 10:08:32   
Anonimen
Ja bom varuška ja če bo rojevala nekje čez vikend... UPAM... user posted image user posted image user posted image   Sem zlobna user posted image user posted image user posted image

Sicer pa nisem lulala, ker si me ti nazadnje čist nap..dila kako lahko tok prej lulam... Pa itak ta mesec nimam šanse... Zdej z antibiotiki pa sploh ne upam lulat user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
12.12.2008 10:11:02   
pikicao.

Ja bom varuška ja če bo rojevala nekje čez vikend... UPAM... user posted image user posted image user posted image   Sem zlobna user posted image user posted image user posted image

Sicer pa nisem lulala, ker si me ti nazadnje čist nap..dila kako lahko tok prej lulam... Pa itak ta mesec nimam šanse... Zdej z antibiotiki pa sploh ne upam lulat user posted image user posted image

nism te napi.... sam rekla sm d skoda d prej lulas..raj pocaki se kaksn dan zamude..d bosta po 100% crtici..
drgac pa zrd mene ti lahko kmot vsak dan lulasuser posted image user posted image  na palckouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
12.12.2008 10:11:51   
Anonimen
jaz bom fasala popi......itis........ TA MOJA ŠEFLA JE KATASTROFAAAAAAAAAAA

Še na bolniški me maltretira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta moment bi najraje poklicala da me ne bo več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3243
12.12.2008 10:12:16   
Anonimen

nism te napi.... sam rekla sm d skoda d prej lulas..raj pocaki se kaksn dan zamude..d bosta po 100% crtici..
drgac pa zrd mene ti lahko kmot vsak dan lulasuser posted image user posted image  na palckouser posted image user posted image

sej sem se hecala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3244
12.12.2008 10:16:11   
pikicao.
nedoseglijiiiivavavavavavavavavavav boduser posted image user posted image
pa pejt lulat na sopek palckuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
12.12.2008 10:22:01   
Anonimen
ne booooooooooooooooooooooooooooooom lulalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3246
12.12.2008 10:46:32   
pikicao.
zakaj pa neuser posted image user posted image
drgac ti bo mehur pocu ce ne bos lulalauser posted image user posted image user posted image

jz sm pa izpod tusaaaaaa..jeeeej zdej se mi bodo pa lasje posusili..pol si bom pa kremo na obraz dala..joj razvajala se bomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
12.12.2008 10:54:13   
Anonimen
VAŽIČKAAAA

Joj kok sem jezna na šeflo ej.... Take umazane igre se gre da to človek kar težko verjame user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
12.12.2008 10:55:09   
Anonimen
user posted image

piki a veš kaj mata skupnega s tem mačkonom?mokro glavouser posted image matr tole mi je sumljivuser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
12.12.2008 10:56:05   
pikicao.

VAŽIČKAAAA

Joj kok sem jezna na šeflo ej.... Take umazane igre se gre da to človek kar težko verjame user posted image user posted image user posted image

ziva taksno je zivljenje..ves kok je se taksnih ljudi na svetu..cedalje vec.. tko d najboljs je d ji ne pokazes tega d te to unicuje..bodi mocna, ponosna, zate je vse mala malicauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?