|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
12.12.2008 10:56:08   
Anonimen
Živa ne se ji pustit,pa kaj je ženska ljubosumna nate al sam nima nobenga osebnega življenja pa se more glih nate spravljat?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
12.12.2008 10:57:00   
ledenka
user posted image

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
12.12.2008 10:59:36   
ledenka
tole je pa pikica danes
user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
12.12.2008 10:59:45   
miska73
Vidim, da je tema dneva lulanje...

Evo en filmček o novem pripomočku za lulanje
http://www.youtube.com/watch?v=2AcgH0e6wmQ

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
12.12.2008 11:04:04   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

user posted image

piki a veš kaj mata skupnega s tem mačkonom?mokro glavouser posted image matr tole mi je sumljivuser posted image user posted image

pisuka sej res d sm bla bolana, sam tkole pa ne zgledam..pa tud tkole grdo ne gledam user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
12.12.2008 11:06:22   
pikicao.
ajsiii mojaaaa sem ze ven iz bane..se ne morm kopat k mam user posted image ..tko d je bil sam vroc tusssssss... pol pa se mrzli za povrh.brrrrr user posted image user posted image user posted image
in nosecka moja kako si... kdaj bomo kej trebuscka slikaluser posted image user posted image user posted image

miska a ti me pa ne maras vec..plaze ..plazeeeee. o plizzzzz rabm dozooo user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
12.12.2008 11:09:34   
miska73
Piki ti si pa mali razvajenček... malo potrpljenja ... dobiš zvečer, če boš pridna.

Zdaj imam hitre vklope iz ilegale in nea gre še plaže gor limat.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
12.12.2008 11:10:31   
Anonimen
Miškica.... Tisti video je pa grrrrrrr..... mimo???' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A ni??? user posted image user posted image user posted image

Nosečkee: BOŽAAAAAAAAAAAAAAAAAAT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3258
12.12.2008 11:12:47   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Piki ti si pa mali razvajenček... malo potrpljenja ... dobiš zvečer, če boš pridna.

Zdaj imam hitre vklope iz ilegale in nea gre še plaže gor limat.

no naj ti bo... user posted image user posted image user posted image
ja sem razvajencek sama si kriva..si me razvadla..zasvojilauser posted image user posted image user posted image
pa ti kako si? kdaj mas zdej postopek?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
12.12.2008 11:13:18   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Miškica.... Tisti video je pa grrrrrrr..... mimo???' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A ni??? user posted image user posted image user posted image

Nosečkee: BOŽAAAAAAAAAAAAAAAAAAT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ziva lulat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
12.12.2008 11:14:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne grem ne grem ne grem ne

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3261
12.12.2008 11:18:50   
pikicao.
dej no...dej noouser posted image user posted image
kaj bos pa ti pocela, razn tega d si varuskauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
12.12.2008 11:20:41   
Anonimen
nč... danes dobiva obisk za čez vikend, tko da verjetno nič posebnega... Glede na vreme bom kar doma in bom počivala da se pocajtam user posted image

Še kuhat se mi ne da user posted image   Bom še vidla če najdem kako idejo user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
12.12.2008 11:22:08   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

nč... danes dobiva obisk za čez vikend, tko da verjetno nič posebnega... Glede na vreme bom kar doma in bom počivala da se pocajtam user posted image

Še kuhat se mi ne da user posted image   Bom še vidla če najdem kako idejo user posted image user posted image

rizoto nared..mmmm..njamiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
12.12.2008 11:25:15   
Anonimen
mmmmmmmmmmmmmm

mogoče pa res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za idejo user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj boš pa ti kuhala?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3265
12.12.2008 11:27:19   
pikicao.
rizoto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
12.12.2008 11:33:03   
sonček85
živči:pa kaj se sedaj brigaš za šeflo ko si na B.Uživaj dokler si doma ,k greš pa delat ji pa povej ,da si počivala in da se nisi mogla javt ,ker si bla 24ur v posteljiuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
12.12.2008 11:34:20   
aqua77
buuuuuuuu

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
12.12.2008 11:34:38   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

nedoseglijiiiivavavavavavavavavavav boduser posted image user posted image
pa pejt lulat na sopek palckuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha... Kako bi človek hitro porabil veliko denarja? Polula naj se na šopek palčk :) No sej če bi bili vsi pozitivni bi mi bilo čisto vseenouser posted image  

No tegala sem pa mogla premaknt, ker je tako fletn, da mu ne bo dolgčas na prejšnji straniuser posted image :

user posted image  

Vidim, da ste veliko napisale... Celo Trini se je javila... Saj še malo, pa boš na porodniški in boš pač takrat imela veliko več časa za RR...

Se*- čisto vsak dan se spomnim nate... Resnično upam, da nam sporočiš veselo novico... Upam, da so bili otroci zadovoljni s vajami, ki si jih pripravila user posted image

Pikicao- Žal mi je, da je prišla... AMpak kot si sama rekla, ta mesec je prišla zadnjikrat za kar dolgo časa... Joj tatoo, ravno moj je včeraj jamral, da bi si lahko šla dat še kakšnega... Sam jst definitvno počakam na user posted image  potem pa si bom dala njegovo/njeno ime... Aja, h komu pa bosta šla? A k Johnu?

Erin- Malo je, kljub temu, da je čisto popacan, tok luštkn, da je kejuser posted image user posted image

Beyba- Ja čas teče in definitivno je vsak trenutek še posebaj dragocen zato uživaj v vsakem posebaj...

Živa- Tale tvoja šefica je pa res ena tečna baba... Sej vem kako je to, ker mojga tudi ko je ful bolan kličejo, da se je kaj sesulo in kako naj popravijo... Tako, da je že z ful vročine letel v službo, da je zrihtal stvariuser posted image

Sonček85 in Ajsika upam, da sta pobožali bušija...

Oktavija- Žal mi je, da se vama to dogaja... Upam, da se bo vse uredilo...

No sej sem sigurna, da sem marsikatero pozabila, vendar vse lepo pozdravljam..

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
12.12.2008 11:37:29   
pikicao.
aquaaaaaaaaaaa
murkicaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
12.12.2008 11:38:34   
ledenka

rizoto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

njami, grem jaz tud na rižoto! user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
12.12.2008 11:39:22   
pikicao.
murki ni panike za M sej enkrt je ne bo vec user posted image user posted image  pa tud ce bo to takrat k bom 60user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne greva tja..greva drugamuser posted image user posted image  mava vezeuser posted image user posted image user posted image

aquaaaaaaaaa kje sti tiiiiiuser posted image user posted image  zih si noseca k te ni blo tok casauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
12.12.2008 11:40:06   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

dons sm vas pa namest z moskimi z rizoto zrajcalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
12.12.2008 11:50:21   
aqua77

murki ni panike za M sej enkrt je ne bo vec user posted image user posted image  pa tud ce bo to takrat k bom 60user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne greva tja..greva drugamuser posted image user posted image  mava vezeuser posted image user posted image user posted image

aquaaaaaaaaa kje sti tiiiiiuser posted image user posted image  zih si noseca k te ni blo tok casauser posted image user posted image user posted image

ja brezmadežno zanosila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
12.12.2008 11:51:28   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

dons sm vas pa namest z moskimi z rizoto zrajcalauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi tud rižoto... user posted image  pa mi jo nima kdo naredit, ob petih, šestih ko pridem domov, grem pa takoj na treninge z tamalim...

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?