Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 21:03:40
|
|
|
|
Serendipity
|
Jaaaaa! Ti ga kar daj! Da bomo videli kako tvoja pikica/pikec raste! Jaz sem pravkar končala, grem pod tuš in se privit k mojemu medoju in pogledat kak filmček! *hugs*
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 21:06:23
|
|
|
|
trinity22
|
tudi jaz počasi šibam pod odejo, pa mal k mojmu ... dans je bil dolg dan ( konferenca, pa govorilne ..) tako da nočka zate in tvojga in seveda za vse ostale
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 21:28:25
|
|
|
|
Serendipity
|
piki: Fajn link za barvanje. Christmas
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.12.2008 21:36:17
|
|
|
|
pikicao.
|
jeeeeej sm bravala jeeeej hvala se* lej tuki mas pa eno lusno pobarvanko..se sprot dopolnjuje..pa najnovejse risanke so gor... KLIK ja zlata si se* kokr si opazla sm se ful otrocja
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 7:17:36
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 8:10:57
|
|
|
|
beyba
|
dobro jutro vsem borkicam... Sem se na hitro prišla pohvalit, da mamo drugi zobek tako, da sta zdaj oba v razmaku slabih 14 dni in oba spodaj. Kolk bo mela mmoja mala simpatičen nasmeh. Sam tistega lepega brezzobega smeha pa ne bo blo več kolk gre hhitro. In potem se zaveš, da vse kar mine, ne bo nikoli več tako in si probaš sleherni pripetljaj, nasmeh, dogodek, trenutek, spravit v kotiček tvojega uma... mislim na vas držim pesti, nič nisem na tekočem, ampak upam da bo kmal polno II
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 8:45:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. pa soncek ti ne ves..to ma nacrt zapora gor porisan..to d bo prata vn iz zapora spravu beri: preson break jajaj sej vem hh ,sam nevem kak bo pršu ven ti si pa res za cajtam..je ja ze zuni zdej bezi pred policijo vem ja sam in a real life this is not imposible sem včas ga gledala ,samo pol se mi ga pa ni dalo več aja Ju tro vsem borkam in nosečkam
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 9:21:32
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen!!! Se* še mal, še čist mal!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 9:23:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua ma ti si vedno bolj seksi! a veš, da so mi bli prejšnji teden tvoji uhani noro dobri... Hvala ajsi! Sem jih dobila za darilo od mojga.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 9:27:18
|
|
|
|
pikicao.
|
jutrooooooooooo ole ole ole oleeeeeeee na spet se morm sama s sabo pogovarjat... in piki kako si: ja kr ok..vcer sm mogla 2 tableta vzet k sm krce tok mocne mela aja, a zdej je boljs: ja je ja kaj bos kej pocela: zdle bom mal se se sama s sabo pogovarjala (to ni nc nouga) pol se bom sla pa tusirat pa glavo umit pa se mal razvajat...k hocem bit spet mal lepa k sm zdle cel tedn vsa cudna zrd te viroze aha, lepo to, gres kam: ja dons greva za tattoo se ment, pol pa v CE lalalalalalala.... vidte se znam tud sama zabavat
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 12.12.2008 9:36:35 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 9:49:33
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro miška moja!!! A danes se gresta za tatoo pogovarjat? Kdaj pa? Kam si boš pa dala ta svoj U?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 9:52:34
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Dobro jutro miška moja!!! A danes se gresta za tatoo pogovarjat? Kdaj pa? Kam si boš pa dala ta svoj U? o dobro jutrooo se mi ne bo treba sama pogovarjat na glezen bova dala in kako smo? palacinke predelali?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 10:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooooooooo moja prijateljica me je včeraj klicala če bom lahko čez vikend na stand by, ker je že 3 cm odprta Sem rekla - ITAK... Sam poklič. Potrebuje pa me za varsto njene 1. pupe ki ima leto pa pol... je tak cuker da nikakor ne moreš rečt ne Sicer pa... Kako ste? Pikica je že vse povedala - komaj čakamo, da bom poslala slikico svojega U-ja Vidim da se je triny oglasila... odkar je nosečka nas takoooooo redko pride pogledat NOSEČKE: Božajte bušije...... A sonček33 je še v enem kosu?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 10:03:05
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 A sonček33 je še v enem kosu? jp, je ja.. mi bo poslala sporocilo k bo D DAY pa slikco upam d tuud in ziva si kej boljs? a smo ze kej na palcko lulal? ti k mas navado tok zgodi lulat .. upajmo pa migajmo pa plesimo da bo to to
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 10:03:07
|
|
|
|
sonček85
|
živa:je živa bo pa varuška kako lepo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 10:08:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja bom varuška ja če bo rojevala nekje čez vikend... UPAM... Sem zlobna Sicer pa nisem lulala, ker si me ti nazadnje čist nap..dila kako lahko tok prej lulam... Pa itak ta mesec nimam šanse... Zdej z antibiotiki pa sploh ne upam lulat
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 10:11:02
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ja bom varuška ja če bo rojevala nekje čez vikend... UPAM... Sem zlobna Sicer pa nisem lulala, ker si me ti nazadnje čist nap..dila kako lahko tok prej lulam... Pa itak ta mesec nimam šanse... Zdej z antibiotiki pa sploh ne upam lulat nism te napi.... sam rekla sm d skoda d prej lulas..raj pocaki se kaksn dan zamude..d bosta po 100% crtici.. drgac pa zrd mene ti lahko kmot vsak dan lulas na palcko
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 10:11:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bom fasala popi......itis........ TA MOJA ŠEFLA JE KATASTROFAAAAAAAAAAA Še na bolniški me maltretira Ta moment bi najraje poklicala da me ne bo več
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 10:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ja bom varuška ja če bo rojevala nekje čez vikend... UPAM... Sem zlobna Sicer pa nisem lulala, ker si me ti nazadnje čist nap..dila kako lahko tok prej lulam... Pa itak ta mesec nimam šanse... Zdej z antibiotiki pa sploh ne upam lulat nism te napi.... sam rekla sm d skoda d prej lulas..raj pocaki se kaksn dan zamude..d bosta po 100% crtici.. drgac pa zrd mene ti lahko kmot vsak dan lulas na palcko sej sem se hecala
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 10:16:11
|
|
|
|
pikicao.
|
nedoseglijiiiivavavavavavavavavavav bod pa pejt lulat na sopek palck
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 10:22:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ne booooooooooooooooooooooooooooooom lulalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 10:46:32
|
|
|
|
pikicao.
|
zakaj pa ne drgac ti bo mehur pocu ce ne bos lulala jz sm pa izpod tusaaaaaa..jeeeej zdej se mi bodo pa lasje posusili..pol si bom pa kremo na obraz dala..joj razvajala se bom
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 10:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
VAŽIČKAAAA Joj kok sem jezna na šeflo ej.... Take umazane igre se gre da to človek kar težko verjame
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 10:55:09
|
|
|
|
Anonimen
|
piki a veš kaj mata skupnega s tem mačkonom?mokro glavo matr tole mi je sumljiv
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.12.2008 10:56:05
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 VAŽIČKAAAA Joj kok sem jezna na šeflo ej.... Take umazane igre se gre da to človek kar težko verjame ziva taksno je zivljenje..ves kok je se taksnih ljudi na svetu..cedalje vec.. tko d najboljs je d ji ne pokazes tega d te to unicuje..bodi mocna, ponosna, zate je vse mala malica
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMiomi in pomen ginekoloških pregledovZdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?